"Политико": Китай игнорира Зеленски в Швейцария

Решението на Пекин да не се срещне с украинците изглежда умишлено, а не резултат от проблем с графика

Обратно в новината

Коментари - "Политико": Китай игнорира Зеленски в Швейцария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на снимката е с физиомутра на ебан

В Полша не го посрещнаха, в Израел му отказаха посещение, в САЩ кметът на Денвър нарече славаукраинец шибано украинско животно, Китай го отсвири, Фон Дер Лайен вече не вика "Слава Украине" с него :)))

Много цурвули питкинисти комсомолци днес в дира, Бегом към Сибир другари и другарки, Чемодан, Вокзал, Деревня

Ама си принуден да продължаваш да четеш и коментираш, а :)))

Целият свят призовава за мир. Русия са готови за преговори, или поне така казаха. Само Зеленски упорито проси оръжия и пари и отказва преговори. Това е абсолютно самоубийствена политика

Глупак

За разлика от тебе, вижда нещата, зомби.

Хората не искат да слушат хленча на некво зелено жуже, и са прави !

На нас за укрите ни е през оная работа, имат проблем , да не ни месят в техните проблеми.

украйна работи много добре с япония, една друга страна която не е подписвала мир с русия, това едва ли се харесва на китай

ЗелЮ го пратиха за зеле...

Нормални хора с наркомани не се събират на една маса

Киъай и е сам за себе си. След Тайван ще погълне Русия и така. Накрая ще завладее целия свят по един или друг начин. Затова е важно кой ще управлява.

твоят извод е верен, щом игнорират зеленски..

Позна за всичко без Русия. Прогнозата не е като реализацията.

До всички укро-нацисти и уроди от Киев - ДЕПМ.

Гледа като насрано дете майка си, защото за да слугува на чужди интереси унищожи държавата си. И1 ще остане в историята, като последния президент на Украйна.

За толкова пари, толкова получава, колкото си е заработил. Нас да не ни месят, тагарев и компания да ходят на източния фронт.

Китай си има Тайван, не им трябва геополитическа инвестиция в Украйна, руснацитеи Европа да се оправят , китайците само ще обират икономическите дивиденти ..:))

Този е жалък просяк с визия на клошар въпреки откраднатите милиарди. Тази кочина Украйна е абсолютно ликвидирана щом трябва други да и дават оръжие , да и плащат заплатите и пенсиите.Русия си се справя сама въпреки всевъзможните пречки , които и създават.И затова в края на краищата ще победи.А украинската мърша ще натори земята а друга част ще попълни проститутките и наркоманите в Европа.

Проблема е че Зеленски не може да направи нищо на Китай .

На Китай защо да му пука за война на другия край на света?

И други, ще се усетят и ще започнат да игнорират този Зелен Плазмодий.Например германският парламент отказали доставка на БТР за УКРАЙНА

Китайците екзекутират наркопласьорите,нормално е да не харесват това друсано джудже.

Искат да го “зърнат”, като за последно!!!

Още по интересно ще стане когато ги изоставят всички

никаква изненада, китайците не пасат трева, на няколко пъти му предлагаха реален мирен план, ама Зельо си слуша ингилизите и затъва все по- дълбоко...

Китай игнорира ЗЕЛЕНСКИ.

никой не иска да общува с нашмъркано тамагочи.

Китайците си имат достатъчно работа за вършене. Нямат време да се занимават със загубени каузи.

Китай ако го игнорира само в Швейцария иди доди ами май го игнорира изобщо. Да не е другия месец да нема Окраина и Зеленски да представлява жена си в кухнята.

Китай е вързан към руската система за ранно засичане и предупреждение на междуконтинентални ракети. И това само е върхът на айсберга в руско-китайските отношения. Какво точно очакват Киевските баднити от Китай?!

Една война се прекратява по най-бързия възможен начин и не разбирам колко тъп трябва да водиш война и да просиш пари и оръжие, за да си избиеш собствения народ. Че ще го изментрят с парите е ясно. Него друго не го интересува.

Очаквах да прочета, че наркомана е решил да върне откраднатите милиарди на китайците. Ама не - той пак искал. Аман от нагли крадци от укрорайха. Скоро гледах филм за Хитлер и Германия. Ситуацията в Украйна е 99% същата. Укронацистите ги очаква същата съдба.

Слава Хохле, Слава Кокаите ! Вече обиколих и банановите републики да прося пари и дойде ред да прося тука в дира от жълтопаветници. Пращай те ми по една заплата в нигерийската сметка на Лена Бориславова.

Който има елементарни познания за света, много добре знае че НЕ Русия внася китайски оръжия а Китай внася руски оръжия! Във всяко руско - китайско сътрудничество, Русия е тази която снабдява Китай с военна технология/оръжия и енергоносители а Китай от своя страна предоставя други неща като битови продукти например.

ТАЗИ ВЕЧЕ НЯМА ПОЛЕЗЕН ХОД, МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ СВЪРШИ КАТО ДУЧЕТО И ПЕТЕЧИ.

