Коментари - Проверява се сигнал за пребити на границата язиди от Ирак | Днес.dir.bg

Проверява се сигнал за пребити на границата язиди от Ирак

Гранична полиция проверява сигнал за бити от български полицаи 17 нелегални имигранти от Ирак.

Обратно в новината

Коментари - Проверява се сигнал за пребити на границата язиди от Ирак | Днес.dir.bg

Коментари

Съчувствам им, но си има Контролно-пропусквателен пункт. В Турция имаме и посолство, към което могат да се обърнат. Съжалявам, но границата не може да се нарушава под какъвто и да е предлог. Никому не е позволено да нарушава законите. Толкоз.

B Tурция ги лъжат , че българите са гостоприемни и ги очакват с хляб и сол,а по- късно и с европеиски документи !

И вас така да ви посрещат като бягате на запад...

Хахах, нагли създания, какво искат, да ги изращат със заря и да хранят и поят преди това? Тези оплаквания ме убиха просто, че това е нелагално влизане в страна и следва да подлежи на затвор, а те се оплакват, че ги удряли с палки, голям смях :)

Защо тези измислени организации не вземат да съдят България за това, че преди години пазеше границата с автомати и се стреляше, когато трябва? Докога един бежанец е бежанец, след като един път е пресякъл държава без военни действия, но след това влиза незаконно в друга?

"Международната организация обвини България, че пречи на бежанци да влязат в страната, да подадат молби за международна закрила, както и че има групово връщане със сила." - представителите на българия да покажат конфискуваните молби за международна закрила подадени от бежанците към правителството на турция - това е първата държава където следва да се подават такива молби.

Ако са читави няма да минават нелегално ,има КПП !А КАКВО СТАВА С ОГРАДАТА ,БОЙКО ,ОЩЕ ЛИ МИСЛИШ ?

Най-после една добра новина от границата.

БРАВО НА МОМЧЕТАТА,ДЕТО ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА!!!

Предлагам на всички роми рецидивисти да им се даде задача и да им се плаща да пазят границата и да вместо да пребиват невинни старци и момичета да пребиват от бой всеки дръзнал да прекрачи нелегално ,така хем ще вършат полезна работа животинските им инстинкти ще бъдат използвани за доброто на обществото ,а не против него

е те какво очакват - безплатни жилища да им се дадат ли ,дано се разчуе ,та да престанат да преминават границата ни

Нелегалните мигранти от близкия изток трябва да бъдат спирани с миниране на границата с Турция.Това което разказват тези и то пред медии е лъжа и цели единствено омаскаряване на нашата държава.Истината е че точно Турция ни пробутва нарочно мигранти от най-бедните слоеве на обществото,неграмотни, без професии,тръгнали на хранилка в Европа.Богатите мигранти задържа в Турция.Мигрантите от Близкия изток и Северна Африка да отиват в Саудитска Арабия,богатите емиратства Дубай ,Абу Даби,Катар.Нямат място в Европа, а в Бългаия изобщо.

Относно подбора твърдението ти сигурно е вярно. При една обиколка из Истанбул водачката ни показа в един жилищен район чудесни двуетажни, специално ремонтирани къщи, които били изкупени от сирийски бежанци. Очевидно там остават онези, които имат пари, на другите им взимат каквото имат, за да ги доведат до нашата граница и ги пускат на наша издръжка.

Ако са ги понабили е добре. Полицаите са си заслужили заплатите, а и никой не може да докаже. Нека нашествениците да се върнат в лагерите и да разкажат на другите потенциални нарушители. Добре ще е каналжиите да ядат и те бой, но да бъдат задържани, осъдени и след излежаване на присъдите си да се екстрадират.

И защо са искали да влязат НЕЛЕГАЛНО в България?! След като са такива страдалци на режима, при това образовани хора, както твърдят, значи отиваш на ГКПП и се предаваш! Иначе сте си обикновени нарушители на държавна граница - едно време такива не ги биеха, направо на месо стреляха!

с две думи: на умряло куче нож вадят нашите милиционери

Да са благодарни че вече ги няма граничарите на бай Добри:))

Крайно време е въпросните граничари да се завърнат, иначе до 20 години България няма да съществува.

Ако има - нека използва момента докато има читателски интерес към темата и да направи страница - подписка за защита на шите граничари и даде линка да я подписваме, за да предотвратим чрез обществен натиск образуването на дело срещу тях!!! Оразува ли се дело - общественото мнение и подписки може и да не помогнат... :( ДА ЗАЩИТИМ НАШИТЕ ГРАНИЧАРИ ТАКА, КАКТО ТЕ НИ ЗАЩИТИХА!!!

