Полицай разпозна издирвания ученик от Мездра на жп гарата

18-годишният младеж обяснил, че се скарал с близките си и искал да се поразходи

Обратно в новината

Коментари - Полицай разпозна издирвания ученик от Мездра на жп гарата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе хора спрете се аз също съм майка децата ни навършват пълнолетие 18 год и искат самостоятелност това е .Променете закона да 40 год при Мама и тогава пълнолетие

Бащата на малоумния Сашко включи ли се в която и да е акция за издирване?

Поне един, е така за назидание, изчезнал да се поразходи за кеф, да вземе да плати разходите за издирването му. А в същото време бандюгите се разхпждат на свобода!

Вече ме е страх да изляза от къщи,защото ще ме обявят за изчезнал и всички медии ще вдигат джабала...

Бе какъв Кристофър бе, да ги хванеш всички изтрещели родители и с шамарите да ги запукаш. От къде им хрумват такива имена да дават на нещастните си деца? Трябва да им се спре телевизията

Защо бе?!? Кристофър Робин, например, е много хубаво име но ... за приятел на Мечо Пух! Иначе е хубаво, че са намерили момчето. Но колко младежи така бягат ... разбирам родителя, особено, след като детето му е с такова заболяване. Караници се случват, деца бягат, но от това не бива да се прави топ новина. Или може би тази офанзива, както и с онова 20 годишното момче иска да покаже едно поголовно болестно състояние в обществото, което броди по родителите - обсебване във връзката с детето. И то особено майките. Всеки иска самостоятелност. На тази възраст юношите стават мъже, искат да правят свои избори, ама като всичко до сега е било контрол ... Остави ги бе! Остави ги да си разбият носа в земята. Ноооо разбира се до определена граница - започнат ли с побоища, лоша компания, ако не вземеш мерки нещата бързо ще отидат до трева и после тежки наркотици и там вече работата е изтървана. Но масово забелязвам при родителите още на малки деца - не пипай това, о, мами дай ще направим това, ще направим онова, не, мами, много си малък, дай ще го направим двамата - остави го бе! Остави го той да го направи, и когато го направи го похвали и му кажи - а искаш ли да се опитаме да го направим по-добре заедно? И това се прехвърля в училище - те децата не че не учели, те даскалите не ги учели правилно! Неееее - нашия как ще има двойка! Той чете, учи, я бързо да отида да вдигна скандал на даскалката! Там е проблемът! Живота е една конкуренция, и за да си от първите трябва да си на гребена на вълната, иначе - на дъното! А за това трябва мотивиране и стимул! Какъв стимул в човек, дето, с извинение, му бършат задника на 20 години?!?

Ама разбира се! Трябва да го кръстят не Кристофър, а Владимир Владимирович!

Да си платят масрафа!

Чуха ме. Спасиха болното момче.

простия народ.. изпадна в пътотта..хахха.. издирва пияния, сами се изгубили.. е няма толкова прост народ

Покрай тия, дето ,,изчезват'' за кеф, ще спрат да търсят и ония, които наистина изчезват.

Ами то и с линейките е така ... Крив сигнал, значи липса при истински такъв :)

Майка му какво работи, като е с епилепсия? Получава помощи, че го гледа.

Лесно е, като е чужда грижа. Детето е на 18 г, ходи на училище. Майка му работи може би, за да плаща за масрафа..това да не е Кейт Мидълтън ...доста тъпо изказване

е ти колко си тъп

На 18 години - помощи? Дветтатина лева максимум инвалидна пенсия. Ако телкът е с чужда помощ може тя да е личен асистент, но часовете едва ли са повече от 4, което също е не повече от 350 лева. Тъй че - сигурно ходи на работа.

От Перник предполагам трябва пари да дава и се крие.

Не е лесно на 18 години да се чудиш какво да правиш. Само с училище са заети и там нищо не учат. Някой ходят да изкарат някой лев да имат малко джоб пара за такива случаи, сметки не плащат.

Стига ве ,за една седмица три случая. На мода го изкараха вече това изчезване.

Вместо парите да се дадат за лечението и семействата на пострадалите работници на гарата, които на 58 и 61 години вършат работа, която могат да я изпълняват по-млади, а те да си получават пенсиите.

