Полицай застреля 18-годишен при преследване на маскирани мъже край "Токуда"

Полицейските екипи се отзовали по сигнал за трима души, които излизат с багаж от бизнес център

Обратно в новината

Коментари - Полицай застреля 18-годишен при преследване на маскирани мъже край "Токуда" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Журналистите също са за разстрел. Полицаят трябва да бъде награден публично. Повече убити претъпници ни трябват.

Абе хора, защо толкова неадекватно се държите. От кога се убиват хора, защото откраднал нещо. За това си има съд, присъди и затвор, до къде ще стигнем с това полицията да е съдия и екзекутор, за това ли гласуваме и плащаме заплатите им да застрелват близките ни. Това можеше да бъде вашето дете, брат, баща. До кпга ще търпим тази полицейщтина в държавата ни и без да бъдат наказвани и без да бъдат съдени разследвани, защото ако бе друг обикновен гражданин до сега да беше прибран и осъден по бързата процедура. Нали сме в ЕС, тогава в коя държава дават медали на полицаите за убийство в гръб (няма значение дали е дете или не), да пребиват народа за изказано мнение. Та те утре ще стрелят по всеки и ще ги награждават. До кога бе хора ще търпиме това нещо и ще гледаме отсрани, защото "не било нашето семейство", събудете се, защото утре може да сте вие и шанса за това е доста голям

Тьотке, така трябва да се постъпва. Видя ли му мутрата на онуй говедо? - Този следващият път щеше да направи по- голяма ужасия. А, видя ли мутрата ня оная, дето му се нарича "майка"? - Тая ще си народи още уроди и те ще направят още по- олоеми поразии. И няма да има полицаи, като тези да ги гръмнат.

има два вида хора - такива които не смеят да посегнат на чуждото , защото знаят колко трудно се постига своето ..И други които смеят да посегнат на чуждото , но те знаят, че са си сложили главата в торбата още с първата кражба..въпрос на време е кога ще ги накажат., убият или затворят.....когато и да ги застрелят , късно е .. и те самите са наясно с тази възможност . горко на полицая , който макар да си е вършел работта , ще излезне въновен .. в тоя шибанистан ..

В Ботунец имаше и маса турци из тия блокове, когато работеше Кремиковци. Още тогава разни младежи на такава възраст дебнеха когато се взимат заплати и причакваха вечер по старите работници като се напият и излизат от кръчмите. Нападат ги, понабият ги и им взимат всичките пари. Те даже си ги знаеха горе долу, и техните и другите. Случвало се е и роднини и комшии да нападат. Та явно там си им е традиция. И турчета и циганчета ги вършеха такива. Един познат турчин колега от завода ми казваше да се пазя от някои от неговата рода.

СМЪРТ ЗА КРАЖБА?!? Я ПО- СПОКОЙНО.ДА НЕ СТЕ УМИРАЛИ. ДАЛИ ЩЕ ВИ ХАРЕСА.НЕШАСТЕН ЗЛОБЕН НАРОД ЕЙ.

След предупредителни изстрели.

Как ще убиеш 18 годишно дете , само защото не можеш да го настигнеш? Стреляйте в краката, защо го убивате ? Напълно неадекватни са били тия полицай! До там ли го докарахте да убивате децата, какво като е циганин? Как се гледа един Човек, че да го убиеш защото е прескочил оградата?