ПОДКРЕПЯМ ГРАН. ПОЛИЦАИ-ОПРАВДАВАМ ГИ НАПЪЛНО И СЕ СОДИЛИЗИРАМ С ТЯХ....

Ето такива са съществата които се стремят към Европа от югоизток - нахални и лъжливи, нарушават закона и протестират за това. С примитивния си манталитет, те не искат да знаят че има закони. Те са проблем и заплаха за всяка европейска страна и не трябва да се допускат.

Гуньо, тези хора бягат от войната, ама че си прост

Прост си ти смотаняко, щом са в Турция вече са избягали от войната

Още един " прост" ти хакна още един ( - )

Pesh0

В турция няма война.

В Турция война няма бе, с какво основание ще искат да ги пуснем тук. Аман от дуп..давци!

проверката трябва да е от ЕС. Тук ще установят че няма нищо такова. БЕЗОБРАЗИЕ. Тъпи милиционери. Язидите не са мюсюлмани, те са хора чиято вяра и култура идва от преди 4000 год. Тъпи милиционери.

Вие гражданко с писанието си нищо не сте казали, само сте направили гимнастика на пръстите си. Културата им може да е и от 1млн. години, но в настоящия момент са твърде изостанали. Щом се застъпвате за тях им направете нотариална покана за да ви гостуват и им поемете всички разходи по време на престоя им в Република България. Не желая от данъците които плащам, да се хранят чужди граждани.

ДОБРЕ КАЗАНО И НА МЯСТО -КОЙТО ГИ ИСКА ДА ГИ ПОКАНИ У ДОМА СИ В ХОЛА, ДА ГИ НАСТАНИ И ДА МУ ГОСТУВАТ КРОТКО И СЛАДКО .ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КОЙ КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕ...

На БХК да не му знае много балалайката, че да не тръгнем ние - гражданите да пазим границата, че тогва не само че няма да влезе и Меркел през нея, ами ще изритаме с шутове и тия нелегални емигранти, дето са в страната!!!

проверявали,разследвали за някакви си никому непотребни в Родината ни,а не проверяват и не разследват пребитите ,рязани с резачки и изтезавани от примати български пенсионери и възрастни българи ,както и млади момичета и момчета Българи.

това са видения на психопат. Т. е. искам да кажа че имат признаци на психопат, след като виждаш садистични неща които не са станали. хората трябва да те избягват.

Овцо тъпа, кое не е станало????? Човека е 100% прав.

Малко са ги "рендосвали", трябвало е повече. И за ги върнат обратно, за да разкажат на другите мераклии. Е чак тогава на много от мингяните ще им секне мерака да въртят подобни номера - защото всички тъмнозелени разбират само от много бой.

Някой по- долу ревеше че не били бити правилните нелегални емигранти, щото тия биле нам-какви си, пък те били от каквато са там общност. НЯКОЙ ВМЕНИЛ ЛИ Е НА НАШИТЕ ПОЛИЦАИ И ГРАНИЧАРИ ДА ПОЗНАВАТ ЕТНИЧЕСКО-РЕЛИГИОЗНИТЕ ОСОБЕНОСТИ НА ПРИИЖДАЩИТЕ И ДА ЗНАЕ ЕЗИКА ИМ, ТА ДА РАЗБЕРЕ КОИ ОТ КОИ СА? Пристигат N броя организми, говорят на езика "хадаля-худаля" и се опитват да преминат нелегално границата. Ко прайм? Бием на месо, ако не и по- лошо...

Процедурата е на задържане до изясняване на статуса. Това не го рашава гранична полиция.

Това е ако са влезли. Ако ги отразят да не влизат - всяко да върви от дето е дошло или отдето е дошло на бял свят...

Турските власти защо не си кажат, поради каква причина са стигнали до българката граница, и кой точно ги пуска да минават на цели стада?

