Коментари - Полицаят, превозвал мигранти, е имал двама помагачи, арестувани са | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е че в България няма ниииикаква корупция ..

Ама вие не чухте ли баба му? Момчето не пие и не пуши. Ама МУСАЙБЕЕЕЕЕ, а Ку@те са скъпи. Или помагачите му са го накарали.

Тия мигранит са просто едни КРАДЦИ.. Трябва бърз СЪД и РАЗТРЕЛ или изгонване ОБАРТНО към ТУрция... И да им вземат каквото имат цценнно- пари, дрехи. За да бъде БЪлгария на ПЕЧАЛБА от тия.. НЯМА само да ХАРЧИМ пари за да хващаме чужди НАШЕСТВЕНИЦИ !!

Кога Прокуратурата ще се самосезира за терора налаган от бандит наркоман, който живее в кв. Белите брези в София,чупи автомобилите на хора, опита да убие с нож мъж на детска площадка и е прикриван от местни полицаи?

И какво ги правим сега тия примати?

А, помагачите проблеми от какво естество са имали ще поясните, ли?

така или иначе - трафика няма да спре. а МВР-то вместо да плачат за заплати и условия на труд да организират "организирано" превозване на мигрантите от К.Андреево до Калотина. наемат автобуси, пилотна кола отпред, билет за автобуса от 1000 евро на мигрант... така хем ще си напълнят бюджета, хем ще се избегнат последващи неприятности с техни колеги. все още не сме в Шенген, нали?? стоварват ги на границата със Сърбия и кой откъдето е..

Да регламентират нормално извозването на хора, търсещи по-хубав живот. Най-добре един кораб да ги чака в Бургас и оттам директно в СТРАНАТА на МЕЧТИТЕ - САЩ, защо да страдат хората в "лошите" им собствени държави?! И за какъв дявол да загиват нашите прекрасни млади български мъже полицаи "пазейки" какво и от кого?! Полицайка зад кадър по една ТВ разказа, че не смеят да ги спират бегълците по никакъв начин, защото никой ОТГОРЕ не искал да поеме отговорност, ако случайно загинат ... мигранти?!?! Пълна пародия и тъпня в новоценностите.

На Боковата полиция-назначен преди три години.

Да превозваш мигранти от Сирия и Ирак, където Западът предизвика война, която още продължава, е престъпление и се наказва със затвор и глоба… А да превозваш украинци е геройство и те дават по телевизията. Не ме разбирайте погрешно, аз съм категоричен противник на войната. Но сегрегацията и отхвърлянето на други раси и религии води само до проблеми и смърт и война. Западът узря вече, за да признае докараните като роби “афро-американци” за равноправни членове на обществото, поне на приказки. Сега най-важният приоритет е LGBTQ. Светът е за всички , не трябва едни да обират и ползват привилегиите и благата, а други - да се крият от бомбите и да се чудят какво ще сложат на масата за децата си и ще има ли Утре за тях…Ако не се осъзнаят и да спрат да подклаждат конфликти, за да продават оръжията си, нищо добро не ни чака.

Ти не разбра ли, че това са мигранти, преминали нелегално границата и по закон трябва да се третират като престъпници.

А по IQ що не ги сравняваш? По манталитет, по културни ценности? Какво би излязло от едните и какво - от другите.

В много държави има минимална възраст за полицейски служители. На 23 години вече полицай този пикльо - какъв житейски опит и психическа стабилност има това детенце, че да носи оръжие и налага закона?

воистина не сме за Шенген.

Нека позная - и тримата са полицаи - и тримата имат "семейни проблеми"??

Ако се разформирова полицията, престъпността ще намалее и исчезне. Полицията е гнездо на престъпници!

Назначават измет за полицаи: проститутки, крадци, наркодилъри, всякакви престъпници…държавата ни е прогнила от корупция, управляват ни олигофрени..

Ръководи МВР 5-7г преди да вземе властта.. после още 12-14.. какво очакваш?!?

ОПГ ... ПОПРОЧЕТЕТЕ ЗАКОНА, КВО СЛЕДВА ... Всички дебелосерковци вън ! Веднага и незабавно ... "Министърчето", всички замове ... Преките ръководители на гнидавите копойчета ... Ръководствата на съответните РПУ-та ... Ръководствата на съответните градски ... Децата ни ходят гладни, а ни карат да хрантутим тази мръсна продажна измет ... 75к долни дришляци лапат 2 000 000к годишно ...

