Коментари - Полицейска акция в котленските села срещу незаконната търговия с дърва за огрев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичкото джагал там изсече балкана сега се сетиха акции да правят то и не само там в цяла България големи санитари на сечта

Мащабна акция.Задържано е 1 лице.

Навсякъде е така , трябва ежедневни акции и патрули на ИАГ , също и на ИАРА .... Ако нямат достатъчно права да им се дадът със закон , ако нямат достатъчно хора да назначат , защото в противен случай депессро-циганско-герберастката напаст ще унищожи всичко !

Да отидат в Казанлъшко, че там има повече!

дървата за огрев не са, като дървата за износ

При цена на дървата 180 лв на кубик и пенсии от 300лв , няма какво друго да се очаква.

с. Градец е сред най-големите в страната. Поради "естествена" висока раждаемост и нежелание/невъзможност да се интегрират жителите му в обществото. Още по турско там са изселвали най-криминалните елементи които не са знаели какво да ги правят. Тази традиция е продължена по царско, а след това и по комунистическо време. С една дума там е култивирана най-агресивната маса същества от онзи етнос. Живеят в кокошарници, работят само през лятото когато плъзват из държавата за кражби и ако се излъже някой да ги наеме за работа. Така че инцидентната акция няма да помогне с нищо. Там трябва постоянно въоръжено присъствие, при тава от армия. И тъй като това няма да се случи, предстои да стане по-зле от афганистан. Даже вече е станало. В този край са Котел, Жеравна и др. средища на българщината и Възраждането. Вече мъртви и пред изчезване. Този обществен строй в който се намираме убива България. Защото не можем да възразим срещу тези процеси. И така е навсякъде в страната.

Престанете с тези държва за огрев, бе, примати! В кой век живеете?! След време ще викате на пръдните си "чист въздух".

Бръкнете в червеевата дупка община Маджарово. Комбинацията от турско робство чрез ДПС и цигани секачи,...унищожава огромни масиви гори в източните Родопи. Случва се от десетки години а държавата в ослепена там за да вкара в затвора местните кметове дерибеи.

Дори откопаха и изнесоха с каруци за Гърция чимовете с торф край язовир "Батак" още по времето на царуването на братя Бееви. А нагоре по планината - само каруци, ромеи с брадви и триони, стари камиони с по няколко резачи и по цял ден се чува вдъхновяващият грохот на сечищата...... Това ще кажете - далече. Добре, да се разходим из....Княжевската гора, садена от Фердинанд и Борис. Всичко оредяло и изгнило, само храсти и пущинаци. Околните къщи всяка година си примъкват по няколко борови трупа и палачи, дете, баща ти е невинен! Амии, дотам ни доведоха с постоянните си мерки, работа по въпроса и обгрижвания, за доходи да не говорим. Хем не искат замърсяване, хем прибират наемите и данъците на дърнвените фирмички по Околовръстното...Да се разберем накрая - ще спазваме ли 100-процентово евроизискванията, или ще се правим на умрели лисици, та да се докопаме барем до Шенген? Лошото е, че ни видяха и знаят за голите ни лъжливи и крадливи задници и повече никой не ни вярва, дават ни само за пример как не трябва да се процедира и живее.

от "царско" време!

А в Смолянско кога?

Дървата за огрев са най-малкото потребявано количество, и те с него са се хванали. Защо не контролират колко дървесина се добива за износ? А за работа на предприятия на територията на страната?

Проблеми на член от клуба на богатите - битовата престъпност и незаконната търговия с дърва. Познайте за коя държава става въпрос?

цирковия спектакъл за деца на тема: "Кви сме готини полицаите" продължава

30 години зверска сеч и накрая властите решиха да направят нещо....От българската гора скоро ще остане спомен и наводненията ще станат ежедневие.

На подкаст анкетата при опит да напиша коментар ми праща Шок и Ужас. Няма други коментари, така че едва ли е само при мен проблема.

С коментара си!