Съпруга на арестант се оплака от полицейско насилие

Нов сигнал за полицейско насилие. Служители на МВР са извършили арест пред близо 200 деца в столичен мол. Съпругата на задържания снощи Стефан Кленовски се оплака, че е била бита и обиждана от полицаите по време на акцията, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Съпруга на арестант се оплака от полицейско насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докока в тази държава престъпниците ще са все болни, онеправдани, бити и насилвани.... Крайно време е по силна ръка да се заеме с тези боклуци. Един лев данък не са платили , но много знаят да лаят. Просто ни трабва стабилна съдебна власт ,а не тези подкупни магистратчета- нещастници. Евала на полицаите.

Браво на полицията!Само така!Да подкрепим Цветанов!

Някой да вижда от този запис как точно и къде точно го арестуват? Защото аз лично не виждам подробности. Те милостиво са закрити в черно.

Щом преди да го предадат на Италия, ще го съди български съд, оправдателната му присъда е в кърпа вързана!

те само ще му присвоят париците, иначе мишоците си ги съдят после!

А по ''BTV'' съобщиха, че е имало детски кът на около 15- 20 метра, с около 20 деца, а тук са вече двеста??? Ама и госповата ми се видя много добре, щом викаше и нареждаше за пет села! Плюс това много е ''хубаво'' като отидеш до банкомата и разбереш че няма ''никой'' в сметката. Този господин, незнам дали е правил компромиси и е бил галантен към паричките които е взел, така че каква ми ти галантност от полицията??? Да не си мислим, че ако го бяха заловили в Италия, щяха културно да го помолят, да ама не, кадето и да е ще изпратят специализирана група и така хубаво ше му скочат на главата и може би щяха да бъдат герой в очите на хората!!! Заплатата на BG полицай спрямо престъплениата, и тези на много EU държави са неизмерими, така че БРАВО ГОСПОДА ПОЛИЦАИ!!!!

БРАВО МВР !!! Подкрепяме ви! Само така, нека всички виждат какво се случва на лошите!

Този идиот, със сигурност трябваше да го арестуват! Но не точно в детския парти-център! Пълна простотия!

Прегледай какво е записано, има го из нета! Никакви детски парти-центрове няма! Това са измишльотини на оная негова разпасан кучка, с която той уж не живеел.

А къде да го задържат. Може да е в непосредствена близост до децата но явно там е било най безопастно.

denip

"Имат права ? Да бягат от съда и да се кричт при жена си с фалшиво име ? Скрий се, колега на престъпника. Бързо." Да, имат права. И тези които бягат от съда, и тези, които "се крият" при жена си с фалшиво име. И всичко това са недоказани твърдения, докато съд не ги потвърди. Също така гледай ти сам утре да не се превърнеш в "престъпник", че с тази наша некадърна и жестока поради тъпота полиция това може да се случи като нищо и на най-невинния човечец на света. Ти се скрий.

като знам колко десетки хиляди само в България са се оттървали с тази песен, и колко майки са разплакали... се чудя, еретично, дали тази правна норма не е за да пази предимно криминалните? и, да, не е осъден, но да се отнасят със съответната предубеденост Е оправдано, и дори такъв адвокат като тебе трябва да го знае.

Има си процедура за арест. Тази процедура важи в пълна сила за всички арести. Ако бяха го изтървали - всички хейтъри щяхте да ревнете, че един арест не може да извършат, ако тия двамата бяха почнали да стрелят в детския център не ми се мисли за коментарите от празните ви "посрански" глави. Тук вече всеки цървул се е "разпищолил" колкото може, само полицията трябва да извършва арестите с кафенце и бисквитка в ръка за престъпниците!

Pesho

Ето така се произвеждат престъпници. Децата са видели какво става. Те не знаят кой е виновен и кой не, но са видели как полицията бие жена, която ще отъждествят с майка си. Те ще се страхуват от полицията, а като цяло и от властта, никога, каквото и да става от тък нататък нямат да имат доверие във властта, когато могат ще я избягват и тъй като това е за тях е представата на властта и държавата същото ще е и отношението към държавата -- недовери и подозрения че държата бие и насилва. Да ви са честити бъдещите превъзпитани граждани на България.

