Коментари - Мащабни акции срещу ислямисти в Германия | dnes.dir.bg
назад

Мащабни акции срещу ислямисти в Германия

Германската полиция проведе акции срещу заподозрени ислямски екстремисти в няколко града. Предвиждат се и законодателни промени след поредицата атаки.

Обратно в новината

Коментари - Мащабни акции срещу ислямисти в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

минимум няколко милиона са никой не ги е броил, повечето са нелегални с фалшиви или без документи разчитат на бърза ислямизация

Вълка е пуснат в кошарата-вече и да се дискутира-Късно е-мандалото хлопна.

Данке матушка Ангела за 2 Милиона бежанци в ЕС ! Тази година още 1 000 000 ! Браво ! Продължавайте с Орландо и Ердоган.

Мдаа, кукловодите имат причина да са доволни, усилията им да напълнят Европа с другородци и друговерци вече дават резултат. Извънредно положение, нови закони - всичко това несъмнено ще отнеме в някаква степен свободата и на мирните и невинни хора и ще развърже ръцете на властта да прави каквото си иска - а нали това беше "целта на занятието". Антихристовият Нов Световен Ред наближава с бързи темпове...

За съжаление кукловодите владеят банките (финансите) и медиите, купили са редица европейски правителства, а това прави съпротивата срещу налагане на новия световен ред трудна... Но не и невъзможна!

Не възтоновят ли заведенията с надписи "Arbeit mash frei" - изгледи за успех нулеви!

Направо супер решение с тези мерки... Сто на сто са го аплодирали тоя, който ги предложил... Само си представям как идват мигрантските власти при джихади мемед от Ракка-Сирия и му заявяват... Не си одобрен за убежище. До края на седмицата да си се омел от меркелланд! А пък той им отвърне: - Не и преди да направя на мама меркелица още дечица... Какво ще го правят тогава?! Ще организират чартърен полет до столицата на Идил?! Изобщо бюрократичните решения са добри само докато си седят кротко на лист хартия на бюрото... извън него стават само за... употреба в хигиенната сфера...

tova kvo si napisal neshto smisleno li trqbvashe da byde priqtel che otapah seriozno

Sabertooth

Хайде първо да се научиш как се кирилизира шрифта. (вградено е в уиндоуса а има и интернет опции включая за мобили.) И тогава да си говорим за смисъл...

Тези в немско продължават да не осъзнават какъв са си го начукали, на тях, на държавата си и на цяла европа. И не е виновна само Меркел. Виновна е цялата политическа класа в Германия. Виновни са даже обикновенните германци които не се вдигнаха като ураган да пометат управляваща върхушка..... Всички дойчета сте виновни за заразата....

murena

щото пък ние нали се вдигаме, вместо да мрънкаме из нета

Първата смислена приказка,която съм прочел в тоя окайващ се сайт.Браво!

Просто е:Няма Мъркел,няма ислямисти!

България е фрашкана с вечно там живеещите исламисти или турци и цигани са християни?

язък и за името,което й е дал баща й пастор.Как може ,как може да се подложи на исляма.Тая не е ли възпитавана от баща си християнски пастор,протестант или католик все тая.

То, основната разлика между едно суеверие и друго е само, кое е на мода в момента...

лидер на християндемократите

И къде ще ги депортират. Защо ние също не ги депортираме откъдето са влезнали ??

така ще е след недалновидна политика

Късно е, чадо. Мандалото лопна

да им дадем всияки мигранти,та меркел да им се насити и тепарва сте им лапат попарата....,ама и ние сме ватре

EUROn

То си е по просто ама тя и Меркел е по проста!

...да целуват кръста и тогава убежище...инак вяра нямам

Каниш гости в къщи, а след това вземаш мерки за сигурност??? Не е ли по-просто и логично въобще да не ги каниш?

Какви мерки ве, направо в концлагери. Тия ще се умножават като жителите на столипиново, и само от помощи ще живеят.

