Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, твърдят, че били от лекарства

Синдикалната федерация на служителите на работещите в МВР не одобряват начина, по който се правят тестовете

Обратно в новината

Коментари - Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, твърдят, че били от лекарства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами по същата логика и хората вземат успокоителни като тръгват на път, притеснени от евентуални полицейски проверки

HAHA ... С вашите камъни по вашата глава ... да видиш кон боб яде ли :) И какво се оказа ?! Ние чакаме полицаите да ловят пияните и дрогираните , а самите те, полицаите са по цЕл ден пияни и надрусани ... КАкава ирония ?! Сега ако ме спре полицая ще искам и той да "духа" : :=)) ПОсле и аз :))))) хахахах

Много болна таз полиция...да ги трудоустрояват. И да си назначим роботи - първоначално ще е висока инвестиция, но оперативните разходи във времето и качеството на продукта за няколко месеца ще изравнят сегашните.

В по-голямата си част личният състав на МВР е под всякаква критика в интелектуално и професионално отношение!!! Те са ОБВЪРЗАНИ с мафиотските структури по места и дерибействат наравно с тях!!Осигуряват чадър и крият информация за инциденти и престъпления!!1 В системата е необходимо да се въведе изискване за образователен ценз и морална чистота!!! Сега е пълно с простаци от кол и въже , но с протекции-ДО КОГА тъпанари ще се грижат за спокойствието и реда в страната?? СТИГА вече!

И защо никой не ни вярва ?

Добре, от лекарсва е, възможно е. Защо ползват такива скапани тестове? Но закона си е закон и затова ги уволняват незабавно и ги съдят. А полицаите съответно започват ответни дела и доказват, че е от лекарства. Ако докажат, че са невинни ги връщат на работа и им плащат неустойка. Това се случва на обикновените граждани, нека и полицаите да минат по тизи трънлив път и да се сблъскат със съдебната система.

Току що, по телевизия бтв, на чист български казаха, че започвал масов скрининг на полицаите. Закривай.

Подборката е неправилна, такива, дето са на лекарства, нямат място в милицията.

Полицаите са най-големите престъпници. Трябва всичко да се изрине.

Горкичките! Много болнави бе?!? Параолимпийци! Марш да копаете канавки!

Горкичката България,съсипаха я боклуците !

За наказаните от тях водачи са верни, ама при тях са неверни?????

те не употребяват наркотици,те пият хапчета хаха а събраха книжките на сумати народ мръсни твари

За 12 години Боко направи милицията верен слуга на мафията (себе си). Всичко в БГ е за изриване - милиционерчета, прокуратура, съд, политици. Кочината е пълна, а народа тъп като...

Аз съм си направил лаборатория в една стара каравана и готвя амфитамини 24/7

Е мое ли полицаи със зависимости и огнестрелно оръжие да шофират и пазят редът ??

Ми... Както виждаш може, даже се дразнят като им пречиш... не да си вършат работата (те не го правят), на зависимостите.

Новите куки са: татуирани,гледат лошо с тъмни очила седят дори и да няма слънце,и са мутри!!! Всичките такива татуирани парцали си шмъркат или си пафкат тревица!!!!!! Да не се правят на невинни!

А и освен това са на заплата при всички контранбандисти дали дрога,ддс или проституция..кукуте взимат бонуси и от там!!!

Щом стреса им идва в повече и са на лекарства ,значи не са за тази работа.

Да не забравите пак да им вдигнете заплатките, тази година още не сте!

Но как може да работиш като полицай, ако дори и от лекарства получаваш наркотици в кръвта...

Аууу, като ги тестват със същите тестове, с които всички ни, глей кво стана, били неверни - а тва че сумати народ си изпати от тях, нема нищо...

Ама сте много льоши! Някой виждал ли е подкупен полицай, пиян, дрогиран, прикриващ дилъри или да е санкционирал тузарски нарушения. Ама разбира се, че няма такъв :)

Ау, ама наистина ли тестовете дават грешни резултати??? Каква изненада.....През уикенда съм в Амстердам, в Понеделник отказвам тест. Уелкъм ту май уърлд.

Смешници! На тях им дават фалшиви резултати, ама тестват другите хора и там е истински резултата. Дъно!

Полицай с положителен друг-тест те проверява и си положителен. Но той е невинен, а ти - виновен. Полицейска "справедливост"!

Абсолютно основателно тук се коментира, че на останалите, като се правят тестове, се водят наркомани, докато не докажеш, че си невинен, докато със същите тестове, тези които проверяват останалите, веднага изреваха! Лицемерно е! Правилата трябва да важат еднакво за всички! Или отпадат тестовете за всички, или същите тестове важат и за полицаите.

Значи, когато се тестват гражданите от години с невярно даващи резултати тестове, е ОК ОБАЧЕ когато се тестват "нашите" хора, тогава вече НЕ Е ОК... 'Що ли!?

“ Тенев тестовете, с които се взимат проби, са същите, с които полицаите проверяват и шофьорите, а те често давали неверни резултати. ” - ти да видиш….!!?

