Коментари - Полицаят Дерек Шовин бе осъден на 22,5 г. затвор за убийството на Джордж Флойд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради Ггусната маймуна наркоман …….провалиха живота на човека…..

Браво! Това е много добра новина. Американското правосъдие си е свършило работата. Това наистина е една правова държава. Аз като бял, приветствам решението на съда. Ако бях аз на мястото на съдията щях да дам на полицая 25 години много строг тъмничен затвор. Ама айде, за 2.5 няма да правим проблем. Нека това бъде урок и обица на ухото за всички бели в Америка, които нападат и унижават чернокожите. Това е заслужено възмездие за деянията им. Всеки бял, който тормози черен трябва да лежи дълги години в пандиза. Само така ще има мир, стабилност и законност в една държава.

на хамриканските ченгета. Повалили са го по корем на асфалта и са му сложили белезниците отзад. Дотук добре, ама що им трябваха по-нататъшните "действия"? Да го затискат с камиона, че и да го душат? То беше достатъчно да го оставят да си лежи по корем с белезници на гърба и ако се разбуйства да получи шут от начинаещ полицай, чието предназначение е просто да не му позволи да се изправи. Явно на някой тук не му държат нервите, което в 100 процента от случаите те предава в крайна сметка ....

Срещата с полицията трябва да е неприятна, и за респект. Да знаят какво ги чака като престъпват закона.

Някак се пропуска факта, че е бил надрусан зад волана. Честно казано няма да е зле ако всеки пиян или друсан шофьор директно го пращат при флойд. Би трябвало да им влиза в служебните задължения.

Ако жертвата беше бял човек, никой нямаше и да се занимава с полицая.

Има и много примери за това. Например избитите като кучети бели данъкоплатци пред Капитолия. Спасилите се пък ги издирват да ги съдят... Белите либерастки отрепки ще затрият бялата раса и собственото си семе...

Малко му е!!!! Няма ли най-после да разберем, че цветнокожите са хора като нас и имат точно същите права като нас, без значение, че цветът на кожата им не е като нашият!!!!!?!?!? И освен това, докога ще продължава да има полицаи, от които много повече да ни е страх, отколкото да изпитваме сигурност?!?!? Защо това се случва в САЩ?!?!? Би трябвало такова нещо извън Русия просто да няма, но има!?!?!!? Масови протести, докато проблемът с расизма и хомофобията не се реши!!!!!! Само така, ще можем да се наречем истинска демокрация! Само така, ще можем да кажем, че всички наистина имаме равни права, а който нарушава това ще бъде сурово наказан!!!

Абе, не са баш като нас, ама признавеме ги за хора. Само обясни, защо за убийство на чернокож рецидивист, присъдата ще е 22г., а за бял, даже няма да има разследване, а. Понеже виджам, че се мислиш за отворен, много. Тъйба в идиота. Обратен. Соросоидиотски. Мръсен, Платен, Изрод.

Ти си кретен. Виждал ли си на живо негър?

Либерастки брътвежи... Как не разбрахте с празните си либерастки кратуни, че колкото повече тенденциозно ни натрапвате чернокожите паразити и педалите, се получава точно обратния ефект. Не ти ли дожаля за избитите като кучета бели нормални хора пред Капитолията ? Не ти ли дожаля за децата, на които тоя престъпник е продавал наркотици или за бременната жена, на която извадил нож ? Аман от психично болни либерастки отрепки, бе ! Край нямате... А случайно да си разбрал, че преди няколко седмици в либерастките САЩ черен стреля и изби/рани 5-6 бели. Отстрелвал ги на случаен принцип по цвета на бялата им кожа. Ето, това е расизъм, тъпа бяла кратуно. Ето, това е омраза, тъпа бяла кратуно Утре и тебе така ще отстрелят. Сами ще се затрием заради предатели като теб.

Ако го бе подминал щеше да се пенсионира с почести.

""Едно от най-тежките му престъпления е, когато опира пистолет в корема на бременна жена, нахлувайки в дома й, за да го обере.Той се признава за виновен за това престъпление, извършено през 2007 и прекарва пет години в затвора. По време на делото през 2009 г. Флойд разкрива, че е бил маскиран с униформа на държавен служител, за да притъпи вниманието на жената.Когато тя разбира, че той не е този, за който се представя, прави опит да затвори вратата, но той успява да си проправи път в къщата. След това пред главния й вход спира камион Форд, от който слизат петима души и се присъединяват към Флойд. Според Daily Mail в съдебния доклад се споменава, че жертвата разпознала Флойд и го описала на полицаите. """"Кражби ,разпространение на наркотици, грабежи при използуване на оръжие и т.н. ,са Си Ви -то на този символ на неолиберализма ,гейската демокрация и неолиберализъм.Имаше моменти когато футболни отбори се търкаляха като кебапчета по терена в знак на неолиберално и демократично съпричастие с ,но си спомням как еди отбор гордо останаха прави и бяха оплюти от еврогейските неолибералисти.Чудя се как някоя продажна ,грантополучаваща душица не го е привнесла в България

Уредиха му живота на остров, в хотел ол инклузив

Несправедлив съд повлиял се е от медиините и обществени изяви

Кво ти обществени прояви... Максийн Уоътърз беше пред съда и призоваваше тълпата на бунт, ако не го осъдят. Само дето Камалата я нямаше с факла в ръка. Това си е mistrial отсекъде, обаче англосаксонското правосъдие е такова - kangaroo court.

