17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЯВНО има нужда чинията да бъде охранявана. От признателни социалисти. И комунисти и комсомолци. Никой не им е казал,че първо е открадната от тях. И наивния български род.

Колко е красива Постройка , едно от чудесата на Архитектурата в България , при това на такава височина ! Ако имах пари щях да го купя като Туристическа забележителност и щях да го пазя за бъдещото Поколение Българи ! Добре че не са на власт десни ,те не строят ,те разрушават само и от тогава сме в Хаус и бедност !

Бакърджиев щеше да я гръмне, както мавзолеят. Те мавзолеят не можаха лесно да съборят, а този бункер съвсем щеше да ги издъни. Не трябва да се събаря!

Бах мааму досега кацахме безплатно на този паркинк, тия как надушиа, ся ше искат такса охрана.

То туй за разрушаване бре. Дееба червения шаманизъм! Да повърнеш от лицемерието им. Пълни боклуци- ограбиха народа и още белят лъжи за равенство. Нинова и останалите да върнат заграбените предприятия!

Костов черния мангал ограби народа като разпродаде всичко на безценица

Защо сте си купил тая марка за АЕЦ ми е интересно. Чиста вяра, че така помагате на светлото бъдеще, лични мотиви за кариерата + нежелание да се делите от стадото, което сам толкова критикувате, или друго? Все пак е било незадължително според Вас.

Пу, да му се невиди! Човек няма да има къде да се из..ере сега, като го стегне корема...

Но за тази грозотия има полицаи

Задължаваха ни да носим униформи в по-горните класове и това не ми беше приятно. Сега, когато се оказа, че и в БРАТСКИТЕ СТРАНИ ОТ НАТО СЕ НОСЯТ УНИФОРМИ, ВЪВЕДОХМЕ ОТ ПЪРВО ОТДЕЛЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!! ДЕМОКРАТИЧЕН СМЯХ!:))))))))))))

Абе нещастник В цял свят децата ходят на училище с униформи от първи клас

При мен нямаше такова нещо. Идват дружинната и класната в клас и ти казват "Така и така, купувайте тези марки, те са за вашето бъдеще бля-бля...". Ние с детските си глави как да оценим това, а? Естествено казваме на родителите, че трябва 1 лев за еди-какво си и те плащаха. Понятно е отношението и на родителите - щом вс. плащат, няма моето дете да е черната овца, я. То сега не е ли така?

Да и сега е така. Преклонена глава, сабя не я сече!!! Затова сме на това положение!..........но сега идват и искат да "санираш" доброволно!!!!!!!!!

Не искам да останете с впечатление, че съм "преклонена глава". Имах проблем преди година относно издаване на скица за имот. От администрацията ме изнудиха за допълнително плащане/заснемане от частна фирма, при положение, че им занесох плановете + Акт 16 от строителя на ръка. Оплаках се на Омбудсмана и това имаше потресаващ резултат. Много биха ме обвинили, че правя реклама на Мая, но така си беше.

Мога само да ви стисна ръката, че сте се борили за да не ви ИЗНУДВАТ И СТЕ ПОБЕДИЛИ!!!!!!!!!!!!!!.........................но за марката не бяхте коректен! Да били сте непълнолетен и сте искали да не сте черната овца, НО НЕ МОЖЕХА ДА ВИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ ако не ги дадете сам!:)................а така прозвучаха първите ви коментари!:)

Благодаря! (айде и аз да сложа една удивителна). За марката: бях в 3-ти клас и това е самата истина която съм написал. Родителите ми приеха вс. за нормално, но не съм сигурен, просто не им се е занимавало на момента предполагам, а и други проблеми - бол. Продължавам да твърдя, че това си беше изнудване - по най - тънката форма - през децата.

Никой никога не ме е задължавал да давам пари при Социализма!!!!!!!!!!!! Напротив, когато дойде "демокрацията", задължаваха децата да плащат пари за ремонт на кенефа, кабинета по физика и за охрана!!!!!!!!!! Отидох и ги "РАЗУБЕДИХ", НО ИМАШЕ "демократични" учители които унижаваха децата ми и ги изкарваха голтаци!!!!!!!!!!!!!!!!! Отидох в отдел Образование и им поисках бележка, че никой не може да задължи непълнолетни да дават пари, както е по Конституция!! Колкото и да защитаваха изнудвачите, РЕШИХА ПРОБЛЕМА И ПОВЕЧЕ КОГАТО ИЗНУДВАХА, ТИХОМЪЛКОМ ЗАОБИКАЛЯХА МОИТЕ ДЕЦА!!!!!!!!!!!! Продължаваха да вземат от другите, но но те си мълчаха, а след време мрънкаха, ЧЕ ГИ ЗАДЪЛЖАВАЛИ!!!!!!!!!! ТОВА БЯХА ЖАЛКИ ХОРА!!!!!!............има ги и сега такива!:)))))))

Кого лъжеш, бе тиквеник? По комунизма всичко беше доброволно и с песен на уста. А за не проявяващите желание за доброволен труд, се прганизираха почевки в специални лагери!