ала-бала-празни приказки! ние сме били нелегални емигранти в англия.никои не ни е бил,нито насилвал да си дадем парите но ни бяха поставили много непосилни условия- не можем да останем в страната ако мъжът в семеиството не може да печели достатъчно пари за да издържа семеиството си.къщата трябваше да е с минимум 3 спални,кухня и хол,децата да са записани на училище..на наш познат при разглеждане на документите му искаха точен отчет за какво си е харчил парите,задаваха му въпроси от сорта " никога ли не си ходил на зъболекар? нямаш посочен такъв разход." не ни даваха помощи,задърж аха ни паспортите цели 20 месеца и реално не можехме да докажем статута си.аз си бях намерила работа,работодателя ми се обади в министерството да попита мога ли да бъда назначена.статута ми бил "пред разглеждане". в този кръг сме живяли 6 години.никои от близките ни не можеше да доиде да ни види,даваха ни паспортите с почти изтекали визи.билетите за самолет бяха много скъпи,телефонните разговори също-обаждахме се по 2 пъти в месеца.........дира,защо нямате и кратко и главни букви в транслитерацията?

С канута ли сте влизали в Ангия? Или с парашути?

много питаш ... мисълта ми беше,че никъде емигрантите не ги посрещат с питка и мед

Да не ни клеветят граничарите!!!

ВНИМАНИЕ!!! Това може да е организирана провокация, чрез която да разлаят еврейско-гейските организации на ЕС и ЕС да подтисне задаващиите се пълчища от гъджви. ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ ПОЛИЦАИ, КОИТО СИ СВЪРШИХА РАБОТАТА!!! ТАКА ЩЕ ЗАТВОРИИМ УСТАТА НА ТИЯ КОИТО ЛОБИРАТ ЗА НАПЪЛВАНЕТО НА СТРАНАТА С НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ!!!

да се чете ... ЕС да възпрепятстват спирането на прииждащите пълчища...

Ние се чудим какво да правим с 900000 кърлежи, а те още идат.

лесно се бият бити на други места смачкани хора. защо не хваната да пребият някой от ид или подобни военизирани организации спонсорирани от великите лайняни сили

90% от "бежанците" са точно от ИД (доскоро известна като Свободна Сирийска Армия). Това, че ти си олигофрен и не можеш да проумееш фактите си е изцяло твой проблем

неразбрахтели в софия че нии в странджaта тричаме всичко де не е наше затова си ни е спокоино няма хапещи кучета и кражби от домовете мир и любов цари и закона е над всичко

Да да, пускайте ги, настанявай те ги хранете ги, учете ги, после ще грабнат ножовете и ще ви изколят

И още - навремето доколкото си спомням границата се пазеше с оръжие и никой не се допускаше да влиза, а сега ги били. Те да са щастливи че не са ги застреляли като са минавали нелегално. Че то ако няма възпиращ ефект на браздата каква е мотивацията на някой въобще да минава легално? Газ през поляните и от другата страна граничарите те чакат с хляб, сол, дрехи и подслон - така ли правят и в Америка?

big_uncle@dir.bg

Разбира се, че така правят в Америка - само че на мексиканската граница вместо хляб и сол поднасят оловни хапчета от М16...

Имам предложение: Хелзинският комитет да бъде настанен на онзи плаващ остров, който се предлага за българска територия в Тихия океан и съответно там да бъдат препращани нелегалните емигранти.

Ще възпрепятстват те правото ни да защитим границците си от външни и домовете си от вътрешни врагове!!! Ай сикимини!!!

говорят факти изгодни за тях за да ни притиснат от ЕС и да влизат свободно. Тези хора не се глупави и бързо научават необходимия разказ за да бъдат изкарани жертви.

Забелязвам няколко "българи" да пожелават войни и гонения на българите в този форум. Не че срещу страната се развива хибридна война. Не! Ама нещо претиснително ми изглежда. Най-малкото модераторите, трябва подобни неща да ги дават на службите.

Трябва да отнемат оръжията и палките на нашите граничари и да им раздадат пера.От сега нататък само с пера ще ги милваме тези човекоподобни !

По една кафеварка. Ще посрещат престъпниците с кафе в ръка.

да!!И граничарите вместо оръжия червени килими д аносят, че да им ги постилат като ги видят още от далеко да се задават!!!

Ей това е вече наглост във вицша форма!!!Те незаконно преминават границата, ама що не са ги оставилида минат?! Те ако сампо са ги ступали, късмет са извадили, щото преди време за подобно щяха да ги застрелят на място и награда да дадат на грнаичарите!!!Като искат да подават документи , да се наредят на КПП-то, не да опитват да минават незаконно.

имало и българи в тая държава, браво, ами така се пази граница и дом.Помогни си сам за да ти помогне и Бог-нали всички я знаем тая поговорка.Браво на тези мъже на границата,милеят за държавата не като политиците и другите кресльовци дето са неведени на всички страни с протегнати ръчички за парички. А тези изроди дето тръгват насам да разберат че България не е магистралата към благоденствието.

