Полицай в САЩ застреля чернокожа тийнейджърка, нападнала с нож двама души (видео)

Инцидентът е станал малко преди произнасянето на присъдата на бившия полицай Дерек Шовин за убийството на Джордж Флойд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 15 и е вече 100 килограма ! И краварите щели да ми воюват с Русия !

Абсолютно правилни и законни действия на полицая. Черните си мислят , че са над законите.

Прави са хората да протестират, защото е използвана прекомерна сила. Жената е била със нож, а полицаят е използвал огнестрелно оръжие. Такива изверги нямат място в полицията.

Надявам се с новите правила в Бг и наште полицаи да почнат да отстрелват лилавите получовеци.

и уте няма да свърши - По принцип в масовата ценностна система на черните и циганите у нас хуманността е слаба, защото тя е по-близка до животинската....едно от следствията на ниска образованост.....

Явно повечето защитници на БЛМ си мислят че полицаите в САЩ са само бели. Да, ама не. Доста черни полицаи има. Интересно, че никога не пускат новини, когато черен полицай застреля някого - независимо какъв е застреляния заподозрян!

ЦИГАНКА С НОЖ ЩЕШЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА . ПОЛИЦИЯТА САМО РЕГИСТРИРА ПОСТФАКТУМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА !

Ежедневие в САЩ. само че расовата война в Америка крие големи рискове.

Боклуците - бели, черни, лилави, пепитени - трябва да се отстрелват на място и да се оставят там за назидание на останалите.

Ето ви един прекрасен клип от САЩ. https://www.youtube.com/watch?v=4zFrF8PCR08 Каката е спряна защото колата е собственост на бандит издирван по обвинения за наркотици. Заради тъмните прозорци шофьорът не се вижда. Каката е тъпа и не може да разбере това какво общо има с нея. Обяснява ѝ се, че без да я спрат няма как да видят кой шофира. Дотук всичко върви ок. Тонът е спокоен... Той иска да види книжка, тя няма. Оппааа. Той пита може ли да претърси раницата ѝ, тя се съгласява. Той пита има ли нещо вътре и тя казва, че има малко трева. Той намира освен тревата и малко бял прах. Каката откача и хуква по паркинга в свински тръс, със ченгето бързо стопяващ преднината. Накрая скача в колата и почва да рови по жабките. Ченгето пробва да я усмири с тейзъра, тя вади пиов и го гръмва... Той отвръща със стрелба, тя отпрашва с колата и умира след една пресечка от раната. Е това е, което ги грози там куките при всяка една конфронтация. Е затова са с пръст на спусъка. А малоумната ѝ майка молеше да ѝ обяснят „като на четвъртокласник“ (цитат) как се е стигнало дотам, че дъщеря ѝ е била застреляна...

много добре реарира! бързо и без да нарани розовата пантера

Хората са го казали - всяка жаба да си знае гьола! Не може да насищаш популацията на една раса с друга и да очакваш мир и рози! Негрите да са живи и здрави в африката и няма да има цигании..

Убитата черна, спасената черна. Всичко е точно.

Големи боклуци пишат в този форум. Момата вероятно е била назобена с нещо и не на тази планета към момента на нападението. Какъв ефект би произвел предупредителният изстрел? Още една жертва!

Бял човек тича - Джогинг... Афро тича - Заподозрян. След такива изцепки, как очакват някой да ги вземе за чеп за зеле?! Наще индианци са същите. Докато не се изчистят се съмнявам да се промени нещо.. Имам приятели от така наречените "малцинства", които са по Българи от мен даже.. Въпросът е на начин на мислене, среда и възпитание! Дано по-скоро всички се по-изчистим от глупости - всяко стадо си има мършите... :Х В САЩ явно са повечко... Бог да ни помага!

А дедо ти беше много добър човек с гъдулката и мечката на центъра на селото!

Black Lies Matter могат да купят на шефката си още една къща в предградие на белите, а може и направо Марк Шекерович да ѝ подари неговата.

До защитниците на престъпника - ако е нападнато вашето детенце, съвсем друга ще я запеете - да стрелял по краката и т.н. Ти как ще стреляш по краката при гърчещи се фигури, освен това при подобна ситуация на стрес може и изобщо тая с ножа да не усети изстрела и да продължи с ножа. То е много лесно да се напада така от клавиатурата. Може при случая със задушаването полицаят не е прав да го души осем минути, но от друга страна тези се забравиха и нямат никакъв респект от закона.

16 годишна - 180см, 110 кг... и с нож...

Защо се учудваш? Такива са

чернилки сър

Браво на полицаите - отървали са жертвата и се предотвартили появата на белия свят на още 5-6 чавета, сигурни престъпници!