Абе ти си тиквеник Никой не ме е задължавал при социализма за нищо Ти в коя държава си раснал

То и сега никой не те задължава. No money - No Life обаче. При соца само второто беше в сила. Това, че някой се опитва да осигури по-добро съществувание на детето си, не ти дава основание да го наречеш "жалък".

Май не си ме разбрал. Аз говоря за училище, където никой не може да ти вземе "хляба"!!!! Стига човек да не е престъпник, то аз не го виня затова, че целува нечии ботуши!!!!! ВИНЯ ТЕЗИ, КОИТО И ТОГАВА И СЕГА ДОРИ ПРЕСТЪПВАЙКИ ЗАКОНА ИСКАТ МНОООГО ПАРИ!! ИСКАТ ДА СА НЕДОСЕГАЕМИ!!!

За съжаление сайтът не дава реплика на репликата. Да, навярно и да не съм те разбрал, но и ти неправилно си се изказал според моето разбиране. Както и да е, и аз осъждам изнудвачите като цяло, но това е световна практика без никакви изключения. Всеки се бори как може...

Обяснявам простичко. Единствено исках да напиша, че НИКОЙ НЕ МОЖЕШЕ ДА ТЕ ЗАДЪЛЖИ ПРИ СОЦИАЛИЗМА ДА ПЛАЩАШ ЗА НЕЩО, КОЕТО НЕ ЖЕЛАЕШ!!!!!!!!!!!!! Защото имаше други твърдения!.....и така се почна, та чак досега:))))))))))..........а иначе, всеки разбира живота както намери за добре, СТИГА ДА НЕ ПРЕСТЪПВА ЗАКОНА! За един дадена постъпка е позор, за друг гордост!!!.ЖИВОТ!

Не те знам но при соца беше много по добре и по спокойно се живееше Огледай се какво е по улиците Иди за 3 седмици до Австралия и като се върнеш ще ти се вговняса живота

От нашият клас и випуск, такива марки или други сувенири си купуваха, тоест "бяха задължени" единствено дружинните ръководители, комсомолските секретари които искаха на всяка цена да са такива. Същите после 99% станаха седерастки секретари и видни седерасти!!!!! Те ни управляваха 29 години. Днес герберастите, също се бутат за такива сувенири и участват във всякакви Герберастки начинания!!!!!!! ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА КОИТО БИЛИ "ЗАДЪЛЖЕНИ" ДА КУПЯТ МАРКАТА "БУЗЛУДЖА", БЪЛГАРИЯ Е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!

Много лъжеш, Спасе! Марките бяха задължителни за всички работещи!

Нищо не беше задължително за плащане!!!!!!!!!! Бригадите, военното дело и казармата бяха задължителни!!! Когато си получавахме заплатите, касиерката ми е предлагала единствено един купон или марка, но не пощенска, от името на профсъюзите 5 ЛЕВА ЗА АЕЦ КОЗЛОДУЙ!!!! ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ НАПЪЛНО ДОБРОВОЛНО СИ КУПИХ ТАКАВА МАРКА!!!!! НИКОЙ НЕ МОЖЕШЕ ДА МЕ ЗАДЪЛЖИ!!!!

вместо да се охранявате паметници и паради, охранявайте границата на България!

Обличаме пуловера през краката! Вече няма какво да се пази там

e i kakvo kato go pazyat, ste osadyat li nyakoi che si e riskuval jivota.

Ония зад океана, от подарена статуя, печелят пари, МАКАР ЧЕ САЩ НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС СВОБОДАТА!!!!!!

бсп да си охраняват скелета

Ето къде ще бъдат пратени зелените тикви от летището след като батебойко нашто слънце-въздух-и-вода ни вкара в шенгеня.

Кои ще плащат за да видят мегаломанията на комунистическите идиоти?

Като ученици през 70-те ни изнудваха да си купуваме марки по 1 лев (доста за онова време) с образа на тази "тоалетна чиния". Няма де искам, няма недей... Така се финансираше тогава.

Никой не можеше да те задължи да купуваш нещо с твои пари при Социализма!!! Недей да лъжеш!!! Сега те изнудват за да ремонтират кенефа в училището на децата ти, ТЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА ПЛАЩАШ!!!!.........а за лева си прав!!!! Имаше покупатъелна стойност на 10лв сегашни!!!! Аз вземах 250(с премиите), като млад специалист!!!.....тоест сегашни 2500!!!!!!!!