Този сложен от САЩ актьор да изчезва.. причини братоубийствена война, подобна на тази в бивша Югославия (която както всеки конфликт е породена от интересите на бургер държавата)

Този форум е създаден да събира гласовете за рейтинг на "полезните идиоти", пропити до мозъка на костите си с откровена мизантропия и ксенофобия. Защото се цензурират малкото смислени постове и се оставят и поощравят мизнатропски, вулгарни, ксенофобски, пълни с лъжи такива. Омразата към другите е ПЪРВА КРАЧКА КЪМ ФАШИЗМА. Затова неслучайно рашистката пропаганда от всички рашистки медии подготвяше руснаците да се фашизират, като обяви кой е ВРАГА, който да мразят. А не се замислят, че не НАТО ги държи на студено, без ток и вода, не НАТО им е "осигурил" мизерията да ходят цяла живот в клозети за разнополови във формата на дупка на двора, не НАТО им е отнел печалбите от добива на 40% природни ресурси в недрата на техните земи, не НАТО е подарил милиони декари гори, които да секат сега китайците.... Така и наш'те путинисти, Z-омбирани от рашистките фалшификации по медиите им, мразят т.нар. ВРАГ. А не се замислят, че не НАТО им празни джобчетата, а висенето пред компа и интернета, измислени междувпрочем пак от Запада:)))

Когато не можеш да мислиш логично и то с 50-100 хода напред и назад, така ще ти изглежда

след тази словесна диария дали на уркосите им стана по-леко и по-топло?Ако не сте забелязали,в последно време нормалните хора откровено се забавляват с шизофренията на жълтопаветнитеубитаци като теб-на всички е ясно,че драскате за жълти стотинки,при не нулев,а отрицателен ефект:)))

Човека ти казва истините, а ти колко си тъп не разбираш какво ти говори! Тежките наркотици не прощават! И обясняваш за жълтопаветни, ти си такъв, по начина по който пишеш и мислиш!

Съвсем ясно е ,че светът отива към двуполюсен модел.От една страна са САЩ ,ЕС,КАНАДА,АВСТРАЛИЯ,ЯПОНИЯ И ЮЖНА КОРЕЯ, а от друга КИТАЙ,РУСИЯ,ИРАН и СЕВЕРНА КОРЕЯ.

И по средата най-тъпоглавата нация във вселената - укрите

Явно "укрите" имат един голям кокурент в твое лице.

Бразлия, Южна Африка, Индия и още много желаещи за Брикс.

От една страна - САЩ, от друга - всички останали. Джендър страни като Австралия и особено Канада след няколко години ще са като индийски колонии.

е не се занимавата с него, а можеха да го турат на онаа си работа

1. Едва след година и половина война др. Си отдели 1 час за тел. разговор със Зеленски. Въпреки неистовите опити на украинците да организират среща Зеленски-Си. В същото време др. Си прекара 3 дни на гости на Путин в Москва. 2. Китайците имат зъб на украинските власти още преди войната да започне. Прочетете за украинското предприятие Мотор Сич. Там май украинците завлякоха китайците с някъде около 5 милиарда долара. 3. Изглежда, че за китайците приказките за мир при украинските условия са празни дрънканици. И така го показват.

Китайците да не се правят на интересни, защото те спечелиха от цялата работа. Газ и нефт на 50% намаление, Сибир скоро ще е техен, що нещо изнесоха в Русия на двойни цени.

ЦИТАТ: Брадли - унищожава Т-90. https://youtu.be/TNbCUFSO7rQ?t=410 Явно троловете не гледат или не виждат. Ясно си личи как руският танк удържа на 50-60 удара и си се движи напред, после назад и дори след това остава боеспособен и н движение. Явно не знаете какво значи думата "унищожава" . За да разберете - вижте някое видео как руски Ланцет нацелва украински танк и той после гърми като фойерверк и дори му отхвърква купола. А ето е целия бой, който трае над 10 минути. Атакуват го две Бредлита едно след друго. И дори след 50-60 попадения по руския танк той продължава да се движи. Да, не може да стреля - може заради повреда или заради липса на боеприпаси, но не е унищожен. Разликата между "повреден" и "унищожен" може да видите в някой речник!

Ами,сельо,един танк като не може да стреля,какво е?Танк ли е,лека кола,или ковчег за монголоидните ,,асвабадители,, вътре?

Френският сенатор Седрик Перин се оплака, че Франция произвежда 20 хиляди боеприпаса годишно. Украйна харчи от 5 хиляди до 8 хиляди дневно, докато Русия, според него, изстрелва от 10 хиляди до 15 хиляди изстрела. Освен това местното производство е „изключително ниско“ и икономиката „не отговаря на очакванията“. Ние лично усетихме лека френска завист. Това е хубаво. Но би било по-добре, ако изключат всичките си военни амбиции, признаят, че не могат да се мерят с Русия и спрат да помагат на Киев.

Зеленски е придворния комик, а путин е дащната жена на си и ердоган.

във Факултета.

