Божидар Димитров: Мария Захарова е ”пикла без цици”

Божидар Димитров анализира руската позиция за спасяването на българските евреи, като заяви, че Мария Захарова е една "пикла без цици".

Обратно в новината

Коментари - Божидар Димитров: Мария Захарова е ”пикла без цици” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците да изпратят военни да им пазят паметниците.

В политиката и в секса циците не играят най-важна роля. Важни са устата. На тази са удобни.

Аматьор!

Трудно е точно за умните и упоритите българи на Запад. Аз пък се радвам , че англичаните сами се тикат на кучето в гъза от високомерие и липса на реална себеоценка.

Дядката ми е симпатичен,уважавам го,но да ни налага вкусовете си... И като беше млад залиташе по по-масивни моми и булки.Негова си работа. А за Русия е прав,че трябва много да внимаваме с русофобските простотии на една малка но шумна група профани.

Винаги съм вярвал в стабилния месарско- провинциален вкус на Б.Д. , както и на просташкия му изказ и се оказах прав.Не ме разочарома

Отговорът на Божо може да е просташки, но е достоен! Достоен отговор на поредицата просташки путински изявления от Москва откъде идва кирилицата, за свръхвъзможностите на Червената армия, определения за българите след провала на Южния поток и т.н. Та отговорът е много готин и точен, никой не харесва жена с малки цици и голям задник, каквато е Захарова. Тука обаче цялото овчо стадо от русофили стици се втурнало да защитават тая кифла какъв голям специалист е и колко е образована! Още по-зле тогава това говори за нея, след като се изказва така просташки за историческата истина с цел да унижи българите.

Ами как няма да ни унижава, като толкова години , такива като този комунист Димитров ни говореха, колко велики са руснаците и комунистите, което също се отнася и за днешните управници-"бивши" комунисти, които подкрепяха по онова време червената армия , като матросов пред амбразурата!

Намери из музеите някой от първите катетри и й го подари! Ако няма как, купи й памперс.

и аз, не обичам празните сутиени!!;)

СКОПЕН ШОПАР

диди, ти му бръкна в гащите, и не намери топки ли,.. бе скъпа???

а ти си свиня без пенис.

Mилата ми тя!!! Cкъпа,... свинята няма пенис, а има "вертикален разрез" като теб, а нереза има пенис!! CъжEлявам те скъпа, че не можеш дори, и "качественна" обида да отправиш!!!;)))

ами аз това и написах,не е написано че има пенис,освен че той няма пенис ти си малоумен,ела сега ми обяснявай какво няма малоумния!!!

Почему дети Путина, Медведева и Лаврова живут в Европе и США? Давно замечено, что дети и внуки наших правителей патриотов-державников учатся и живут на западе. Родители отправляют своих детей жить на запад,покупают там собственность,отправляют туда деньги и даже имеют двойное гражданство...Все это происходит по простой причине--они презирают Россию,её народ и они давно поставили крест на стране которой правят.

тъпак

И какво означава на БЪЛГАРСКИ език написаното?

гледам,чета...и не вярвам на очите си!!! ако всичкото кеч,дето се е изредило тук да плюе по сънародник и защитава чужденка... ако със същата ярост бихте защитавали своите,пък били те и червени боклуци,дереджето в страната щеше отдавна да е различно!!! но нали всичкото кеч най-добре разбира,обсъжда и оплюва чуждите грешки(а своите никога не вижда),е затова ще си остане не само кеч,ами и лош матрял и дебили.

Ми и той е един пикльо без хуй, ма са изказва ...

Да беше написал в гугъл "Мария Захарова сиськи", преди да плещи. Всичко си има, стройна, атлетична, цици, съразмерни с тялото и акъл също.

много и е космата пиздата

няма проблем, казваше "класически познавач" на "душите на народите". Но пък и цици няма, защото нараствнето е в носа, като на Пинокио от приказката.

Само цици се въртят в главата на божо

Ами може да е дърт ама не е педал!

пробва ли го?