Оплаква се този, който не е бит добре! Калпазани граничари! Другия път бой по канчето докато мърда!

Това е един огромен проблем за съвременното европейско общество. Ако един полицай спи по цял ден и не си изпълнява задълженията той няма никакви проблеми. Никой няма да го уволни затова, че не си е свършил работата. Ако обаче се случи нещо с престъпника, който е преследвал, жална му майка...

на скоро имаше снимки на испанската ограда -висока е 10 метра и пак се бяха накачили хора ,граничарите чакаха кой ще падне за да го поздравят с "добре дошъл". Нашта ограда нека е висока 20 метра-граничарите ще могат да си пият кафето и да се смеят

Никой няма право да сипе такива грозни клевети! Преди време разправяха ,че полицаи ограбвали чужденци по магистралите. Оказаха се преоблечени бандити.Тези дни полицаи били съучастници на телефонни измамници.Пак дегизировка. Кой и с каква цел си позволява без дори да е сигурен така грозно да клевети нашите полицаи и граничари.Държавата трябва да потърси отговорност на органицацията ,която си го е позволила. Разбира се стои и въпроса кой и с какво право погазва нашите граници и си позволява да застрашава националната ни сигурност.То също трябва да има последствия.

Браво!Поздравления за граничарите ,ако наистина са постъпила така ,ама отричайте момчета ,това е спасението !Вие сте истински бойци,и наистина вашите заплати трябва да са по-големи и от на депутатите ,които стоят на топло и живота им е в безопасност!Браво и на Цв.Йовчев ,за изказването ,трябва и сегашния министър да продължи по същия начин !

и като християни , мислиш ли , че ще търсим убежище при исламистите ??? предпочитам сам да се заколя !

Tе и в Gермания ги бият ,но си малчат..

Нещо Германски Хелзински Комитет?

Не е ли едно от условията за приемането на страната ни в елитния клуб да пазим добре границата на ЕС? Щом нашите гранични полицаи действат безпощадно към нарушителите, значи добре си вършат работата. Вредните НПО-та трябва да замълчат, когато държавата ни брани интересите си!

Дано на хейтърите тук сред време не им се наложи да бягат нелегално в чужда държава и да преживеят всичко, което толкова харесват в тази ситуация. Макар че тогава може би ще разберат някои неща...

Явно си мъничък. За твое сведение се отвисяхме с месеци по палатковите лагери в ГФР едно време. НА ПАЛАТКИ.

Какъв българин си ти бе, нещастник! Българите са тези, които осъзнават огромната опасност от подмяна на българското население на родината ми с чужденци! Българи са тези, които се опитват да спрат този сатанински план! Българи са тези, които вече добре осмислиха съществената разлика между понятията "имигрант" и "бежанец."

Ние не граничим с война и според международното право не сме длъжни да приемаме бежанци. Повечето от тези хора са най-обикновени икономически емигранти, от които богатите държави са пропищели, защото изобщо не се европеизират, а се възползват от постиженията на цивилизацията, без да дават принос. Като ни ги върнат, какво ще правим, като и тук има огромна група маргинализирано население?

браво на граничните ни полицаи ,да продължават в същия дух, докато не си почистим нашата кочина !!! бои по дупето на всички, които искат да вземат последните 100 лева на българина !!!!!!!!!!!!!!!!бои и нищо друго, да ходят в румъния, гърция на нас не ни трябват чужди религии, имаме си достатъчно от тях !

кои от язидите ми слага минуси, къде е лошото, когато браниш родината??? ооо, забравих една подробност, в бг има толкова продажници, продават дори и собствените си маики и деца !ама се правят на хуманни ! 2 лева нямат за бг , ама за другите си дават и дупето ! оставям на господ да ги съди , както трябва !

Мама ви уродлива на всички анти-БГ организациики. Геноцидът с/у БГ е настоятелен. Ако има един начин да се махне границата, за да се циганизира тотално държавата - е това им е мечтата.

на нелегално преминаващите. Има си гранични пунктове за преминаване. Вярвам на граничните полицаи. Дори и да се е наложило със сила да не ги допуснат нелегално да преминат, те просто са спазвали закона. Всички трябва да застанем на страната на сънародниците ни в този случай!

Винаги съм се питал, дали е толкова лесно да напуснеш нелегално Турция през държавната граница колкото се опитват да ни покажат, или това е държавна политика. Какво ще стане, ако започнем да връщаме бежанците обратно през оградата?