маскираните неса имали табелки с годините им написани на гърба. те не са се спрели при предупредителните изстрели. нормално е - следващият да е в тях. а ако някога бе държал пистолет в ръката - щеше дазнаеш че по време на преследване - само в хамериканските филми винаги целиш смъртоносно. много е вероятно полицаите да са стреляли просто по посока на бегълците - и мал шанс да е довел до смъртта. от своя страна - щом си тръгнал да крадеш - колкото по рано намериш коршума - толкова по добре за останалия свят... щото някоя нощ можеше да се събудиш с опрян нож на гърлото и да те пребият за тия десет кинта, дето си навлят под дюшека

НЕ НЕ Е НОРМЛАНО БЕ! ТОВА ДА НЕ ВИ Е АМЕРИКАНСКИ ЕКШЪН ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА! КАК ЩЕ ОТНЕМАШ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ , ВСЕ ТАЯ НА КОЛКО ГОДИНИ.ЗАШО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ! ВСЕ ТАЯ ЦИГАНИН ИЛИ НЕ, САТАНАТА ХОДИ ПО ЗЕМЯТА НЯМАМ ДУМИ!! УБИЕЦ!!! КАРМА ЗА ХИЛЯДИ ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД!

Не си е показал личната карта 18 годишният

Бахти каубоите. Този е гледал много филми, но скоро ще му се стъжни. Докъде я докарахме... Тези хора не са чели никакви закони.

Sofiaone

Много лесно съдиш без да си наясно със същствени детайли. Тия полицаи рискуват живота си всеки ден и тях ги чакат деца в къщи. Ако не гонят крадцит, всички дружно ревем че тая държава джунгла и защита няма никаква. Като тича и не спира след предупредителен изстрел, следствито вече ще докаже дали полицаят се е опитал да го рани примерно в краката и защо се е стигнало до тази трагедия. Бог да прости момчето! Това е трагедия, но не може да се обвинява и съди веднага полицая от хора, които идея нямат какво точно се е случило.

кв. БОТУНЕЦ е пълен със СВОДНИЦИ, наркопласьор, и всеки Втори си има по две три жени които проституират я В България Я в Германия И ЛИЦАТА СА ЕДНИ И СЪЩИ ОТ МНОГО ГОДИНИ И ПАК НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВИ А ДА НЕ ГОВОРИ Е КЛКО ЛИХВАРИ ИМАТ И ТО ПАК ЕДНИ И СЪЩИ ЦЕЛИ СЕМЕЙСТВА СЕ ЗАНИМАВАТ С ТЕЗИ РАБОТИ ОТ ГОДИНИ ПРЕД ЛИЦЕТО НА ДЪРЖАВАТА И ПАК НИКОЙ НИЩО КАК МОЖЕ БЕЗРАБОТЕН ДА КАРА КОЛА ЗА 100000 ЛЕВА КАК УЖАС

Правилно

Този, застреляния е бандит рецидивист. Лежал вече в затвора. Че е мангал, това се вижда. Но при мангалите да си бандит е по скоро нормално. Има опит за насилие. И извършен грабеж. Не казвам пладнешки, щото е бил посред нощ. Викат полиция и тя поддгонва бандитите. Рядък случай , при който полицията все пак се опитва да си свърши работата И забележете, бандитите бягат с градски транспорт. Правете си сметка на какво ниво са родните милиционери. Те имат кола и всякакви средства за комуникация, а бандитите успяват да се измъкнат. Е, хващат един от тях. То оставаше и да не хванат никого. После започва гонка.нония скачат от градския транспорт и побягват. По изключение единия полицай все пак стреля. Изпълнявайки служебните си задължения. Но понеже квалификацията му е ниска, по случайност уцелва единия бандит не където трябва. Бандитите, освен грабежа правят цяла поредица от престъпления. Бягат, не изпълняват полицейска заповед, и т.н. Но за беля единия е гръмнат. И изведнаж, полицаят бил виновен. Ако продължават нещата по този начин, след време никой от полицията няма да ви защити при насилие и грабеж. Защото нполициятажне е хуманитарна организация, а силова структура. Която със сила трябва да респектира бандитите. Иначе тия над 60 Хил милиционери са просто излишни. По изключение един полицай си е свършил работата. И за това ще го разследват и вероятно ще го накажат. Може и да го съдят. Ебати държавата...

