Полицаят трафикант поиска домашен арест - имал алергия, а трябвало да се грижи за баба и дядо

"Нямаше да ви наложа най-тежката мярка - задържане под стража, ако не бяхте с полицейска униформа и служебна карта, докато превозвате нелегални мигранти", заяви пловдивският съдия Николай Петров

Обратно в новината

Коментари - Полицаят трафикант поиска домашен арест - имал алергия, а трябвало да се грижи за баба и дядо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкото момче. Болно и "на топло".

... няма страшно, ще му се размине леко ... все пак има алегрия човекът.

Много болнави са тези точилки в ръцете на измислената и уродлива марионетна власт !

Наградеде го момчето! Ако не беше той да шофира щеше да шофира някой малолетен афган без шифьорска книжка и щеше да прегази двама трима полицаи. Българските полицаи поне няма да тръгнат да газят колегите си.. за редови граждани не съм убеден, но пое колегите си няма да гази.

А от арабелите и кинтите немаш алергия а ?

Келемето ще го духа по един или друг начин... Евал съм го. Обаче на мен по-голямо впечатление ми направи адвокатката... Тази жена трябва задължително да се пробва в художествената литература... Има глад за нови имена! :)

T.e. превозването на нелегални по принцип няма да доведе до задържане под стража ????? "Нямаше да ви наложа най-тежката мярка - задържане под стража, ако не бяхте с полицейска униформа и служебна карта, докато превозвате нелегални мигранти", заяви пловдивският съдия Николай Петров

Хахахха сега не гледаш лошо под шапката селяндур тъп, гладна мишка, ше търкаш наровете със грипозните и спинозни мангали, убитак....

Значи, когато е "работил" по превоза на ония болестта не му пречеше. Работливото момче намери време за тях и за грижи за баба и дядо. Кат го хванаха, изведнъж се оказа, че е болен и трябва да стои у къщи, а не в ареста. Тоя нито е първият, нито последен тарикат, който се оказва тежко болен, когато го грози пандиза. Ама, добро момче е, нали.

Семейството не е плакало, когато е прибирал пари, това е сигурно.

Голям довод е извадил съдията. Закона не е ли еднакъв за всички. Можеше просто да го информира, че предвид здравословното му състояние го оставя на топло докато се стабилизира.

Наскоро гледах при Цанов за някакъв 20 годишен жандармерист , ккойто работил втора работа при сръбски бос,но му откраднал 300 хиляди евро от касата и после мафиотите го накарали да се обади на жена си и сам да си пръсне мозъка пред нея. На фона на хилядите възможности пред млад човек за развитие-като се започне от ИТ школи и се стигне до тираджийски курсове , да се навиваш да козируваш от сутрин до мрак за 1000 лева говори за изключително тъпи селянчета, които са наясно че нямат друга алтернатива освен да козируват на държавна хранилка. И като видят, че с 1000 лева не става нищо, измислят най-абсурдната далавера-толкова им позволява тъпата глава просто и ги хващат! Милиционер тъп!

Боклук!

Шило

Глупак! Бързите пари водят до това- в затвора или в гроба.

Браачед заплата под 2000лв. униформен не взема недей го оправдава

Дава се публичност на делото за да се влияе на съда... Интересно мнение дава съдията, щом е полицай ще лежи в ареста, но, ако бе римлянин щяха да го пуснат.. В тая държава е най добре да си римлянин или бежанец, всички останали държавата ги убива и мачка... Защо не се дава публичност и на останалите дела с десетки заловени трафиканти, голяма част, от които са римляни?

Хахахахах имал алергия миличкия Аз само да питам тази алергия отпреди ли си я е имал или я е развил снощи

Да прати някой от милите си мигранти да се "погрижи" за баба и дядо. Щото стотиците скакалци които е пусналк в Европа така или иначе ще се "погрижат" за доста невинни еворпейци - млади и стари, мъже и жени...

Какви,, железни'' причини -имал алергия и трябвало да пали печката !!!! Да ,, благодарим'' на либералния съд ,който за малко щеше да ги припознае и да го пусне да си ходи както много пъти са го правили !!!

Мачкай Бойко камунезите!

към колегите си Той да се дзвери на хората - не е проблем, ама него да го запришят виж е проблем.

лица, които са призвани да следят за спазването на законите е по-тежко. Във всички държави. Това се нарича утежняващо вината обстоятелство.

Има нещо вярно. Шуми се около него, така наречената улица, както понякога ни наричат, иска строги наказания, и изведнъж се оказва, че съдът е независим и не се влияе от това, което иска тая улица, т.е. хората. И наказанието е смехотворно, мнимата болест е препятствие за по-тежка присъда и въобще на ид..иота се разминава.

Четохте ли кво казал съдията ако не е бил униформен щял да го пусне та значи всички цивилни да одим в Бургас и да прекарваме талибани ЗАТВОР НЯМА да има урааа лесни кинти

Трябва да се грижи за баба, дядо и за 31 нелегални имигрант

Това само доказва, колко е зле положението в България и как дори полицаите са прекарани да извършват престъпления заради ниското заплащане на труда... Тотална мизерия цари, а на съдията не му пука, неговата заплата е бая над средната, за полицейската да не говорим...

