Коментари - Полицаи задържаха седемдесет мигранти на автомагистрала "Тракия" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато не изравним наказанията с гръцките ще е така! Условни присъди и глоби за каналджиите е смешно и няма да ги респектира!!

Иначе сме готови за Шенген. Само който го мързи не прекарва мигранти през границата.

Откъде са влезли и са стигнали до магистрала ТРАКИЯ

Дерменджиев и без това е объркан.

70 диви тарамбуки … Съвсем изнагляха

Чудесно, да им проберат по 200 евро такса преминаване и да ги ескортират към западната граница да отиват да облагородяват еврогейовете

Ислямизацията на Европа продължава а към настоящия момент само бездействие и не справяне със ситуацията. Нужна е стратегия но няма , кой да им я каже а има такава, нека страдат в западния Европа и дано се сетят , какво да правят. Аз вече знам и това е обратна екстрадация от там от където са дошли.

Шенген ама другия път

повече от полицаите бе! Айде там напишете една табела "Днес границата не работи до второ нареждане от Геофизическия институт поради валежи. Опасност от контузии и подхлъзване със стълбата! , че да се свършва циркът.

Австийците и Холандците си казаха в прав текст че ГРОБ са организирана престъпна групировка и няма как да поверчт своята национална сигурност на мафиотство България.

Се разбра с Ердоган да спира мигрантите? Вервайте му още.

Паднали са от луната с кошница! В разграден двор от къде да се вземат, а?

Няма ли някое НПО да им организира автобусна линия - Малко Търново - Кулата с автобуси през час и да е мирна главата на всички?

И тия ли не са минали безпрепятствено през строго охраняваната в последните две години граница?

Тия дето ги намираш и под кревата си не управляват държавата. Вече почти две години. Пък хората говориха за тия дето управляват последните две години.

Това е агитката на Мароко пътуваща за Париж

Браво на полицаите! Сега ги натоварете на нещо и ги пратете в Австрия.

ГРОБ още имат хора във всички звена на държавата - полиция, гранични, здравеопазване и най-вече по общините. Няма оттърване от агентите на ГРОБ.

Е как бе че нали Германците създадоха Герб да питат Вебер кво мисли

Пак задържани във вътрешността! Никой не ги хваща по границата! Факт! Шенген?

ЕС Даде 10 Милиарда евро включително и български дял На Ердоган за да спре нашествието от кочове ! Но не смее да му иска сметка защо си прави каквото си иска !? Но изкарва България виновна !

Никакъв “Любимец”, в бус и директно за Амстердам, коледен подарък на Рюте.

Да не би австрийците да са ги прекарали през строго охраняваната непробиваема българска граница:)))))

Хайде сега по едно билетче и довечера с wizzair към амстердам. От мен имат един билет.

Със първа спирка Хърватска!

70 човека в бус?

Да не би нидерландските граничари да са ги проспали?

То така ако почне ЕС да иска сметка на тоя и на оня... ше тряя да разтуряме седянката май.. Не бива тъй.. да се компрометираме обвързващо.

само 70 ли?! то с това Темпо, скоро ще сме Халифат!

Таман се изредят всичките управлявали от последната година и половина та до днес, да обясняват как перфектно сме си охранявали границата.......... И хоп поредните минали напълно безпрепятствено границата. Тук обаче възниква и въпроса-след като тия си ги хванал във вътрешността на стената и дори не знаеш че са влезли в страната-тези ли са единствените? Или междувременно са влезли още 10 пъти по толкова? Ама иначе австрийци и нидерландци занзибарци и който се сетите още, е виновен защото е казал очевидни факти.

Как сте гизадържали като след медицинския преглед сте ги освободили ? А румънските трафиканти ? Прегледахте ли ги ? Поне за въшки...

А моля, моля.. "Общите"! граничари.. това все пак е Обща граница на ЕС ;) И освен това не са ги проспали, а са ги поканили.. Бива ли да спираме гостите?? Мисля, че не е учтиво. Също така може да има някой доктор, зъболекар или ядрен физик измежду лицата..

Всички са се представяли за афганистанци !!! Е що така бягате от 20 години демокрация на САЩ в Афганистан :)))

Това ли ви е оправданието след като от две години извършвате тотална чистка навсякъде и назначихте стотици свои хора в абсолютно всички нива на държавата?

Организирайте безплатен транспорт ..със крайна точка Виена ,Хага ,и Берлин..нали преди 5.г.си ги искаха ..и казваха добре сте ни дошли..сега искат да ни ги натресът на нас ..

занзибарците май са извън шенген. май. все още.

в Действие!

Така и така си минават през границата, поне да не ги хващат, да не ги хрантутиме и да не ни обвиняват и да не ни се подиграват. Полюцийте и гавазите на мунчо трябва да ги екскортират до сръбската граница със сини лампи и да ги пускат да се пръждосват.

Ердоган взе Такса спокойствие от " европейците " 10 милиарда евро . А сега взима и от имигрантите за канала до България !

И ся кво? Върховенството на закона на Зарков един мигрант не може да залови на граничната бразда, а само ги хващат по магистралата, част от тях. Целият свят ни е виновен, само не и ние!

Пука им на американците от твоето хилене .Живеят си живота и даже не са чували нито за Афганистан,нито за теб.

Смешно тролче. По времето на герб беше прекратен механизма за наблюдение на България за влизането в шенген. И тогава не че бяхме всеки ден за хванати на магистралата хванати на другия край на България и така нататък. Тогава малкото дето влизаха ги ловяха още в граничните райони. И тогава граничарите стреляха. Да ти припомня случая дето гръмнаха мигрант и искаха да ги съдят? Така че при толкова очевидни факти да водиш пропаганда с лъжи е меко казано смешно.

Не брат, минали са през капитан андреево, като портокали.

Талибаните са отивали в Париж да помагат на мароканците в празничното разрушаване на френската столица.

Едно време се събрахме 8 човека в Москвич, а тези 70 в бус направо биха рекорда :)))

Пак добре, че не остават у нас, защото се гнусят от нас… ние сме по зле от тях..

Да ги пратят с препоръчана поща на Рюте !

Съм виновни и световната конспирация и рептилиите и фазите на луната и какво ли още не. Но не се сещат да се погледнат в огледалото.

Защо не ги настаните на слънчака, или само укрите са хора

Трафикантите в затвора , мигрантите на самолета и в Кабул, сега там няма война а демокрация.