Полиция влезе в зеленчуковите борси на 4 области

Причина за акцията са и проблемите около ценообразуването

Обратно в новината

Коментари - Полиция влезе в зеленчуковите борси на 4 области | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така ще си излезе. Най-много да чуем после поредните празни приказки ала рашков. Между другото пак има блокиран град за търсене на купувачи на гласове. Дотук арестувани са двама пияни шофьори, един заподозрян за кражби и собственика на местната бакалия с тефтера с вересиите.

това е грешно, цената не се надува от производителите, а от прекупвачите. Те трябва да бъдат проверявани. На място, в пазарите по градовете трябва да се гледа. И най-вече да се проверяват търговските вериги. Те изнудват производителите и много се оплакват.

Първо трябва дасе проверяват производителите и вносителите. Вносителите защото вкарват или без фактури или с фактури на ниска стойност цената на краставицата в Солун е 2 евро на борса а вносителите я вкарват на фактурна стойност 70 цента. С производителите е същото тези които издават фактури разбира се другите които не са регистрирани дори като производители и не плащат никакви данъци ддс осигуровки и така нататък но ако всичко стане с реални фактури стоката ще стане не продавана картофа например ще стане над 2 лв с реална ддс фактура държавата неси знае интереса всячески се опитват да убият зеленчуко производство и после тия транс европейски джендъри ми говорят че през комунизма било лошо много производство и то качествено

комунделите на радев се гърчат като глист на жарава в опита си да добутат някак си до изборите! яловите им напъни могат да доведат само до едно - дефицит и още по високи цени!

Са ще им окрадат краставиците :Р

Браво!

Нека видят как мутрите ценообразуват. Да погледнат и пазарите. Мутрата от Банкя разгради държавата, а Мунчо я разгроми.

Скритата истина в грабежа над българите се крие в скритата собственост на фирмите. Просто обявете името на собственика или дори името на офшорната компания. Ние сами се досещаме как, какво и защо собственик на зеленчукова борса е офшорна компания. После МВР да разпита ръководството, проследи и обяви телефонните им разговори, а после тези телефонни разговори на реалните собственици с реалните хора от политика, държавна власт и дори МВР. После ще се смеем, как хората които ни грабят са тръгнали да "борят" грабежа през цените.

"Причина за акцията са и проблемите около ценообразуването." Ценообразуването на свободния пазар е кой колкото иска и за колкото може да продаде/купи!

"Ако има дори един човек, който е готов да плати тази висока цена, и ти я свалиш, значи си глупак"

Ако само един човек е готов да плати на тази цена няма смисъл да я държиш толкова висока. Ако ще реализираш по-голяма печалба е по-добре да я свалиш и 1000 човека да си купят.

Другия път ще пратят Пожарната да гаси инфлацията ;)