Е как така, ми това е расизъм, а нейните деяния са повече от достойни за подражание, наръгала е две жени, какво толкоз, ще си прави каквото си поиска, няма да спазва законите, защото е чернокожа...хм, странни действия на полицията срещу невинните черни птестъпници.

Хората си го казаха по социалните медии че независимо присъдата все ще има протести, нападения и вандалски прояви. Просто маймуните си търсят оправдание за да буйстват по улиците докато правителството и конкретни медии все още ги пазят от правосъдието. И въпреки че тази си получи заслуженото ще се опитат да я изкарат като поредният ангел. Пък и може и за нея Нанси да заяви че е благодарна че е умряла за правосъдието!?

На мястото на Путин в отговор на мръсните игрички на ЦРУ, бих стимулирал белите полицаи в Щатите да бъдат още по нервни с пръстта на спусъка когато видят чернокож. Което ще бъде и краят на Кравефермата.

Да си, ама слава богу, не си.

САЩ! Какво им е хубавото на САЩ? Стрелят се като неандерталци. Ай мерси, не ми ги хвалете точно тия. Само филмите им харесвам нищо друго.

им доста неща, за които явно дори не подозираш... че са изобретени там... и минали и по-миналия век... ама си ги приел за даденост....

А ти благодарен ли си на арабите, че да измислили арабските цифри, с които всеки ден си служиш?

Некво негро рита в главата паднала жена и то пред полицай, обаче после бум нига и ги кротнаха.

Няма предупредителен изстрел, няма никакъв опит да се стреля по крак или друга незастрашаваща живота част от тялото, мисля че трябва да съдят полицая за убийство, и така докато тия примати в сини униформи се научат да ценят човешкия живот!

Ами колкото и да ти е странно именно чернилката не цени човешкия живот, а полицаят го цени. И е запазил живота на мирна гражданка, като е неутрализирал разбеснял се, въоръжен ИЗРОД!

Ти знаеш ли защо е възникнал конфликта ? И бързаш да определяш кой крив, кой прав

А ти бе нещастник, ти проблемите си с ножа ли бързаш да ги решаваш? Ти си директно за затвора тогава! Щом някой е тръгнал с ножа, независимо дали има или няма проблем при това в присъствието на полицай значи е време да се пуца.

Няма абсолютно никакво значение как е възникнал конфликтът. Полицаят вижда един, който опитва да убие друг. Застрашеният трябва да бъде защитен. Точка.

клипа гледа ли, няма време за предупредителен изстрел... пне се стреля по крак, рука, защото ефекта не е като по филмите - спокойно с рана в крак или ръка може да остане абсолютно в действие известно време и да убие другата с ножа... полицията там дори поотмствена... минава сериозно, истинско обучение...

Няма човек, няма проблем ... Така е в САЩ. А в световен машаб - няма държава, няма проблем

Абе нали полицаите уж имаха тийзъри за укротяване на такива разбеснели се хора?

За агресивен човек БЕЗ ОРЪЖИЕ се ползват. Ако е въоръжен, хич не ги вадят! По закон!!!!!! Директно револвера...

Защо не са дадени предупредителни изтрели от храбрите полицаи ?

Ама че си тъп, Саше? Ами защото тя не е замахвала предупредително с ножа! В щатските закони е упоменато кога може да се прескочат предупредителните изстрели...

Защо тогава тъпия полицай не е стрелял в краката на момичето ?

Колко да дадат и кога след като някой те е наръгал, докато те ръга или след като си умрял - разясни ни с коя ситуация ще си доволен, за да знаем, миндил разпран

Стой!Кой иде? Стой ще стрелям! Стой ,моля ти се! Ама що не стоиш,бе? Ама недей така ,бе ! Ама що ме стреляш бе ,аз нали съм полицай? ТАКА ЛИ ГО ИСКАШ?

Полицаите в САЩ са много смели, когато стрелят по 15 годишни момичета

15 годишен тъмнозелен да насили майка ти, пък тогава да видим какво ще приказваш!

Те и 15 годишните сажди са много смели с нож в ръка. Само дето са тъпи - иначе щяха да знаят, че на престрелка се ходи с патлак.

Перфектна реакция на полицая!

Е сега трябва жертвите на тази нинджа да ги изкарат по най-бързия начин пред екраните да плачат и да казват колко са били уплашени.

Баси гадната полицейска държава! Нападаш някого да си го заколиш е така, деба и келеша, деба, и изведнъж един въоръжен полицай те застрелва?? Защо поне не те остави да си дозаколиш въпросният индивид, пък после да те очисти, ами така предварително те гръмва? Накъде са тръгнали тези демокрации...