Дрън,дрън..... "Мащабни,решителни....ние сме обединени....не ни е страх..."-спамммм. Няма да има управия с джихадисти,екстремисти,терористи или просто дошли в"Рая". Родените в ЕС,вече са разбрали,че фабриките на Даймлер-Бенц не раздават С класи AMG на калпак за без пари.И трябва да преглътнат,че просто точат социалните фондове.Което ги радикализира,ти да видиш."Добре дошлите"новодошли с милиони,тепърва ще го осъзнаят. Оставка на Меркел.Също и на Оланд и онова нещо,което Меркел направи шеф на ЕК.Унищожение на ИД.И нова,принципно различна вътрешна и външна политика на този смахнат понастящем,ЕС.

EUROn

След дъжд качулка...

Ах Меркел, Меркел... Защо, не стана една нормална немска домакиня - да печеш вурстчета, да правиш коледен щолен, и да поднасяш студена бира за мъжа си?... Кой дявол те накара да си помислиш че ставаш за политик?....

Всъщност фрау Меркел е доста добър политик. Лесно е да се оплюват хората и да се пускаш "по вълната" Политиците, както и всички други правят грешки. Грешките на политиците имат последици за цялото общество, но въпреки грешките, които допуска Меркел като политик, въпреки това тя е един много много добър политик.

Извини ме предварително за нецензурния пример който ще ти дам. Твоето мение звучи така "Тоя ме изнасили, беше отвратително, но инак е голям е*ач"

Не е виновна баба ти Меркел, а масата заподногерманци. Сега се берат плодовете на свободната любов на родените от 1968г революции. В техните глави се въртят всякакви простотии и перверзии, но не и мирно и сигурно съществуване.

Та кои мерки засилва точно. Като приема още тарамбуки и като се опитва да ги натресе и на останалите държави в ес ли. Б мерките. Б гадните шваби.

Това е нежното прозвище на Меркел.

Цитат: "между 18 и 16 юли" Така правилно ли е да се каже? ;)

Явно е 18 юли 2016 г. и 18 юли 2017 г. }:-)

Защо така немците изведнъж спряха да искат да се обогатяват културно от бежанците? Иронията на страна, не знам кой мъдрец на мъдреците някога е решил, че е възможно дългото и благоденствено съществуване на хората в едно мултикултурно общество. Все едно да редиш квадратни плочки и да искаш между тях да наслагаш и кръгли и после да се чудиш защо не пасват.

ооо не са спряли,тепърва ще се обогатяват...

Радваха се на арабската пролет , убиваха невинни хора, съсипаха Арабските държави , а сега боли.Болка и гняв има и в прокудените бежанци.Натрапиха им демокрация, сега искат примирие в Алепо. Русия им сърба попарата от предишното прекратяване на огъня.Вместо вода и провизии, те въоражиха ислямистите.

А къде е вашето мути? Що така не сме го видели скоро? Германците били дълбоко шокирани. Абе...що не ни четете нас, когато вашата мути ги канеше, ние ви казвахме какво ще следва, ама вие спите. Сега като ви загърмяха, сте шокирани.

Аве как е на немски: "Миже да те лажем", "След дъжд качулка" и "Сетила се Мара..."!?

Това ще е ежедневие дълги години. Последица от голямата ислямска общност, която никога няма да стане германска, макар меркел да твърди, че ислямът е част от Германия... Другата причина е, че оставиха дълго време идил да се размножават и да набират сила!!! Кутията на Пандора е осовободена...

В грешка си - днешна Сирия, ще стане германско ежедневие.

Германиците имат още много да учат от нас. Те където отиват, ние от там се връщаме. 5 века под потурите и фесовете са ни научили, че на ислямист вяра не можеш да имаш, рано или късно ти пали къщата и изнасилва жената.

Късно е либе за китка.

На това се казва да изпуснеш питомното и да гониш дивото след това. В центъра на Франкфурт е като в Дамаск!

Нали уж ги бяхте интегрирали? К'ва я мислехме, к'ва стана ...

...не може да бъде...и как г-жа Меркел разрешава тези дейности ??? Инегрирайте си ги ... след като ги призовахте да дойдат в Европа и да я ислямизират...бавно и необратимо !!!