Полиция и прокурор: Няма прикриване по случая с катастрофата край Омуртаг

Опровергана бе първоначалната информация, че водачът на автомобила, в който е пътувало починалото момче е неправоспособен

Обратно в новината

Коментари - Полиция и прокурор: Няма прикриване по случая с катастрофата край Омуртаг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко ще е прозрачно като случая с Местан

Два варианта има България : единия бърз и много болезнен, другия е дълъг и много мъчителен. Рязане на глави и гражданска война или продължаване по същият робско начин на мислене и живот.

А кой обърна линейката в Ямбол с джипа си, преминавайки кръстовище с висока скорост ? Трима пострадали + пациента. Преди няколко дни беше. Имаше две статии тук, в Дир-а. Кой и какъв е водачът на джипа, така и не разбрахме досега. Ако някой знае отговора, посочете го тук, моля ! Доста плътен ЧАДЪР е това. Нямало прикриване ...

Половината автомобили в кенефа са "джип". Най-обикновен таралясник. Кара на зелено. Шофьора на линейката е виновен. Писна ми от тъпанари в тоя форум. Никой оит вас говеда не е запознат с обстановката ама лаете щото сте безработни м......

Едни рокери преди време обикаляха там и търсиха едно отроче на ДПС- арски лидер... Беше изхвърлило техен приятел в нивите с " Мерцедеса" си. А баща му е монополист в дърводобива и опустоши целия район.

Хаха... местните суджуковци почнали да дават заден ход? Отначало побързали да заявят че умрелите са виновни защото нямали книжки, така ли да се разбира?

Е па няма само местан да го изкарват ''невинен'' че уби дете я:((((((

Управници ще унищожат народът ни! Няма ли възмездие Господи????

Няма възмездие, освен на този свят. Затова същите тези управници, лицемерно станаха варвящи в смисъл набожни, та да им се търси сметка само на Онзи свят.

Робството бе в почивка ...,но не е свършвало никога ...и Бог да е на помощ да видим края

Значи въпреки, че бил незаконен протеста актове не били съставяни. Тези цигани ще вкарат невинен човек в затвора ако решат. Надявам се местните институции да си свършат качествено работата,а за незаконните цигански протести могат да ползват онази същата жандармерия която се ползва при незоконни протести на българите.

Циганите винаги са прави дори когато грешат

А с местан какво е положениет? Не спрял на стоп и убил! Какво повече! Да влиза тоя мърлю, нали е ЗА евроатлантическите ценности! Да, ама с ориенталски оттенък! Гит бурда, мустан ефенди!

Нищо не става те дори му върнаха книжката.

Ти ако завиваш и някой селяк ти мине през разклона със 100 и го цапардосаш, пак ли така ентусиазирано ли ке сакаш влазяш у зендоне?

Закона се спазва а не се талкува.

Омуртаг нали все още е български град ?

Ама ушевите май не са българи,а цигански слуги!!!

Само не разбрах, каква е връзката с това, какъв е другия водач, ако водачът на минито се е занесъл на мокър път и се е блъснал в насрещния автомобил, каквито са основните информации за катастрофата?! И снощи посред нощ затвориха пътя. Пътувах с бебе, и трябваше да се бавя, заради това. Забавих се с 1 час, и то след като заобиколих през селата. 40 мин. Само чаках на колона. Какви 40 мин.? Да си протестират пред Прокуратурата. Тя води разследването, което няма и 24 часа. То като мотористите, карат със 150 км и после някой, завивал наляво. Е какви реакции да има шофьор на автомобил, ако когато е погледнал в огледалата е нямало никой и наглият моторист се е появил с бясна скорост след 5 сек. Самочувствие голямо, но покритие с интелигентност никакво! Малко усещане за всички! Болката за близките е голяма, но поне малко да изчакаме! За съжаление не всичко е в черно и бяло!

А дали циганчето шафьор е било правоспособно? Тия паразити български не могат да говорят, а тръгнали да обвиняват. Джендърмерията както винаги не се е намесила, това го могат само когато протестират българи.

Щом няма прикриване, кажете му името.

казаха , по ТВ, турско някакво

Омуртаг е ДПС-арски вилает. Там даже не те назначават в общината ако си българин. От какво се оплакват сега?

Двама прокурори и още толкова полицейски шефове заявяват единодушно, че по случая се работи компетентно и че няма опити за прикриване на виновни. Абсолютно вярно е, дори бих изяснил, че ще се направят прецизни експертизи и пълно техническо обследване, и всичко останало, което е необходимо и така, както трябва. Като пример бих посочил катастрофата от 14.04.2019 г. в която по вина на Лютви Местан загина 6 месечно бебе. Само преди седмица окръжният съд удължи срока за разследване с още 2 месеца, като лично аз съм убеден, че съдията ще даде поне едно, та дори две удължения с по 2-3 месеца, за да се съберат и уточнят с най-малки детайли причините за катастрофата. Най-важното е разследващите органи да работят на спокойствие, компетентно, прецизно и бързо. Лек ден.

Защо никой от длъжностните лица не споменава имало ли е алкохол в кръвта на ДПС лидера ?! Изобщо правени ли са му алкохолни проби ! ИЛИ БСП И ДПС СА НАД ЗАКОНА ?!

Не, само Герб са над закона. Откъде пък измисли БСП и ДПС??

Защо не са съставяни актове? Защо няма обвинения в хулиганство? Трошат, горят гуми, псуват, вилнеят, полюцията търчи и замазва след тях.

Има ли замесен политик или роднина на такъв от ДПС , ГЕРБ и БСП - то информацията се покрива , и се потулват случая и имената ! Само си спомнете случая с бащата на резидентна и оня келеш с мерцедеса на моста до стадион Георги Аспарухов , дето помля четири деца !

ще стане както с убиеца на малки деца Местан

бащата на президента покриха

...шмугна се с тая реплика и изкара 10 цента...Дано ти я отчетат боклук такъв !

Няма връзка, там нямаше даже имуществени щети, да не говорим за травми или смърт. И не са покрили, а раздухали случая.