Рестарт на прокуратура,съдебна власт и полиция. Като в Грузия,изграждане на чисто и ново.

Да не са били дрогирани и тези които скочиха да спират засиленият автобус с шкодичката

сега като ви опря до гъза се сетихте, че нещо не е наред, иначе обикновеният човек е алкохолик и наркоман!

То в почти 100% от случаите си е така. И при тях си е така, но не ги кефи, че им лъсва з-дника и са готови от 100 кладенеца вода да извадят, за да си замажат мизериите.

По думите на Тенев тестовете, с които се взимат проби, са същите, с които полицаите проверяват и шофьорите, а те често давали неверни резултати. Значи за шофьорите няма проблем, ама за полицаите има..... Ех тия двойни аршини ;)

За Кучета и котки може, а прасета не може :)

Ами щото вече няма държавни прасета, за тва!

Така бе хора, вярно е, ченгетата ни са болни и са на апчета. Кво ли не правиха клетите те, излагайки на риск здравето си. То пушеха, то чоплеха семки, ама всъщност не ги чоплеха, а ги гълтаха цели, то пиене на студена водица ли не беше. Ами малко ли е това, и всичко с едничката цел, да им вдигна жалките ченгеджийски заплати с някой лев. Ами всичко това увреди здравето им бре хора, разберете ги, как да не са клетите страдалци на апчета на работните си места и да не отчита теста, че са дрогирани?

В Германия например няма "след употреба", а има "под влияние". И тестовете като отчитат - не показват само "има/няма", а показват единици. Както е дрегера за алкохол - до 0.5 няма проблем, после има. Там така е за тревата например - ако покаже под 150 единици - няма проблем. Ако са от 150 до 300 - има проблем. Ако са над 300 - има голям проблем.

Да пуснат тестове и на надзирателите че съвсем са се разпищолили напоследък

Хората ги тествате с тия тестове, и ако някой оспори - докато му излезе пробата от ВМА го водите наркоман, без книжка и без регистрация на колата. Може и без работа да остане. На теста в болницата - с белезници, щото е престъпник. Като опре до вас обаче - аааа, ама те тестовете често дават неверни резултати, и може и от лекарства да е. Значи... за вас едно, за мен - друго???? Хайде сега - на който от вас му излезне положителен теста - както си му е реда, с белезници на проба, после 24 часа арест, и междувременно - обиск на колата и дома "по неотложност". Както за едните, така и за другите. Така е редно.

Оставка на вътрешният министър ! Тотална чистка на "тюфлеците " ! Само годните да останат !

то всъщност тези проверки започнаха точно заради вътрешния министър

Никога не сме имали по продажна, некадърна, мързелива и корумпирана полиция като днешната !

Много успокоителни са с предупреждение,че след това не може да се управляват машини(коли).Пише ги примерно на диазепам,медацепам.Ами законите са за всички.Сменете тестовете които показват грешни положителни резултати но за всички.

След като всички знаят, че тези тестове НЕ са надеждни, защо държавата продължава да ги купува и изпозлва?!? Толкова ли е трудно да се види какво правят деуите държави и какви тестове изпозлват, за да коригираме това!?! До кога българските граждани, били те шофьори или полицаи, ще страдат от недекватни урпавленски решения относно тези тестове?!? Синдикатите защо са спали до сега?

Давали неверни резултати…А като проверявате шофьорите за наркотици ,са винаги верни нале

притеснени полицаи взимат хапчета срещу рушвет.голям тормоз ,голямо чудо.хапчета с наркотици не се бъркат.....

Малии, яко кашлят тия в меверето бе!

"Има доста обезпокояващи неща, да не кажем и незаконосъобразни", смята той. По думите на Тенев тестовете, с които се взимат проби, са същите, с които полицаите проверяват и шофьорите, а те често давали неверни резултати. " Значи може да се бъзикате със цяла България ама с вас не може!?

- Докторе, боли ме главата и съм в депресия! - 1гр кока, 3 пъти на ден! Следващия!

- А мога ли да шофирам след това? - Слагай фуражката и можеш.

Обясненията им са същите като на другите бандити и убийци на пътя. От едно тесто са,

Тест всяка сутрин за тези униформени мафиоти! Детектор на лъжата вечер, да ги питат взеха ли рушвет, осигуриха ли чадър на някой наркодилът! Всеки ден, мръсници долни! Народни изедници!

Да, тестовете се несигурни ,но с тях се вкарват хора в затвора. А лабораторията на ВМА ,която ги потвърждава е неакредитирана за това. Българския съд прецени,че тя няма нужда от акредитация ,защото била лечебно заведение - в случая не е ясно кого лекува. Сега обаче вече стана ясно ,че в България за пореден път има хора извън закона - и това са точно служителите на МВР. Нека закона да е валиден и за тях - с тези тестове и с тази лаборатория. Справедливо е законите да важат за всички български граждани

не. никой не е вкаран само от полевия тест, ОСВЕН ако не го е признал. въпросът е, защо не им направят болничните тестове, като чета статията ги тестват именно с полевите?

Предлагам на синдикалната федерация на служителите и работещите в МВР да й викаме просто "Камората".