Между свалянето на цървулите и даването на акъл трябва да мине повече време, Пешко.Не бързай толкова...

Децата са по умни от ПЕШО. Сигурен съм че ако са видяли случият ще разказват с възхищение за полицаите.

айде сега де,нека и тая мутреса си изиграе циркаджийските номера

Твоите демократични права и просташката полицейщина са само един цирк а защо обясни си сам

Научи се да пишеш дебил

Към всички горещи привърженици на полицейщината и атрактивните арести на "супер опасни" престъпници в БГ,както и към даващите за пример действията на американската полиция.Вие знаете ли там как арестуват обвинените в данъчни престъпления и какви наказания им налагат? А тези които използват нелегален софтуер? А сега си задайте въпроса по американските стандарти колко от вас са невинни? Едва ли повече от 5-10%. А ако прибавим и домашното насилие,едно толкова популярно престъпление в БГ? Май не останаха невинни!!! Не забравяйте,че и по БГ законодателството това са престъпления!!!На тези които не им е ясно припомням,че данъчни престъпления са и укриването на доходи под всякаква форма-едно доста разпространено деяние у нас.

до всички привърженици на мутри, борци, 'цар кировци' и прочие: извинете, но вашите любими престъпници сигурно не се занимават с убийства, трафик на жени и деца, наркотици и сводничество. от кого да ме е страх, от тях или от полицията?

Ще отварям парти-център, щом мога да събирам 200 деца там и да изкарвам зверски кинти! :)

Darina

Готова съм да обзаложа,че 80% от твърденията на тази жена са лъжа. Не че полицаите са стока, ама тази история... Който и да се е хванал да злепоставя полицията и Цветанов да положи повече усилия, с истории като тази и свидетели като "дамата"...ами направо ни обижда

Ама така е, наистина са ужасни. За мен един интелектуален разговор преди ареста е задължителен, как така ще го бутат тези изроди. Мисля, че вече трябва да има розова полиция, която да прави арести с помпони и празнични шапки, иначе на горките престъпници и техните любящи дечица (които казват по телевизията, оставете го него, ама засхто и ние да го отнасяме) може да им стане нещо. И после, в затвора, за да не земат да ги изнасилват останалите, трябва да им се дават специални предпазни тапички

Поне по новините казаха, че той не живее със семейството си и са разведени, не знам какво четеш

Не знам президентска къде е гледала как се прави, но определено не е в цивилизования свят. Навсякъде полицаите влизат с вдигнати оръжия и никои не го боли фара има ли деца, кучета, котки или малки таралежчета. Полицаите не могат да рискуват да им носят цветя на следващич ден и да оставят децата си сираци, явно много хуманитарни филми гледаш

Ако немската полиция нахлуе в детски център да задържа фалшификатор на кредитни карти началника ще изпише една касета тонер за това и почти сигурноняма да остане началник. Да не говорим глупости, като не сме помирисвали това за което пишем.

Можеха ли да знаят полицаите в МОЛа тоя колко хуманен му е акъла... Ето това е разковничето което би трябвало да те накара да настръхнеш полицията която ни пази организира акция сред тълпа от хора без да знае колко му е акъла на кандидат арестанта, а ако го знае тогава или мястото е неподходящо или бройката и действията на арестуващите са неподходящи или нашата полиция е права дори когато греши , а.

