Явор Колев: Магистрати и полицаи изнудвани с голи снимки

Магистрати и полицаи са станали жертва на кибербандити, които ги изнудвали с голи снимки.

Обратно в новината

Коментари - Явор Колев: Магистрати и полицаи изнудвани с голи снимки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, толкова се харесвам, че ще си посегна! А какъв късмет имам - да съдя, да обвинявам, да определям живота и човешките съдби - като египетски фараон съм! Че и пари имам, и къща, вила, и коли маркови карам - като най-големите твои любимци , Боже, в света! И на родители съм случил - пуснал си ме на хора, които ме изучиха на най-престижната професия в света!Само дето съм малко плешив и с шкембе.. и Х-овидни крака, но пред парите и пачката всички жени клякат и го лапат! Благодарен съм на Съдбата за късмета си....!!! Звъннннн!!! Звънннн.....:" Изпратете снимки на голото ви тяло, защото такава късметлийска плът трябва да се види, че и на партньорката ви, доказваща Вашето величие, прекрасност, уникалност....!" ...."Ей сега, до три минути!"... Леле, всички знаят за мен, всички ми се възхищават... какъв човешки екземпляр съм, колко съм надарен и успял.... трябва светът да ме види... не може само Майкъл Джексън да е звезда.. та АЗ съм над него!Изключителен! То всички са се разпуснали, с кой се чукат Глория, Емануела, Сашка....????... За да достигнат до такива като мен!!!

Браво, пич! Искрено ме разсмя! Чудесно си го докарал!

"Подлъгани магистрати и полицаи, а дори и деца изпращат свои интимни снимки и голи видеа, след което ги изнудват." Е, това е върхът на сладоледа!

Някой да ги е карал да си пращат срамотиите на момиченце и момченца?

ВЪПРОСЪТ " КВО ПРАИМ СЕГА?" МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ БЕЗ 50 ЛВ. А С ЕДНО ОПЪВАНЕ ?

Още утре да се пусне обществена поръчка за закупуване на жартиери! Как може така да са излагаме пред света - нашите "органи" по органи в "мрежата". Поне по жартиери да са :)

Как така голи снимки? Сложете ги в плик, моля!

АЗ, КОГАТО СЪМ В ЗАЛА НЕ ВКЛЮЧВАМ ВИБРАТОРА !

То цял български игрален филм има по случая, как на един магистрат му лекуват хемероидите в една тоалетна, и после го изнудваха със записа!!!

ИскаПлаче

loyola

ама този още ли не е в затвора?!

ОРГАНИ ПО ОРГАНИ, БИЛИ ИЗНУДВАНИ, НО ПРИКРИВАНИ ОТ СВОИ ОРГАНИ ! ТОВА Е ИЗГРАДЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ !

нищо ,,лошо,, на ,,органите,, на власта и правосъдието да им ,,видиме,, органите...!!!

ОРГАНИ Е ШИРОКООБХВАТНО ПОНЯТИЕ ! :-))

,,..Явор Колев: Магистрати и полицаи изнудвани с голи снимки..,,??? някои беше ,,казал,,...??? ,,голата истина,,...!!!

евалла на този ,който може да "краде" от крадеца .

А говорителката на прокуратурата няма ли да излезе да каже, че и тя е станала жертва на кибер атаки, но няма как да бъдат хванати кибер-престъпниците?

ПОД ТОГАТА, ОРИГВАЩ СЕ НА СПЕ.МА, ПРОИЗНЕСЕ МЕКА ПРИСЪДА. ПОЛИЦАЙ С МЕКА КИТКА ИЗПУСНА ПИСТОЛЕТА СИ И СИ НАРАНИ ПРЪСТИТЕ НА КРАКАТА - ОХХ !

:)))))) Хвала на такВиз "органи" :)))) Тея не се ли усещат че стават за майтап - не че не са си - ама съвсем изтрещяха :) Сами доброволно си размятали "онея" "органи" - пък сега - кой ми сра у гащите :))) И тея ша ни "пазят" :))) Пази Боже!

Това сега щото нямат пари за униформи ли е пак?

Ама Кибертерористите ли са ги събличали?

ВЪТРЕШЕН ПОРИВ Е БИЛО !

Мен що не ме подлъжи някой да му изпратя голи снимки? 1) Защото нямам 2) Дори и да имам, не съм толкова глупав да го направя. Истината е, че тези са ги снимали някъде и ги държат, но те се застраховат предварително - "Станахме жертва на кибертерористи".

Да си снимат само Аноса, Пенеса или Дудката, па да видим, кой ще ги познае.

Дори и деца?!....

Подлъгани магистрати и полицаи, а дори и деца изпращат свои интимни снимки и голи видеа, след което ги изнудват. И тези ще управляват и пазят държавата,а акълът им е колкото на дете.

Надявамсе, че полицаи с фуржка на тези снимки.