Стига чиче! Как ще убиеш Дете защото не може да го хванеш? Колко престъпници дневно бягат, по твоите думи да ги трепят по 20-30 на нощ

как дете? на 19 сигурно има 7-8 годишно чиве. скоро щеше да е дядо...

18 годишен не е дете, а в този етнос вероятно е баща, но със сигурност рецидивист ограбил момичета. Ти как ги познаваш маскираните на колко са години ?

Какво "дете"? Това е урод. Вижте му суратЯ, както и на тая, която го е пръкнала. И двамата са за копаене на канавки. Браво на куршумЯ! Един урод по- малко!

При преследване е убито лице част от престъпна група, която е извършвала грабежи. Не е убит само 18 годишен младеж. Групата е извършвала грабежи съвсем умишлено. Казано му е да спре, а той е бягал. Можело е да ги избият всичките, както се прави с пладнешките разбойници. Ботунец трябва да бъде прегледан основно от службите.

Циганета? Или софийски наркоманчета? Полицаите им виновни, да бе.

Вътрешният министър ТРЯБВА да подаде оставка както и всички шефове на героя полицай. Не да пробутват новината като нелеп битовизъм. Това е новина номер 1: в България екзекутират!!! Няма конституция, няма закон за МВР, стрелят срещу невъоръжени.

И защо. Всъщност това е много рядък случай в който полицията си е свършила работата. Следващия път, когато глутница мангали те нападнат, ти какво ще правиш. Ще викаш полиция и ще чакаш да те отърве. Или ще се въргаляш в някоя крайпътна канавка с разцепен задник.

Хора, вие спите ли или какво? Полицаите нямат право да използват бойни патрони, нито може да стрелят по когото и да било, извън случаи на неизбежна отбрана! Утре може и да стрелят по вас... Няма значение дали си циганин, американец или аватар, въпросът е принципен. Събудете се и мислете трезво! СЛУЧИЛОТО СЕ Е СТРАШНО.

Да ги пуцат директно!

Е, един път и полицаите да направят нещо, което НЕ трябва и е ЗАБРАНЕНО Няма все престъпниците.

Езикът който се използма в статията подсказва положително отношение към престъпниците. Работейки заедно за решаване на проблеми във вашата професия и в по-широкото общество, вие искате всеки да има достъп до информация. Вие споделяте това, което знаете, спазвате стандарти и се държите професионално и честно по всяко време. ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС Журналистите трябва: - да имат необходимото внимание към общественото здраве, неприкосновеността на личния живот, сигурността и благосъстоянието на другите и околната среда; - да зачитат законните права на трети страни; - да извършвате професионалните си дейности без дискриминация въз основа на пол, сексуална ориентация, семейно положение, националност, цвят на кожата, раса, етнически произход, религия, възраст или увреждане, или на всяко друго условие или изискване . . .

Към "no comment":Не подкрепяме полицаи да стрелят ,но: това дете е циганин, който първо е обрал момичета и са го простреляли при следващо престъпление.Второ:Това дете едва ли е завършило повече от основно образование,че да се вайкаш за образованието му. Това ромско племе са диваци и не разбират от нищо освен бой и другия път ако те и нападнат теб и оберат дали ще си на същото мнение

18 годишен прави престъпление. Не смятам, че възрастта има значение в случая! Той е пълнолетен гражданин на България! Полицаят първо възпроизвежда предупредителни изстрели, престъпникът не спира, а продължава да бяга. Тогава полицаят прострелва крадеца. Простреляният по-късно умира. Не намирам нищо нередно в действията на полицаят, действал е по устав(признавам, че не съм запознат напълно с устава).

Четейки писанията на коментиращите, направо се потресох. Как е възможно подкрепящите деянието на "полицая", въобще да се нарекат "хора" ?? Чудя се въобще останал ли е здраво мислещ човек в тази държава...щом се подкрепя фактът, че ченге е стреляло по 18 годишно ДЕТЕ, все още незавършило своето образование, в слесдствие на което го е убило, та дори го и насърчават. ..Просто потрес, пълен потрес !!!

