Полиция и спецчасти блокираха район край Ловеч заради избягалия затворник

Под полицейска блокада е целият район между ловешките села Александрово, Дренов и Деветаки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен ми прави густо Цецо,седи,седи и вика ..... ние се евроатлантическите ценности, все едно ,чи вика Панчо де Виля от Монте Карло.....

коментарът ми е изчезнал.. Е, няма нищо.. сигурно заради проблеми с дебелия сървър..

МВР е къща, пълна с глупаци и некадърници.

Добре,че е дезертирал от трудовият фронт, а не е сложил нещо гадно в млекото.

Не сте много прави,когато оплювате полицията,там има аристокрация,има и шерпи.От скука чета разни изявления на аристокрацията в мвр и констатирах,че професор криминолог,зам премиер и м-р на вр цветлин овчев и накрая премиер борисов- съответно през 2014,2015 и 2017г. говорят едни и същи простотии за престъпността и как щяли да я смажат,все едно,че са си плюли в устите.Всяка жаба трябва да си знае гьола и мястото в гьола!

Ще му хванат опинците ако се е добрал до Деветашката пещера или до Александровската...:)))

Интересно защо два дни от фирмата наела затворника отказват коментар, никои не и търси отговорност???

И това е само един "пандизчия - кокошкар". Удивителното е, че от както от Милиционери, станаха Полицаи, тяхното Затъпяване придоби особено големи Размери, вече не и "христоматийни" а "Исторически"...

И неговата не е лесна! Като гледа за тия спец части направо се е насрал пред телевизора!

Браво. Той избяга преди една седмица, сега блокирахте района.

Някакъв пандизчия,направо на "свободен режим", работещ за частнна фирма на неохраняем обект избягал ... и сега ПолЮция и Спец некадърници го търсят и един туристически въртолет даже, като да е избягал от Гуантанамо ... Че това МВР наистина е Фрашкано с Глупендери ... чак не е за вярване

Дали се очаква лично радев да се включи , може и с куче !

Ако се намеси и Баце в издирването, мисля че беглеца ще се предаде на часа с "жълто по гащите" от страх!

Защо мандраджията пресече улицата? За да отиде на другия тротоар...

нека тренират момчетата

"Властите вярват, че рецидивистът Борис Иванов ще бъде намерен до края на деня".... Ако до края на деня не намерят този. Какво ще правим със властите?!

Е, те "властите" вярваха и че ще влезем в Шенген, ама ... Нали знаеш - първа брачна нощ.. Асан - Айше, а дано си девствена! Айше - Е, а дано, ама надали!

В шенген, рано или късно ще влезем? Аише, ако отиде на хирург, може и "детсвена" да стане!? А ЧУГУНАТ с времето, само ръжда хваща!?

Вие им се смейте, а те дерибействат с данъците и живота Ви, усмихвайки се.

Те го дебнат край Ловеч, той отдавна е във Варна. Примерно.

Няма примерно?- Варна от Четвъртак е блокирана?

Пак ще го намерят след 6 месеца саморазстрелян с 6 куршума в главата ...в родното му село.

Направо да го пречукват в "престрелка с полицията". Цачева му е дала оръжието, с което ще открие огън. Ние искаме прости действия с тия отпадъци!

Тази спец-акция под кодовото име "мандрата на Тръмп" е целенасочено действие на злонамерени американски сили с ясно-изразена анти-европейска насоченост. Да съсредоточим всичките си полицейски и специални части в някаква дива местност, да оставим кравата Пенка без надзор, да я откраднат и затворят в американското посолство! Тръмп да вбие клин в европейската солидарност, да срине доверието към нас от страна на нашите европейски партньори и да попаднем под руско влияние ! Щото както е известно, Тръмп е руски шпионин !

Смятай колко сили влагат в издирването на 1 лице. Да се молим в БГ да не навлезнат талибани, че 1 талибан като нищо може да изтрепе 200 човека армия, полиция, "барети" и друга угоена паплач.

За това си има приказка - „след дъжд - качулка”! Само не ми е ясно, колко още ще търпиме, наглите брътвежи и неуместните шеги на зам. министъра, както и пълната му безотговорност към подобни случаи? Само създават излишна натовареност на съответните части и напрежение у населението. А, вероятно, „осигуряват” така и необходимата реална, физическа и тактическа подготовка?

МВР-банда некадърници

Той е ”отклонил се” не е избягал!

Тоя прилича ва ЦвЦв

А бе изчакайте няколко дена, може и да се самоубие от страх, че полицията го издирва!

Защо тия идиоти мислят, че избягалият непременно е в Ловеч. За два дни тоя може да прекоси БГ пеша, а както границите ни не се охраняват вече спокойно може да бъде в гърция или сърбия. Освен това дайте по-ясна сничка, ако случайно искате съдействие от гражданите.

