Коментари - Трима премиери в разговор за бъдещето на Европа | dnes.dir.bg
назад

Трима премиери в разговор за бъдещето на Европа

Дискусия "Европа на път" събира висши политици на 5 юни в София. Тази година честваме 60-ата годишнина от подписването на Римските договори.

Обратно в новината

Коментари - Трима премиери в разговор за бъдещето на Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗГУБЕНИ ПО ПЪТЯ!!!

На това събиране ,няколко лидера офицялно ще признаят сексуалната си ориентация ,и след това ще си спртетнат една чудна вакханалия.

Щом Сергей го организира ,значи ще е нещо като гей-парад на евролидерите

добре де, действително ли е толкова неосезаемо: номер 1 : стойка-мимики-брътвеж.. 3-18% внимание, 0,00 - 0,00002% смисъл.. номер 2 : стойка-мимики-брътвеж.. 2-13% внимание, 0,00 - 0,00001% смисъл.. номер 3 : стойка-мимики-брътвеж.. 1-10% внимание, 0,00 - 0,00003% смисъл.. номер х : ... самата техническа конструкция за обмен на комуникация е свръх неефективна. просто не е възможно да изтърсиш някоя глупост и после да изградиш отгоре една делюзия, която да се превърне в тема и това да бъде реална проблематика. за каква цифровизация и за какво бъдеще ще говорят тези аналогови зомбита !?

"Трима премиери в разговор за бъдещето на Европа". Заинтригувах се аз кои са тези трима корифеи на европейското бъдеще. Четох, четох и направо се разтопих от гордост;) - ми те нашенци бе - горския цар, Стърчишката и Бай Буй;)

Ха такааа тя Европата наистина е тръгнала на "път" а като види човек кой и маха за изпращането по "пътя" и ти става ясно накъде ще "пристигне" Европата-глобалист, сатанист, демокраД, масонЯк мила моя майно льо и пак се нареждат обратно !!!

Поклон пред това всеобхватно-многозначимо начинание, което ще събере елита на страната - толкова много небезизвестни активни и пасивни участници, изтъкнати борци за демокрация, толерантност, сексуални и малцинствени права на достойните български граждани от 123 малцинства в България! Всички ние прегръщаме силно нашите честни и работливи политици, смели културтрегери на евроантлантическо-глобализационните ценности! Но аз се питам, развълнувана и тресяща се от неистово-разкъсващо горещите ми слабини недоумение: Къде е ПЕТИЯТ ПАНЕЛ от тази така нужна за бъдещите европейско-филантропски тенденции дискусионна плоскост? Моментално именувайте този пети панел с названието: "Скорострелно приемане на най-развитата, най-демократичната, най-културната, най-силната в общественото и военно дело европейско-световна страна - братско-сестринска Турция!" Докога ще се гаврите с достойнството и търпението на нашите славни комшии? Докога ще ги обиждате най-нагло и перверзно? България, поела издълбоко председателството на ЕС за 2017, би трябвало да поправи една широка пъртина за вкарването на Турция, този железно-твърд европейски стожер в дълбините на ЕС!!! Още повече, че сме си съжителствали мирно и дружно векове за векове, смесили сме капите, културите и гените, проявявали сме една безгранична ЗАЕДНОСТ в смутни и тежки времена! Нека демократичните партии ДПС и ДОСТ бъдат посредниците в това велико дело! Нека да се прегърнем и с една дълбочинно-центростремителна целувка затвърдим нашата взаимна обич! И ако ми разрешите, ще завърша моето скромно мнение с един велик цитат на г-н Ердоган: "Правете любов, а не войни"!!!