Коментари - Проверява се сигнал за пребити на границата язиди от Ирак | Днес.dir.bg

Проверява се сигнал за пребити на границата язиди от Ирак

Гранична полиция проверява сигнал за бити от български полицаи 17 нелегални имигранти от Ирак.

Обратно в новината

Коментари - Проверява се сигнал за пребити на границата язиди от Ирак | Днес.dir.bg

Коментари

Съчувствам им, но си има Контролно-пропусквателен пункт. В Турция имаме и посолство, към което могат да се обърнат. Съжалявам, но границата не може да се нарушава под какъвто и да е предлог. Никому не е позволено да нарушава законите. Толкоз.

B Tурция ги лъжат , че българите са гостоприемни и ги очакват с хляб и сол,а по- късно и с европеиски документи !

И вас така да ви посрещат като бягате на запад...

Хахах, нагли създания, какво искат, да ги изращат със заря и да хранят и поят преди това? Тези оплаквания ме убиха просто, че това е нелагално влизане в страна и следва да подлежи на затвор, а те се оплакват, че ги удряли с палки, голям смях :)

Защо тези измислени организации не вземат да съдят България за това, че преди години пазеше границата с автомати и се стреляше, когато трябва? Докога един бежанец е бежанец, след като един път е пресякъл държава без военни действия, но след това влиза незаконно в друга?

"Международната организация обвини България, че пречи на бежанци да влязат в страната, да подадат молби за международна закрила, както и че има групово връщане със сила." - представителите на българия да покажат конфискуваните молби за международна закрила подадени от бежанците към правителството на турция - това е първата държава където следва да се подават такива молби.

Ако са читави няма да минават нелегално ,има КПП !А КАКВО СТАВА С ОГРАДАТА ,БОЙКО ,ОЩЕ ЛИ МИСЛИШ ?

Най-после една добра новина от границата.

БРАВО НА МОМЧЕТАТА,ДЕТО ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА!!!

Предлагам на всички роми рецидивисти да им се даде задача и да им се плаща да пазят границата и да вместо да пребиват невинни старци и момичета да пребиват от бой всеки дръзнал да прекрачи нелегално ,така хем ще вършат полезна работа животинските им инстинкти ще бъдат използвани за доброто на обществото ,а не против него

е те какво очакват - безплатни жилища да им се дадат ли ,дано се разчуе ,та да престанат да преминават границата ни

Нелегалните мигранти от близкия изток трябва да бъдат спирани с миниране на границата с Турция.Това което разказват тези и то пред медии е лъжа и цели единствено омаскаряване на нашата държава.Истината е че точно Турция ни пробутва нарочно мигранти от най-бедните слоеве на обществото,неграмотни, без професии,тръгнали на хранилка в Европа.Богатите мигранти задържа в Турция.Мигрантите от Близкия изток и Северна Африка да отиват в Саудитска Арабия,богатите емиратства Дубай ,Абу Даби,Катар.Нямат място в Европа, а в Бългаия изобщо.

Относно подбора твърдението ти сигурно е вярно. При една обиколка из Истанбул водачката ни показа в един жилищен район чудесни двуетажни, специално ремонтирани къщи, които били изкупени от сирийски бежанци. Очевидно там остават онези, които имат пари, на другите им взимат каквото имат, за да ги доведат до нашата граница и ги пускат на наша издръжка.

Ако са ги понабили е добре. Полицаите са си заслужили заплатите, а и никой не може да докаже. Нека нашествениците да се върнат в лагерите и да разкажат на другите потенциални нарушители. Добре ще е каналжиите да ядат и те бой, но да бъдат задържани, осъдени и след излежаване на присъдите си да се екстрадират.

И защо са искали да влязат НЕЛЕГАЛНО в България?! След като са такива страдалци на режима, при това образовани хора, както твърдят, значи отиваш на ГКПП и се предаваш! Иначе сте си обикновени нарушители на държавна граница - едно време такива не ги биеха, направо на месо стреляха!

с две думи: на умряло куче нож вадят нашите милиционери

Да са благодарни че вече ги няма граничарите на бай Добри:))

Крайно време е въпросните граничари да се завърнат, иначе до 20 години България няма да съществува.

Ако има - нека използва момента докато има читателски интерес към темата и да направи страница - подписка за защита на шите граничари и даде линка да я подписваме, за да предотвратим чрез обществен натиск образуването на дело срещу тях!!! Оразува ли се дело - общественото мнение и подписки може и да не помогнат... :( ДА ЗАЩИТИМ НАШИТЕ ГРАНИЧАРИ ТАКА, КАКТО ТЕ НИ ЗАЩИТИХА!!!

