Полицаите излизат на национален протест в събота пред Народното събрание

Oт синдиката напомнят, че искат увеличение на основните заплати на служителите във ведомството с 10 на сто

Обратно в новината

Коментари - Полицаите излизат на национален протест в събота пред Народното събрание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дигайте им заплатите на тези търтеи, нема цел живот да са на моя издръжка, я.

за да могат да ме издухат полицаите един по един.

Тия да не реват като вдовица за уй, ами да бяха застанали зад народа, а не да ги бият по площадите. Господ е казал ДАЙ ЗА ДА ТИ СЕ ДАДЕ

В Германия на паркплац 17 след Вюрцб ург чаках 4 часа полицей, така че аре да не спорим!

Подкрепям повишението на полицайте от патрулите и редовите на улицата! Не подкрепям твърдо увеличението на тези от канцеларийте! Средства ще намерят при съкращение наполовина на полицайте по бюрата!

Да, заплатите са ниски. КАТ е един пример как с труда си пълни хазната, а хората от униформен до служител на гише и домакин са със срамно ниски доходи при този приход от техни глоби и труд за държавата. Ако един от тая верига не е на местото си, всички спират. Това е екипна работа!

КАТ е един пример, че нямат никакъв, ама никакъв принос за намаляване на ПТП по пътищата. Крият се по сенките, поставят камери на места, където няма никаква опасност за участниците в движението дори при скорост 80км/ч. Никаква мисъл в главата. А колкото до тези зад гишетата и канцелариите, не ги жали, те са с ПЕНСИЯ и ЗАПЛАТА. Аман от тюфлеци!!! Първо РЕФОРМА в МВР и тогава тези нищоправещи синдикалисти да искат увеличение на заплатите. Хрантутници нагли!!!

Супер нагли!Да напускат,а на тяхно място да мобилизират армията до подписване на нови договори.Желаещи ще има,да не се опитват да извиват ръце!

Какви ръце извиват с 1200 лева на месец, бе умншк?

какво беше с революцията и децата.. ползваха ви куки да ги пазите и сега ви сраха в устенцата.. айде идете пак пред парламата и правете ограждания и пазете тия мекерета...

Подкрепям начинанието . Който си е надвил на мастрафа - да подлага крак , да клевети ... винаги има трески за дялане , ма не бай ганя предпочита или крачол или крак да подлага ! Нека всички си носин Достойнството в черепната кутия ( не в крачола или краката). Висшия състав се вмирисва от главата , обикновенния от към краката . Но не сме кучета да ни залъгват с храната !

Спешно трябва да започнат, Постоянни ежеседмични проверки на целият МВР състав, За алкохол и дрога, сутрин, рано! Бързо ще дойдат в реалността!

Е та, на пияните и дрогираните ли, Да им вдигат заплатите?

И за "чадъри" да проверяват! НО който е чист да му плащат достойно.

Малко пари ли взимате от тия тестчета, измет недояла?!

води до вдигане на средната работна заплата, и съответно на народните депутати x3

Само армията прави военен преврат ..но продажните бг фашистки мекерета я кастрираха още миналия век..а полицаите нямат права и нормални заплати,тия шибаняци в Парламента нямат нужда от Здрав Обществен Ред..има още за крадене ....колко прав е бил другарят Сталин относно майкопродавците и националните предатели....Z

Армията е унищожена и ако генералите са ни като атанас атанасов, нямаме никакъв шанс за нищо.

Ти нямаш, Той си има, чрез ДС службите

Нека пазят свинете в парламента , хората изнемогват ,а на тях хоп веднага да им се даде увеличение ....

Да искаш не е като да даваш.

Ами да съкратят 30% от чантаджиите и да вдигнат заплатите !

А да бе, а после кой ще ги избере тия глупендери? Тия приказки са само за замазване не очите на хората. Калинките не можеш да ги бутнеш, нямаш шанс.

То и в МВР е пълно с чантаджии!

Подкрепям полицаите за мерзавците депутати има парш по 7000 бона а за нях не...мизирно заплащане...

Ушевите като сгъват пари за ескорти и всякакви видове рушвети не се оплакват. КПД на полицията е 0, да не кажа и с отрицаелен знак. Ходят като цървули по улиците, раздърпани, татуирани, брадясали, неграмотни, държат се надменно и арогантно. Много от актовете падат в съда поради неграмотност. Бас държа, че тези служители дипломите са им са с оценки среден 3 и за какво да имат високи заплати като не могат един акт да напишат като хората. Има и свестни в системата. но са прекалено малко или им остава някакво минимално време до пенсия и да се маха час по-скоро.

Кой ще бие тези протестиращи?

Ще се самобичуват

Тези от протеста съкратени и работата се оправя, Ще има пари за повишение на останалите.

