Полицейски протести и блокади за втори ден в страната

За втори ден служители на МВР протестират в страната. Блокирани бяха ГКПП-Кулата, ГКПП-Илинден и проходът Маказа. Полицаи пак блокираха за 3 ч. центъра на София

Обратно в новината

Коментари - Полицейски протести и блокади за втори ден в страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прибирам се аз целия потен от копаене на лозето и не мога да се прибера един час за да се изкъпя и изпия по бира Докато дремя на пътя м-у Хасково и Димитровград се мъча да си спомня полицията на която плащам от моите данъци какво аджеба е свършила за мен Ами нищо -освен статистическа дейност като ги викнах да видят и разпознаят крадеца който е заснет на видеокамерата как ми разбива вратата на джипа комай за двайсе и кусур години -нищо, нулева дейност

Тъпи полицаи! Вместо да застанат пред парламента,те дразнят обикновените хора. Веднъж ме дразнят,като не си вършат работата,втори път,като са толкова нагли и да ни спират възможността да се прибираме вечер по домовете си. Айййй сиктер,малко им били парите,акъла им е малко.

Няма държава в света която да отделя повече от 2% от държавния бюджет за полиция, а в България се отделят повече от 4%. Интересно, защо ли тези факти не се казват от никоя медия. На фона на тези факти протестите на полицията са гавра с данъкоплатците.

Направо ме шокира тъпотията на някои форумци.. А бе тъпако толкова ли ти е трудно да схванеш, че явно не ги хранят достатъчно! "Гладна мечка хоро не играе е казал народа!" Абе хайде малко логика и мисъл преди да пишем щуротии!

не се ебавайте с полицията, защото я си представете какво ще стане , ако от утре полицията започне да си върши работата! Ами ще останат безработни повечето от вас и бунтовете, които ще искате да направите, няма да позволят да се случат! Обяснявам - ще фалират всички фирми, които правят далавери, ще фалират охранителните фирми, застрахователните също, ключарите и тия, които правят блиндирани врати, каси, огради и решетки, фирмите предлагащи СОТ, видеонабрюдение..Ще изчезнат сводници, проститутки и наркодилъри. Ще останат без работа адвокатите, прокурорите и съдиите. Накрая полицията ще стане 10 пъти по малка! И журналята няма да има какво да съобщават и коментират. Политиците ще останат без спонсори! А НИЕ КАКВО ЩЕ РАБОТИМ, КАТО В БЪЛГАРИЯ ДРУГ БИЗНЕС МАЙ НЯМА? Абе, я ако вършите нещо от гореизброеното или подобно, си трайте и си пиите ракията...

сега Тиквоча ще измисли един нов данък, оная дебелата свиня ще го предложи, останалите манафи ще се съгласят и ето ти ги парите за нещастните милиционери...

БЕЗСРАМНИЦИ !

Споко,другари-пак,ще скачате без парашути!...

Работата е проста: Половината се уволняват (и без друго щата е доста раздут и имаме най-много полиция на глава от населението в ЕС а резултатите не са задоволителни)и нещата ще си дойдат на мястото.

руската машина действа - това е поредният им коз - но така се издадоха че мвр е в ръцете на руснаците...

Бутаааайййййй режима>>>>

Бутай си в КЛОАКА-та,златното пръстче!

Поне да бяха бушонирали Бел Пудел и от другата страна... Поне това да бяха направили, бих го подкрепил.

Стана като в оня виц, дето канят полицай да участва в оргия. Той пита какво да прави и един му обяснява: ами както виждаш събрали сме се тука 10 жени и 10 мъже, събличаме се, гасим лампата и се почваме. И така и става. На 10-тата минута полицая светва лампата и вика: до сега 3 пъти ме е_ха и 2 пъти свирки правих, нема ли най-после и на мен да ми дойде реда!?"

С какво е по-тежка работата на полицаите от моята.Аз съм с 35 г стаж и имам 24 дни отпуск.Аз когато съм на работа- раабота,а те се чудят къде да пият кафе.

Браво!

ДА НЕ СЕ ОБСЛУЖВАТ ПОЛИЦАИТЕ В ВСИЧКИ СВЕРИ НА УСЛУГИТЕ.

Унищожаването на български парични знаци е престъпление. Показаха колко им е акъла.

Работата отива към преврат. А дано.

На Орлов мост милицията няма разрешение за блокада, но те са там, ако бяхме ние народа какво щеше да се случи? Сега е момента да направим нещо добро за самите нас. Скоро "шефа" пак ще е с високо кръвно защото няма топки.

ЧЕНГЕТО КАРАКАЧАНОВ ЗАЩИТАВА МУТРИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ Е НАЛИ Е АГЕНТ НА МОСКВА.

Като ги гледам това не са полицаи а мутри.

Когато аз хвърлях домати същите тези изроди ме малтретираха.