Абс. несъгласен. При соца всичко беше задължително, даже без да се упоменава явно. Не виждам смисъл да лъжа за нещо, което е факт, просто изказах лично мнение. Благодаря за удивителните в поста ти - прекалено много са за едно скромно мнение, като моето.

Много е лесно да се говорят празни приказки!!!!!!!!!!!!! Може някой да са го задължавали да си сподели и задните части, но това не съм бил аз!!!!!!!!!...................а Вас може и сега някой да ви "задължава", но това не е моя работа!!!!!!!!!! АЗ ТАКАВА МАРКА НЯМАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))...............не ще да съм бил задължен!:))))))))))))

Нещо много ти прилепва пръста към клавиша с удивителната. Има настройка в ОС през какъв интервал автоматично да се повтаря даден символ. Относно марката съм казал каквото съм казал, но с една добавка - думата "изнудване", която и ти ползваш в горния си пост относно сегашните времена, та в този смисъл след като толкова се гордееш, че не си плащал марка при соца, дали в сегашно време пак отказваш да си я "купуваш" условно казано, зашото аз много разлика м/у двете не виждам.

Отговорил съм на въпроса ти най-горе!!!!!!!!!!!:)))))))))) Ако искам, мога и само удивителни да поставям!!!!! ИМАМ ТОВА ПРАВО!!!!!!!!!!:)))))))

Едно е да имаш право, друго е как ще го използваш, а трето и четвърто е как ще го възприемат другите...

Щом е право, значи може и да се ползва. А възприятията, са относителни...................Един харесва попа, друг попадията!:)

Мурзилажа да си оправя паметника... Нормалните хора не им длъжни!

Това виц ли е? Кому е нужен този олигофренски паметник, символ на комунистическата мегаломания?

АЛО, ШОКИРАНАТА, И ТЕБЕ ЩЕ ПАЗЯТ, МА Дават 180 000 лв. за охрана на гей парада в София

този паметник наистина е грандиозно изпълнение. дали е лош или хубав, дали спомените за него са положителни или отрицателни - всичко това няма значение. аз не виждам нищо хубаво нито в джамиите, нито в синегогата, но и двете ги има в центъра на София и са си паметници на културата. същото е и с летящата чиния. никъде по света няма такова чудо, което да е кацнало на билото на планината. това си е атракция и при правилно експлоатиране може да носи милиони левове всяка година. но понеже сме много умни трябва да отричаме всичко и да го рушим. голям праз, че не можем да го построим. в искърското дефиле на билото има паметник с огромна петолъчка. подобен (по-малък по размери) паметник с петолъчка има и в Арабаконак (за пуберите уточнявам, че това е старопланински проход). мисля (не съм 100% сигурен), че подобен съм виждал и на пътя Ловеч-Троян, но там той е доста сткрит и не се вижда. действайте - отивайте да рушите, че нали е все комунизъм. лош, гаден, долен комунизъм, благодарение на който родителите ви са получили образование.

а нещо за фашизма да кажеш? щото и през негово време се получаваше образование! и през турско също!

Защо полицията? БСП ли плаща на полицията? Корнрлия Нинова щяла да е нощна смяна и щяла да приема от Жаблянов. Комунистическите недомислия пак ли ще ги плащаме с народна пара? Докога бе, хора???

Когато окрадоха паметника на Шипка, защо не го опази полицията? Сега затова, че 11 души се събрали някога на чеверме на Бузлуджа, ще се харчат народни пари. Ако полицията си няма друга работа, да лови престъпниците, а не да дреме на чист въздух. БСП-то си има достатъчно капитали да ги даде за паметника.

Немските бункъри се възобновяват сами ! Ето , това се нарича инженерно постижение .

На евтино за България и народа ни е да се ликвидира този паметник.Навремето са вложени много пари на народа ,на вятъра са отишли.Време е вече да се спре с това безумно наливане на пари в безумни дейности, които носят само негативи за държавата ни. Прежалват се дадените пари и средства, ликвидира се паметника, и се спират по нататъшните безумни разходи и безпокойството за безопасността на гражданите от евентуалното срутване и рушене на паметника. И за природата ще е най щадящо и ползотворно.

онова недомислие на бузлуджа е символ на комунистическият режим издевателствал над народа 45 години. на 26 април 2000г. 38 ото народно събрание прие закон за обявяване на комунистическият режим в България за престъпен, и символите му забранени, също като свастиката на националсоциалистическата германска работническа партия! та да попитам защо закона не се прилага, и кое налага с парите на данъкоплатците да се поддържа и охранява това безумно комунделско творение??