Новините за мерките на разни престъпници винаги ме комплексират ... Болни хора, но докрай отдадени на семейството, грижещи се за възрастните си роднини въпреки собствените си болежки ... А аз, като някакъв неблагодарник, ходя си на работа, гледам си кефа, харча си заплатката ... не ми останаха баби и дядовци, родителите ми са здрави и прави, децата и те, аз самият нямам оплаквания ... неудобно ми е някак!

Само като му видите проклетата модерна физиономия. Всички дечурлига на по 20-25 са такива, все едно един кур ги е правил. Псевдо мутри, обсебени по 90те, нищо, че са били в Ташкент тогава. Лапат наргилета и висят по дискотеките и фитнесите. Стават куки или защото баща им е такъв и ги е уредил, поне да работят нещо или защото искат лесна работа, която да ги кара да се чувстват велики и над всички. Избиване на комплекси на максимум. Видял е, че и като кука няма да изкара парички и да кара G класа като идолите му и си мисли,че е Карамански като превозва пет мангала за 1000 лв. Модерните деца на по 20 са отвратителни, това е.

Шило

Ти какво искаш? Съдията да го остави на улицата, а прокурора да го потупа по рамото ли?

Че скоро е виждал баба си и дядо си. Камо ли да се грижи за тях

Шило

Кредитите и твърденията за ниска заплата не са оправдание. Първо- като постъпваш на работа подписваш договор и си наясно, колко ще вземаш. Второ- при кредити и знаейки, какви са ти доходите, имаш възможност да определиш и срока на договора и главницата по кредита. Наясно си и с месечната вноска. Ами, да не е ламтял за пари.

И ние имаме алергия от униформени, които вместо да пазят селата, че са развилнели УбИйци и мародери, превозват мигранти. Взаимно е.

Алергия ли? При соца като те свалят долу в мазето на Четвърто районно, за нула време ти минават и алергия и малергия.

Макя и баща му имат харабийски рестурант,а на не гу трябвали евра шот имал заем,и не може да се грижи за бабичката. Ай СИКТИР бе за кви ни имате,достойни полицаи умряха заради такива като този..

тирадата на адвокатката и семейството са абсурдни. алергията, грижа за стари хора, това-онова. щял да се реабилитира най-добре в 'семейнаата среда' - ХАХАХА. Ми че той явно точно в тази среда е станал това, което е - разбойник, прикрит като полицай. Не са го научили на базови ценнотсти, като морал и трудолюбие. Прилича малко на оня пернишкия прокурорски син.

Аз искам да знам, дали този човек ще го лишат доживот от възможността да практикува професията полицай?

кат му трябват еврА, да се хване на втора работя накъде - като охрана, пазач, чистач...

100 процента още си живее при тях. Проблемът е, че сто процента те са се грижили за него и му готвят сигурно докато той милия е бил на дискотечка. Сигурно заплатата му е била само за джобни, заведения и да си подържа колата. Както правят огромна част от днешните деца като него. Да, дете е той е само на 23. Роден е през 1999 г. Играл е яко Call of Duty и CS и се е вкарал във филма. Израстнал е гледайки Под Прикритие и си мисли, че е голямата мутра и тарикат като е станал ченге. Мечтата му е да чука такива като оная очилатката със стълбата и да кара G класа. Общувам редовно с подобни деца и голяма част от тях са такива. Само му вижте мутрата, огромна част от днешните на по 20 изглеждат така , все едно един хуй ги е правил.

Шило

Определено. Бита карта е. Ама се чудя, какви проучвания им правят сега, щот все такива келеши назначават.

Е аде..и язе тва каам

Аз като гледам колко ресурс се прахосва за такива като теб тези пари за полицията са капка в морето ! Ако обичащ се гръмни за да не хаби ресурс поне за теб , глупако !

Изнесохме се от София и сега живеем на 30 км от столицата. Човек не може да разчита на закрила и помощ от милицията, така че сме взели необходимите мерки ако някой с алергия се опита да проникне в имота, да остане с незабравим спомен от този ден.

Колкото и да е корумпирана България това се подразбира, не сме Африка или Ю.Америка. Хванат ли веднъж кука в престъпление се сбогува завинаги с униформата. То е същото и като да те уволнят дисциплинарно някъде, нека да те уволнят от Лидл и да те вземат пак, няма как да стане. Поне в следващите 20 години айде.

по важно според мен е, веднъж хванат ли те в издънка да си КРАЙ. има го това по други страни. Нямаш вече право НИКОГА да работиш в правоохранителните органи, отнема ти се държавната пенсия и всякакви там привилегии. Отиваш на трудовата борса и започваш отначало, от дъното на стълбичката.

""Адвокатката на задържания изтъкна, че инфлацията и високите цени подтиквали младите към изкушения, тъй като със своите доходи не можели да се издържат."" Така е,но какво да кажвм пенсионерите на които даже нямаше актуализация през септемжри.Не че другите са по добре,но болшенството сме без хич. Значи в такъв случай може да прекарваме мигранти,така излиза.

да ти кажа, аз на Лидл повече им вярвам да спазят такова правило.

Ако гръцки полицай трафикира мигранти ,ще получи от гръцки съд 20 години,а нашия либерален съд може и една ,,тежка'' условна присъда да му издаде !!!

Гербаво поколение. Оная ковра със стълбата-и тя! Даивъ и простите, гербави чалгаропитеци. Гласувате за банканскята тиква, ето ви резултатът

И тук ли прокремълските мърши тровят с присъствието си? Явно да.

Шило

Тоз да не е от твоята дружинка?