Г-н Николай Колев ме заинтригува с отказа си, ДА НЕ ХВЪРЛЯ ВЕЧЕ ДОМАТИ ПО ИНСТИТУЦИИТЕ. Заявява, че се е сдобил с "ОРЪЖИЕ", което ще започне да употребява съвсем скоро. Било далеч по-страшно било от доматите. Ха дано, ама надали?!

Интересна ситуация! Една мафия протестира срещу друга мафия. Дали ще станем свидетеле на преразпределение на териториите, т.е. преврат?

Иска ти се,ама...НИЦ!

По-добре парите да се дават на милиционерите и фуражките отколкото на циганите. Парламента да разреши на милицията да млати нарушителите на закона, а не да си защитават електората мургав. Като не могат да си напълнят. Хазната да накарат циганите да си плащат данъците. Не може да взимаш от българи, били те и милиционери, за да си купуваш избори и да даваш пари на цигани да раждат по 7-8 деца.

Национален референдум 1 000 000 000 лв за МВР годишно 3 000 000 000 лв за брат'чедите Кои са по важни?

От историята е известно че когато не са задоволени интересите на полицията и военните стават преврати и смяна на властта.

В България се провежда Държавен Преврат !!!!

Едни мутри свалят други? Ако е така, аз не му викам държавен преврат а нормални бизнес отношения!

Служителите на мафията на протест!Брей че парадокс!А българския Съд какво да го правим!На тях заплати не трябва да се дават!Те само от рушвети изкарват милиони!Може и да дойде ден и да лежат до живот!

Протести на едни мафиоти срещу шефа 9 главен мафиот за преразпределение на едни пари ограбени от всички нас , обикновени заспали овце.

каква държава? погледнете орлов мост - има само една патрулка или две и няколко полицая. шепа некадърници, които не могат да работят друго освен да н осят оръжие и да се правят на "голямата работа" тероризират софия. а най-вероятно това са жители на околните села на софия

МУТРИ ИЛИ АГЕНТИ НА МОСКВА БЛОКИРАХА СОФИЯ ЗА ДА НАПРАВЯТ ПРЕВРАТ. НАТО ПОМОГНИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА НЯМА ВТОРИ 9 ТИ СЕПТЕМВРИ.

ОООО БЛЯДОВЕ КРАСНИЕ, СПУСНАХА ЛИ ВИ ВЕЧЕ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ КАКВО ТОЧНО ДА ПИШЕТЕ И КАКВА ПОЗИЦИЯ ДА ЗАЕМЕТЕ? МНОГО БАВНО БАЧКА АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПОЗИТАНО, ДРАГАН ЦАНКОВ И ВРАБЧА!

Парите за заплатите и привилегиите на полицаите не падат от небето. Те са за сметка на останалите граждани. Заплатите се определят от работодателя - бълг. народ. Няма логика полицаите да определят колко да получават.

Не искам реформи! подписано от: ДС, Гоце, Делян, Цветлин, Исаков-ски, Местан, Галеви, Русофилски, циганелски, Шаренски, Библиотекарски...

погледнете се, колко ефективно работите,колко са разкритите престъпления,убийства,кражби,пребиват родителите ни , защо за това си затваряте очите а мислите само за привилегии, на обикновения българин отдавна му взеха и шестте заплати и клас и намалени отпуски а на вас и десет ви са малко,надхвърлени разходи с 450 милиона-сега въпроса е кой ще плаща сметката ви ???

Наркоманите като протестираха, защото са взели пари от бюджета на щатите, защо да имат право за това? Тиквата каза, че не можело да блокираш град от 2млн. Ама можеше преди две години да се блокира същия град. Ама тогава беше в интерес на Тиквата, а сега не е. Аман от ГМО тикви внос от щатите.

Да се раздадат каски, палки и щитове на студентите! Те имат да си връщат за някои нещица!

на герберасите май не им остава много дали ще изкарат и зимата

Ще ти се, мурзилке цървена.

ще те ти го подаде......

Ама защо само милицайте се обсъждат тука!? Нищо за "армията" ни. Тя половината е бременна. Превърнала се в нещо като организация за подпомагане на майчинството.

Аз като данъкоплатец,което ме прави работодател на полицаите,заявявам !!!! Да се орежат до дъно привилегиите като: получаване на 20 брутни заплати при пенсиониране! Имат право на 10 заплати при пенсиониране,ако работят до навършване на 69 г. КАЗАХ !!!!

Еми пич, аз за 500 лева, ще се хвана общак, а не милиционер. Мъкнеш, к'во мъкнеш, жулнеш една бира и цакаш карти с техническия, за к'во да ходя да ме бият бели златки, наркомани, "бежанци" и друга сган.

С Пеевски шеф на ДАНС не стана. Сега се опитва със "спонтанен" протест на полиция и армия, като целта е да премине във военен преврат "от долу". Това е пикът на всички странни събития от последните 10-ина дни. Кой дърпа конците? От къде? От София или от Москва?