абе я се стегнете малко бе, браво на полицията срещу боклуците трябва да се действа с твърда ръка за такива като тоя само бой и е...е нищо друго.Виж за хорицата от Мировяне там вече беше пълна излагация ама това е коренно различен случай такива мръсни боклуци не заслужават толерантно отношение ако има някой който е бил ужилен от такива хубавци тои най добре ще разбере

Всичко що е боклук--бой до спукване. А до тези дето им дожаля за боклука--- ПОЖЕЛАВАМ ВИ УТРЕ ДА УСТАНОВИТЕ ЧЕ КАРТАТА ВИ Е ИЗТОЧЕНА. ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕТЕ,И БАНДИТА НЯМА ДА ВИ Е ТОЛКОВА МИЛ. ДЕТО ЖИВУРКАЛ С ВАШИТЕ ПАРИ

azazelo

Не знам к'во има МВР да се спират. Ако беше дръпнал парите от твойта карта друга песен щеше да запееш, така че хиква жал!

айде айде. баш така не се прави. Само в БГ толерантноста към бандита е толкова голяма. Според теб с букет цветя ли да го посрещнат. Бандит ли е... сопата и в зандана.

Хора, стига глупости!!! Това е престъпник (или поне издирван), не знам от кога има проблем такъв да се арестува където и да било. Че значи за терористи се бомбандират цели градове но престъпници не могат да се арестуват пред децата им?? Това е някаква лудост. Ами ако този човек извади пистолет, полицаите какво да правят, да умрат ли, или да се защитят. В такава ситуация той ще умре пред децата си, но такъв е живота. Полицаите не са някакви пионки, те са хора с деца и семейства. Поздравявам полицията за свършената работа, нека изловят всички. За първи път, от както се помня, полицията функционира както в САЩ, това ми вдъхва надежда, че беззаконието ще намалее. Поздрави и давайте в същия дух

Бих се радвал ако наистина са си свършили работата... обаче миналата година не са успели да го арестуват докато е разхождал детето си затова тази година го арестуват докато е с цялото си семейство в присъствието на още сума ти други деца. Това според мен е явен пример за липса на планиране и проява на желанието да блеснат пред много публика без да се замислят за опасността породена от действията им. По надолу писах как във Варна търсения от родната ни полиция бандит си се разкарва спокойно из града и дори след като местните вестници писаха в коя болница лежи същите тези полицаи не отидоха да го арестуват докато пак от вестниците не се разшумяха че издирвания под дърво и камък престъпник вече седмица лежи с огнестрелна рана в главата а полицията не само че не го арестува ами и дежурното ченге в спешния център не е завел инцидента с огнестрелно оръжие. Или случката със студентката от НБУ за незнаещите според сега действащия закон извършителят в момента на влизането си в България е подлежал на незабавна екстрадиция и не може да кандидатсва за статут на бежанец но полицията го държи на гости от май до септември и го пробутват на бежанците за дане се главоболят с него. От последните скандали около МВР аз имам чувството че нашите полицаи от време на време просто по случайност разкриват някое престъпление и почват да бие тъпана на успеха докато с последващите си действия не помрачат положителната вест(починали арестанти, арестувани просто за кеф или бити по поръчка на хотелиери ).

jingiby

Задържането е на източвал банкомати тарикат. Това не е сериен убиец или наркодилър. Какво пречеше да отидат двама цивилни и след като се лигитимират да го поканят да излезе за справка, а навън да му поставят белезници?

Баце, ама си прост колкото градински маркуч! В центъра - можело да хване дечица заложници, ама - инак да го приберат на паркинга - не е ефектно, а? Беееги у мишата си дупка!

Абре, простаци прости! Ако той бил щял да хване дечица заложници от парти центъра - ми защо МВР го арестува в парти центъра на мола? От този мол се излиза точно от ТРИ места, а там не можели да го хванат? Бе що да не ходите да се... специалисти малоумни!

Лелеле, това е полицейска операция бе човече, не е игра на гоненица. Когато най-не очаква, тогава ще го хванат, няма значение къде.

"...Та те нагледно са показали на 200 деца насилието и събарянето на човек на земята." Браво на полицията, точно така трябва да знаят децата с лошите хора как трябва да се постъпва, а и те да знаят един ден, ако тръгнат по този път какво следва! Зависи от гледната точка, а тя се формира от това кои са добрите, полицаите или престъпника?