Много изнежени тия бегълци бе. Майка ми вдигаше скандали и ми дърпаше ушите и въпреки това за момент не съм си помислил да драснем без да се обадя, щото после ще има още от същото.

Е, това е лошо. Аз съм драсвал - но за половин ден! И не ми пукаше дали ще има от същото. Но до 12-13 годишен, после такива номера не съм правил! Но някои деца стават юноши по-късно. И това е нормално. А то ако това с шамари се оправяше ... само са те стресирали излишно твоите. Аз ядох шамари обикновено за качествени бели и си знаех защо :D!

Дано пък е за добро, че не си е взел лекарствата ... Докато ги е вземал редовно, ето какво се е получило.

Сега ако и тоя третият пич се окаже, че нещо се е разсърдил и затова се крие вече трябва да има шамари.

Майките са за оназ работа . Скарат се с децата си и веднага търчат да ги обявят за изчезнали.Солени глоби трябват за такива майки.

А бащите какво правят в това време?

Те са все разведени. Нямат мъже.

не са разведени, щото никога не са били омъжени!

В Украйна ги пращат на фронта, а нашите са все разстроени, объркани и се разхождат. И то 'мъже'

Абе те и украинчетата са така, ама пита ли ги някой!

Е, цялата държава издирва РАЗХОЖДАЩИТЕ СЕ, народът тръпне, а РОДИТЕЛИТЕ ПРИКРИВАТ СЕМЕЙНИТЕ СКАНДАЛИ?! ГЛОБИ и ОБЩЕСТВЕНО-ПОЛЕЗЕН труд ЗА РОДИТЕЛИТЕ! ... Въпросните родители ЩЕ УБИЯТ СЪПРИЧАСТНОСТТА на българина, който едва ли вече ще се отзовава на помощ дори при наистина ИЗПАДНАЛИ в БЕДА хора...

Сега майка му да му плати глобата, че е бил без лична карта.

Точно, като го третира като пет годишен поне да е докрай, ама като ги знам такива родители хеликоптери, ще му вдигне скандал и ще го "накаже" да си плати сам глобата от джобните, които тя му дава, щото не му е позволява да работи да си изкарва джобните , заради дравословния му проблем.

в странни времена живеем! на времето когато аз закъснея да се прибера, заключваха входната врата и си лягаха! и после поне два месеца не закъснявах! а днес.....

Щом е изключен телефона, значи е изчезнал. Майка му сигурно с телефон го е родила.

Тва Кристофър нещо като Лоренцо ли е? На снимката поне мяза на подобен...

Да, казах аз , че най-веорятно и този млад мъж е побегнал от грижите на маминка, ама ми натряскахт минусите...Добре , че е ОК и е само отчаянн вик за малко независимост

Ако е с епилепсия, независимостта му е относителна. Може независимо да се сгърчи на неочаквано място. Поне лекарствата да си беше взел и така да се разхожда.

Е майка му докато е жива ли ще го гони с блистера медикаменти, бре, ми като стане немощна старица какво ще прави Кристофър, кой ще му напомня за лекарствата ? Малко доверие , ако му се гласува на момчето, че може да поема отговорност за себе си и здравто си, няма да прави такива глупости - на 18 години е , основнине умения , навици за елементарните неща в живота , би трябвало да ги е усвоил на тази възраст вече, ако родителите му не са го лишили от възможността да ги усвои , чрес свръх контрол.

Представи си, да - винаги трябва да има някой до него. Имах близък човек с тази болест - самостоятелень отговорен, винаги редовен с лекарствата...и все пак, понякога нещата стават много бързо. Това не е хипертония или нещо подобно. Един гърч може да те метне на шосето пред минаващ камион, през парапета на стълбището или дори вкъщи върху гореща повърхност. Не сравнявайте случая с този на хлапето от Пловдив.

Ако търсиш социално утвърждаване чрез плюсовете на коментарите ти под статиите на някакъв си сайт, потърси психологическа помощ, нужна ти е.

Всеки който пише в коментарите на този сайт има нужда от психологическа помощ в някаква степен. :) То за тва са и отворени коментарите за ростаци като мене , по-евтино е от сесия при Мадлен Алгафари.

Радвай се на безплатната терапия. Няколко психиатъра вече защитиха докторантура с материали оттук.

От мен - още 10 "+" за коментара на опитния простак за последния коментар!