А, за застреляната в Капитолия Ашли Бабит няма дори обвинени...

Не обвинение няма, а даже не са казали името на този, който я застреля за счупено не от нея стъкло. Ако беше черна, онзи щеше да е по всички медии и да са го докснали на петата минута, както стана с полицаят, застрелял онзи хипопотам Макая Брайънт, докато се опитваше да заколи своя братовчедка.

Полицаят не е виновен. Осъден е за да укротят чернилките.

САЩ в момента е Боклук. Бака с Помия... Тоя негър- маймуна е трябвало да го гръмнат, ОЩЕ на брега на океана, когато е навлязъл в САЩ.. Също, като турците, НЕ изтребихме при Освобождението на БЪлгария, 1878 г, . И после, когато свалиха Тодор ЖИвков,( който изгони много турци ), онези почнаха да се правят на жертви.. Само виж, кой са сложили за американски посланик в България- някаква туркин- Мустафа. От там дойдоха и измислените Санкции от САЩ за българи... ТУрците, арабите и Предателтие, които избягаха при арабите, като оня Божков са накарали САЩ да ни налижат санкции и на нас... За да се ОПРАВИ България, трябва ВЕДНГАГА да ИЗГОНЯТ тая туркиня- Херо Мустафа.

Не, че нещо ама... Мустафа е кюрдка по произход

Каквото и да си говорим сами си го направиха и Флойд и Шовин. Четири човека не могат да се оправят един невъоръжен бандит. Белезници на ръцете и на краката и го оставяйте да лежи и да врещи, никого не може да нападне и никъде не може да избяга. Не, той ще му седи отгоре, че и на кадро пред света.

Който много работи-греши, който не работи-не греши, а който не греши го правят НАЧАЛНИК

22 години! Ебaси маймyнaта скaпaнa!

Много бързо! Бял герой! Ще издържи, с него сме!

Там комунистите демократи готвят разграждането на държавата им. Не оправдавам бруталността на полицая , но скоро полицаите един шамар няма да смеят да ударят. Остава после да съберат оръжието от хората и да пуснат дрогираните бандити да вилнеят. Като прибавим и сегрегацията срещу белите и положението вървят към тотален разпад.

Наште емигрантчета сега трябва да коленичат щом видят негър, за да отдадат почит към американското правосъдие, което както знаем е най демократичното в цял свят. Който не е съгласен е комунде и путлераст и следва да му се нашока тиквата.

Очистил един престъпник и заради това 20+ години затвор... тц тц, пък това, че е черен е само бонус.

Тъпотия заради която щатите трябва да бъдат изолирани от световната общност. Същите глупости ще започнат и в Европа, то това е целта де, дестабилизация на нормалните човешки ценности.

Добре дошли в страната на неограничените възможности

На този човек паметник трябваше да му издигнат, не да го съдят!

последните 5 години желанието на българина да ставаме "нормална" държава рязко намаля, и случая с тоя дрогиран негър също е част от товаизтрезняване. жалко за човека, но всичко което помага на българина да се отърси от глупавото маниакално драпане за "оправяне" (тоест да станем джендъри като тия) е добро и ме радва, щатските проблеми са добри за нас, повече такива новини да има.

Споко! БГ никога няма да стане нормална държава. Там сте 90 процента русофило-комундета. Няма надежда за вас.

както казват вашите любимци муслимите - иншалла!

Нашите корумпирани полицаи защо не ги съдят ?

Мамицата ви либерастка!

каква пародия само, престъпниците станаха жертви, а полицаите - престъпници, то затова вече толкова полицаи в САЩ напускат и скоро се очаква гражданска война

Ем, чорбаджиите на Америка се изнесоха вече по Далечния Изток. Сега ще я запалят, под прикритие на гражданска война, подобно както банковите обирджии палят колите си за заличаване на следи, улики и доказателства. Искат до покрият подмяната на Златния резерв, къде е отишъл 22 трилиона дълг, плячката от множеството войни... Такива неща. Войната срещу бялата раса, разбира се, е приоритет номер 1.

