"Политическата трагедия в България": Какво пишат чужди медии

И извън пределите на страната ни виждат, че сме в трайна криза, а доверието на избирателите се топи

Обратно в новината

Коментари - "Политическата трагедия в България": Какво пишат чужди медии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакво гласуване, докато не се смени държавата.

DW ! типични слуги на ЕС !

Че българите не желаят да бъдат американски подлоги, а ония "отгоре" само такива политически партии им налагат! Дори и да има алтернатива - фалшифицират изборите - къде с машинки, къде с чували... И какво - народът да мълчи и да си трае?

Баси калинките ненаядени ще ви счупим системата !

Илиян Илиев, типичният слуга на РФ!

Народа трябва да излезе и да избере - Не гласувам за никого и да видим тогава какво ще кажат политиците !

Ти си чети тасс.ру като не ти харесва ИСТИНАТА, тъпо рушлямско тролче!

Полека ще се изчистим от червените хмери и нещата ще потръгнат!

Лапай дъртата мека пишка на Бадъна и мълчи !

това продължава вече две години в този си вид и беше напълно предвидимо. Докато българите не разберат ,че промяната трябва да тръгне от самите хора, а не да очакват промяната да се случи като някой поличик я свърши този порочен кръг ще продължава да ни върти. Морал му се вика господа и дами! Морал във всичко!

Прост и Неграмотен крадлив Народ.Управляван От ББ и Слави Олигофрена с Сценаристи Неграмотни Какво Чакаш? Само кал

Ако под изчистване от червени се разбира идването да прикрити червени като Борис Бонев в София. Не благодаря.

Мисля, че чувството е взаимно...

35 години трагедия и 45 комедия!

Разединението не е самомв България,а навред.Що се отнася до Родината ни аз подтиквам към размисъл своите сънародници по отношение принципът за разделение,който въведе извергът Сакскобургота.До преди неговото завръщане имахме две оснпвни политически сили и всичко бе много по-конкретно.Симеон Мадридски обаче направи така ,че всяка маала циганска в Отечеството да влезне в Парламента.За мен няма съмнение,че Вранянският циганин днес ни управлява посредством масони и чрез бълване на всевъзникващи партии,партийки и подобни.Англосаксонският двуполюсен модел жеше естественният наш пут към заволюване на политически и икономипески поьиции.В замяна ,върнат с помощта на турците,Сакса въведе принципът на мултипартийност,което вкарс небивала корупция,подкупност,задкулисие.Отвратен съм от лицеметието на този античовек!

Фондация "Конрад Аденауер" и баба Меркел ни докараха ГЕРБ и го крепиха 12 години. Сега се опитват да пришият тази гниеща плът към партиите, които заявяват намерения за реална промяна. ГЕРБ са токсични също както ДПС и БСП.

Не се ебавайте със Шкембето,!

Викаш друго си е да сме руски, а не американски подлоги а ? :)

Тя отбелязва и това, че Радев неприкрито гледа към Москва.

"Според ТАЦ и "Зюддойче Цайтунг" при тези обстоятелства планираното въвеждане на еврото през 2024 г. може и да си остане само неосъществена мечта." Чак пък мечта.

нещата "вървят"! От 9 на 6 милиона... За бедността и съсипията да не говорим. Образователна система? Здравеопазване? Дом за всяко семейство? Циганите - поставени на място и работят? ЗАБРАВИ!!! 4 америкаснки бази и един гей-парад - това ни е "напредъка"...

Президента Радев е пагубен за България, а г-н Трифонов предлага да си го изберем за цар. Няма такова политическо късогледство като това на ИТН.

В ГЕРБ са повече.Даже лидерът им Борисов е комунист.

откриватели! територията българия е в политическа трагедия и геноцид от 33 години! ама това никой не го знае, щото е голема тайна!

Гениален план!

Ще се засегнеш, но много си простоват, момче. Не осъзнаваш ли, че ефекта от бездействието, в това число и политическото е за сметка на народа ни?! Какво щели да кажат политиците? Ти какви си ги представяш, че са тези хора? Преди на тях да им стане непосилно положението междувременно над 80% от населението на страната ще бедства...

"Ежедневникът не пропуска да отбележи някои от проруските изказвания на Румен Радев, както и наличието на повишена активност на руската пропаганда в България в последните месеци. Ежедневникът пише и за гневната реакция на Радев по повод публикацията в "Ди Велт", според която София и правителството на Кирил Петков по заобиколни пътища са подкрепяли Украйна с муниции и гориво по-силно, отколкото е било известно." Да те КРИТИКУВА дойчевеле, е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОМПЛИМЕНТ. :)

"лицето" е срам за нацията!

Нали знаеш кой брои бюлетините -капитана от ДС .резултата е ясен!

след смъртта на Георги Димитров територията българия бавно но сигурно е предадена на САЩ. никой не знае, че и тито и тодор бяха американски агенти, коити подготвиха трагедииите след тяхното слизане от власт!

