17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешниците правят държава в държавата правят закони ама за тях не важат само важат за обикновените хора а те са богове /фараони/ и си играят на демокрация пред хората които ги избраха ха ха ха............ и не питайте друг път защо не гласуват хората ааааааааааааааааааа

Рая Георгиева, прекрасно заглавие! Защо не научиш по-добре този труден български език? Едно е "За депутатите няма да важи.. (все едно се съмняваме, че може да е фалшив)", а съвсем друго е "От депутатите няма да се изизсква..."

всички американски сенатори и представители на Камарата всички служители на Конгреса; 6000 служители на Белия дом; всички служители на Pfizer (2 500), Moderna (1 500) и Johnson & Johnson (120 000); 15 000 служители на CDC; и 14 000 служители на FDA. Сега виждате ли слона в стаята?

Отсега е видно, че депутатите не смятат, че правилата за всички важат и за тях. Та къде точно е промяната?

Новото нормално, път към кастова система.

За кокошките няма прошка... Но за депутатите с милиони, няма закони...

Рибата винаги се вмирисва от към главата!!! Не може да има двоен стандарт, не може да има две правосъдия! Задължително ваксиниране на депотатите и само със зелен съртификат в парламента!!!!!!!!!!!!

Ко ревете ве мърди? Вие сте рая! Ше изпълнявате!

Тогава РАЯТА на БОЙКОТ!!! Пък да видим какво ще стане....

Ахах, в рycкия пapламeнт също са си отменили кюар кодовете, аналог на нашите зeлeнu сертuфuкати Продължaвaй да блееш, нapoде!!!

България-ЗЕЛЕНА, има материал за пушене и анархия. Започва да ми харесва. Това е.

O, депутатите щели да бъдат затруднени!? Каква изненада...а всички други изобщо НЕ са затруднени?! Всичко е наред да се тестват стотици хиляди деца?! Деца със специални потребности също...но депутатите?! А те могат много бързо да спрат цялата тази глупост!

След като те могат да влизат в затворено пространство над 300 м2 без сертификат,защо ние да не можем да влизаме. Глоба за нарушаване на заповедта на министъра.Всички които влизат без сертификат да бъдат глобени за всяко влизане, ако не отменете заповедта на министъра за да е справедливо за всички.Иначе отново се показва че НП отново са с привилегии в много отношения.

Защото тиквички от бесепету и тъй са зелени, сертифицирани...

Местя се да живея в парламента тогава. Но ако трябва да се занимавам с политика - отказвам

Супер,утре онези идиоти в сутрешните блокове на пропагандните телевизии няма да се кефят.Те,искаха да важи,за да е зле за Възраждане,но не стана.Нормално,продажници,обществена тайна е,че ковид сертификата е противозаконен,противоконституционен и сегрегационен.

Депутатите спазват Конституцията, а Вие се подчинявате на противоконституционни Заповеди, разпоредби и т.н. Ся разбрахте ли ? Който не е мн му здраве.

Всъщност с тези си действия депутатите доказаха, че всичко с мерките и "страшния" вирус е измама!

То беше ясно. Те повечето не са ваксинирани, а и ковид ходи по хората, тях няма как да ги хване.

Подкрепилите решението са жалки лицемери до един!

Кога се хванаха з авластта, кога започнаха да се смятат за богоизбрани... кога ли ще ги тръшне.. чумата?

Те трябва да служат за пример.Каквото за всички българи това и за тях.Нещо Итн не чувам каква им е позицията.Та аз съм за:сертификат,маски всичко.Едно и също за всички.

Хем се кефим на Копейкин и на глупостите, които говори, хем после, "ама защо за тях няма да важи"?

Да ги отменят навсякъде, щом толкова знаят.

Как няма да важи ? За народа ДА , за тях НЕ

те неса ли хора

Явно депутатите се мислят за безсмъртни и над Законите !!!

Те както се мислят за безсмъртни, така току виж се натръшкат. А дано!!! От ПП нали един не се закле заради КОВИД! Така че тези в контакт с него вече са готови, УРА! Който чака мнение от ИТН, ще има да чака-на тях трябва да им каже Р.Б.-каквото каже това е. Негови деца са, грижата за тях е негова. Само Слави как се чувства без свободата си, незнам, язък превърна се в изтривалка на фатмака...

И после се чудят защо само 10%от българите гласуват и са отвратени от политиците....

боклуци...

Ех Рая, Раяяяяяяя.... Няма да важи сертификатът, или няма да бъде изискван??? Оф, къде ви намират такива...

Значи за простолюдието мерки, за богопомазаните не....