Да служиш на закона и накрая за една престъпна черна измет да те хвърлят за 30г в затвора. Сбъркано общество и система. За съжаление да си бял, нормален хетеросексуален мъж на средна възраст в 21 век е много кофти в свят гъмжащ от дискриминирани чернилки и поттиснати джендъри всякаква хомосексуална паплач.

по-полека с генерализациите, светът не е "нормалните" държави , както и българия не е софия, доста по-голям е

Да, де, доста по-голям е и съдържа маоистки Китай, циганската Индия, барабар с Пакистан и Бангладеш, ислямската Индонезия, картелската Латинска Америка и маймунската Африка. Както виждаш, Русия не я броя, щото тя по население е под Бангладеш и много под една Нигерия.

Поредният фашистки процес в еврейската Империя на злото, САЩ... Няма да се спрат докато не остане ни един жив бял човек.

Хитлере, евреите също са бели. И какво общо имат евреите с един нигър наркоман и един бял слабоумен полицай. Ако искаш да кажеш, че мразиш евреите защото са по -висше племе от българо-циганите така и кажи.

Евреите са араби. А на Хитлер единият дядо е бил евреин. Първоначално само ги гони, но разни като Франция не ги искат. Първият враг на Хитлер са комунистите. Влиза в партията като агент. И първо избива левите в нея. Правят и това с подпалването на Райхстага, за което е обвинен и Георги Димитров, забранява и комунистическата партия там. А без Хитлер сега нямаше да има Израел. Който е обсъждан да бъде на територията на Нигерия. Нигерия и Нигер си идват от думата негър - черен на испански. Тоест да кажеш негър, е точно толкова обидно, колкото да кажеш англичанин. Всъщност негрите трябваше да се противопоставят, на изкарването на това за обида, все едно ги е срам от себе си.

И върхушката в САЩ се ръководи като от евреи, освен от лобита - вид законна корупция. И Тръмп се изкарваше частично евреин. Дори да избият някакви евреите и САЩ мълчи и налага вето на резолюции срещу това в ООН. Както казваше познат, САЩ е първата еврейска държава, а Израел втората. Всяка година и дават по няколко милиарда долара, за да се купува американско оръжие с тях.

А българите са китайци.

Българските племена са ирански. Преди две хиляди години да живели в Южен ТянШан и Синдзян. Та да, се идваме от Китай.

Българите още са си там и столицата им е Казан. Ние тук сме основно траки и други еднемични европейски братчеди като келти и готи под българско държавно устройство. То, Аспарух - асб-е рух на персийски значи огненият кон(ник), да не е единственият. И по Италия ни е имало, и по Германия, на там държави не са се задържали, на българските братчеди угрите, т.е. хуните добре са се намърдали баш в Центарлна Европа. Българите открай време са имали проблеми със съседите си хазари. Болгар е приела исляма, а Хазарският хаганат - юдеизма и са започнали едни "добросъседски" отноошения, характерни за онзи период, мани-мани.

Страна, превзета от африканци, педерасти и друга подобна сган.

Това е правосъдието в САЩ. Преди месец имах дело срещу един измамник. Имах тонове доказателства и свидетели срещу него. Той имаше само имейлите между нас, в които нямаше абсолютно нищо. Съдията взе само тези имейли, от мен нищо, не зададе никакви въпроси и на другият ден отсъди всичко срещу мен. При това измамника каза явна лъжа под клетва пред съда, на която съдията не обърна никакво внимание. Та това е "правосъдието" в "най-демократичната" държава САЩ. Пълен фарс.

А Щатите бяха осъдени на комунизъм...доживот.

Жо-сюи Дерек .

тогава да те прибират в затвора, там ти е мястото

теб в лудницата, за там си

В България да е дошъл тоя флоид да обира и трепе старци и да му викат браво,а той в полицейска страна като щатите прави престъпления?Ченгето не се казва в какъв затвор ще лежи,щатаси,или федерален,щото разликата е голема!След некоя и друга година ще го пуснат,ако изобщо лежи!

Е, кво има да ти казват пък на теб? Естествено, че в щатски kill house. В това, за което му устроиха показен процес няма нищо федерално, а той не е опасен рецидивист, за да го тикнат в някой USP или директно във Флорънс. Щатските затвори са пълна кочина, където се трепят за щяло и нещяло. Федералните са или културна работа, или строго охраняеми като USPтата, та няма да извади късмет.

Ашли Бабит?!

Малко е, никаква Милост за НеВинните Бели Хетеросексуални Мъже! Китай също е НеВинен и няма програма за Вирологично Оръжие, просто да спомена!!

