Полицай е наказан дисциплинарно за обида на кмет от ГЕРБ във Фейсбук

Публикацията била на негов приятел, но това не смилило шефовете на служителя на МВР и съдиите

Обратно в новината

Коментари - Полицай е наказан дисциплинарно за обида на кмет от ГЕРБ във Фейсбук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затва никъде регистрации с истински имена...

Нарушил е не етичния кодекс ,а неписаното правило да не роптае срещу партията на власт и неините членове,независимо от това какви Боклуци са.А иначе човека е прав и е изразил гражданската си позиция в безправова дьржава.Браво на достойната му постъпка!!!

И какво от това , че бил писал това или онова - Нали после пак за едната заплатка ще го варди и ще бие хората по улицата !!!! Всички сте такива и затова и живеете в такава държава !!!!

Живеем си щастливо в кочината и си трайкаме.

Долни и гнусни герберасти. Кратко, точно и ясно.

При бай Тошо порицаваха, като кажеш ,че некой некадърен началник е некадърник, но и началника го проверяваха дали краде от незнание или от некадърност. Всъщност не трябваше да вписва "кмете"

Прочетох публикацията във Фейсбук. Тя говори много лошо за полицая. Един служител на реда не би трябвало да има толкова низко отношение към хората и особено към хора на важни обществени постове. Той трябва да бъде порицан и да се извини и разкае.

Свобода на словото ли .... каква свобода бе кретени, вие нямате нужда от свобода.

Мислете преди да коментирате! Дали ще е приятно на вас или ваш близък някой си да го обсипва с грозни епитети във фейса?! Това е езикът на омразата! Няма значение кой къде работи и срещу кого си позволява да публикува такива квалификации. Виждате сами, че повечето коментари на хора без лица във фейса са наситени с грозни епитети и сравнения. Да, а тук има и наглост “ Заставам с лицето и името си“ , когато обиждам.

това е истината, черна, гадна и миризлива! Ням как да кажеш на един политик който ти съсипва живота добра дума! Ай не ми обеснявай за какво иде реч! Такива като вас с промитите мозъци ни докараха дотова състояние! като лафа не политизирайте проблема! Той проблема създаден то някой миризлив политик и ти да си трайкаш!

Говориш срещу властта, наказан си! Държавните служители имат основно задължение да гласуват за властта, да харесват властта, да се мазнят на властта, да слушат властта. Самоинициативи, собствени идеи и виждания и лчино мнение да ги запазаят за пред жена си/ мъжа си и то само в личен разговор на четири очи, че на публично място, като фейсбук не се знае кой слухти и доносничи.

Това не ви ли напомня за едно УЖ отдавна отминало време (за което глупаците още милеят), когато вицове за властта се разказваха тихо, под сурдинка и само на верни и изпитани хора! На мен ми напомня и то страшно ми напомня! Но нали ни управлява бодигарда на управника от въпросното време ...

Я само ми обясни как са задължени да гласуват за властта?

Ти да не очакваш да ти покажат документ с условие да се гласува по определен нащин?

гласува за този който го е сложил на работното му място а тия които сами са се сложили те гласуват за когото си искат за тва мълчи не се обаждай

Искате да ми обясните, че при всяка смяна на правителството всички държавни служители се сменят? Нямам подобно усещане, ако има смени те са по върховете, по дребните, по не им се случва. Това първо. Още нещо - на работните им места политиците са поставени с волята на народа, аз обаче не забелязвам те да работят за народа. Кво правим в този случай? Избори не предстоят.

Алоу, ДИРА, защо не пуснахте тази публикация преди изборите? Сами ли си наложихте автоцензура или от ГЕРБ директно ви посъветваха да си кротувате?

За да няма наказания директно от ЦК "демократичната" ГЕРБ

прави ли ви впечатление колко бързо имаме осъден, че и присъда?

добре, че не са тикнали полицая в затвора за взет подкуп...знаем как действат герб...

Няма нужда да взема, достатъчно е да поиска.

До ден днешен им се чудя на полицаите как успяват да работят без никакви права без никаква защита от държавата и като дойде време да протестират протестират за повече пари. И този сега как ще си върши съвестно работата не ми е ясно.

Шшшшшшшт, момчета... тихо...

