17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е това скъперничество...Чичо Скруч ряпа да яде....

Евала на колегата

Браво за проявената съобразителност и човечност на таксиметровия шафьор, а сега дано и полицаите си завършат докрай делото и хванат престъпниците! Ей, не се намери начин да се набие в главите на възрастните хора, че когато им поискат пари под какъв да е предлог, това е измама.

А хванаха ли измамниците?

Тъпи полицаи, защо не са останали на място, да изчакат обаждането на измамниците и да хванат. Сега нека гонят михаля.

сигурно има 2-3 поколения деца, работят по чужбина, пращат й а тя ги пази за тях и мизерства. Поне моите роднини така правят. Не мога да им обясня и те да разберат, че когато няма пари - няма. Но примерно за здраве и спокойствие не трябва да се пести.

Кво, да не им е хвърлил всичките си спестявания през прозореца на таксито?

Това не е измама, а заплаха за саморазправа. Значи по-скоро е изнудване.

Измамниците всяват страх сред жертвите си, като ги заплашват, че ще ги убият, ако не дадат парите. Затова полицаите трябва да действат по начин, който да им позволи да заловят измамниците. Същите трябва да се осъдят максимално бързо с най-високата присъда.

А не мислите ли, че хората нямат никакво доверие в полицията и затова никога не се обръщат за съдействие първо към нея. Често и служители на полицията участват в тези схеми... И, да, не можаха да разберат, страхът им е голям и явно парализира мисленето им, но и като няма доверие в институциите, това се получава.

Полицията ни е напълно безсилна пред цигани-измамници. Те се гаврят с нея и продължават да ограбват хората. Трижди позор!!!

Тъп си ти. Още с пристигането си на автогарата, аверите са я наблюдавали. Иначе как ще са сигурни, че им се обажда от Димитровград, а не от Чирпан? Щом са пристигнали полицаите, те са духнали към следващата си жертва.

трябва да им се забрани да гласуват!

А какво правим с тези които са ни измамили да гласуваме за тях, а после не са си спазили обещанията ???

А защо като им се обадят фалшиви полицаи и са готови да им дадат всичките си пари за да заловят бандитите?

полицаите трябва да знаят, че след като им се използва името, ще дойде момент, когато измамниците ще облекат и тяхна униформа, за да бъдат по-убедителни.

Ако има зплаха, това не е измама а изнудване! И членовете по които се лежи са съвсем други и въобще е много по-опасно престъпление от измамата. А по-интересно ми е нещо друго. Говорено е по телефона. Значи е било от друг телефон. Системите за проследяване чудесно знаят къде е бил втория телефон и на кого е. Защо закона забранява всички телефони, собственост на лицето, на което е телефона от който е говорено да бъдат блокирани. Е не забранява,но процедурата е сложна тромава и като цяло "след дъжд качулка". Също лицето, закупило картата използвана при престъплението, защо не се привлича като съучастник автоматично?

Телефонните терористи действат така: обажда се един и по възможно най-гадния начин заплашва жертвите. След това звъни мнимия полицай и иска съдействие срещу заплашващия. Ошашавените старци правят всичко, което им наредят по телефона и се прощават с всичките си пари. Напоследък може да са си спестили лъжата за полицията и да карат само със заплахи за убийство. Но защо държавата в лицето на полицията не е направила нищо срещу това, защо???

Българските пенсионери - най-бедните в света! Бойко е виновен! П.С. Евала на "бакшиша"!!!

На бакшиша. Евала че е постъпил по съвест, че му е направило впечатление и най-важното, че е предприел мерки, защото в днешни времена всичко ревът, а на никой не му се занимава.

Защото картата е на Румънски оператор!!! Върви ти я проследявай!!!

Абе тия пари край нямат у тия пенсионери бе, не се наметаха, не се раздаваха...