че от страх се ваксинираха. Сега У парламентО ше си ходят без сертификати като волни пеперудки.

Те са извън законите, защото са богоизбрани да яздат стадото.

Толкова са тъпи, че дори не се сещат, че могат да си го купят.

Може ли министъра на здравеопазването да каже че няма да се ваксинира защото миналата година е преболедувал. Естествено че като влезе в първата лаборатория ще му издадът зелен сертификат защото иначе лиценза на същата ще е невалиден.

не са тъпи , даже половината са набодени. популисти са и искат да привлекат 80% от раята

Не схващам логиката. Ако ГЕРБ, ПП и ДБ са "за", това не означава ли мнозинство. Недоволни и против винаги ще има, но ако са малцинство, ще се съобразят. "Промяната" си е просто "премяна".

Е тогава Копейкин ще се самоканонизира за великомъченик, защото няма да го пуснат да влезе в НС. От сутрин до вечер ще слушаме, че го правят нарочно, защото ги е страх от него и искат да ограничат силното му влияние в НС.

Докато законите не важат за всички еднакво, ще бъдем скапана, долнопробна държава..........

Тези незаконни заповеди бяха на Кацаров, мисля, че са незаконни и надвишаване на правомощията на временното правителство. Нормално е да се върне законността в държавата с идването на новите народни представители, представящи народа. Всички тези наредби, уредби на Кацаров, нямат правна стойност, разбира се, че няма да ги изпълняват. Първото нещо на новия парламент, трябва да е спиране на здравния фашизъм.

А ще си увеличат ли заплатите ,каквато е традицията в началото на парламентарната сесия? Че то цените много скочиха....

На думи щяха да убеждават хората да се ваксинират и на думи всички са ваксинираниа ама комай не са ваксинирани и затова не искат да има зелен сертификат за НС че ще им лъсне лъжата.

Копейкин рита най вече, след къщата която си построи от субсидиите сега разчита на антиваксьрите за тльста депутатска заплата.

Това е възмутително. За какво ще питат здравните институции. Тъпи ли са или какво. Нещата са ясни. - в закрити обществени пространства със събиране на много хора - зелен сертификат. Или се гънат заради тъпите популисти от Възраждане. Е, дано ги натръшка инфекцията. За всички останали зелен сертификат, а за тях не. Наглост. Пак започнаха с глупостите.

Какви здравни институции те гонят, става дума за един самозабравил се Менгелист. В демокрация властта е на народа, в диктатура може властта да е на халиф, цар, мулан, здравен министър...

Васкините са стока с двойна употреба За политици не важат. За останалите са задължителни.

Ваксинирани ли са или са само сертифицирани?!

Заглавието ...БЕЗУМНО

"Там, когато прокуратурата разследва канцлери, те си подават оставките, а тук е възможно да нарушиш Конституцията и евентуално да станеш канцлер и да смяташ, че си напълно недосегаем, като законите важат за обикновените граждани, но не и за теб. И че сте каста богоизбрани като в Древния Рим, какъвто явно е техният "

Че Корчо и Кокорчо не са стока, е ясно! Но да си мислиш, че Гешев е нещо повече от говно и има собствена мисъл, граничи с дебилизъм...

Но се очаква всеки депутат да покаже на входа, че носи зелени чорапи, след което той ще бъде допуснат в парламента.

И колкото повече миришат толкова повече ще си защитен. Никой няма да те доближи на по малко от 3 м.

Предлагам зеления сертификат да не важи НИКЪДЕ на територията на България за българи!!!

съм, защото ако нямам зелен сертификат не мога да ползвам безплатната тоалетна в мол-а на ул. Опълченска.

ги премахнат, пак ще можеш да я ползваш....в мол-а пикането е безплатно

докато ги премахнат какво - да се напикавам ли? не пускат без зелен сертификат сега за съжаление !

Ами - Браво! Отново са богопомазани! Не , че подкрепям сертификата, но отново депутатите демонстрират нагло отношение и показавт, че за тях правилата не важат!

Зеленият сертификат не трябва да важе за територията на Българиял Този документ не е замислен от ЕК с тази цел. Само за международни пътувания.

Никое правителство не е заявили толкова открито , че няма ковид ! Е днес го доказаха публичано ! Толкова са тъпи , че чак вдлъбнати !!!

Правителство го е заявило? Толкова ли си тъп,че не знаеш,че Парламента не е правителство?

"Хотели лучше, а стало как всегда."

Смешници! Еманация на принципа - искаме правила, които да важат за другите, но не и за нас!

Кафявите хартии трябва да се отменят, не да се въвеждат!