който иска , да си направи селфи заедно с полицайте .

да си направи селфи с полицаите, ама в село гинци докато пазят баба гицка от апашите, а не на оная пуста поляна дето единственият нужник е самото творение дето ще пазят!

1989 - 1944 = 45 2018 - 1989 = 29

а 7 умножено по 8 е 56 !

пра-колумбийски аеропланър ?

И това ли трябва да охранява полицията? Защо? Паметника е заключен, който проникне в него да си нови последствията. Когато се отделят пари ще се възстанови. Защо трябва да се ангажира ресурс на полицията и данъкоплатците заради някой безотговорен човек?

Нищо не става от българите затова сме най-бедните. Радев в Русия. Бузлуджа да се пази от държавата?! Догань тоже цял живот и исиета. Ужас що пари за пройдохи . Лустрация не проведохме. Комуняги ни управляват и искаме подобрение. Не,само крадци и бандюги по рускамаму-УЖАС вече 30 г. НИЩО добро не ни чака!!!!!!!!!!!!!!!!!

от "чинията" може да стане чудесен музей на комунистическата простотия. И ще е много печеливш

Уникален е и от него могат да се печелят пари. Стига човек да има малко мозък в главата си. Само завършен идиот може да разрушава, защото това били комунистически символи. Евгени Бакърджиев и седесариата не ги броим! Те могат само да рушат! Трябва да се инвестира в него като туристически обект.Инвестицията ще се възвърне многократно!

Калкулация : а. Колко ще Ни коства на Нас-Всички Н.В.Данъкоплатецът това Занимание на "нашта" полиция ? ...и Има ли ИзобщоСмисъл от него ?! б. Реновацията - е Неминуема ! ..,тогава : - Колко ще Ни коства СъобразнатаРеновация ? - Е ли възможно да Стане РедовноПосещавано място ? ... Има ли Близо Съответни кътове за отдих, заслони, ресторанти ?! ... Има ли Съответен път ?! ...а Съответен паркинг ?! - Ще ли са Съобразени СумарнитеРазходи с дориЕвентуалните Приходи ? ... Обем на Реален поток визитиращи ?! ... Платимост на Входна такса ?! ..а Неминуемите НовиТехнологии Вътре ?!

БАБО, АЕ КАЛКУЛИРАЙ КОЛКО СТРУВА ОХРАНАТА НА МУТРАТА!

Ей тук е снимката на Бузлуджа, с която се прочухме пред света: https://bingwallpaper.files.wordpress.com/2013/12/a-man-walks-inside-the-crumbling-skeleton-of-the-house-of-the-bulgarian-communist-party-on-mount-buzludzha-bulgaria.jpg?w=746&h=466 , беше актуална снимка в бинг(търсачката на майкрософт) за няколко дни Тук има и повече инфо как е направена: http://humanplanet.com/timothyallen/2012/02/buzludzha-buzludja-bulgaria/ В този паметник има 'вложени' и няколко мои ленински/димитровски съботника, не си спомням колко точно. За протокола: не искам да влагам още, ако се търсят пари, да е на доброволен принцип.

...и Така, Колеги ! : - Е ли Факт че АбсолютноВсячески се Опитва да се Намери занимание на "нашта" полиция ? И ! - какво Означава този Факт !

А на 2 август ще го пазят ли от кебапчиите

А на 2 август ще го пазят ли от кебапчиите

C4

2CV4

Не виждам какво има да се охранява. Каквото е имало да се взема - отдавна е взето. За протокола: над петолъчката се отваря добра панорама, заслужава си да се изкатери човек...

На тоя висок пилон ще провесим Бою Симитлията----да се вижда от северна и южна България!:)))))

Да де, ама извънземните си го искат . И са невидими и непобедими.

Няма значение, че това беше глупост на БКП, там са вложени народни пари, защо трябва да се хвърлят на вятъра? Нали БСП щеше да си го възстанови с членски внос? Още преди време предложих, да се направи туристическа хижа от този паметник. Много яка конструкция има, само едно реновиране и може да стане чудесна хижа, или лагер за деца, да отдъхват на воля.

Вимето на Народа. ...и Поредното-му Доене от #Кой.

Той паметника е за бутане, те тръгнали да го пазят. Алоооооо?!

Алооооо, май БИНАГИ рушим преди да мислим и затова сме в тая дупка... Има начини и възможности да бъде използван...стига да искаме...

Понеже е за рушене и за това се е превърнал в една от най-големите атракции за чужденците, които много се впечатляват от архитектурата му. Вместо да се изкарват пари от него, ще се дават пари за бутане. Типично Бай Ганьовско мислене.

рено заимства от него в най-новата си реклама .