Журналист от ”Файненшъл Таймс”: Черни колани и българска политика

След като прекарах един час с Бойко Борисов – премиера на България, съм по-убеден от всякога, че политическата кариера на Балканите не е за хората със слаби сърца, коментира журналистът Тони Барбър пред "Файненшъл Таймс", цитиран от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Журналист от ”Файненшъл Таймс”: Черни колани и българска политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отговор: не е телефон :)

Този въобще не е в час с нашата "независима" съдебна система да дойде да се съди тук с топлофикация примерно и ще види за какво става дума и как на черното съдията вика бяло.........

Това, на колана, в калъфката, е резервният памперс на безстрашния другар Борисов.

A дано отиде на среща с обама и да го върнат в ковчег като георги димитров,нали и тикварофф е от бкп,също като героят от лаипциг.

Странно, но зад тази анонимност, която е удобна за много хора, май създаваме едно наистина недобро лице на българина въобще. Срам ме е от подобни изказвания било то свързани с политика или не.

До сега не сме имали такъв министър председател и трябва да се гордеем,че го имаме и вдъхва респект където отиде.Знае какво иска да постигне и въпреки плюещите го тук,го прави.Не е заел поза "на колене" пред когото и да е, а умее да налага това,което е добре за народа..€5 години комунизъм и яко крадене ,не се заличават за 4 години.А лишените от възможност да лапат комуняги и техните "доматени" сателити има много да вият..Не е лесно да ти врътнат кранчето и само да си облизваш остатъците от пръстите..

здравейте , КОЛЕГИ от дирбг! що не препечатахте който и да е друг материял от английската преса за нашия премиер?

Дон Вито в деформирана версия.

До сега не ми беше ясно, че 25(двадесет и пет)% са мнозинството от българския народ.

"...Борисов вярва в това, което казва. Също като в случаите, в които ми споделя, че България се радва на пълна свобода на словото и напълно независима съдебна система. " - краи на цитата .... :))))) - дали не долових нотка ирония , сарказъм и подигравка ... - такъв тъп елемент като нашия премиер- така леко и тънко го иронизират - , така елегантно му се подиграват- а тои се бие в гърдите и приема всяка дума едно към едно..- и си мисли че е велика личност ... чудя се -да се смея ли- или да плача ...- наистина ще ми липсва и на мене донякъде този паляч с неговите клоунади ,идиотизми и маимунджалъци ... - но в името на благото на родината и народа- искам да ми липсва - искам да слушам че е осъден и никои никога няма да му види дебелата , мазна и нагла физиономия - безочливия му поглед- в които като се взреш , ти говори :- "плямпаите си каквото искате , мислете си каквото искате - дори правете каквото искате - важното е че аз правя каквото си искам ......." !!!!!!!

не се пали драги мои сербезино !- нашия велик и обичан вожд - другаря борисов още не е видял статията -и считаи , че ядоса ли се , само едно телефонче ще врътне до обамчо- и ела да видиш- "комуноидния" им фаинешънъл таимс - заедно с комундета-псевдоюрналисти в него- ще бъдат закрити и обявени на мига за безработни... - какво са седнали да се заяждат с наи-великия демократ за всички времена , на всички страни , по всички земни кълбета ... тои е - тои е наи-наи- великия ... :)))))) - наи-великия маистор на сатирата и забавата - и затова забавляваите се докато го има ...!!!!!!!

Ed Hunter

Грешиш НЕдраги, грешиш! Нашите европейски и северноатлантически приятели с нескрито възхищение се отнасят към постиженията на правителството на Бойко Борисов. Колкото и да не ви се иска на вас КОМУНОИДИТЕ ГЕБ промени облика на България пред света! В представената по-горе статия, аз със своето високо IQ нотка на ирония не долових, така, че всичко е дело на вашата болна комуноидна фантазия! За пореден път водещо западно издание излиза с обширен материал посветен на впечатляващите успехи на правителството на Бойко Борисов. Наместо да плюете, по-добре благодарете на Бойко Борисов, че ако не беше той сега България щеше да тъне в мизерия както по времето на крадливата тройна коалиция. Настоящата стабилност дължим на фамозния икономист Дянков, който умело води лодката на България през бурното море на световната финансова криза.