Ти май не четеш а??? Полицая е дал предупреждение!!! И после се стрелял....да не би да му е написано на младежа че е на 18.....????

Не си е показал личната карта 18 годишният

на бойчето електората.

Не момчета а КРАДЦИ, нападнали преди това две момичета и ги обрали. Н П О новинарски сайтове подчиняващи се на американски джендъри това сте вие

ко прайми без циганин.

правилна и възможна интеграция на мангалите е да бъдат интегрирани в сапун.

Индобългарин, подчовек. Един по малко.

Точно така@? - полицаят трябва да бъде арестуван! Не е трябвало да използва оръжие, а е трябвало да помогне на бандитите да грабат! Просто, оставете човека. Само така престъпниците в България ще придобият респект!

Всички крадливи мангали да се изтребват незабавно!

Какъв вариант на зеленото е бил 18-годишният?

Тъмнозелено.

Браво на полицията. Така трябва.

Застреляния е мангуста, сега по ТВ даваха мангустите от Ботунец как протестират че един техен е гръмнат.

"""Полицай застреля 18-годишен при преследване на маскирани мъже край "Токуда"""" Дано по -често такива добри новини.Лумпените са на път да надхвърлят критичната маса

Нинова няма ли да излезе да поиска оставка и на министъра н ВР:)

Напълни се с измет .По често да стрелят полицайте,и награда парична за всеки отстрелян престъпник

Напълно го подкрепям, трябва да го наградят, един боклук по- малко.

застрелян не е точната дума, a е прострелян и умира след това

е бил отличник, абиТЮЛЕНт, бъдещето на България, много кротък, винаги поздравяваше, можеше кило ракия да изпие

Знае ли се какво са били откраднали?

трябва да бъде награден.

трябва да бъде награден.

А граничните дето не стрелят ще ги наказвате ли?

Офф айде спри се вече, в две статии общо 50 коментара да защитаваш един боклук. Разбрахме вече, че и ти си бандит и ти се е дръпнала фъшкията от страх да не те опукат някъде.

Кретен

По добре крадеца отколкото полицая да гушка букета

Полицая застрашен ли е бил от хлапака? Много бързо е тичал и на тюфлека му се сторило опасно да го преследва за да не получи инфаркт?

Дано те оберът и изнасилят някоя вечер, тогава друга песен ще запееш.

Бягаш - куршум

Криминалните елементи за живеели в Ботунец.Всеки да си направи извода от кой етнос са.

И кво - трябва да се отстрелват ли? Или трябва да се възпитават? Кое според тебе? Щото идат нови протести - днес, утре, другиден - там също няма да се подчиняват на полицията - ще ги трепете ли и тях щото е по-лесно? Аман от кръвожадни герберопитешки комунисти.

Трябва да се отстрелват защото не подлежат на превъзпитание.

Чета Ви коментарите ЗА и ПРОТИВ.., но какво ще стане след време... ? И за дребно престъпление, престъпника ще бъде въоражен по-добре от полицая... Полицая от страх, ще стрелят за щяло и нещяло или понеже му се привидяло нещо да вади човека от джоба и пак ще стреля... Да не смееш да си бръкнеш в джоба да си извадиш документите... Ако е имало стрелба по полицията - да стрелят, ама ако се окаже, че човека не е бил въоражен и е застрелян - това си е екзекуция !

Екзекутиран е. И тълпата се радва.

Браво! Поздравления за охранителя и полицаите!

Пише че имало "предупредителни изстрели в безопасна посока", а дали не са стреляли като сватбари докато уцелят?

Такива като теб трябва да ги шибат анално и орално мангуст лилав

Да през живково време на границата по устав се казваше,че трябва да стреляш предупредително и ако престъпника не спре,да го застреляш,но на практика инструктажа бе първо стреляш в него и после във въздуха...

