Политолози: Експертно правителство не е добрият вариант

Атанас Радев, Иван-Асен Иванов и Страхил Делийски говорят за възможните формули за редене на кабинет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няколко хиляди боклука тип политолог, анал лизатор, експерт и тн клатику.. рязко ще огладнеят ако правителството е тип експертно. Щото копанята им ще е винаги празна.

Генерал генералу кортик не вади! Като му даде на Стефчо мандалата, сичко ше съ опраи отсамоизведнъж си!

Правителство на ГЕРБ пък не е никакъв вариант.

Евала Биби е хитра оцеляваща политическа лисица. Разбрали са се с ДПС(Доган), ВБ(Радев) и Възраждане(Костя) за баницата и сега ще го играят явно ГЕРБ+ВБ+Възраждане и покрито ДПС. По този начин Костя ще може да твърди пред избирателите си, че не се е прегърнал с ДПС и е "националист", същото ще твърди и Биби, за да се "разграничи" от мафията. Радев ще кешира, а ДПС ще продъвжат да си правят каквото искат. Народа се доказа, че е малоумен след като върна Биби и ще се върже и на тази съшита с бели конци лъжа. Възраждане и ВБ ще последват примера на всички досегашни патерици на ГЕРБ/ДПС ще се накрадат здраво като продават избирателите си за немалки суми. Мафията ще си запази основната опора ГЕРБ/ДПС и ще продължи да си краде. ИТН патерицата ще бъде заместена със следващите. След 10 години отново ще сме супер учудени защо въпреки тази благодат хората на тази територия са се стопили с още 11%.

Влъхвите сега ще кажат кой да бъде. ДъБъ и педалосите ви ДъБъ.

Няма нищо по-хубаво от лошото време -кабинет от калинки, набедени за политици.

Къде го слагате тоя бушон Янев да води кабинет на малцинства като има две партии със 103 депутата преди него?

Ще има кабинет на малцинството с подкрепата на ДПС, ДБ и Янев.

За да твърдиш, че дадено правителство НЯМА да работи, значи вече си го тествал. Никой никъде не го е тествал. А и правителство без партии е най добрият вариант за НАРОДА. Защото партиите обсужват интересите на един много тесен кръг от хора за сметка на останалите.

Защо ни е експертно правилтелство?!! То в България всеки става за всичко особено ,ако е завършил"Право" или "Икономика" и затова се докарахме до тук. Само лаладжии и помпозни юпита. Само дето "Нивата не сака молитва, а сака мотика!"

Това бешя ясно, още преди да се разпусне стария парламент. Господарите ще сложат едно лайно, опаковано с добри намерения.

Нищо ново под слънцето. Ние си падаме по опаковките

Стига сте слагали възраждането в сметките? Ясно каза,че не влиза в коалиция с никой!

То и предишните "националисти" не влизаха, но станаха поредната патерица и златни пръсти на ГЕРБ/ДПС.

Спечели 51%.Ще прави правителство!

Е да станем президентска република начело с президента радев нали друга политолог? Дето забърка цялата тази каша преди вече повече от две години.

И защо ще тежи на герб???? Герб ще е виновен задето е предложил пък искащите да заличат една политическа партия се отказали? Напротив-ще тежи натези, дето откажат. Защото освен всичко друго сме на това дередже защото година и половина не се прави нищо друго освен да се плюе краде и масово да се уволняват и назначават хора.

Опозицията на народа половин година още ще мъчи господарите си, докато не стане ясен края на СВО в Украйна.