Полицаи спряха смъртна схватка при скандал за шумна порта

Намесата на униформените се оказала решаваща и нападателят бил неутрализиран, а опитът за убийство осуетен

Обратно в новината

Коментари - Полицаи спряха смъртна схватка при скандал за шумна порта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съседа ти е брат, и като твой брат ти е най големия душманин! диалектически материализъм! част от марксизма! практическо преобразуване на действителността

Неномален народ,дълбоко комплексиран

да сложи край на живота си той сигнал не подава!!!

А в Америка що се трепат а във Франция щом там има отчаяние тука какво е

Оръжейните системи и Металорежещите машини ВРАГ№ 1 на Тутраканската селищна система! Дайте другари да помогнем, да издигнем лозунг: "БРЕНЕКЕТО И ФЛЕКСА ВЪН ОТ ТУТРАКАН И ЕВРОПА!" Веднага да се създаде парламентарна комисия, да се определи дата за РЕФЕРНДУМ и да се внесе законопроект, както и незабавна дипломатическа нота до всички посолства на приятелски държави!

"Рейгън - враг номер 1 на Тутраканската селищна система". Явно гениалността в този регион е продължила да се разгаря цели десетилетия след падането на комунизма.

ейй изперка народа- навремето си ходехме на гости сега се трепеме!

колко е изперкал българина. Да се изпозастрелят заради шум от порта!!! Агресията е резултат от безсилие, но е точно като рака. Ако не се унищожи още от първите няколко появили се клетки соко ще обхване целия организъм. В България агресията е на път да унищожи нацията.

Сега тишината е лукс,. Много стрес се натрупва от шум, включително от кучета. А от тази врата сигурно се е тресяла земята, щом човек прибягва до саморазправа. Къде са кварталните милиционери, питам аз.

Къде са кварталните милиционери и има ли ги изобщо, пък и имат ли те почва у нас?!!!

Агресия проявена от отчаяние.Мила родна картинка!

ехааа, как пред очите ми исчезна коментар, че е трябвало единия да подаде жалба вместо да се трепят т.е. умишлено се манипулира настроението на тук четящите.

а, не. появи се.

Ако бяхме нормална държава, ако не могат да се разберат съседите, единя подава жалба, идват от общината глобяват тоя със шумната порта и ако продължи го дават на прокуратурата. Тука обаче, всички се върши от частници. Даже и правосъдието.

Хм, те веднъж скарали ли са се, ще намерят за какво още да се разправят, дори и да се поправи портата!

За ловно о ръжие не се ли иска психо преглед?

Искахте капитализъм, ето ви го!

Какво общо има икономическата система с двама ненормални селяни от Гяуристан

Правешки хитреци със сигурност не искаме. Иначе любимия ти бай Тодар каза, че социализма е едно недоносче. Или това не си го спомняш? :)) И искахме демокрация. Капитализма просто е най-жизненаната икономическа система. Хубаво е демокрацията да може да му слага намордник обаче.

Къде си видял „жрица на любовта“ да държи на намордник сутеньора си?