Точно така!

Крайно време е и един наш журналист да отиде и да напише една обективна статия за Тях - със същата снизходителна доброжелателност.

аз лично не видях никъде нищо в статията -снижодително-доброжелателно... - ама ти дали си чел изобщо статията -или само заглавието ....- и тичаш да драскаш глупостите - и да се радваш на глупостите - естествено ...

Ставаме все по-бедни, по-мрачни, по-отчаяни и по-цинични. Талантливите хора се махат и отиват да живеят в по-сложни общества, в които се опитват да се интегрират. В България остават простите хора, които си излъчват прости лидери. Живеем като глутница кучета, които се хранят с отпадъците на цивилизования свят!

За съжеление много точен коментар!

krassikat@

За съжаление НИХИЛИСТИЧЕН, ИЗПРАЗНЕН ОТКЪМ СЪДЪРЖАНИЕ КОМЕНТАР... Къде съм аз, с космическото IQ, образован, успял в бизнеса и живота, с доходи многократно превишаващи болшинството от миячите на ЗАПАД в тая схема? Защо съм пропуснат? И не съм само аз... Не така песимистично, моля! България, особено за българите, е НАЙ-КРАСИВАТА СТРАНА НА СВЕТА!!!

Тъжна и безмилостно-вярна анамнеза на дългогодишна метастазирала Зараза по Земите-Ни. От 1944та. --------------- Рестарт, Колега ! Пълен Рррестарт !!! От А до Я ! ( инак майката Ни се ...)

Става по-лошо, оти сме зли! И в другите идеализирани общества е така! И там злото е посевместно, само че имат пари и се залъгват, че всичко е о. к.

Горкият журналист! Ако знаеше, че за сто години в България има 8 убити министър-председатели, вероятно нямаше изобщо да дойде тук.

Както върви, Боко ще е първия с ефективна присъда.

Не мога да повярвам, че ще е преди Доган и Р. Овч...

След Станишев

Малиййй, Зоро ряпа да яде!;о)

Разговарят си Бойко Борисов и Симеон Дянков. Единият държи дебела книга. - Какво четеш?, пита Дянков. -Капитал от Карл Май. -Капитал не е от Карл Май, а от Карл Маркс. - Божеее, плеснал се по челото първият. Аз прочетох вече 100 страници и се чудя защо още не съм стигнал до индианците.

Бъди така добър да отбелязваш, къде трябва да се смеем.

ами - на прости или тъпи парчета като теб драги- е разрешено да се смеят и преди началото на вица -и по време и след вица.. мутрите с двупръстови чела не мислят и им се разрешава да се смеят когато и да е- дори без вицове..- те самите са една голяма смешка ...

Бат` Бойко отива в Office 1 Superstore, за да си купи канцеларски материали. Продавачката го изглежда и го пита: - Вие да не сте Бойко? - Не! Аз съм Борисов-Герба, моето момиче! Шашната продавачката вади парите от касата и му ги дава.

Винаги ми е било много смешно (искренно съжалявайки драскача) когато от запад пишат за България. Както и в случая, това са хора които, когато ние сме имали ЗЛАТЕН ВЕК (9-10век) те горките са яли заедно с добитъка и кучетата (включително и краля) Та винаги ги съжалявам тези "нации" на по 100-200г как мъдро" коментират нации на над 13 века (всъшност над 25века). Да са живи и здрави да оцелеят още 1000г па ще ги видим на какво ще замязат.

А на мен не ми е мъчно, яд ме е, яд ме е и на наште донове, тук дето се радват и подскачат и се правят на незадоволени патриоти, без да се усещат, че те са наплютите....