Ех тия заглавия..... Що се акцентира ,че е чернокожа извършителката на престъплението , която е била застреляна ? Един вид са и нарушили правата като не са я оставили да убива на воля ли ? Баси тъпите и продажни медии. Явно живота на нормалните бели хора няма значение.

Напълно законосъобразно действие от страна на полицая. Заслужава награда за спасен живот и т.н. Това че фирата е от тъмно зелените няма никакво значение в случая. Казах!

Вероятността да застреля чернилка е същата, като процентът на извършените от черни престъпления - 85%. КАКВО СЕ ЧУДИМ ТОГАВА? Апропо, в България не е по-различно, но нашенските изнасилвачи и убийци или не ги хващат, или ако ги хванат - на пухени възглавнички спят, благодарение на хелзинкския ни комитет от майцепродавци!

въпреки поведението на негрите от типа безплатно пазаруване и палене на коли и градове, че се стигнало до летален изход, но тоя полицай действа супер хладнокръвно и професионално... най-вероятно спаси живота на другата...

Абсолютно правилно

Каквото повикало, това дошло! Да се пробат и други чернилки като нея на същото!

Още един черен, опа, афро-американски ангел...

какво е тора расистко изказване статия ?

Трябва да пише-"Американска цигганка........"

Америка се самоунищожава а на мене ми е много гот да гледам.

Америка ще се унищожи кога пръдне гущера, за разлика от раша, а на мене ми е много гот да чета осрани, малоумни коментари като твоя! Червен лайнар!

Терминал, самальот, ню йорк! Там от блм те чакат наточени за белото ти гъзле!

До Хихи: Ами нормалните хора точно това правят - терминал 2 и по света. Благодарение на БСП, СДС, ДПС, царската партия, ГЕРБ, патриотите и още няколко по-дребни формации. А защо ли в Масква не ходят? И не само това! Самите рашъни бягат поголовно от родината си. В България например има близо 400 000 руснаци. И част от тях възхваляват путинизма... Ми ходете си у дома, БЕ!!!! Що се мъчите в гнилия капитализъм?

Има и глупаци, нека да ходят, да се кефят на западните лай....

е какво да го прави тоя развилнял се нерез, дюнер ли да му даде?

А какво да направи полицаят, да я гледа как намушква с ножа другите две жени ли?? Много ясно, че ще стреля, това да не е България и цигани да бият полицаи и лекари.

Ти нормален ли си бе, живота на черните е неприкосновен. 1 година ти набиват в главата още по старому разсъждаваш. Нали чу - ШОВЕН ВИНОВЕН!!!! Нищо, че всеки ден стотици арести стават по тоя начин, Флойд умрел от сърце - така де, убит от сърце, абе не знам ама нарочно е било

Значи някви мангали се колят, негър рита паднала негърка.... И викат БЯЛ полицай да ги разтървава. И когато полицаят спасява живота на едната маймуна, останалите почват да протестират: "Ама ти що уби тая с ножа". Тая държава върви по стъпките на ЮАР.

Тия направо ги стрелят. А имало свобода да ама за богатите.

Да бе, каква наглост само. Да нападнеш с нож някой да го убиеш и ще се намери полицай да те застреля. Безумие.

Тъка не дават да ги бият. Трябва да ги молят престъпниците да си отиват.

Тая 90 килограмова годзила била 15 годишна тийнеджърка?!

Не на 15, на 16г била. Те там са такива повечето.

Чудя се само ,защо полицаят е спрял да натиска спусъка ? Вярно ,че негрото ,което изрита жена в гръб бързичко вдигна ръце , ама така ,между другото... нали Като ще е гарга ,барем да е рошава!

Не се сърдете на дирниците. Пускат каквото им повърна от западните медии, тъй като сме "партьори"...

Един боклук по малко. Нормално е като мята нож и се опитва да заколи де що мърда да я гръмнат.

Не ми пука особено, но куката можеше да я гръмне в крака или ръката. Независимо каква е, все пак е на 15-16г...

Това е много грешно мислене. При подобни инциденти адреналина се повишава многократно.Ако я простреля в ръката, или в крака както предлагаш може и да няма мигновен ефект. В резултат на което щяхме да имаме още няколко жертви.

Като гледам реакциите на хората, а и тезата ти с адреналина - получавам ясен отговор защо сме най-бързо изчезващата нация... Никакво уважение към живота нямате, живеете в некъв тегав соц филм, в който всичко е наред стига на Вуте да му е зле.

За нарязаните жертви не ти е жал, а за ишман убийцата ти е жал? Подреди си приоритетите, човек, много си объркан.

Ти в казарма бил ли си бе мухльо? Огнестрелно оръжие ползвал ли си че обясняваш как да стреля в краката :))