Ах, горката тя.. били мъжленцето и пред детенцето и... Дожаляло и на милата - няма да има кой да краде от картите на хората пари за да и осигурява охолен живот! Вярвам на полицията, а не на такива меркантилни госпожи! Дрънка глупости на килограм - рожден ден били празнували, пък как детето отишло да целува баща си, пък разни сантиментални латино глупости... Айде без драми, моля! То е най-лесно да се оплачеш от полицията - о, биха ме, обиждаха ме... Една обикновена лъжкиня, която е свикнала да живее разкошно благодарение на откраднатите от мъжа и пари! Не изпитвам жалост към такива.

То тая като я гледах по телевизията едва ли има завършено средно образование, пък има претенции, че и е лесно да живее с чуждите пари нашироко! Да го бяха стрелнали онзи в главата и да кажат, че е при самозащита. Така се крадат парите на хората, които са ги изкарвали с кръв и пот!

Да бе, а на всичкото отгоре при ареста бутнали мъжа и, както и детенцето, което се опитало да го целуне. А после даже били брат му (което тя първо описва като 1 шамар).

Ами във Варна една мутра седнала в кафене направо в центъра на града я гръмнаха в главата , откараха я в болнцата, вестниците писаха за него, след седмица пак писаха че полицията не се занимава със случая въпреки че същия имаше заповед за международно издирване. Журналистите взеха интервю от него и на въпросът къде се е крил толкова време той отговори че не се е крил щото не знае че е издирван, а на въпросът как така полицията не го е намерила човека скромно каза ми аз де да знам ,седя си в къщи а там явно никой не ме потърсил.

Добре полицаите предпочитат да бият вместо да използват хватки за обездвижване но все пак остава въпросът защо арестът е осъществен сред голяма група потенциални заложници.Хипотеза едно яд ги е че веднъж вече ги е направил на глупаци и са бързали да го приберат, хипотеза две- опитват се да покажат колко са оправни без да държат сметка за потенциалните жертви. А ако човека не е опасен защо е представлението с публичното му задържане. Въобще полицаите и особено ръководството им е най-добре да осъзнаят че художествената самодейност не е част от работата им и че от тях очакваме просто ефективна всекидневна работа а не фойервеки от показни недомислици.А да и да спазват законите , макар че оставам с впечатлението че първо някой трябва да им прочете поне имената на законите по които работят че на пресконференциите коита правят говорят странни неща.

myrdgo

Точно така. Dzvera..и аз заставам зад МВР.Е то и между тях има издънки..но ще си ги прочистят рано или късно.Обаче да спрат всички мошеници на едро и дребно,а и медиите да злоупотребяват с полицейско насилие.Не съм чула до сега някой престъпник в която и държава да е сам да си сложи белезници.Хората трябва да си защитават правата ,но ако и категорично спазват правилата.Не може цяло Мировяне да говори ,че това семейство се занимава с контрабанда...и хоп най-лесно е да станат жертви.Както и този ..точил парите на хората..и той жертва стана...Дано МВР не се поддаде на провокациите и наистина да е в полза на всички хора спазващи Законите на държавата ни.

Ха-ха-ха.По-измислена идтория не бях чувал.Право казано ,престъпниците вече прекаляват,включително и тези ,които пишат тук.Единственото обяснение е ,че все още има кой да ги защитава и че това е последното нещо,което могат да направят.

Ами като е ритала полицейските автомобили тази кранта защо и тя не е арестувана и глобена за това.Какво реве по новините и се прави на света вода не напита.

Е това вече е готино децата са го приели като част от шоуто и сега ще разказват наляво и надясно как са присъствали на ареста на опасен престъпник. Обаче ако опасния престъпник не празнуваше рождения ден на децата си или пък е психически нестабилен и беше оказал съпротива тогава какви щяха да ги разправят полицейските началници или може би европейската заповед за арест е достатъчен мотив да не се прави така модерната напоследък оценка на риска:)