а не ти ли е смешно как се пъчи тая безмозъчна тиква- и как ни излага по цял свят ... ????????????????? излъгал го някои - че за да си министър-председател е достатъчно да си прочел дори само една книга- и горкия наш мил и обичан вожд - взел та си признал от сърце - че не е по книгите- и е чел само винету- ама само го е чел- а дали го е изчел ... ???- познаите де ?????? на тебе ти е смешно- а на мене ми е тъжно- че държавички които нямат дори и вековна история( не хилядолетна.. , като нашата ) - са на космически години пред нас ... - и дори ми става тъжно - и че има такива като теб , дето си живеят с миналото , хвалят се с него и се тупат като шимпанзета в гърдите ...- и не си отварят очите - че скъпата ни българия замира и си отива заради нещастните тъпи политици-които я вкараха в наи-дълбокото и опасно блато ... - таи , че драги-помисли си- дали е за смях или за сълзи...

слабо преведена статия. в оригинала има доста ирония, която не е пренесена в превода.

Възкръснал бащата на Бойко Борисов и отишъл да го види. - Абе, сине, ти си будала, почнал го още от вратата. Как можа да се съгласиш да поемеш управлението на такава закъсала държава? - Ти, тате, нищо не разбираш, отговорил Бойко. Нещата са свързани. Ако държавата не беше толкова закъсала, нямаше мен да ме изберат да я управлявам.

снимката кърти хахахах

Да кажат историците дали България през цялата си история е имала по умен,находчив,твърд и последователен демократ начело на държавата.На мене лично ми се струва уче такъв не е имало и скоро няма да има.Предполагам ,че и във световната история не са кой знае колко.На тези които го плюят поради това ,че не е от тяхната партия ще кажа,че и тези които плюха Стоичков,защото не е от тяхният отбор сега се питат защо загина българският футбол.Точно заради тези пристрастия и най-вече заради простотията им.

Като лидер на най-незаможната нация в ЕС!!! как го е казал ингилиза

Дано не Ви чуе отнякъде Ицето че го слагате в отбора на бате Бобчо ! (Левачката не Ви мърда. Знаете го какъв си Е.)

тълковен речник: "демократ" - мн. демократи, м. 1. Привърженик на демократичното управление. 2. Член или симпатизант на демократическа партия. 3. Разг. Човек, който не страни от народните маси и не се възгордява от положението си.

Пропусна да напишеш за твоят идол, че е образован, начетен, дипломатичен и с чисто минало ! Пропусна и да споменеш, че повиши значително качеството на живот на Българина, като се пребори с монополисти и олигарси и защити интересите на обществото, също и че намали цени на храни, ток, вода, парно, горива и лекарства и че значително увеличи заплатите на работещите и пенсиите на родителите ни ! Абе колко трябва да си тъп, за да напишеш такива глупости ? Демократичен а ха ха ха ха

вярно бе - колко е умен само- ела та гледаи ... велика мисъл- зсслуяваш премия за поста - тиквата го е чел- и ще ти плати 200 процента за деня ....

къв е тоя ал капоне на снимката???!! wtf...

браво господин борисов разказал си мъ играта кои сас нас се хванал добро не е видел нека мъ е за ърок да види че не е лесно сас нас не сме лигави англичани които само окопират и нжмат една спечелена битка като воини а ние сме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо не са го снимали на някоя негова магистрала, а до помийна шахта?

Като чета коментара на английския журналист от интервюто му с премиера, усещам някакво възхищение от страна на интервюиращия към Борисов, може би лека симпатия. Но когато чета този форум , усещам негативизма на българите, не към премиера а към човек , който си е позволил да изрази положително мнение към нашия мин.председател. Ние сме обречени да бъдем лоши.

Простете - а как сте с четенето между редовете на английския английски ?

Между редовете има бяла тишина. Аз чета редовете. За теб оставям междуредието, виждам , че имаш проблем с асимилирането и изразяването на мислите ти. Както се казва, това да ти е проблема. Каква излезе тя накрая - някои са твърде интелигентни а други не, защо ли ми е познато това от някъде? И накрая ; имам ли право да имам мнение?

малко ти е сивото мили-и затова ти се струва че му се възхищават- те го иронизират- ама тия термини маи са сложнообясними за тясното ти чело...

