Ердоган съди френски политолог - подстрекавал към покушение

Турският президент е подал иск срещу френския политолог Филип Моро Дефарж, който говорил по телевизията за покушение срещу Реджеп Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган съди френски политолог - подстрекавал към покушение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе то кой е по психически здрав от двамата набедения и набеждаващия е спорно,но като се има предвид, че 2.5 млн. невалидни бюлетини са " действителни "или точно толкова, че да опорочат референдума и Ердоган да спечели нечестно е показателно за психичните му характеристики!А франсето само е изказало някакви варианти,много го интересуват или има представа за султанските" опоненти " които вожда си е нарочил!

Липсата на образование и култура си личи при турчина-мнителен, подозрителен, вечно някой му е виновен. Много е жалък.

човек да ми стане симпатичен, не успявам. Прави все свирепи физиономии. Заплашва, обижда, набеждава и пр. лоши привички. Преди месец заплаши Европа че ще я прави на Велика Турция, а сега се оплаква за франзцузина. Май е малко нахален или?

Това, ако е вярно си е чиста намеса във вътрешните работи на суверенна държава. Те французите ги обичзт тези работи, когато те ги правят на другите. Примери много - Бернар Леви беше на посещение при Кадафи и после Саркози и САЩ му спретнаха войната, която му струва главата. После се появи на митингите в Украйна, където открито подстрекаваше срещу правителството и стана Майдана. В Сирия Франция открито взе страната на мирните в началото протести. Оланд покани протестиращите на кръгла маса в аелисейския дворец и окуражавайки ги им обеща подкрепа и финансиране и после всички знаем как Франция и Англия, Катар и СА въоръжиха и финансираха бунтовниците и в коалиция със САЩ и други "демокрации" разсипаха и сринаха Сирия под предтекст отстраняването на законния им президент. Так, че издънки като тази са просто увертури към "нещо друго"!

Клавиатурна грешка - увертюри.

KIDE SE E VİDYALO PO TOZİ NAÇİN DA SE GOVORİ ZA OFİSİALNO İZBRAN PREZİDENT, SKORO ŞTE GO VİDİTE V NYAKOYA LUDNİSA(PSİHİATRİYA) İLİ NA GEY PARAD AKO GO PRİEMAT.

Oставете този дефарж, той е изкукуригал дъртак ,затова никой не го ебава . Bъпреки това френско вино и френското сирене камембер са с добро качество и аз ще ги консумирам .

дефарж защо подценява способностите на мосад и цру ? те си имат планове и си ги изпълняват .

толкова се е притеснил, че е решил да се преквалифицира на ХЕРПЕТОлог.

Никакво покушение , само ще го направят индийка .

да му се направи една проверчица на Ердоган дали е нормален? Не, че има съмнения...

агонията на Ердоган - вледеняващ страх, страх и от собствената му сянка !

това е животът на всеки диктатор !

Това, което е казал французина си е съвсем реална заплаха за ердоган и е предупреждение към него. ердоган би трябвало да му е благодарен на французина за предупреждението, нали е див ориенталец, вместо благодарност, ще го съди, а по възможност ще му вземе и главата. Едно време лошите управници са убивали пратениците, които са им носили лоши вести, ердоган прави като тях...

Ако случайно въпросния политолог е планирал туристическа визита в Турция, от днес да забрави завинаги! Че иде ли някога вече там, тия мустакатите мамицата му ще разплачат, жив ще го одерат и обратно във Франция никога няма да се върне

Dobromir Dimitrow

О, това е безспорно, но той със сигурност го знае това!!

французите си имат достатъчно места за почивка и ваканции ,турция не е местност която е популярна сред французите пък и кои ли се е засилил към омирисания на манджи Kонстантинопол