Друзя, разбрхате ли какво стана на река Днепър при Херсонско направлени? Теплински изпратил отряд "щурмоваци" от Африка на речен остров изоставен от ВСУ. Въпреки че укроартилерията ги разкости, теплиснки обяви острова за презвет, все пак на него няма украинци, а само орки па макар черни и задвухсотени.

Хахахахаха а за Путин какво да кажем… те не го и поканиха.. дир.ру се изказа пак… смешни сте

на глупостите си трябва да отидеш на психиатър.

Извънаредно! Стана ясно, защо българските Русофили изпращат децата си в САЩ, а не в Русия да учат. Русите рекрутират и изпращат на СВО чуждестранните студенти, нещо което никога няма да се случи в САЩ, а освен това в САЩ обучението е на ниво и на децата на русофилите например на другарката Нинова САЩ повече им харесва и подхожда. Русия е за българския плепбс, а САЩ за българския русофилски елит. https://www.youtube.com/watch?v=g42rFmDmotU В случая непалски студенти!

американците не ти дават виза, така че по-добре си трай.

SirBob

"Решението на Китай да не се срещне с украинците изглежда умишлено, а не резултат от проблем с графика. " Естествено, че е съзнателно решение. Просто на Зеленски ясно му се показва, че не е сред приоритетите. Която тенденция далеч не е от вчера и се задълбочава.

И колкото по-дълго продължава войната, толкова по-малък е шансът на агресора да излезе победител. Ето напр. два агресора как тръгнаха от парад за преразпределение на света и до къде стигнаха - фашизмът беше победен след ВСВ, а СССР - загуби Студената война. https://www.youtube.com/watch?v=K8Tm49TyBzw А сега е време и Рашата на Путлер да отиде на концерт при Кобзон.

SirBob

Студената война никога не е приключвала. А що се касае до СССР - там "загубата" се дължи единствено на другарите Елцин и Горбачов. Но това са едни други теми и паралелите със сегашната ситуация са неуместни.

На прехода между 1970-те и 80-те години властта в Кремъл отново започва да събира огромни средства, за да завзема все повече територии в Третия свят, така че да обкръжи развитите капиталистически страни. Някъде към 1983 година в СССР започва да изчезва храната. Отново на помощ идват американците. По заповед на президента Рейгън - когото руснаците вече са обявили за най-зловещия си враг - към СССР потеглят огромни количества американска пшеница. От Европа потеглят пратки със замразено масло и месо, цистерни с вино, прах за пране, припомня авторът на коментара. И така стигаме до началото на 1990-те години, когато Русия започва да се изхранва с "бутчетата на (президента) Буш". Днес очакват като даденост, че каквито и глупости да правят, накрая ще се хранят с "бутчетата на Байдън". А междувременно всекидневно и всекичасно проклинат "англосаксите" като свои най-зли врагове; тия дни се изхитриха да обвинят президента Байдън за това, че половината Русия мръзне поради липсата на отопление... Да не говорим, че САЩ са помагали и на Руската империя и на Руската ПЕдерация, ама руснаците са неблагодарници, които скоро ще има щастието да водят най-братоубийствената гражданска война благодарение на мизерията, до която ги доведе клептократската кохорта на путьо. https://www.vesti.bg/sviat/kak-amerikancite-spasiavat-rusiia-ot-svirep-glad-6188838

SirBob

Не знам нищо за "бутчетата" на Буш. Но знам, че след 2000 г. "добрите" янки нещо спряха да помагат на Русия. Дали пък няма нещо общо с идването на Путин на власт и стабилизирането на Русия?

от твоите измишльотини за помощта на янките за Русия не бях чувал. Предполагам ще кажеш, че каубоите са ни освободили от турско робство.

https://www.168chasa.bg/article/5585835

Когато фактите говорят, Боговете мълчат, но путинистие продължавате да блеете:) https://faktor.bg/bg/articles/dokoga-sasht-shte-spasyavat-rusiya-osobenostite-na-ruskata-neblagodarnost-chetiri-pati-za-105-godini-no-blagodarnost-nyama

Ама па ква снимка са му избацали - не можеш да разбереш насран ли е или току що наебан. А може и двете.

първо едното. второто е следствие от първото. зъмбата се е разтегнала и не държи.

То така и с твоя ник.

Дядото

Надявям се правиш разлика между ник и снимка. Щото ако не правиш, значи просто си дебил.

Извънаредно! Русите рекрутират на СВО православни черни братя с големи паламарки https://youtu.be/LBiFxLNeSRA?t=423 Чакаме ги в България да ни освободят и да ни оправят!!

Ами какво да им е отношението към някой, който е причина за смъртта на толкова много хора!

Със Залужний, или по-скоро с Порошенко! Не, че това ще ги спаси :)

пороха не става. Не отговаря на евроатлантическите ценности. жене, с деца... Трябва да е някой като новия френски премиер - хомосексуалист, разведен. И като го направят президент да направи бившия си мъж премиер!

както гледа насрано дете майка си.

Ски курортите на Украйна се превърнаха в основна цел на румънските туристи. Украинските зимни курорти са препълнени.Цените са отлични,обстановката е спокойна. За каква пълномащабна война с Русия говорят ...?