Не ми обяснявайте битовизми и врели-некипели за полицаят, ами кажете колко НАЧАЛНИЦИ уволнихте....????? Или пак ще си играем на говорилня, а керванът си продължава да си върви. Даже става по-голям!

Що си мисля, че тоя на картинката е същият?! За да си полицай, трябва да притежаваш 3 изключително ценни качества - да лъжеш, да крадеш и да лижеш задници. Поне в нашата любима кочина е така. Поздрави!

Има много български политици и олигарси, които от прехода насам окрадоха общо 200 милиарда и това по данни на ЦРУ. Това се отнася само за изнесени пари по офшорки и чужди банки. Не се знае, колко са окрадените пари, с които те застроиха цяла България с луксозни имоти, хотели, палати, сараи. Накупени скъпи коли и яхти и т.н. Кога тези углавни престъпници ще бъдат арестувани и съдени? Защо полиция и Прокуратура ни заншмават само с кокошкари?

Мъж- полицай Жена- мед сестра Дете.- аутист

Милиционерите винаги са били мутри, но станаха истинска бандити във времето на боко тиквата и цецо гуменката!

И защо са ги спрели?? Ся ще ги хрантутят за наша сметка… пускай ги към ЕС и да се оправят.

За 2000лв. Заплата вие кво очаквате ВДИГНЕТЕ им още заплатите

Парите не променят много нещата... Ако си пич, многото пари могат да те направят по-голям пич. Ако си ГЪЗ, многото пари ще те направят още по-голям гъз!!

100 пръчки на голо И една година Да чисти кенефи В ООД-то на МВР-ето

Абе теа милиционери ноо нагли станаха нещо напоследък, а?

Същите са си. По Боково ги прикривахя.

а нещо за Цените и Инфлацията да кажете - отново всичко е с 30 стотинки нагоре и то спрямо преди 1 седмица! а вече колко такива 20-30 стотинки нагоре имаше, всичко стана поне 2но, дори 3но!!

Напълно логично развитие, след като за две години ковидиотизъм разсипаха почти целия реален производствен бизнес.

Горд, честен, доблестен български полицай! Всичките са такива - или са мутри, или са охрана на мутри, или возят бежанци, или продават наркотици, или опъват чадъри. Иначе е голям рев за заплати и придобивки. Срам за пагона - погледнете американските или европейските полицаи и ги сравнете с тази свлеч у нас...

ПО БРЕМЕТО НА ДАМАДЖАНОВ СЕ ЗАРОДИХА ЕДНИ ТИ МИ ПРОЦЕСЧЕТА ПРИ МИЛИЦИОНЕРЧЕТАТА !! НЯМА ИЗПИТИ ЗА ФИЗИЧЕСКА ПРИГОДНОСТ ДОРИ !! ПСИХОТЕСТОВЕ НЯМАТ 90% ОТ ТИЯ !!! МУНЧО ПРОСТО СЪСИПВА ДЪРЖАВАТА !! И НЕГОВИТЕ ПОДЛОГИ !!

Иначе изпял помагачите Смятай

за един преател да питам - пилотните коли, летяли ли са или са рулирали по магистралата?

Когато мълчиш изглеждаш по-умен.

Ти да не си от ятаците на повикване, на щат при полицая/ите с честни сини очи?

Кажете,кое в държавата ни е наред Поне едно нещо

Абе ш'ти го покажа, ама е срамно!

Или малко Или и 2те Мишок

Водата тече правилно /на долу/ !

Полицаят им е помогнал да отидат в по-хубавия живот, какъв е проблема, че хората афгани мафгани и прочие минават през България на път към хубавия живот. Да го освободят веднага полицая, той не е виновен, че Запада си ИСКА мигрантите от ... толерантност. А тези дето говорят какви законопазители са по ТВ да идат да го обяснят на близките на загиналите напълно безсмислено български млади мъже полицаи!

Взимат рушвети Назначили си курви Никой не ги закача Мутреят по заведенията Евтино лято Животът е хубав нали

Декомунизация на тоя ченгесарски бардак по Украински и Грузински образец. Щом още Рашков с 18-те кенефа се блещи от НС, какъв ред чакате?

