17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом полицията търси свидетели, значи няма опашка от желаещи да подпомогнат полицията с информация за убийството на Виктория Маринова. Дали хората не се крият, защото не биха желали един ден някой нов Методи Андреев да ги включи в някой списък с доносници?

МУТРА ЛИ Е ШЕФЪТ НА ПОЛИЦИЯТА В РУСЕ,БЕ БОЙКО?

То е ясно ,че няма да никажат на тоя етап в каква посока разследват.Но е смешно веднга да се твърди ,че е мъж от психиатрията наблизо.Нали се сещате ,че за един час са ги ,,опаткали ”всички.Тая кръв не се е изпарила от тялото му.И щом е психар не може да предвиди всичко.Ами ако е имитатор?А

не мога да разбера защо почти всички интервюиращи и интервюирани започват с думите, че няма нищо общо с работата й - вече звучи натрапчиво и манипулативно. Защо, ако е секс манияк ще вземе телефона, ако освен това не й е звънил да се видят там, ... а може би е звънял познат да се видят, а е отишъл платен убиец да я ликвидира?

Пак ще го отнесе някой клошар,но е направено обмислено и професионално,язък само за жената млада и унищожена с жестокост.

Дано наистина да работят по всякакви възможни версии, но както тръгнаха да обявяват в началото не звучеше така. Но ако е така сс сигурност вече имат ориентация за това дали престъплението е подготвено предварително или е злощастно стечение на обстоятелства от типа попадане в лош момент на опасно място където е имало изверги. Ако тя периодично е ходела там да тича по едно и също време в едни и същи дни някой изрод може да я е набелязал. В противен случай трябва да е следена с такава цел. И друго: такова нападение съчетано с изнасилване, грабеж и убийство говори само за изпечен престъпник-рецидивист, обучен от престоя си в затвора, че в такива случаи живи свидетели не се оставят. Това се учи само в затвора от “майсторите в занаята”, иначе трябва да предполагаме че извършителят е цивилизован човек, който обаче няма работа през деня па храсталаците.

Телефонът е в Дунава ,вероятно.. Страшно е за близките ,много ... Но този случай ми прилича на Белнейски и там имаше жестока агресия ...за мен са цигани..Но страшното е че това би трябвало да е през деня

Проверихте ли напусналите България през ГКПП с Румъния в следващите няколко часа след убийството ? Бас ловя ,че убиецът е преминал границата в следващите часове , да не казвам минути след престъплението.Тук говорим за проверка по видеонаблюдение , защото той едва ли е показал собствената си лична карта.Вероятно е имал фалшива такава.Дано да съм полезен.Вариантът да е психично болен трябва да се забрави колкото се може по-бързо,защото не е реалистичен.Подобно лице не може да извърши професионално подобно деяние,защото ще допусне редица грешки и ще бъде открито за по-малко от ден.Работата мирише да е поръчкова ,да прощава Марковски , но в случая греши.

Първо да проверят себеси,дали стават за нещо.

Този шеф на полицията има физиономия на пенсионер от кварталните градинки. Нищо няма да открият!

Виктория Маринова преди време е правила предаване, свързано с източването на еврофондове.

"браво" на Вас, г-да полЮцаи ... Де всеки път да работихте така !!! Ама работите така, само когато Ви подгреят началниците, иначе за народа нищо не побутвате !!!

Този криминален контингент, дето се проверява на свобода ли е редно да бъде...

Само който си плаща редовно !

Този, супер шеф, дано талантливо се прави на прост, а не е природно такъв. Поне 3 спътника са били на фокус в същия момент над същата зона. 21-ви век е.

Е, ти изби рибата! Даже американците не са се сетили да разпознават престъпници от спътниците! А дали е възможно, запита ли се преди да пишеш? А след това запита ли се? А би ли ми разшифровал мисълта си вплетена във фееричното "спътници са били на фокус"? Това изречение няма смисъл, не мислиш ли?

Какъв криминален контингент бълнувате, и от самолет се вижда, че това е поръчково убийство, заради последните телевизионни изяви на журналистката. Трябва да арестувате олигарсите, които са го поръчали.

Никога, ама никога не е била журналистка. Камо ли разследваща. Предаването и бе от типа "шеф и кройка".

Не и последното. Казаха, че всъщност то е било и едно от първите в друга насока, в която е смятала да започне да се занимава

Прав си! По-интересно щеше да бъде ако беше направила предаване за далаверите на мъжа си, източените еврофондове, изпраните пари на плевенските доктори...

Тоа на снимката като го гледам и се сещам за бодрячеството от едно време

Адвокат Марковски, тази сутрин поясни , че за криминалния контингент би трябвало да има нещо като ДНК информация /извинявам се ако израза е някоя глупост, но не си спомням точно как го формулира/. Та каза, че ако е от този известен контингент по ДНК , което са намерили би трябвало вече да е заловен, така че едва ли е от "известните" . Но... много време мина. Границата е съвсем близо, ако наистина не е "клинично луд" извършителят отдавна ще да е изчезнал, за съжаление.

Коментарите на чуждите вестници са напълно различни от нашите.

PEYTSCH

В такива паркове следва да патрулира поне една полицейска кола или конни полицаи... Данъкоплатците искат сигурност от службите! И по селца и по квартали...

"По селца"... Избити бяха колко старци и какво...?! Полицията пази политиците, не народа.

В парка има полицейска кола, виждам ч отвреме-навреме. Но този участък е отделен от парка с два пояса дървета и една ЖП-линия. Тази алея по принцип е малко дива и става за велоалея, или за разходки, ама за сама жена .. абе не би трябвало да е опасно през деня... но може и да няма човек в разстояние на двеста-триста метра поне...

А до сега къде спахте? Защо трябваше да се стигне до такава трагедия, че да се сетите, че трябва превенция на престъпността. От години не съм видял нито един полицай да патрулира по улиците на града. Само се крият из храстите с радарите като някои мишки! СРАМ!!!