Партийните секретари налазили пак тука!

Колан Имам. Ама по 6Сигма. Черни костюми нося. Ама с бяла риза и вратовръзка. С Хора с матерен английски говоря често. Не обсъждаме бабаити, ни техни, ни 'нашенски'. Словото Ни Е Винаги за Развитие, Равнопоставеност и Равноправност. На Всички Хора по Тази Планета. ...Та, именно поради това по-горе Съм донякъде учуден от прекаляването с типично-английския вкус в сатирата на г-н Барбър . -------------- Извинете за прекалената фриволност в началния ми коментар, Дир.бг ! ...Message Taken ! както казват казвали на Lingua Pura. Благодаря ви !

Не само, че ще настигнем и надминем Гърция, а ще настигнем и Португалия и Испания, ще настигнем и всички тези държави, които не са успели да се реформират". Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков си дава срок след 3-4 години, още един мандат кажи-речи, средният българин да е по-богат от средния грък. Да речем, че няма проблем, когато финансов министър се държи като Ариш Фукарата. След още един мандат, дори и Дянков да е финансов министър, едва ли някой ще му припомни тези думи. Просто защото никой не му се връзва - от първата година на мандата та до последната му върви на несбъднати прогнози. И тази не прави изключение. Дори само гърците да вървят заднишком през това време, пак няма шанс да се срещнем. Не защото в Гърция "българска заплата" е синоним на мизерия, просто обективните и субективни реалности не са в наша полза.

Но дори няма нужда да се прехвърляме на сайта НА ЕВРОСТАТ- по всички класации на ЕС България е последна, това е лесно за установяване. Смешно е в света на Интернет да ни промиват мозъците като в годините на Желязната завеса. (Но, да, ако се приеме, че за втория мандат ГЕРБ центрира посланията си към матряла, матрялът чете вестници и гледа телевизия, а в тия медии никой не опровергава Дянков...)

Само за вас, платените драскачи, няма подобрение... Явно началниците ви не индексират възнагражденията за драсканиците ви... Ако е така, това е една добра новина... При мен оборотите от 3 г. насам скачат с по 40-50% на година... Така че БРАВО НА ДЯНКОВ! При бизнеса ИЗВЪН сивата икономика резултатите са значими и забележими! При драскачите на Позитано не? Пак добра новина... Може би вече няма какво да КРАДАТ началниците ви?

Абе важно че ни плащат хората от Позитано да казваме истината а не са като вашите - хем ги величаете хем не ви плащат

Да не си сътрудик на Марешки и да продаваш психохапчета че ти се е вдигнал оборота

А дали усещаш как си сам срещу всички - паранота те гони нали, само станишев трябва да плаща, за да се пишат такива неща иначе няма как - нали ? На това ли ви учат в милиционерските училища - конспирация навсякъде ха ха А дали усещаш как на милиционерските паразити като теб и на твоите мутренски идоли им изтече времето ... само да ти напомня, че все още сме най-бедната държава в ЕС, най-високи разходи за оцеляване, висока безработица и най-малко инвестиции - сигурно и това те кефи нали ? Или мозъчето се е свило под фуражката и спииии ...

какъв ти е бузнеса бе- та е скочил с толкова много- да не е от метамфетамините и хероина на борчо борисовия...

Така говорят всички които искат да получат мандат ДА КРАДЪТ ОЩЕ 4-5 години. Аргоменти: 1. Не е нужно да се сравняваш с други държави, а да направиш живота на хората в собствената си държава благоденстващ. 2. Много лесно е след това да се оправдаеш с някаква "МЕЖДУНАРОДНА КОНЮНКТУРА" 3. Крадеца винаги говори общо и ПОЖЕЛАТЕЛНИ НЕЩА, но НЕ И КОНКРЕТНИ ДЕЙСТВИЯ. Пример: ЩЕ ПОВИШИМ ДОХОДИТЕ. Какво става: Дигат доходите с 20 лв. , но от инфлацията цените се вдигат и обесмислят тези 20 лв. Или повишила се е средната заплата. Да на тези с 2000лв е станала 3000лв, а на тези със 400 е станала 430лв. ОТ ТАЗИ МАНИПУЛАЦИЯ СЕ ПАЗЕТЕ.