ПОДКРЕПЯМ ГРАН. ПОЛИЦАИ-ОПРАВДАВАМ ГИ НАПЪЛНО И СЕ СОДИЛИЗИРАМ С ТЯХ....

Ето такива са съществата които се стремят към Европа от югоизток - нахални и лъжливи, нарушават закона и протестират за това. С примитивния си манталитет, те не искат да знаят че има закони. Те са проблем и заплаха за всяка европейска страна и не трябва да се допускат.

Гуньо, тези хора бягат от войната, ама че си прост

Прост си ти смотаняко, щом са в Турция вече са избягали от войната

Още един " прост" ти хакна още един ( - )

Pesh0

В турция няма война.

В Турция война няма бе, с какво основание ще искат да ги пуснем тук. Аман от дуп..давци!

проверката трябва да е от ЕС. Тук ще установят че няма нищо такова. БЕЗОБРАЗИЕ. Тъпи милиционери. Язидите не са мюсюлмани, те са хора чиято вяра и култура идва от преди 4000 год. Тъпи милиционери.

Вие гражданко с писанието си нищо не сте казали, само сте направили гимнастика на пръстите си. Културата им може да е и от 1млн. години, но в настоящия момент са твърде изостанали. Щом се застъпвате за тях им направете нотариална покана за да ви гостуват и им поемете всички разходи по време на престоя им в Република България. Не желая от данъците които плащам, да се хранят чужди граждани.

ДОБРЕ КАЗАНО И НА МЯСТО -КОЙТО ГИ ИСКА ДА ГИ ПОКАНИ У ДОМА СИ В ХОЛА, ДА ГИ НАСТАНИ И ДА МУ ГОСТУВАТ КРОТКО И СЛАДКО .ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КОЙ КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕ...

На БХК да не му знае много балалайката, че да не тръгнем ние - гражданите да пазим границата, че тогва не само че няма да влезе и Меркел през нея, ами ще изритаме с шутове и тия нелегални емигранти, дето са в страната!!!

проверявали,разследвали за някакви си никому непотребни в Родината ни,а не проверяват и не разследват пребитите ,рязани с резачки и изтезавани от примати български пенсионери и възрастни българи ,както и млади момичета и момчета Българи.

това са видения на психопат. Т. е. искам да кажа че имат признаци на психопат, след като виждаш садистични неща които не са станали. хората трябва да те избягват.

Овцо тъпа, кое не е станало????? Човека е 100% прав.

Малко са ги "рендосвали", трябвало е повече. И за ги върнат обратно, за да разкажат на другите мераклии. Е чак тогава на много от мингяните ще им секне мерака да въртят подобни номера - защото всички тъмнозелени разбират само от много бой.

Някой по- долу ревеше че не били бити правилните нелегални емигранти, щото тия биле нам-какви си, пък те били от каквато са там общност. НЯКОЙ ВМЕНИЛ ЛИ Е НА НАШИТЕ ПОЛИЦАИ И ГРАНИЧАРИ ДА ПОЗНАВАТ ЕТНИЧЕСКО-РЕЛИГИОЗНИТЕ ОСОБЕНОСТИ НА ПРИИЖДАЩИТЕ И ДА ЗНАЕ ЕЗИКА ИМ, ТА ДА РАЗБЕРЕ КОИ ОТ КОИ СА? Пристигат N броя организми, говорят на езика "хадаля-худаля" и се опитват да преминат нелегално границата. Ко прайм? Бием на месо, ако не и по- лошо...

Процедурата е на задържане до изясняване на статуса. Това не го рашава гранична полиция.

Това е ако са влезли. Ако ги отразят да не влизат - всяко да върви от дето е дошло или отдето е дошло на бял свят...

Турските власти защо не си кажат, поради каква причина са стигнали до българката граница, и кой точно ги пуска да минават на цели стада?