първата част добре, ама с втората за Китай се осра тотално

А, бе, гъбо заспала, незнаеща английски, я виж в последните седмици баш в САЩ какви данни изнасят за Коронавирусната лаборатория в Институто по вирусология в Ухан. Сентаторът Ранд Пол, който е истински доктор, за разлика от Фаучи го разпитваше и работата смърди отсекъде. По закона за достъп за служебна информация му изискаха кореспонденцията на Тони - 3200 страници мейли, сред които има страхотни попадения, а другото е цензурирано, което значи, че или тече разследване, или засяга националната сигурност. Тони като директор на вирусологията в NIH е възложител и спонсор на всички тези "изследвания" и gain of function свинщини. Лабораторията е построена от франсетата уж за сътрудничество, след което жабарите са изритани най-безцеремонно и лабораторията е поета от китайските военни, след което започва работа с американски грантове, давани от Тони чрез американски участници в изследванията, които са забранени в САЩ и в Европа. Самият Тони казва в старо интервю, че са аутсорснали дейността в Китай, щото е забранена на запад и щото ако стане нещо, да е далече от САЩ - ха, ха. това са негови думи и можеш да го намериш, ако имаш два грама мозък и можеш да пребориш мързела си. Нещо повече - това вече е контраофанзивата на Китай срещу западните обвинения. Може и да е станало в Ухан, обаче е по американски проект и с американско финансиране, та да видим кой е виновен, че е възлагал gain of function в лаборатория с поне едно нива на сигурност под необходимото при такива старахотии, дето принципно са и забранени при възложителя.

Държавата на Свободтите, вече си има Политически Затворници! Честито!!

Къш мурзилка!

Финално Решение за Бялата Раса!

От цялата работа роднините на Флойд получиха милиони обещетение, за престъпник с дълго досие включително заплашвал бременна жена с пистолет, е браво Америка.

То за това си има термин - ghetto lottery.

Къде е видеото където се опитва да избяга и за това се налага не 1а 4 полицая да го удържат ????

Тоя е политически затворник

Малко са му, леко се е отървал.

А за избитите бели пред Капитолията ще има ли осъдени ? Или животът на белите няма значение... Разстреляха като куче млада бяла жена, служила доскоро в армията им... И още 6-ма души...

Какво са правели тези “бели” в Капитолия?! Мирен протест?! Пожелавам ти и теб някой полицай да те млати без причина.

Те и цветнокожите имаха протести “мирни” и след тях разграбени магазини счупени ветрини, като страна от третия свят.

Бяло педерасче, което обича черните брадъри да му порят белия гъз с черните паламарки ? Познах, нали ?

Никой не бият без причина. Нито пък имам дебело криминално досие като твоя черен "герой". Нито обирам и заплашвам бременни жени. Нито съм наркодилър... Соросоидна бяла мастия. Такива като теб са най опасни. Ще те предадат и наклеветят без да им мигне окото. Гладни и подли помияри...

Сега е време белите да излязат на протести. 22.5 години?!?!!!!

САЩ ударно се превръщат в кочина. Друсана маймуна с коронавирусна инфекция пукясала след като предизвиква търкал с полицията и айде честито - 20 години за полицай, който си е вършел работата. Колко трябва да си тъп или предубеден, за да не гледаш пълния клип от задържането на това животно - той си каза, че не може да диша още докато го държаха в колата, преди да излезе и да започне сцените. Има и предишно задържане при сходни обстоятелства, само че тогава полицайте са извадили голям късмет, че не им е пукясал в ръцете.

Полицаят е знаел руски. Това нещо да ти говори?

Не, нищо не ни говори. Не изопачавай нещата. Утре твоя бял задник или на децата и внуците ти ще пострада от цялото това безумие... Аман от бели утрепки...

Е И??

....това ми говори,че си мнооу тъп

В страната на злото и покварата където хората целенесочено биват залъгвани, а здравето им е държано като заложник няма как справедливостта да царува.

Само онзи с мустачките може да оправи нещата !!!! Няма кой друг !!!

Белият полицай ОСЪДЕН за изпълняване на служебните си задължения; А афроамериканецът-рецидивист Джордж Флойд, оказал СЪПРОТИВА ПРИ ЗАДЪРЖАНЕТО, издигнат в ИКОНА. И му СЪТВОРИЛИ ПАМЕТНИК... "Животът на черните има значение."

Ходят там да си кръщават децата, да се молят и какво ли не, щото мястото било заредено със специална енергия. Ако си ти нужни цели 9 минути да умреш от душене, значи не са те душили наистина. Процесът беше опорочен - заседателите бяха изолирани едва накрая, след като бяха станали свидетели на недовослтвото и заплахите на местните терористични организации БЛМ и Антифа, както и на лявата пропаганда в медиите, а на един от заседателите публикуваха снимки, че е бил на същите “мирни” протести. Осъдиха Шовин, за да намалят щетите.

Бе, коскоджамити Максийн Уотърз беше в тълпата и призоваваше за бунт, ако не го осъдят. Как Камалата и Джо не се включиха в "протеста", не знам. Mistrial отсекъде.