Г-н Анализатор, Научете се да пишете правилно, пък тогава си правете гаргара...

"Като лидер на най-незаможната нация в ЕС"

Ориганалът е "As the leader of the European Unions least well-off nation". Преводът е добър, защото не се сменя смисълът.

Сгреши, не с мнозинството на гласовете, а с мнозинството на ТЕЛЕВИЗОРИТЕ в държавата....

Ако става въпрос за политики и тяхнот осъществяване е едно а ако става въпрос за личности то коментара е съвсем друг.В този ред на мисли Борисов какво е?За мен е слаба политика с неясна стратегия но личност която хората разбират на фона на предните олигофрени данеги изброявам.

В сайта на Белия дом няма и дума обелена за това, че президентът Обама ще се среща с Бойко Борисов Подобна информация липсва и в сайта на Държавния департамент. На въпрос за кога е планирано посещението на българския премиер във Вашингтон зам.-говорителката на Съвета по национална сигурност в Белия дом Кейтлин Хейдън заявява: За момента нямаме официално съобщение, а от американското посолство в София отказват да коментират съобщението на МВР: Не коментираме програмата на президента Барак Обама. На това му се вика дипломатически не искаме да коментираме тъпотиите на вътрешния ви министър.

Не случайно статията завършва с паметника на Стамболов! Борисов го грози стамболовата участ и той си дава ясно сметка за това. Дваж по-ценно е при тия условия това, което прави! Защото осъзнава, че да се опълчиш на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ, като ги лишиш от милиарди всяка година, е истинска заплаха за живота! Това го прави ГЕРОЙ, невиждан по тези географски дължини от времето на Левски и Ботев...

Ти вярно ли сравни ЛЕВСКИ с борисов?

krassikat@

Абсолютно, по тогавашните стандарти Левски е минавал за бандит. За съюзниците на турците, каквито в момента сте всички КОМУНОИДИ, Левски е минавал за бандит! И убиец!

Борисов го грози тази участ само ако се пореже при бръснене!

krassikat@

От твоите уста, в Божите уши...!

Ей, IQ146, ти случайно да не би да си цецо или самия тиквар? Не може да си по-прост, защото те са върха на типигьозлъка!

krassikat@

Сумарното IQ на посочените може би леко надвишава моето(навярно). Което не им пречи по свой собствен начин да са полезни за България в този процес, който НЕПРЕМЕННО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ в България. А именно - КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - В ЗАТВОРА!!!

Ако това коети пишеш не го пишеш на шега, тогава тебе те грози скорошно посещение на 4 ти километър на Цариградското в София....

Комунист на комунист око не вади. Гледай филма и се радвай.Не се притеснявай за неговото здраве и живот.Най-много да се задави от някоя голяма "монополна" хапка. Героите остават,само артистите умират.

Да сравняваш Борисов с Левски е все едно да сравняваш просто магаре с расов кон!

krassikat@

...и Ботев, не пропускай Ботев!

Нямам толкова време да пиша дълго и да обяснявам,затова ще кажа простичко,че съм съгласен с това мнение.Борисов е това за което е мечтал българският народ и се радвам,че имаме такъв ЧОВЕК да работи начело на държавата.Разбира се на тези които искат да го боготворят ще напомня,че не е господ и греши,но грешките му са несъществени на фона на обстановката в държавата и това което прави.