Извън работното си време служителите на МВР - както и всички останали държавни служители - имат право да изразяват каквито си искат политически мнения! Откога ГЕРБ започна да се бори и със свободата на словото? Замислете се що за натиск бе оказан върху служителите и семействата им и преди изборите и ще разберете сериозността на проблема! Българските правоохранителни органи не са задължени да коленичат пред Падишаха Борисов!

Не са длъжни но който не коленичи ще бъде наказан.

Съсипаха държавата, след години в България ще гласуват само цигани е турци! Добре си го написал, да си знаят. Ако мълчим по-лошо. Вдигай се народе на площада да изметем тази политическа паплач, не може да търпим повече това беззаконие!

Съсипаха я тая държава!...

пак се нас.ра

Правилно! Ще ми изразява собствено мнение, при това, забежете, различно от официално приетото, ще ми обижда не ккакъв да е кмет, а гербаджийски, смърт за такива, дори до девето коляно да се изтреби родът му!

Кой ще накаже един друг, заради "матрияла", нискоинтелигентния избирател, жалките женици и други подобни изцепки?

Етичните правила не са ли във връзка с работата на полицая и включват ли те мнението на полицая по странични /извън работата/ въпроси трябва ли мнението му да съвпада с “правилната“ линия.Полицаят не е ли гражданин като останалите с право на мнение по обществени въпроси и какво от това има общо с дисциплинарната отговорност т.е. в кръга на служебните задължения.Ако излезе и каже,че пътищата са в отвратително състояние противно на прокламираните от сутрин до вечер мантри на “баш“ началника пак ли дисциплинарно ще го накажат?

В случая са използвани парите ни(от бюджета) и служебното положение на кмета за разчистване на лични сметки. ТОВА Е ПРОЯВА НА ГЕРБАДЖИЙСКА ДИКТАТУРА!

Не по темата..., но... На запад първо питат и тогава снимат. За българските полицаи, не сега, но преди време, кога с брат ми ходихме.. Спира ни полицай, дайте си.. Брат ми, моля ви легитимирайте се, защо, редно е с отиване при шофьор - първо се представяш гн.. Иванов, толкова ли е трудно, а има случаи по живково, баща му ченге, добри хора са, намерил униформа, палка и спирал коли за пари,, в щатите са, лигитимация бре полицаи.

Крайно време е Чл. 1 да се върне в конституцията! Какво се шугавят още?

Този ГЕРБерастки кмет верно е боклук!!!

Ами това е политическата отмъстителност. Всъщност полицаите сами са си виновни, крайно време е да спрат да пазят мафиотите от Народа.

Човека е писал мнение от гледна точка на гражданин и кмета е отговорен пред него. Не е действал със силата и отнестрелното оръжие в качеството си на полицай. Съда е в грешка, да бъде дисциплинарно наказан за действия срещу свободата на словото!

за да напише това е имало някаква причина. Каква е причината? Може пък и кмета да е изрекъл някакви думи непристойни за обществото! Родителите на тези деца, да подадат жалба!

Добре му го е казал, дано повече полицаи се усетят, че вместо да си вършат работата им се налага да пазят кирливите задници на политиците и мургавите им избиратели.

При постъпване на работа полицаите подписват декларация, че ще спазват законите и етичния кодекс. Ако полицаят е недоволен - да напусне и тогава има право да пише и казва всичко против всеки. Кметът може и да е "боклук долен" и "кирлив задник", но да го пишеш, при положение, че си вземаш заплатката от 1500 лева е не само неморално. Подлежи на санкция. Което е и станало... Ако ти извикаш майстори да ти шпакловат хола, а те вместо това ти осерат спалнята какво ще направиш? Аз не защитавам властта!!!! Кметът може и да е още по-лош - нямам информация. Но за това, че детето ти не е получило ДЪРЖАВНИ /тоест наши/ пари за собствените си разходки по света НЯМАШ ПРАВО ДА ОБИЖДАШ!!!! И не ми излизайте с номера, че славят България пред света! Истината е, че това са си екскурзийки без никаква стойност. Толкова много непрофесионални състави има вече, че ум да ти зайде! И всеки иска пари! НАШИТЕ пари, умнико!

Има значение, подлого. Точно заради такива като тебе България е в жалкото състояние, в което се намира.

Добре го е казал, но някой надигна ли се да го защити, не, нали? Правозащитници, синдикати, форумни специалисти по всичко, бла-бла. Затова ни отстрелват като патки един по един, защото не познаваме това, което в другите държави се нарича солидарност. Дай ни да джавкаме по форумите и да се джавкаме помежду си...