От Фашингтон! Питай журналята от нова тв, които получават пари от хамериканоидните фондации.

Ама те защо и заплати получават!? Държавата нали им дава безплатно оръжие...

Дава им държавата оръжие и като се използва по предназначение селяните като теб реват. Пример е икономическият мигрант, които влезнал на 40км в България и го думнали. Правилно действие, а селяните като теб ще го съдят и се разлаяха по форуми и фейсбоклуци.

Селяните като мен са само 4-то поколение софиянци и не пътуваме съботно-неделно по родните си места щото такива нямаме от повече от 100 години. Селяните като мен , като ни вземаха в наборната армия ни пращаха по "смесените райони"да кръщаваме тия като тебе Абдула, да ги учим на цивилизация и да пазим границата. И ако трябва, пак ще дойда, бъди сигурен!

Нека ББ им се обади по телефона и да се успокоят нещата... Нали досега все така се решаваха. Даже и за Мишо Бирата така се решиха. После имаше некои морални усложнения...., но, но законово си беше ОК.

Нашите полицаи може и да успеят да си запазят "придобивките" , но май на всички граждани ще ни остане един горчив привкус от тяхната "победа". Сигурно си дават сметка, че с тези затваряния на движението , подмятането на дребни стотинки , демонстративно пушене и пиене на кафе, ни показват ясно, че силата е с тях и много- много да не се опитваме да ги променяме, защото...се ядосват? Когато призваните да опазват закона не го спазват, как да ги уважаваме ? Същото стана и с депутатите, със съдиите .Просто остана ли институция, която да е могла и да не се е възползвала от силата на положението си за своя сметка? Само стандартния гражданин е безсилен и ги гледа объркано.

Добре дошла в нова, справедлива, правова и демократична България!

Колко е зпалатата на редовия милиционер, 500 лв?! Някой знае ли?! И ако взимат по-малко от 600 лева, к'во ще им намаляват?!

глупости! за под 1к+ никой не трудополага там, като отчетеш и разните бонуси. знаеш ли например , че те имат право на безлихвен кредит? т.е. той кредита си е лихвен за банката, само дето държавата, т.е. ние го плащаме...

Един полицай взема над 1000 лева месечно.Неказвам дали са много или малко но аз работя тежка работа за 550 лв. в провинцията.

Ако е така, ок, може да се мисли за орязване на бюджета за заплати. Къде да проверим т'ва, идеи?!

Много интересно,защо скрихте коментара,че БХК номинира за "Личност на годината" убиецът на 20-годишния българин Андрей Монов???Австралиеца Джок Полфрийман е номиниран за "Личност на годината" от БХК,а това всъщност е убиец с 20 годишна присъда!!!! Как да няма нищо общо с темата,точно по темата е,защото народа трябва да излезе на улицата и да измете всички боклуци в тоя парламент,те ни докараха до това дередже! Трябва всички да се обединим срещу тази мафия,която унищожава българския народ!

Почти всички медии гръмнаха с тази новина! Тези от БХК трябва да бъдат разпуснати,това е подигравка с българския народ! Да се разследва иу,кой стои зад тях! Лошшто е,че живеем в кочина и едва ли някой ще направи,каквото и да е,тук трябва кървава революция с много убити власт имащи за да се оправи държавата...

Тоя идва да го защитава чак от Австралия актрисата Рейчъл Уорд, (от филма "Птиците умират сами"). Приятел бил на семйството и много добър човек. Кинтите всичко могат! е, почти!

Обраха ми апартамента. Полицията пристигна два часа след обаждането ми. Мотаха се три часа в къщи, омазаха навсякъде с черно, взеха ми отпечатъци като на престъпник, писаха протокол и си заминаха. Толкова! И на това му викат "работа".

В Румъния народът излезе на улицата да протестира срещу корупцията. В България корупцията излезе да протестира срещу народа.

Ха ха ха то няма държава пред кого да протестираш.В ПАРЛАМЕНТА ИМА САМО МАФИОТИ ГЛЕДАЙКИ СОБСТВЕНИЯ СИ ИНТЕРЕС.а НА НАС ОБИКНОВЕНИТЕ НИ ГЛАСЯТ НОВИ ФИНАНСОВИ ИЗНЕНАДИ НАПРИМЕР КАТО ВИНЕТКИТЕ.

полицята е държава в държавата и много добре свързана с мафията

Бъркаш структурата с полициците. Полицията залавя престъпници, а съдебната система ги освобождава, защото полициците така са създали законите и не желаят да ги променят.

Тук е доста спорно кой е виновен Може полицията да не е събрала годни доказателства или да ги е унищожила умишлено Може прокурорът да е формулирал некадърно обвинението или умишлено да го е саботирал Може съдията да е подкупен Веригата е дълга