И за какво му да пресича цяла България. Дори и в Ловеч на се скрие, милицията пак няма да може да го открие.

Каква милиция ти се привижда бе умнико? Милицията ги ловеше най– много за едно денонощие. Ти май си още с жълто на устата и не само там.

Каква милиция ти се привижда бе умнико? Милицията ги ловеше най– много за едно денонощие. Ти май си още с жълто на устата и не само там.

Този го направиха,като Жан Валжан!? А,бе господа другари,затворници са бягали,бягат и ще бягат,докато не направите затвори от които не може да се избяга. Що се отнася за издирването им-трябва поне малко за се мисли.Досега не съм споделял,но през 1998г. издирихме и заловихме владо пелов за има няма десетина дни- беше извършил убийство в Пд.Без никакво перчене по ТВ,без психолози,главни , полуглавни и старши комисари.И пак беше в Ботевград,но го издокарахме професионално,дори нямаше време и да попита какво става.Работата в криминална прилича на висшата математика по това,че и в двете се работи с неизвестни, но в криминална неизвестните са повече......трябва да се мисли.Всъщност... някой има ли представа какви качества и способности трябва да притежава едно лице за да бъде началник в Полицията?

Отрядите Кобра, Смос и Игуана участват ли?

Самия морски специален разузнавателен отряд „Черноморски акули“ – „Тихина“, Варна е там, както и горнобанската танкова бригада ! С държавата шега не бива, ей!

от горнобанската танкова бригада само кемафите, че танковете отдавна за скрап отидоа...

Ако за всеки избягал затворник в щатите, лично отиваше техния главен секретар, то тоя човек щеше да умре от преумора.

Полицейски пикник край Ловеч. Утре сигурно ще четем за родата на тоя как му стискат палци. след седмица ще се изпопуцат с някой авер.

С това само демонстрират колко са некадърни. Цялата държавна машина, за която харчим милиарди, не може да се справи с един дребен престъпник.

Сега, да удържат от зплатите на цялото съдебно ведомство - от Цачева надолу парите, похарчени за залавянето на този дегенерат.

Някой ,,бдителен,, пак ги е пратил на...учение!?

Районът ми е познат, защото родителите ми са от с. Дренов, та си мисля, че единственото място в района, в което може да се скрие е Деветашката пещера ! Тя е огромна и неизследвана, през юни и юли е затворена, а някои твърдят, че има тунели, които стигат чак до Севлиево, който е на цели 30 км. от входа на пещерата.

Е , браво! Назначен си в МВР!

Пак ли? Между другото, сега като си помисля, може да е и в къщата на родителите ми. Изоставена е, в края на селото, до гората ! Идеално скривалище !

Каракачанов да вдигне и армията!Явно от тези милиционери и чеп за зеле не стават,заедно с началника им!!!

Родната милиция ни пази.....!?!?!?

играят си на стражари и апаши. това са несериозни работи. тази власт е опасна за българските граждани.

и Сепарева баня беше блокирала.. С 300 "обучени" полицаи, жандармеристи, БОП-МОПаджии.. Коли, техника, че и дронове.. Пък министъркинин Радев още хортува - днес, утре ша ги фанем.. С доказателство - вместо дронове тук фърка хеликоптер..

Ако коментара ти касае онези обирджиите на банкомати положенеито е още по-зле. Защото тогава онези с фуражките се изтъпаниха и казаха че са ги наблюдавали, знаели са къде ще взривят банкомат, били направили засада, а в резултат кримитата пак им избягаха. Та значи всички служби им правят засада а те пак духват. Е така, като поцслужбите са само физкултурнци, чантаджии, шуробаджанащина, аз на тебе, ти на мене. Бачкат с единствената идея да направят измама и дс рекетират крими контингента, мотивация за работа към обществото нулева

взел си е отпуск ще се върне, напекло го е и е отишъл за гъби. Сега като го пипнат ще го поизстискат от дъждовната вода и ще е за образец за напред.

"Униформени изнудвачи крадци и безмозъчни/специални напомпани рекетьори,които за нищо друго не стават блокираха..." не е ли по-удачно заглавие?

Да побързат, че порасне ли му брада и майка му няма да го познае ...

Затворниците на открити работни площадщи се самоохраняват бе тъпаци.Копайте картофи и не плямпайте повече.

следващата статия избягалия мангал пукясът при опит за бягство!

все пак трябва да има резултат нямамъв, нали!

някакъв

Идиоти, пръскат народни пари поради глупостта си да дадат възможност на затворниците да бягат. Няма ли мини, каменоломни, магистрали.., където престъпниците да работят а ги изпращат да работят между нормални хора? МВР и Правосъдието се управляват от дебили.

Не, МВР и Правосъдното министерство не се управляват от дебили. Истината е, че те си гледат само техния интерес, и от толкова крадене и корупция не им остава време за нас. Тотално са ни отсвирили, защото от нас няма какво да се открадне.