Другарката Барбара Йортел да си цепи путката с талибани и инженери в дойчланда!!! Акъл от курви не щем!!!

Чуждите медии пишат, че от прехода насам българските партии управлявали държавата са окрали и изнесли зад граница над 200 милиарда. С още толкова окрадени пари крадците в политиката са застроили цяла България с хотели, палати, сараи, луксозни имоти, яхти, скъпи коли и прочие. За цялото това време няма нито един осъден, който да е излежал присъда в затвора. Основната причина е, че Запада създаваше марионетни правителства, на които им беше обещавано да не бъдат преследвани техните кражби и злоупотреби, ако те работят за интересите на тези западни господари.

Имаме си Мунчо, кво толкова :)

Ще има купуване на изборите.Нали затова върнаха хартиената бюлетина.

Прав е Мунчо!

Че народът е от мунчовци.

Те щото са цъфнали...

Мнение, типично за ганьовец. Никаква идея, мисъл и мнение... Само полови органи ...

Това Мърсула Лайнен ли го е шепнала на Дойче Зеле :)

Ама слушате Десислава Атанасова.

Разгърни таланта си на воля

20 години Европа отглеждаше и угояваше чрез фондовете си всепроникваша корупция и шуробаджанащина в България. Беше достатъчно местните корумпаци да спазват правилната геополитическа посока и всичко беше наред. Можеха да си крадат наволя и даже да се хвалят с това. Всичко това плъзна от висините на държавата до всички обществени слоеве надолу, отрази се от дъното и удари обратно върховете, където трайно се настани простотията, алчност, арогантност и тотален провинциализъм. Дори университетите ни, които някога бяха на фронтовата линия на демократичните промени, днес са се превърнали в оазиси и култиватори за корупция и шуробаджанащина. И сега: "А, каква политическа трагедия в България!" А можеше ли да е друго?

От първите две думи на заглавието, завоня на DW. Надолу не чета.

Матриал!

Причината за това, според медията, е силното разединение в българското общество. Това не е причината. Причината е в Конституцията. Само в Северна Корея обществото е монолитно и единно. Нима Германия е единна, или Гърция, или Австрия...Когато Борисов успя 3 пъти да направи парвителство да не бяхме по единни. И го нарекоха моделът Борисов. И какви са му характерните черти? Никой не ги каза. А модел Промяна няма ли? Дори Радев ги определи като шарлатани. Последно мутри, шарлтани или какво...христоивановчета...ниновчета...

Ей го простия панелен и беден ганьовец и кремълски маргинал.

В България политиците не може да си разделят пая,всеки ламти за власт и да краде,всеки иска той повече да краде,да бърка в кацата с меда с двете ръце и да гребе без да спира... Всичко това е от простотия,народа избира прости мутри да го управляват,избира самите феодали да го управляват и те направиха законите за тях си! Ние сме единствената държава в света,в която работещите са превърнати в роби в 21-ви век без никакви права,ама никакви! Ние сме единствената държава в света с извънрен законен труд от 300 часа в годината приет от ГЕРБ,преди бяхме със 150 часа! Ние сме единствената държава в света,в която се работи по 12 - 14 часа на ден 6 дни в седмицата и заплащането на труда е,като за Бог да прости,колкото да оцелееш,докато по света намалят работното време на до 35 часа седмично и за тези 35 часа вземат 10 пъти повече от тук,демек в България няма никаква социална политика! В последните 2 години ни управлява МВР и прокуратурата,не политиците,всеки ден гледаме цирковете на прокуратурата и МВР и най големите им медиини герой - Каскета,Сарафа и Дерменджиев,направо те си управляват държавата,те колят,те бесят,политици няма,тях ги пазят и вече няма ни едно разследване за корупция и кражби срещу олигарсите,всички дела срещу тях паднаха преди 2 години и вече никой не ги закача,приоритет за прокуратура и полиция станаха прошляците,само с тях ни занимават,само с дивия селски битовизъм и нищо друго,а горе кипи и ври,кой как да добара по големия пай да краде без да бъде преследван... Тук вече народа няма никакви права,а самите държавни институции са тръгнали на война срещу него,като изкарват всички пияници,наркомани и педофили,изнасилвачи и насилници,изкараха,че народа е съвкупност от уроди и извратеняци,а онея горе не закачат,те са богопомазаните,те са ВИП-а на нацията,въпреки,че те са най големите изроди съсипали България за 33 години,но МВР и прокуратура ги пазят и дума не обелват за тях,камо ли да ги разследват...

Ганьо Балкански в действие. А кой го интересува какво те боли?

Политически кризи скоро ще има в цяла Европа. САЩ се бърка във всички държави, като навсякъде сее плиткоумни политици и разединение между хората.

Навсякъде по света е така след полу-мафиотско безпринципно управление. Няма как да няма разделение известно време, но не това е отчайващото. По-големият проблем е да не скочим задружно във фатмашка диктатура в опит да компенсираме собствената си несигурност.