Германската полиция осуети нападение срещу полумаратон

Германската полиция предотврати терористично нападение срещу Берлинския полумаратон, съобщи в. „Велт“.

Обратно в новината

Коментари - Германската полиция осуети нападение срещу полумаратон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да изчакаме до утре. Англичани ще предложат пореден вариант за да има комплект от небивалици и после да изберем най-привлекателен и да гласуваме за него.

Ами какво да ви кажа, нищо повече от това не може да ни очаква, след като пуснахме в Германия и навсякъде другаде цялата сган, която поиска да е там, че и гражданство им дадохме! Ето, това ще да е резултатът и не разбрам защо мнозина се правят на слепи... Не знам защо на Запад е непрестижно да кажеш истината за това в очите... Било расизъм, било етническа дискриминация, нарушавало демокрацията... Еми сега, като ни колят по улиците, кефи ли ви тази демокрация?

Защо заблуждавате хората с фалшиви новини. Това не са били терористи арабелки, а руснаци действащи по пряка заповед на Путин. Дори на единият във ватенката са открили касова бележка от червения площад. Обаче нали немското разузнаване е на топ ниво е хванало кирливите ватенки.

Тази година полу-маратон догодина цял. Иначе е жалко, че им се е разминало на гостоприемните мултикултуристи. Очевидно трябва да се случва по-честичко, за да си отвори очите народът в "демократичния" запад, че са под обсада и са във война с гостинчетата, които угояват.

При наличието на толкова милиона мислюлмани в германия всичко това може да се дефинира като лека загрявка или опипване на почвата , след време ще бъдем свидетели на истинка война там.

"Органите на реда задържаха четирима души,...", които още утре ще са на свобода. (ако вече не са)

Странна форма на спортна изява и непозната за мен- полумаратон. Какво ли е това? със сигурност не е аюрведа, но все пак полумаратон ми е странно. Но пък немци да прецакат посегателство над полумаратон си е вече извращение.

И все пак, като се вземе впредвид физическото състояние на затлъстелите европейци, в сравнение с гърка Филипид, то полумаратона е нещо нормално и в рамките на възможното. Но тези, който дръзват да посегнат на този празник, дано в Ада да горят, безумниците.

на изпадналите германци. Дедите им се въртят в гробовете като вентилатори и не намират покой дори на този светъл празник .

Той техният светъл празник беше преди 2 седмици.

е проява на толерантност към полумесеца!!!

Hеуместен коментар. Hеуместна шега. Tерористите са си терористи и тероризмът няма религия!!!

Уважаема цензура, "Благодаря" Ви, че сте с тези на които "благодарих" - Меркел, Папата, Макрон. "Благодарих" без цинизми, по темата и без да засягам "доброто" Ви име.

Е и, пак ли "луд германец" ли ще е виновен? Хора, отворете очи , излезте от "будната кома"-Европейската цивилизация е под атака! Европейската цилизация ЗАГИВА, под ударите на нашествениците!

каква е отново тази идиотска снимка? Тези да не са чистачите на улицата. Това не е германската полиция! Лъжлива преса.

Няма такова нещо. Пак ще някой германец с психични отклонения. Нормално. Хайде догодина цял маратон!!!

салам-алейкум каза канцлерката на дойчовците

чистият германец преди да се самоубие извикал на развален саксонски айлах-акбайр

все като са се осрали и са изпуснали атентат с жертви до ден два осуетяват друг "атентат" тези суеци? Аман от пропаганда. Реално са със свалени гащи и нищо не са осуетили никога, но искат да кажат, че все нещо вършат.

ЯВНО И НЕМЦУГИНИТЕ СИ ТЪРСЯТ НОВ АДОЛФ, ТО НЕ БЯХА ИЗМАМИ С АВТОМОБИЛИТЕ, С МНОГО СТОКИ ПРОИЗВЕДЕНИ ПРИ ТЯХ, А СЕГА СЕ ТЪРСИ ВСИЧКИ ВСИЧКИ.........

на едно място идиотът от мюнстер се казва самир, на друго място се казва йенс. на едно място бил немец, на другото бил кюрдо-немец. нямам какво да кажа, освен че на тия кретени "репутацията" на всяка мюсли -терористична отрепка им е по-важна от живота, здравето, спокойствието на автохтонните данъкоплатци. да, същите тия управляващи кретени, които седем дена мълчаха като г...ве за кьолн, дано се размине. кое да се размине, бе?! сакън, някой да не си помисли нещо лошичко за орките ИМ, пък жертвите-вълците ги яли...

