Коментари - Полицията в Бургас награди 10-годишната Анабел, която помогна за задържането на пиян шофьор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мирише на милиционерска постановка. Награда за връзкарчето. За какво. Защо не са позвъняли още в началото а едва когато нещо им е станало криво.

се създава инфлуенсър.

тъй се създават нещастници, понеже трима знаят че не е било тъй! детето, тъпия му баща и Господ!

Тати с кого е приятел в полицията ,че чак награда?!

Който е гледал филма ,ще разбере.Ето така се правя новини.Това ,което бяха написали отначало беше ,че бащата е чакал детето от училище,видяли са пиян да се качва в колата си ,но не са реагирали,пак когато пияният влязъл в насрещното и им препречил пътя ,бащата се обадил на полицията.,защото другата кола му пречи,не защото се е загрижил за други хора

Глупости,на търкалета!

Трябва да има за какво да пишат мисирките,нали?!

ЗвЪнци!

Четвъртокласник, милиционер, четвъртокласник, милиционер...

наградата била роЗаф вибратор с дрегер,,за цяяялото семейство 1200 вата тип Hillti

Attention whores. Айде нема нужда.

И ПРОИЗВЕДЕНО В ЧИН "ДОНОСНИК" ! ЗАЛАГАМ, ЧЕ ЗАНАПРЕД ЩЕ ИМА ВСЕ ПОМАЛКО ДРУГАРЧЕТА ...ПОДСЪЗНАНЕТЛНО ЩЕ СЕ ДИСТАНЦИРАТ ОТ НЕГО !

Ами ако пияният бе извадил нож?

Нейното така наречено "предотвратяване" се е състояло в това да се обади на баща си, той е дошъл да я вземе от училище , видели са пияния шофьор да се качва в колата си, но не са реагирали. Качили са се в собствената си кола да се прибират в дома си. На едно изчакване на сфетофар са видели пак въпросния шофьор и бащата е позвънил на 112 да дойде полиция. Това е. Не виждам геройство тук.

Само е влязъл в насрещното и им запушил пътя и тогава ,тате се обадил на полицията Е за това е наградата.

A ако бе извадил друго?

В 6 сутринта - всякакви хора си пиша мислите , но в нормалните страни - това си е нормална постъпка , там и думите- гражданско общество и съзнание - все още имат значение... В Германия - ще е съвсем нормална постъпка - някой ако види някой пиян да влиза в колата - да звънне на полицията...

Да изопачават фактите е нормална постъпка,казваш? А Германия ,там всички са доносници още от времето на ЩАЗИ.

Германия е окупирана държава. Руснаците се изтеглиха през 1991 година, но 40-те американски бази са си там. Всъщност такава държава няма от над 70 години.

ДАЖЕ НА СНИМКАТА Е ЗАСТАНАЛ "В СТОЙКА" - РАЗКРАЧЕН, СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ ...НЕМА ТАКАВА СМЕШНА ГЛЕДКА! НАГРАЖДАВАНЕТО НА ТАЗИ "ПОСТЪПКА" ПОХРАНВА СТАРАТА ДОНОСНИЧЕСКА СХЕМА - "НАТОПИ ДРУГАРЧЕТО ПРЕД МАФИЯТА" ЗА 30 СРЕБЪЛНИКА ! НА ВСЕКИ ЕТАЖ - ПО ЕДИН ДОНОСНИК !

ОТ ОПИТ МОГА ДА КАЖА, ЧЕ НЯМА ДА Е ДОБРА МАЙКА ... И ДЕЦАТА И ЩЕ СТРАДАТ , ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА МЪЖА И...ЩЕ МУ ИЗПИЕ СОСА НА ЧОВЕЧЕЦА ! КАТО НИЩО МОЖЕ И ПАГОН ДА СЛОЖИ , ТОВА САМО ЩЕ ЗАТВЪРДИ ГОРНАТА МИ ТЕЗА ! ЖЕНА "С ПАГОН" - НЕ Е НИКАКВА ЖЕНА И НИККАВА МАЙКИ И НИККАВА ДОМАКИНЯ ! ЗНАМ ГО ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ ! БЯГАЙТЕ ОТ ЖЕНИ С ПАГОНИ И "КАРАТИСКИ" ! ЧИПЪТ ГОРЕ ИМ Е ДЕФЕКТЕН !

натовски траверс бе ква майка?

Сега всичките пияндета ще се изредят да плюят по едно десетгодишно дете.

педофили, сър

По принцип има държави, в които дори само присъствието на отворена бутилка алкохол в купето, а не в багажника на колата е наказуемо деяние. България обаче не е сред тях. Ако само се е качил, но не е стартирал двигателя, и не е привел автомобила в движение, нарушение няма. Малко фабрикуват "примери за подражание" от нищото.

Мисля че г - н Радев прекрасно управлява държавата. Ето и децата се включват в борбата за изграждане на живота нов.

Изнасилен начин за, "пример за подражание".............

Фалшив герой........!?!?! Тя казала на "тати", "тати" на полицията, полицията задържа нарушителя....... Ебати героизма, егати фалшивата история....!?!?

В сравнение с масата хора, които знаят, че приятелите им карат пияни, но си мълчат това си е геройство.

лъжата е генетично вплетена в българина! и българина упорито държи да си я храни и размножава! те това е христоматиен пример за лъжа!

Това, че се казваш в колата си пиян, не значи, че си решил да караш. Може да си дремнеш вътре. Къде ги ровите тия безумни "новини"?

И Семерджиев искал да дремне пък изведнъж се разсънил и му се докарало.

не са Задържали !стига Лъжи малката е била извесно курве ... патрула е бил наблизо и сам е задържал ...но той е бил в колата но не е карал и нее имало ключ на таблото и с а го пуснали след 10 мин...още ТАМ!

защо с тоя фейк лъжете хората нито е помогнала нито е задържала ?алоо и нее каратиска а бащата и е сводник...

Браво на Момичето

От все сърце! ето това е , с което трябва да се гордеем! На крака и аплодисменти!

на измамата з а реклама на това ли....>?

тъпак си траверс,,, в дописката са спестени факти..а наградата е подигравка.