Турция в ЕС? Никога Да се смени Ердоган, после да минат още около 10 години, за да се нормализират нещатата там. И после ще видим

Въх "мила" какви мисли ти минават през главицЪта ! Не получи ли главоболие М ? )))

Браво, Мелиха, отново направи българските путенодчета на пух и прах! ха..ха...ха... Турция трябва да бъде приета веднага в ЕС. Като гледах оня ден турския военен парад пред Ердоган... какви снажни мъже, силни, мускулести с матов загар.... А в Рассия путеноидските напъни на бозавите жужета ме накара да си изповръщам чарвата в кенефа. ха...ха...ха....Каква армия има жужето? От руси монголоидни късаци от другия бряг. ха..ха...ха

кога турците са европейци за да искаме да ги приемем в ес ?? това , че някой се е довлякъл от някъде си на континента не го прави европеец. то и ти имаш български паспорт но не си Българка нито европейка . живейте си в средновековието както ви харесва и това е душевността ви

Не е така тя е баш европейка нищо че може да прави баклава и гюзлеми /според нейни думи ги прави отлични ма ние не сме опитвали )) /Съпруга е на баш европеец борещ се за още и още Европа........:-))) !!!

Бих искал да попитам кой им е дал пълномощия на тия дебелогзи капти да преговарят за бъдещето на една зле прикрита модерна глобална монархия?

в АБсурдистан всеки може да си взема пълномощия каквито си иска.Като няма диалог да действа според възможностите и за принципите си .

Тук видях някаква "академия за леви политики".И веднага ми дойде въпроса: днешната "социалдемокрация" имали нещо общо с "учението"(кавичките са основното) на евреина маркс. Същноста,фундамента...на който стъпва това така наречено "учение" е КРАЖБАТА. И в страните където е "победило" нещото наречено "пролетарска революция",ТЯ КРАЖБАТА се е превърнала в МОРАЛНА НОРМА,норма на поведение, морален коректив... хаха. Което пък от своя страна е довело до морална и секва друга деградация на хората в тези страни.Ако дадем следната дефиниция на кражбата: "КРАЖБАТА е ПРИДОБИВАНЕ НА СОБСТВЕНОСТ БЕЗ ДА СИ ПОЛОЖИЛ ТРУД ЗА ТОВА",то деградацията за която стана дума е най-естественото следствие на кражбата.СФанахте ли бе

кайман,кайман,кайман ме гони кайман,незнам,незнам дали съм бил там:)

Момче,има неща които не са всеки.Просто защото хората са на различни нива в своето развитие.А за екземпляри като теб те са направо вредни.Защо смяташ че някой се интересува от това колко си тъп,че така откровено да споляш тук у форума проблемите си...

А Дедо Симо, какво ще ни говори на лекцията? Как се изсичат два баира в Рила ли?

тоест, умствени изроди и морални чудовища в разговор за бъдещето... възраждат се чувствата на тотална апатия и презрение от времето на татовите пленуми. даже, може да се каже, че тогава някой неща поне ги казваха по-умно.

Той настаящето и бъдещето много добре го е нарисувал чешкия художник Чорни.

Път към Орландовци баце. Това я чака БГ. Май само за раята.

Ами приносът на България ще е :Да измием два пъти повече чинии в Европа,да забършем три пъти повече старчески г...ве и изчистим четири пъти повече кенефи!

но пък всичко това на петорно по-ниска цена !

някой работи на петорно или десеторно по-малка цена сигурно имаш в предвид България . Защото на запад дори и за миене на задници или чинии подписваш договор който е с колектовно определени условия важещи за всички на тази позиция било те местни или чужденци .

Няма ги в нито един панел...а са ви партнъори. Защо ги криете под килима?

па кой ще пусне гювеч на патриотите , те лекциите са платени

По-бързо да взимат решение за бъдещето на Европа, при това да внимават какво ще е то, защото заради нашествието от мургави лица въпросните Римски договори скоро трябва да се прекръстят на Ромски договори.

10 години след приеманетони в ЕС. 7 години ГЕРЪБ. -Мъртва Българска икономика -Уникална Бедност на народонаселението, която е изразена в класацията- БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА И ИЗВЪН ЕВРОПА. - България най-корумпираната държава - България с най-неграмотен премиер

българите са прости!

Къде се продават билетите за представлението?

Дебатът на Мъданя преди 2-3 години беше къде по-зрелищен и атрактивен...и запомнящ се!

висши политици:царя,боко,корнела,сергея и една туркиня

Такъв е матряла, баце!