А бе атомна бомба ли трябва да детонират ислямистите на територията на яловия евросъюз , за да проумеем че че мигрантите са прокоба за европейците!

Фалшива новина! Не е опит за терористичен акт, а акт на психично болен!

чист германец

животни!

Фрау Меркел ди покани 3 млн ислямски скакалци. И сега се радва на новите арийци. Мдааа, и така ще бъде...

Колко пъти Б.Борисов се опитваше да обяснява на високомерните лидери на ЕС проблема с ислямските емигранти-бежанци, които 80% от тях поне са икономически емигранти и ислямистски нашестевеници! ЗАЩО ЕВРОПА ЗАЧЕРТА ИСТОРИЯТА СИ ? ЗАЩО ЕВРОПА ПРЕНЕБЛЕГНА ДЕЛОТО НА ТЕРВЕЛ-БЪЛГАРИНЪТ, СПАСИЛ ДРЕВНА ЕВРОПА ОТ АРАБИТЕ, А ТЕ ГО ПРОВЪЗГЛАСИЛИ НА ВРЕМЕТО КАТО СВЕТЕЦ - СВ. ТЕРВЕЛУС????? ЗАЩО ЕВРОПА ПРЕНЕБРЕГНА ПРЕДЦИТЕ СИ И ТЕХНИТЕ СВЕТЦИ???? ЗАЩО?????? Който не уважава историята си опита и завещанията на предците си ....Е....ОБРЕЧЕН НА....КРАХ ...И...УНИЩОЖЕНИЕ !!!!!

самоотверженост! Не доверие по немски към мулти-култи! Слава на Бога, че са спасени невинни животи! Май почнаха да се сещат, а поне след 10 години ще осъзнаят историческия факт, сполетял България с 500 години турско робство/присъствие и тогава ще издигнат даже паметник на Б.Борисов, който се опитва да ги консултира, да им напомня да отгърнат картата на Европа, особено когато решават съдбата на Югоизточна Европа и собствените граници на ЕС! Е, тогава ще направят истинската историческа оценка на Берлинския договор и на Ньойския договор, унизили жертвите на руско-турската война, както руските, така и българските интереси на исконното българско население на Балканите с подръжката си на Османската разпадаща се мюсюлманска империя. ТОГАВА, ЧАК ТОГАВА ЕВРОПА ще осъзнае ГРЕШКИТЕ НА ИМПЕРИИТЕВ ЕВРОПА, СЪПЕРНИЧЕЩИ СИ С ХРИСТИЯНСКАТА РУСКА ИМПЕРИЯ И ХРИСТИЯНСКИТЕ ЖЕРТВАНИ НАРОДИ. ХРИСТИЯНСКИЯТ СВЯТ ЩЕ ПЛАТИ ВОЙНИТЕ, ЕЖБИТЕ И СЪПЕРНИЧЕСТВОТО НЕЧЕСТНО МЕЖДУ КАТОЛИЧЕСКО И ПРАВОСЛАВНО ХРИСТИЯНСТВО, КОЕТО ИСУС ХРИСТОС НЕ Е ЖЕЛАЛ ДА ТЪЛКУВАТ СЛОВАТА МУ ДВУЗНАЧНО! УНИЩОЖЕНИЕТО ще е наказанието Божие за християнския свят и култура. Но както преди, така и сега - поради алчност и властолюбие, ОСЪДЕНИ ОТ БОГА ВИНАГИ И ВСЯКОГА!

,,полумаратони,, ,,полутерористи,, ...,,полулуди,,...,,полумъже,,...,,полужени,,...и т.н. ...!!!!!!

Берлин даде всички разрешения за строителството на "Северен поток-2" и получи серия от терористични актове...

Браво! ... Този път осуетили, а следващия път?!

Аз пък си мислех , че е някой луд "германски гражданин".То по принцип в Германия май повечето са луди.

терористи, а те сЕ правят атентати на Запад - Швеция, Белгия, Франция, Германия,..., а в Русия ич, при все че над 20% от населението са мюсюлмани, нещо много подозрително изглежда ?????

о-па след като си реализираха химическите тъпотии, тея се активиризираха за мен всичко е ясно службите не стават в анализа точка:)

Луд нали? Не вярвам да е ислямист, луд трябва да е.