Коментари - Полицаите, обрали мигрант с опрян пистолет в главата - под домашен арест с гривни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се взима от мигрантите официална такса "вход" на влизане в БГ (примерно 100 $). Да им бъде издаван съответен документ. След това още от южната граница да бъдат превозвани най-официално до северната или западната граница - по техен избор. По време на транспорта в автобусите да има камери за наблюдение, дали някой полицай ги ограбва допълнително. Само тогава полицаят да отговаря пред закона. Всякакви опити на мигрантите да напуснат превоза да са равносилни на противозаконно действие, и мигрантите да бъдат връщани директно на южната граница без право да влизат втори път у нас. При повторно хващане на такива мигранти да им бъде отнемано цялото имущество за държавна сметка, и пак да бъдат връщани на южната граница.

Мигрантите имат повече права от полицията! Голяма простотия....

Не знам усещаш ли каква глупост си написал ?

Не са мигранти а войници и офицери на ИД, защитници на Меркелостан. Естествено е да са с право да трепят всичката рая.

Мигрант ОГРАБЕН С ПИСТОЛЕТ от ченге има повече права от ченгето обирджия. Шокиращо явно за семплият Ганьо, но факт.

Ама пури ще им дадат ли?

Това на снимката какво е? Супер оборудван полицай с телефон, лови мигранти.

Аматьори. Трябва да се досещат, че други техни колеги са ги пуснали и се грижат за тях.

И как разбраха? Нелегалните емигранти отидоха да се оплакват в полицията, че са им взели радиоточката.

ми то пиши

Наградете ги,бе!

За 50лв милиционерите се преебаха! Смях....

Така е ,всеки ден сатанизация ,плюене по всички професии и лов на вещици от правилните медии в американския бантустан - България! Полицаите- бандити и побойници, учителите - тирани и неграмотници , лекарите- руски агенти и убийци, строителите - корумпета и некадърници свещениците- ченгета с ролекси, фермерите- мафиози, енергетиците - далавереджии, шофьорите - прости бакшиши, Само ние - демократичния умнокрасивитет в НПО и правилните джурналяйки сме китка и цвете! При нас никога не стига НАП и финасова ревизия,щото ни хранят отвън !

са такива некадърници и крадци гербаляк

Майко мила... Какви помияри..... Дайте имената на боклуците бе, То те са доста повече де...

Защо сте толкова сигурни, че няма опасност да извършат друго престъпление? Та те са се клели да спазват и да налагат закона и въпреки това са го направили та един домашен арест ли ще ги спре?

В много примитивни азиатски и латиноамерикански страни, полицаите в извънработно време са бандити.

През 1999/2000г. преминаването с кола през Сърбия, Румъния, България струваше минимум DM500.00. През Словения и Хърватия струваше DM 0.00. През Унгария фатмаците бяха срамежливи и с червени бузи ми казваха: ПРЕЗЕНТАЦИЯ, ПРЕЗЕНТАЦИЯ. С DM 10÷15 в паспорта се плащаше само веднъж на излизане от тогавашен Шенген - Австрия, на унгарските фатмаци.

тогава заради войната се минаваше през Румъния. Висях 48 часа на Калафат с жена и малко дете. Минахме към 22 часа и мислех да продължа за София, но нямаше с кой да карам в група. Тогава вълнуваха магистралните банди с милиционерски униформи и ме предупрдиха да не рискувам.

Това ти казва човекът, че и при нас е същото. Абе вижда се резултатът от съсипаното образование, досега не можехте да пишете като хората, а вече не можете да осмислите четири реда текст.

Младен Маринов и кой е другия?

Т.нар. "Вътрешна сигурност" какво ли правят по цял ден? Ако вършеха работата си и на 5% то щяхме да сме без полиция де. И при всичко това треперещата пред МВР заради компромати политическа клика продължава да не смее, a и реално да не може да наложи правила, ред и контрол. Започнаха да ги тестват ... за седмица и спряха, че резултатите - трагедия, сложиха им камери и микрофони в колите, ама скриха как "рекетьорите" в унифоема ги потрошиха. С такова МВР сме обречени на вечна бедност

Всичко това се случило, след като го завели нелегалния чужденец в ареста. Заради ей това изречение се познава, че целия абзац след него е пренесен от предходната статия по тази тема. Ама вие сте свикнали да ви се смеят, че не знаете езика.

Содом и Гомора! Полицаите тероризират и обират! Лекарите в измамна схема за милиони с ивалиди! Учителите пишат оценки на починала ученичка! Тотална поквара, разврат, корупция, безнравственост, развала, падение, провал! Тази територия няма шанс...

Европейски ценности дойдоха в България! И банани има вече, но не ги ям.

Европа никога не е управлява по руско-съветски модел! Не Европа, а руско-съветското ви мислене съчетано с чалго-мутринско то ви малоумие води до тази поквара!

Навсякъде има такива. В нормалните държави отиват в затвора и се приключва драмата. Тук си ги отглеждаме и им се възхищаваме колко са успели в живота. Жалка работа.

Яко, бг полицаите доказаха, че са по-силни и от мигрантите, на които се присмиват. Трагедия.

По-долни....

Божков кого е обрал с пистолет в главата, щото и той е с гривна?

А, абсолютно никой. Милиардер в БГ е щото е много умен.