Тъпак

извинете ама има една мутра мафиот от банкя шеф на партия първо е редно той да иде при бай ставри

уволни тези от комунизма полицаи които бяха разкривали престъпленията на номенклатурата Новата власт не искаше да бъде разкривана с да краде безнаказано и го направи Така нямаше кадърни полицаи които да научат младите на работа. Взимат рушветин и това им е работата Тези които бяха шефове и секретари и шефове на служби до един трябва да бъдат съдени

Отговорност трябва да носят и тези които са го назначили

Ако приберат полицаите на топло, престъпността ще изчезне.

Е тогава с кого ще се борим и от кого ще ви пазим?

Еми няма от кой. Престъпниците без полицейски чадър, увяхват прави.

Малкото кадърни и УМНИ полицаи Най-вече на ниско ниво Си налягат парцалите И те овъртяни всички с 20-30 000 лв кредити А по-нагоре няма какво да се коментира Полицията е БАРДАК

Рашков всичко беше оправил, ама ей на.

Цървул

Онзи бе, Бойко. Нали арестува другия Бойко и всичко цъфна. За друго не си спомням, но разкри и върна на държавата милиардите от Боко.

Какво стана с Данчо Катаджията ?

А една гад - психоложка от МВР вчера обясняваше, че щом били загинали полицаи в гонката миналата година, този бил изключение и не бивало да се уронва репутацията на цялата полиция. Не страна, а блато! Накъдето и да погледне човек, мръсната пяна плува отгоре.

Е чак пък.

Ония пиян и дрогиран блъска 4 коли на Нова година Има клип с него,а той отрича Този шофира бус с 31 афганистанци За 2те курви в София без коментар

Шенген само през крив макарон! Вече в ЕС сигурно съжаляват, че са ни приели в съюза им.

Влязохме в ЕС нямаме икономика Влязохме в НАТО нямаме армия и полиция

То защото и икономика и армия имахме преди ЕС и НАТО!

Виж данните на ООН по години и се гръмни НРБ сто години ще в гоним като икономика и пазари

До Боклик: Всичко беше токова яко в НРБ-то. Едно само не е обяснимо: защо все хората се мъчеха все да избягат от това хубаво НРБ, че даже имаше изходящи визи по едно време когато искаш да ходиш в жужбина.

То и ние съжаляваме, но никой не ми пита.

на бай Тодор боклуци скапани

Заслужава ефективна присъда,защото не е внимавал в час.Не стига,че от един "станал" група като посочил и други двама,ами и признал и за друг път.И максималната глоба от 20 бона,за да научи как държавата си търси парите.

Плюс злоупотреба със служебно положение.

Тежко престъпление , кара необявен пред шефовете курс с цел да прибере пари без да се отчете нагоре.

Полицията е най-страшната мафия. И това не е от вчера. Структурата е такава от 30 години насам. Всякакви доходонсни престъпления са насърчавани, и дори задължителни в РПУ-тата, чиито шефове пък снасят в черните партийни каси, иначе ги сменят. Същото е и с бизнеса - спреш ли да се отчиташ, гърмиш! Постсоциалистическа България не е държава, а ПИРАМИДА.

Са баси престъпниците

Гнусна сган ,пернишки сбирщайн.

След ония две курвьетини ,сега тоя пернишки боабаб? Как да спирам на палка вече???? На такива???? Ахааааа!

Правете новина, когато ги осъдят. До тогова са само пожелания.

И преди осъждането трябва да има новина, иначе ще се замете под килима и този така наречен полицай ще върши черната работа на шефовете си за услугата която са му направили като са го оневинили.

Така или иначе пак ще се замете под килима. Началниците на пишлемето също са замесени, да не мислите, че тоя самосиндикално е тръгнал да го прави това. Сега ще го изпраскат домашен арест и леко полеко ще се измести погледа на обществото в друга посока и ще се забрави. В България както сме една шепа хора вече, всеки познава всеки. Няма оправия мафията, прекалено късно е.

До Алооо: То много ясно че ще се замете, все пак тука е България, но е добре да знаем за тези неща, че са се случили.

Полицаи превозват мигранти... Шенген ли???