На 87 българи се пада по 1 полицай!?!??? За какво ни са толкава много общо са 73 000 !! В преобладаващото количество са БЕЗ профилирано образование, а за физическите данни нямам думи-мешки!!!!

Ааа, то всичко е по БДС, да знаиш

И въпреки това полицията не може да си позволи да прави целогодишно това което се прави при засилени проверки след поредното ПТП със загинали причинено от индивид с дълго криминално досие. Нито пък да брани зони от където влизат незаконни мигранти без предварително да се пренасочват полицай от единият край на България в другият. И дори тогава ефекта е нулев! Пък камо ли да патролира както е в Америка. Вместо това дай само камери да се купуват и ползват вместо този голям персонал от хора.

Депоутати и министри тихинко ще им вдигнат заплаткоте, защото полюцията пази властта , а народа не е във възторг от силните на деня. Армията ни е виртуална (20хил , като половината са жени кинта и половина). А МВР е 60хил щат , като вършат работа за 60 човека има-няма.

2022 - 20%, 2023 - 10%. Друго? Е, няма такава наглост. Надявам се Асен да устиска и да им се поддаде.

На Асен хазната му я пълни КАТ!

Всички протестират за увеличение на заплатите, а правителството само гледа как да закърпи положението както е за да може през новата година да сме на еврото. Само дета няма да го бъде заради условията за Шенген. Ама идиотите с мнението, че само ако задържим дефицита на 3% до другата година е достатъчно за приемането ни в шенгенското пространство и преминаването към еврото!?!? хахахахха Зор за Украйна да мислим, зор за еврото и как да не надвишаваме бюджета. А за проблемите ни ..., а това не е важно. Става само колкото за критика по адрес на "Х" партия и нищо повече.

Интересно ... А кой ще ги бие и унижава по време на протеста ... Нали трябва да има ред ...

7 клас "образовани е какво искат ?

Виж ся, Кой за квот е учил!

хич не ги разбирам тия хора! Та нали гласуваха за умно-красивите, новаторите, честните, пионерите на промяната? Сега що се сърдят и протестират! Ами къде е отровното трио, пчеличката Мая и разни други? Няма за какво да протестирате - избрахте това, което искахте!

Подготвят се да подкрепят протеста, за да го оглавят!

Физически нормативи, морални стандарти ви трябва на вас ,тюфлеци смешни

Какви нормативи и стандарти?

Всичко е По БДС

Спешно трябва да започнат, Постоянни ежеседмични проверки на целият МВР състав, За алкохол и дрога, сутрин, рано! Бързо ще дойдат в реалността!

Те за, и от 1 масова проверка, Опищяха всичко живо, А сега?

Е та, на пияните и дрогираните ли, Да им вдигат заплатите?

Управляващите фашисти признаха, че са спечелили 5 милиарда от продажба на оръжие за 2022г и да твърдят, че няма пари за увеличение на пенсии и заплати е абсурдно

Те на тия, По 5 пъти им ги дигнаха! И така до кога?

Защо в събота,дайте през седмицата и народа да излиза и да си оправяме държавата като ги изметем тея 240 некадърника

Само Курнелия ли да оставим?

И копейкин, те са в негласна коалиция

Тия извратеняци де събличат голи децата ни за да ги проверяват за цигарка трева ли искат увеличение на заплатите? Тия де участват в трафика на бежанци,в наркотрафика,в обирите на коли,апартаменти и банки,де са корумпирани до мозъка на костите си и пазят престъпниците в парламента,сега са тръгнали да искат от същите престъпници да им вдигат заплатите... ?!? Тия де биеха народа,когато възставаше срещу корумпираната крадлива сган в парламента сега искат по високо заплащане,тия де стрелят по психолози и комшии,и ги убиват,де плашат наред със служебното си оръжие,де бият адвокати и мирни граждани по РПУ-тата сега са тръгнали да реват за по, високо заплащане,тия де по цял ден пият кафета,свалят порно,музика,филми,програми и игри от торентите,вместо да работят,тия ли искат увеличение на доходите си? Че те и сегашните заплати са им в повече! Само след тотална реформа в МВР да се вдигат заплатите,да останат само добрите кадри,всичко друго да се измете от там,защото сега чичо,леля,вуйчо,стрина,племенници и синове,съпруги и какво ли не се назначават с връзки и цари шуробаджанащина,с повечето разследвания се занимават абсолютно неподготвени хора,затова и масово се губят дела,повечето добри кадри напускат системата на МВР точно заради това,че кадрите там вече не стават за нищо,цари анархия и корупция и няма,с кого да се работи нормално... Да не говорим,че от горе се спускат заповеди да оставят този и онзи,тоя да не пипат,а оня де е неудобен да го съсипят,нищо,че е невинен,е така не се работи и не се става професионалист... 80% от добрите кадри на МВР вече са извън системата! Същото се случва и в прокуратурата... Летвата в МВР е паднала до толкова,че дори престъпници може да си намерят работа там :(

Полицаите са най-големите престъпници в страната!