Браво. Така се прави.

Как ще се прави така, бе олигофрен? Нали ако така се прави ще избият половин София, а по време на мач на Левски - ЦСКА ще са масови убийства, бе тъпунгер?

Защото феновете са над закона?

Оказва се, че групичката е добре позната на полицията.Преди обира на бизнес сградата, въпросните криминални елементи правят грабеж на две момичета.

Добре свършена работа!

Защо? За превишена скорост ще застрелват ли скоро, че и там се натрупаха жертви? А за неправилно пресичане?

Ако нарушителят бяга - да го гърмят, друго не заслужава.

Ми ако ще е тъй, като бягат от агитките след като се сбият що не ги изтребват? Баси олигофрените сте.

Ако стоваа се случи в друга държава. ще има простести, палежи митинги -повсеместно (не го оправдавам). Тук зависи на кого е детето, едва тогава ще се разбере кой е прав. Факт е че умишлено е убито дете.

Щом краде и бяга и не спира на предупредителен не е дете

Одобрявам! Да, на някой може и да не им харесва, но да се замислят колко възрастни хора бяха убити, изнасилвани и гаврени през годините от подобни "младежи". Хората искат спокойствие и сигурност в живота, така че не се учудвайте на масовото одобрение.

Око за око, зъб за зъб, ама не си отишъл в махалата да ги гониш. Иначе одобряваш…тъпо парче.

И защо трябва да ги гоним в махалата? Опитал си се да мислиш ли, какво ли?

За да отмъщаваш, бе Рамбо. Нали одобряваш тези похвяти.

Абе безпаноков и диоте, колко възрастни и самотни хора бяха пребити и ограбени от ей такива. Ами ако твоите родители бяха бяха пострадали пак ли толкова пяна щеше да имаш около устата. Или не си чувал, че даже не им дават ефективни присъди

Да крадеш води до някои рискове. Крайно време е дебилите да го осъзнаят. Поумирваш понякога, така да се каже.

Гледам Борисов си е жив. Пеевски също. И никой не ги стреля…

Ти какво доказателства имаш за Борисов ?

Па снимки, свидетели, ДНК :).

Ще дойде и техния ред,като му дойде времето.

Това е детска постъпка, повечето колеги с постове, които одобряват постъпката на полицая не си дават сметка за това или го правят от страх от репресия т.н. "полицаи". Истината е, че никой нормален човек не иска да бъде престъпник, никой няма интерес от това, освен полицаите разбира се за да се намират на "работа".

Тюфлеците като не са могли да го настигнат тичайки, щото им тежат татусите, решили да го застрелят. Тия същите по протестите ходеха с нашивки - “one shot, one kill”. А като им направиха тест за наркотици се оказаха по надрусани от чалгарка в 4 сутринта.

Едно време си бе така: Стой милиция (сега полиция). Ако не спре: Изстрел във въздуха; Ако не спре: Изстрел на месо. Ако пукне - един престъпник по-малко. Само дето ги учат да стрелят в краката.

Нали затова осъждаме онзи режим бе - щото не бил човешки.

това трябва да се докаже, обаче. защото сегашният режим прави хората още по-уязвими, именно от тези 'момченца' познати на полицията. данните за изнасилени, пребити и ограбени, убити старци по селата просто се крият.

Осъждаме онзи режим. Описаното е точно, както работи полицията във всички страни.

Не си запознат - дори в САЩ употребата на смъртоносна сила трябва да е оправдана. Затова и разформироваха сума ти участъци.

В САЩ да не е по-добре? С бой до изпълнение на полицейска заповед и ако пукне си е негов проблема. Слагат си документите във външни джобове, че бръкне ли може да го застреля, че теоретично може да извади оръжие. Например глухоням срещу когото тичали по погрешка, да извади бележка, че е глухоням - реален случай и оправдани полицаите. В Австралия май даже съседа има право да застреля влезнал в имота на друг.