Ох, IQ146 ! Ох и ох ! И пак - ох ! ...така и не мога да Ви разбера защо не вземете Вие-Лично да Вспомогнете да турим бате Бобчо пред Всички-Нас ?! Не да го бръснем де, нито за да го галим по посока на косъма ! ...А просто За Равнопоставен и Непринуден Откровен Разговор между Българ(к)и !!! --------------- Предполагам е излишно да Ви казвам отново-и-отново - каквото позволяват мойте-скромни Възможности - Имаме Го.

krassikat@

Бате ти Бобчо мен лично ме кефи... Тебе не? Твой проблем... На времето щях да отсека - ТЪП СИ. Сега ще се задоволя с - Твоя си работа. И стига си се опитвал да пробутваш измисления си свят - същински Дон Кихот си... Политиката е изкуството на възможното. За мен единствено възможен в този времеви отрязък е бате ти Бобчо. Не знам колко IQ трябва, за да се разбере нещо толкова просто... А време за политически алабализми нямам, имам си бизнес, който ми отнема повечето време, чат-пат си доставям удоволствието да се гавря с простите КОМУНОИДИ! Но това ми е стар дерт, още на времето така се гаврех с чекиджиите комсомолски активисти, дето бяха хванали мазоли от ръкоблудстване, а батко им сваляча(моя милост) им упражняваше интелектуален тормоз, като им набиваше канчетата! Във всяко едно отношение...

Много интересно къде прочетохте, че ББ се е индентифицирал със Стамболов.Журналистът пише, че след като се е РАЗДЕЛИЛ с ББ е видял в градинката паметника и т .н .....Хем не го харесвате ББ, хем всяко изказване започва и свършва с него, даже и когато темата изобщо съсвес в страни от ББ.

Какво ме боли мен какво мисли некво журналистче за тиквата

ТВ7 е купена от Алегро груп, зад която наднича собственикът на БМФ и ФК Лудогорец Кирил Домусчиев. Според източниците , Борисов си давал сметка, че 100 процента доверие на Цветан Василев и групата на Делян Пеевски не може да има.

kgb777kgb

Не елша статийката на момчето , но една дума е сбъркал ФАТАЛНО -писал " НЕзаможна " , не брато в грешка си ние сме НЕвъзможна нация !!! Няма такава по света , каквото и да направиш все е недоволна ! ТаковО животно го оправят две неща - Стамболов или хунта ,дълга с пълни стадиони и много , много каторги , където да се учат да работят за хляба си !!!

kgb777kgb

Който бърза бРъка ! Не е лоша ......... това исках да напиша , ама бързане и други ....!!!

А за пищова, загадъчно подаващ се изпод черния колан, защо ли не са написали тези английски келеши. Или са помислили, че е играчка и просто местна балканска веселяшка шега. Милиционерската тиква ако ще и журналисти от Нова Зеландия да си покани, по-умен, интелигентен и обичан от народа, няма как да стане.

тогава Хитлер.... знаете нали? сега Меркел..пак знаете...

Сравнението на този никаквец със Стамболов е обидно за Стамболов и българската нация. Политиците от "онова" време са залагали имотите си и личното благостъстояние, а и живота си за България, а днешните влизат в политиката от лакомия, не с знание и призвание. Те само взимат, прибират, крадат, лъжат, мажат, без срам и спир. Не беше ли онзи ден погазването на конституцията от псевдопрезидента, похвалена от псевдопремиета. Те това е България днес.

Този на снимката ми прилича на Евгени Минчев, демек на ГЕЙ с бомбе :)

Хахахахахахахахаха, това беше яко :)))

наистина яко,само че тикварофф не може да кара трамваи и по тази причина е след бате евгени и баба николаи.

Ако тази снимка е публикувана във "Файнешъл таймс" говори повече за мутренското минало на Вожда (а защо не и настояще) отколкото статията.

Между другото, "Черни колани и българска политика" ли е по-подходящо като заглавие или "Тъмно минало и българска политика"? Все пак заглавието трябва да отговаря донякъде на истината.

Цензура ли налагаш бе, свиньо червена? Каквото е имало да каже, човека го е казал.

Оригиналното заглавие е "Black belts and Bulgarian politics"

така е не е за хoра със слаби сурца да се борят против олигархията наречена бсп

това журналистче е явноа хюмне щом се възхищава от физиката на бандита боко а не се интересува от празната му тиква

при всички положения не е измъден комунист!!!като всички червени дупенца!