То от такова като дамаджаната

Сектор беше много бърз и ефективен... и по евтинко...

Докато полицаите стачкуват, престъпниците вилнеят. Познайте какво ще е времето за реакция на полицията при сигнал в събота.

То пък, като не стачкуват, голяма реакция, голямо нещо.

И в събота дупетатите педалски шс си го преместят от единия лрачол в другия

Похвален случай... полицията казва на потерпевшият животновод да разпродава и да се маха да сси няма проблеми... в района има мастите бей дерибей...

Те и заплати ли дават ?!

Чета коментарите и с глас се смея какъв хейт се излива срещу нашата полиция. Жалко общество. Утре като имате някакъв по - сериозен проблем, да не забравите да извикате полиция! :D

Полиция да... тя нишо не прави обикновено... и ако вземеш нещата в твои ръце... всъщност става много дейна... наблюдение.. много хора изгоряха или изкараха тормоз ... редица сигнали оплаквания... нищо... после ... да обяснявам и разказвам ли още...

Във всяко стадо има черни овце, не бъди толкова негативен.

Да, във всяко стадо има и черни овце, но във Вашето са мнозинство и предполагам, че не е случайно.

Да ти кажа скорошен случай. Един мъртъв пиян влезна в една офис сграда, в която работя и почна да крещи да вика, да блъска и т.н. Натиснаха паник бутона и СОТ дойде за по-малко от 5 минути и чакаха полицията около 1ч.45 мин. Ако това според вас е нормално, добре.

А замисли ли се, че паралелно може да е имало нещо с по - голям приоритет от "твоята" пияница ? Това е проблемът - мислите само за себе си. А вече за ресурса ... той пък най - малко зависи от бачкаторите.

До Един балканджия стига с тия евтини оправдания. Имало по-важни случаи, глупости на квадрат.

Aми викал съм.От умрял писмо. Румънски автобус караше кат бесен от Руср към търново. На раданово мина със 100.Изпреварва по забраненото. Обадих се нс 112 и докладвах. Опаквах че ша го спрат и карах след него. Кур. от умрял писмо. Преди прохода имаше оатеулка. Спрях и ги питсх що не земат мерки. Казаха че не са им казали а и да им кажат нищо не могат да направят. Мен обаще ша ма разнищят от глоби криейки се под хрсстите. Пълна катастеофа.

Обаждал съм се. Първо беше едно пуфкане и охкане, колко имали да пишат. В последствие унищожиха преписката, към прокуратурата, явно бяха комбина с обирджиите.

ти на шериф ли се правиш, че да казваш кой проблем е малък, кой голям. явно си от тази шайка дето си мислят че да си полицай е частен бизнес

Да пратят жандармерията да ги разгони.

Щях да питам...

ОПГ МВР няма за какво да протестира. Достатъчно рушвети и далавери си въртят и си взимат достатъчно. Даже предлагам да са без заплати, достатъчно си докарват. Който не му харесва да напуска системата и да си намери нормална работа. Работни места има колкото искаш.

Бързо забравиха битите деца на протестите..

Боже пази ни от Полицията От бандитите ще се пазим сами

Точно така! След тях и военните.

прасетата искат още пари

Плаща се за свършена работа.Тия какво свършиха?!Търсят 10 %, а с толкова да е паднала престъпността?

Всички на тестове и който мине физическия, на психо, след това детектор и след него оценка от гражданите. 45000 нехващащи работа са много на народа ни и на престъпността с най голям процент полицаи на глава в ЕС.

И тестовете за наркотици на КАТ, които си ги прилагаха 2 дни преди да остановят, че не отчитат обективно само на униформени.

Ще протестират пред сборния пункт на другите Как да си разделят парите на данъкоплатците Боже опази !!!

Равнете полицейските заплати с немските, да мирясат :) В момента (бруто): минимална 990 евро, средна 2140, максимална 3410. Бележка: Освен, че посочените стойности са преди данъчно облагане, в тях немците калкулират и всички социални придобивки. Общинско жилище, карта за градски транспорт, карта за фитнес, процион храна, безплатно паркиране в зона и т.н

Ми те по тия сметки наще в момента взимат по-високи заплати от германците.

Като не ви харесва, напуснете ! Заповядайте в частния сектор, но там искат резултати, нали ? Посредствени, неграмотни... пуууу

Тия търтеи корумпирани без далавера и до тоалетна не ходят ?!