Кво реват тези магистрати и полицаи?! станаха порно-звезди в соц. мрежа :)

Припомням, че този тъпанар свиреше абсолютно същата плоча преди няколко месеца. Обясняваше за подлъгване, чатчета и камери. Тогава също не посочи кои са тия изнудвани магистрати и полицаи, че да се вземат мерки в МВР и съдебната система да няма хора, подлеждащи на изнудване. Освен ако не са евтини опити да изглежда, че все пак има нужда от загубеното му ведомство да ни пази от върли стожери на киберпрестъпността като Читанка, както му беше хоби преди време.

,,...Явор Колев: Магистрати и полицаи изнудвани с голи снимки..,,??? ,,облечени,, не са за ,,гледане,, ... пък някои ще ,,умре,, да ги гледа...голи!!!

да видим как ги пляскат!

НА ЖЕНИТЕ ИМ, ТЕ ЩЕ ГИ БИЯТ С ТИГАНИ ПО ТИКВИТЕ КУХИ :-))

Брат, луд ли си. А си представи че попаднеш на Цацаров или Фидосова или Цачева. Такава травма остава за цял живот.

Добре де, тези магистрати и полицаи защо стоят голи пред камера... Изобщо не ми дреме за кретени.

Да се увековечат!Защото много се харесват и обичат :)))))))

От 2018 се забранява отглеждането на тикви, защото е кибер...ъъъъ...земеделско престъпление с 3D голо изображение на уважаемия премиер...

:))))))++++++++++

Cамо, да не почнат и голи да ходят на работа!?;) голи полицаи да извършват арести, а голи магистратки,(прокурорки и съдийки) да обвиняват и да съдят!??;))

С голи снимки на Други хора или на техни голи снимки?

Подлъгани магистрати и полицаи, а дори и деца изпращат свои интимни снимки и голи видеа, след което ги изнудват..... И как, и къде точно е ставало това ми интересно

Цитат: "Подлъгани магистрати и полицаи, а дори и деца..." Много опасни измамници значи, щом дори и децата им се хващат

Киберпрестъпления. Е, тук вече много вдигнаха летвата.

пардон и магистрати! Щом няма убити магистрати това зоначава че съдиите, ченгетата, политиците и мафията са ръка за ръка! За място на съдия в момента кандидастват до 50 човека!! А уж били много натоварени и много работили! Так аде сега ченгетата какво ще се съдят ли или не извращения сексуални?

Министерката на магистратите дали е сред пострадалите?

Предлагам на комисар Колев да остави на мира изнудвачите. В случая те извършват полезна за обществото дейност. Нека да обърне внимание на "моделите", които със снимките си в мрежите развращават младите и отвращават по-старите.

евала на такива изнудввачи... дай боже повече...

Да се чудиш кой е по-лош ... изнудвачите или извратеняците с голите снимки ;-)

интересно аз не съм магистрат а нямам нито една гола снимка в мрежата.... явно съм доста по умен от магистратите и полицаите.... издигам се в собствените си очи....

МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КОИ БАРДАЦИ ПОСЕЩАВАТ !!!! СЕГА НЕКА ДА ГО ДУХАТ !!!!

Не посягайте на развратния начин на живот на полицаи и магистрати!

... е, стига де, тавтология... след снимките...

ПУБЛИЧНО :-))

Голи полицаи и магистрати ! Снимат се защото няма какво да крият ! :)

И ПОЛИЦАИ?! КАТО СИ ПРАВЯТ ГОЛИ СНИМКИ,СЕГА ДА СИ ПЛАЩАТ ПОСЛЕДСТВИЯТА!!! ТОЧНО ТЕ НЕ СА ЛИ ЧУВАЛИ ЗА ИЗНУДВАЧИ?!

И какво толкова? Да ги изнудват... мен кой ще ме изнудва с голи снимки като нямам такива...? За какво са се снимали голи... явно нещо тук не е наред, а те тръгнали хакерите да преследват- това е България!

А как изобщо има на работа полицаи и магистрати, които си раздават на непознати свои голи снимки ????

След като прибраха парите на хората в банките и ги оставиха с някаква пластмаса в джоба, сега искат да им приберат и информацията в "надеждни" "облачни" структури. Ай сиктир!

"Подлъгани магистрати и полицаи, а дори и деца изпращат свои интимни снимки и голи видеа, след което ги изнудват", рекъл Явор Колев;)) Това, казано така, просто не се нуждае от коментар!;) Хайде за децата - гнусно е, но разбираемо - малки са, наивни са, незрели са - лесно е да бъдат подлъгани. Ама за полицаите и хеле пък за магистратите ни... те какви са, че е толкова лесно, по детски, да бъдат "подлъгани", бе Колев?!;)))

По-скандалното е не самото изнудване а наличието на голи снимки на магистрати и полицаи.

Начи тие нямат пипе колкото един пубертет, ние искаме държава да пазят и упрявляват. Майкооооооооооууууууууууу.