Описанието на един офис на Кръстника на българската мафия - пожарникарят Борисов- не може да ни впечатли. 134 години начело на властта в тази ненужна на Европа държава се държи от бабаити, простаци, малограмтни корумпирани изроди и изметта на дясната прислойка - 1 процент от населението. Странно е до каква степен населението на България е затъпяло, идиотизирано и лумпенизирано до степен да не разбира в каква страна живее и къде е Европа и останалия бял свят. Това е целта на примитиви като тези от ГЕРБ - с всички сили да рушат държавата си и да ликвидират хората чрез простотия, мизерия и липса на свобода - нещо, което ние никога не сме виждали. За това следва да блатодарите на вмирисания милиционерско-военне ботуш и непрани партенки на нашите натрапени ни крадци, наричани политици вдясно.

Отиди си в северна Корея. Само там ти е мястото.

Като чета и премислям оценките на западняците за България се сетих за написаното от "До Истини" 21.2012 21:27 / ... А иначе П. Дънов е казал нещо много интересно по повод това , че българинът е много як: "Когато Бог иска да приучи някого на твърдост и коравост, Той го изпраща да се прероди като българин."/ Това е потвърдено сега и от журналистът Тони Барбър, пред вестник "Файненшъл Таймс". Радвайте се, че сме БЪЛГАРИ. Господ също е българин.

Никога не сьм харесвал борисов, но "когато фактите говорят, и боговете мьлчат"!! От времето на прехода, няма друго правителство, което да е инвестирало толкова много в инфраструктура-тоест нещо обществено, не лично. Нещо, което го ползват всички, от милионерите, до просяците. Да, и просяците, които ги гледам нощем как спят на нови пейки до метростанциите. За комисионните- сигурно има, и то не малко, но при кое правителство е нямало? Тук обаче се прави и нещо, което остава, и ще го ползват всички. Ето затова, на този етап, няма алтернатива Герб и Бойко Борисов! Колкото и на някои "бетонни" глави да не им харесва!!! :):)

Правителството НЕ ИНВЕСТИРА. То е представителна група управляващи, НЕ Е ЧАСТНА страна та да инвестира. Освен това няма яснота от къде идват средствата при положение,че в Бг вносът е по- голям от износа.Печатници, заеми?

Парите за инфраструктурата идват 20% от бюджета, и 80% от европейски фондове, но това го знаят и децата :) И да, правителството инвестира, не негови лични пари, а парите на бьлгарските данькоплатци, за която дейност е избрано, и има правомощия. Но това сьщо го знаят повечето хора с глави на раменете :):)

Стамболов никога не се е оплаквал от световната икономическа криза и България е всявала респект в Европа. А сега какво?

Преди Фердинанд, не са ни управлявали комунисти.

Абе Стамболов, какво знаеш ти за Стамболов и времето в което е живял бе сульоооо, че да ми правиш неуместни сравнения.

Повечето тук сте скрити комунисти и хейтъри. До обяд мразите себе си , а следобяд Бойко. За разлика от мазният Станишко и комарджията Симеончо, да не говорим за смешният Костов, Бойко е пич. А вие сте дришльовци. Не съм гласувал досега за него, но вече ми харесва.

Да ви го кажа директно, че и в най-демократичната и либерална страна, на другарят член на БКП Бойко Борисов ще му строшат мутренската тиква още преди да се е кандидатирал за избори. Но при наличието на значителен потенциал на гласоподаващи помиари в България, начело на държавата стои един от ръководителите на организираната престъпност. Другари тъпи по рождение гласоподаватели (довчерашни комунисти, днешни герберасти), трябва да сте хипер прости за да очаквате, че причинител на корупцията ще се бори с нея.

Що не се кандидатираш ти да те видиме кво можеш.

Всичко минава и заминава, но това няма и да се запомни с нищо, защото е едно голяма нищо.

От това което прочетох си правя извода, че следващия премиер ще е Слави Бинев, той също има дан и колан от бойни спортове и също е много "начетен" и "скромен" и партията му се нарича ГОРД нещо като ГЕРБ. Просто ми иде да заплача от радост:)))