Мария Захарова е красива и умна жена, висш дипломат, говори свободно китайски (живяла е там няколко години като дете, после го е учила в МГИМО), английски и руски. Може да си общува непосредствено с 3/4 от населението на кълбето - на техните родни езици! Нейните профили в социалните мрежи се четат от хора по целия свят! А Божо кравата е една балканска селска крава с цици, но без възпитание и изобщо акъл в главата, който може само да се дръвчи на македонците и да дрънка глупости по нашите медии, които незнайно защо постоянно публикуват неговите простотии! Сигурно защото и те са същите простаци и неграмотници и не могат да прочетат, нито пък да разберат оригинални текстове на руски, английски и китайски, писани от културни и образовани хора ...

Може и так да стоят нещата със Захарова, Путин няма да сложи на нейния пост кой да е, но въпреки високото и образование и култура не и пречи да ръси глупости също като Божо Димитров. При това с нейната глупост обиди един близък до славянски народ, а Божо - само един човек - нея..... пък е и вярно на всичкото отгоре че няма цици....

Браво на Божидар Димитров!!! Човек от народа! Това е мнението на всеки, който се чувства истински българин, а не руски подлизурко, да си отстояваме българската кауза, а не да лижем руски за,..,дни.,.ци!!! Намери се един да се опре на ИМПЕРСКАТА ИМ АРОГАНТНА руска външна политика, която не се интересува от другите и изопачава фактите в своя си угода, както им изнася. Да го ду.,.хат руснаците, за тях не сме нищо друго освен поредната им загубена губерния, демек територия, която отчаяно искат да си върнат! И какво я защитавате тая руска ку.,.рва!!! Ако е толкова читава, ще откаже да прочита подобна сволоч, а не да лиже на путин ....... Освободили ни били ще кажат някои, дръжки!!! Освобождават ни само за да може Царската руска империя да владее проливите Босфора и Дарданелите от Османската империя! Ако си мислите, че на руския цар му е пукало за населението на територията на България, жестоко се лъжете!!! ЗАЩО СЛЕД КРАЯ НА ВСВ СЕ УСТАНОВИ В БЪЛГАРИЯ, СОЦИАЛИЗЪМ(КОМУНИЗЪМ) ОТ СЪВЕТСКИ ТИП, А НЕ НИ ОСТАВИХА СВОБОДНО ДА СЕ РАЗВИВАМЕ!!! ЗАЩО НА ПРАКТИКА ЯВНО НИ ПОРОБИХА ЗА ОКОЛО 45 ГОДИНИ, УСТАНОВЯВАЙКИ СЪВЕТСКИ ТИП УПРАВЛЕНИЕ!!! ДАЖЕ СМЕ БИЛИ НА ПЪТ ДА СТАНЕМ 16 РЕПУБЛИКА ОТ СЪСТАВА НА БИВШИЯ СССР, ДОКАТО НИКОЙ ДРУГА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА НЕ Е И ПОМИСЛИЛА ЗА ТОВА!!! ЗАЩО ЮГОСЛАВИЯ НА ТИТО Е БИЛА ПО РАЗЛИЧНА, А НИЕ НЕ!!! Всички, които пишете тук, май нямате грам мозък и дори килийно образование, ако знаете какво е!!!

Пък Божо Кравата е посерко без пи.ка - можете да ме цитирате където си искате! Но с цици, както добре се вижда на снимката! Което едва ли е компенсация за пи.ката, ама това си има мачото балкански - това показва! Позорен тип!

То като няма една нация с какво друго да се гордее и се гордее с най-глупавото. Ние ги спасихме, а те ни донесоха болшевизма и марксизма, та после 50г робство и десетки хиляди, цвета на нацията варварски избити без съд и присъда.

Не му връзвайте кусур на Божо - толкова му е акъла, така говори. От момента в който изми главата на Б.Б. в Плиска с фекалната вода - нищо свързано с него не може да ме учуди. От него и от Веждито - далеч...

ChatGPT

Но за сметка на това Божко има размер D

Боже, Боже, вземи изкарай една академична степен - по ЦиЦОлофия... и наследствен алко-холизъм, а по олиго-майфрения сигурно си нобелов лаурят

То на няколко ракий циците не се виждат!?