ала-бала-празни приказки! ние сме били нелегални емигранти в англия.никои не ни е бил,нито насилвал да си дадем парите но ни бяха поставили много непосилни условия- не можем да останем в страната ако мъжът в семеиството не може да печели достатъчно пари за да издържа семеиството си.къщата трябваше да е с минимум 3 спални,кухня и хол,децата да са записани на училище..на наш познат при разглеждане на документите му искаха точен отчет за какво си е харчил парите,задаваха му въпроси от сорта " никога ли не си ходил на зъболекар? нямаш посочен такъв разход." не ни даваха помощи,задърж аха ни паспортите цели 20 месеца и реално не можехме да докажем статута си.аз си бях намерила работа,работодателя ми се обади в министерството да попита мога ли да бъда назначена.статута ми бил "пред разглеждане". в този кръг сме живяли 6 години.никои от близките ни не можеше да доиде да ни види,даваха ни паспортите с почти изтекали визи.билетите за самолет бяха много скъпи,телефонните разговори също-обаждахме се по 2 пъти в месеца.........дира,защо нямате и кратко и главни букви в транслитерацията?

С канута ли сте влизали в Ангия? Или с парашути?

много питаш ... мисълта ми беше,че никъде емигрантите не ги посрещат с питка и мед

Да не ни клеветят граничарите!!!

ВНИМАНИЕ!!! Това може да е организирана провокация, чрез която да разлаят еврейско-гейските организации на ЕС и ЕС да подтисне задаващиите се пълчища от гъджви. ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ ПОЛИЦАИ, КОИТО СИ СВЪРШИХА РАБОТАТА!!! ТАКА ЩЕ ЗАТВОРИИМ УСТАТА НА ТИЯ КОИТО ЛОБИРАТ ЗА НАПЪЛВАНЕТО НА СТРАНАТА С НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ!!!

да се чете ... ЕС да възпрепятстват спирането на прииждащите пълчища...

Ние се чудим какво да правим с 900000 кърлежи, а те още идат.

лесно се бият бити на други места смачкани хора. защо не хваната да пребият някой от ид или подобни военизирани организации спонсорирани от великите лайняни сили

90% от "бежанците" са точно от ИД (доскоро известна като Свободна Сирийска Армия). Това, че ти си олигофрен и не можеш да проумееш фактите си е изцяло твой проблем

неразбрахтели в софия че нии в странджaта тричаме всичко де не е наше затова си ни е спокоино няма хапещи кучета и кражби от домовете мир и любов цари и закона е над всичко

Да да, пускайте ги, настанявай те ги хранете ги, учете ги, после ще грабнат ножовете и ще ви изколят

И още - навремето доколкото си спомням границата се пазеше с оръжие и никой не се допускаше да влиза, а сега ги били. Те да са щастливи че не са ги застреляли като са минавали нелегално. Че то ако няма възпиращ ефект на браздата каква е мотивацията на някой въобще да минава легално? Газ през поляните и от другата страна граничарите те чакат с хляб, сол, дрехи и подслон - така ли правят и в Америка?

big_uncle@dir.bg

Разбира се, че така правят в Америка - само че на мексиканската граница вместо хляб и сол поднасят оловни хапчета от М16...

Имам предложение: Хелзинският комитет да бъде настанен на онзи плаващ остров, който се предлага за българска територия в Тихия океан и съответно там да бъдат препращани нелегалните емигранти.

Ще възпрепятстват те правото ни да защитим границците си от външни и домовете си от вътрешни врагове!!! Ай сикимини!!!

говорят факти изгодни за тях за да ни притиснат от ЕС и да влизат свободно. Тези хора не се глупави и бързо научават необходимия разказ за да бъдат изкарани жертви.

Забелязвам няколко "българи" да пожелават войни и гонения на българите в този форум. Не че срещу страната се развива хибридна война. Не! Ама нещо претиснително ми изглежда. Най-малкото модераторите, трябва подобни неща да ги дават на службите.

Трябва да отнемат оръжията и палките на нашите граничари и да им раздадат пера.От сега нататък само с пера ще ги милваме тези човекоподобни !

По една кафеварка. Ще посрещат престъпниците с кафе в ръка.

да!!И граничарите вместо оръжия червени килими д аносят, че да им ги постилат като ги видят още от далеко да се задават!!!

Ей това е вече наглост във вицша форма!!!Те незаконно преминават границата, ама що не са ги оставилида минат?! Те ако сампо са ги ступали, късмет са извадили, щото преди време за подобно щяха да ги застрелят на място и награда да дадат на грнаичарите!!!Като искат да подават документи , да се наредят на КПП-то, не да опитват да минават незаконно.

имало и българи в тая държава, браво, ами така се пази граница и дом.Помогни си сам за да ти помогне и Бог-нали всички я знаем тая поговорка.Браво на тези мъже на границата,милеят за държавата не като политиците и другите кресльовци дето са неведени на всички страни с протегнати ръчички за парички. А тези изроди дето тръгват насам да разберат че България не е магистралата към благоденствието.

Оплаква се този, който не е бит добре! Калпазани граничари! Другия път бой по канчето докато мърда!

Това е един огромен проблем за съвременното европейско общество. Ако един полицай спи по цял ден и не си изпълнява задълженията той няма никакви проблеми. Никой няма да го уволни затова, че не си е свършил работата. Ако обаче се случи нещо с престъпника, който е преследвал, жална му майка...

на скоро имаше снимки на испанската ограда -висока е 10 метра и пак се бяха накачили хора ,граничарите чакаха кой ще падне за да го поздравят с "добре дошъл". Нашта ограда нека е висока 20 метра-граничарите ще могат да си пият кафето и да се смеят

Никой няма право да сипе такива грозни клевети! Преди време разправяха ,че полицаи ограбвали чужденци по магистралите. Оказаха се преоблечени бандити.Тези дни полицаи били съучастници на телефонни измамници.Пак дегизировка. Кой и с каква цел си позволява без дори да е сигурен така грозно да клевети нашите полицаи и граничари.Държавата трябва да потърси отговорност на органицацията ,която си го е позволила. Разбира се стои и въпроса кой и с какво право погазва нашите граници и си позволява да застрашава националната ни сигурност.То също трябва да има последствия.

Браво!Поздравления за граничарите ,ако наистина са постъпила така ,ама отричайте момчета ,това е спасението !Вие сте истински бойци,и наистина вашите заплати трябва да са по-големи и от на депутатите ,които стоят на топло и живота им е в безопасност!Браво и на Цв.Йовчев ,за изказването ,трябва и сегашния министър да продължи по същия начин !

и като християни , мислиш ли , че ще търсим убежище при исламистите ??? предпочитам сам да се заколя !

Tе и в Gермания ги бият ,но си малчат..

Нещо Германски Хелзински Комитет?

Не е ли едно от условията за приемането на страната ни в елитния клуб да пазим добре границата на ЕС? Щом нашите гранични полицаи действат безпощадно към нарушителите, значи добре си вършат работата. Вредните НПО-та трябва да замълчат, когато държавата ни брани интересите си!

Дано на хейтърите тук сред време не им се наложи да бягат нелегално в чужда държава и да преживеят всичко, което толкова харесват в тази ситуация. Макар че тогава може би ще разберат някои неща...

Явно си мъничък. За твое сведение се отвисяхме с месеци по палатковите лагери в ГФР едно време. НА ПАЛАТКИ.

Какъв българин си ти бе, нещастник! Българите са тези, които осъзнават огромната опасност от подмяна на българското население на родината ми с чужденци! Българи са тези, които се опитват да спрат този сатанински план! Българи са тези, които вече добре осмислиха съществената разлика между понятията "имигрант" и "бежанец."

Ние не граничим с война и според международното право не сме длъжни да приемаме бежанци. Повечето от тези хора са най-обикновени икономически емигранти, от които богатите държави са пропищели, защото изобщо не се европеизират, а се възползват от постиженията на цивилизацията, без да дават принос. Като ни ги върнат, какво ще правим, като и тук има огромна група маргинализирано население?

браво на граничните ни полицаи ,да продължават в същия дух, докато не си почистим нашата кочина !!! бои по дупето на всички, които искат да вземат последните 100 лева на българина !!!!!!!!!!!!!!!!бои и нищо друго, да ходят в румъния, гърция на нас не ни трябват чужди религии, имаме си достатъчно от тях !

кои от язидите ми слага минуси, къде е лошото, когато браниш родината??? ооо, забравих една подробност, в бг има толкова продажници, продават дори и собствените си маики и деца !ама се правят на хуманни ! 2 лева нямат за бг , ама за другите си дават и дупето ! оставям на господ да ги съди , както трябва !

Мама ви уродлива на всички анти-БГ организациики. Геноцидът с/у БГ е настоятелен. Ако има един начин да се махне границата, за да се циганизира тотално държавата - е това им е мечтата.

на нелегално преминаващите. Има си гранични пунктове за преминаване. Вярвам на граничните полицаи. Дори и да се е наложило със сила да не ги допуснат нелегално да преминат, те просто са спазвали закона. Всички трябва да застанем на страната на сънародниците ни в този случай!

Винаги съм се питал, дали е толкова лесно да напуснеш нелегално Турция през държавната граница колкото се опитват да ни покажат, или това е държавна политика. Какво ще стане, ако започнем да връщаме бежанците обратно през оградата?