Някой ТУРЧИН ли му каза тия глупости на Божидар Димитров ??? Абсолютна Простория !!!

Абе... По-добре наоколо да има жени с малки цици, отколкото мъже с големи ( като гледам колко затлъстяла ни е нацията. И мъжката и женската част).

Професорът по принцип е прав,но с това,за циците де,не съм много съгласен,щото Корнелчето като е пикла с цици,да не би да има повече акъл?

Димитров е нагледен пример как образование може да няма нищо с приличие ,възпитание и култура.Тези хора най-опасните, тъй като ЛЕГАЛНО ОБСЕБВАТ И ЗАМЪРСЯВАТ българско народно пространство.

деменцията не прощава и на най-мъдрите.

Абе тя Мария цици може да си сложи , но на професора акъла никога няма да дойде !

Напротив, има си всичко жената. Божко, одъртя и вече недовиждаш :)))

само вимета признава. Лилавата Милка е неговият идеал:)

Боже, Боже, Боже, и това чучело, тая пародия на интелект беше директор на НАЦИОНАЛЕН музей, че и за нещо като наУчен работник претендира......

"Професор" с език на каруцар!

Олигофрен и перверзник. Гнус!

един естествен и точен коментар

На дъртия изкуфелник, цицоман Божидар Димитров ще му кажа следното: Виж, драги дебелосерко! Мария Захарова е една красива жена, която си има всичко! За разлика от болшинството наши журналистки и телевизионни говорителки, които се мотаят пред очите ни всеки ден. А това, че твоят вкус е кравешки, си е абсолютно твой проблем! А освен това тя си има и достатъчно мозък в главата. Смешник!

Жена без гърди - огън да я гори!

онова, дето е за бебетата

skromna35

Това ,което каза говорителката е лъжа и дипломатически скандал. А Божидар Димитров е простак.

пичките без цици, ако знаеш как само компенсират липсата им, Божидаре, Божидаре! програма за бавно пране? изплакване? центрофугиране?

Какво значение има липсата на обемни гърди? Това е обида към всички жени които не са надарени в това отношение. Божо леко дебилее в случая. Като ще обиждаш обиждай по същество, не се издавай че си женомразещ дебил. Заради идиоти като тоя, на нас останалите ни викат "свине", и са прави.

Искам да ви стисна ръката! Един мъж, който да нарече нещата с точните им имена!

На времето имаше една поговорка: Браво се казва на магаре, на човек се дават...пари! Та по въпроса за "бравото", прав си, казал си го на място за това МАГАРЕ!

Недостоен коментар за един историк За съдбата на народите и в частност евреите през втората световна война заслугата е преди всичко на Съветската армия, която побеждава Хитлеристка Германия. А по повод изказването му за един уважаван руски политик бих казал, че го е направил един комплексар пикльо с цици.

Тоя колкото повече одъртява, толкова по- голям простак става! Хубава емблема на българските академични среди, простаци и имбецили!

Не чувано! За да оправдае Путкин и неговия външен министър, дебелото пиянде се нахвирли върху младите руски спецове и Захаркова! В случая не е важно дали е с цици или е като типична руска крава, а това, че за пореден път руската путкинска дипломация се изказва пренебрежително за България. Такива неща ме карат да цапам паметниците на окупаторите!!!

Я как русофистилиците се нахвърлиха върху русофистилика, да бранят известната и в Ню Йорк със своята курварщина и проституция зарахова. Изяжте се!

така ще говориш за сестра си, за дъщеря си и за майка си. Свикнахте да курвосвате чужди жени, на малкия пръст на които никога няма да стъпите. Аман от простаци!!!

този прост балкански субект, въпреки виШОто си образУвание, няма никакво възпитание... простакът си е простак печи го , вари го...

ДОРИ И ТАКА ДА Е ТИ СИ ПОСЛЕДНИЯ, ДО КОЙТО ЩЕ ПРИБЕГНЕ , ЗЛОБЕН,ЖАЛЪК СМРЪДЛЬО

А бе Божко, по добре не говори за чуждите ЦИЦИ, а говори за своите Т.ШАЦИ - дали все още можеш да ги намираш в гащите.....