Коментари - Полицай е в болница след нанесен побой | Днес.dir.bg

Полицай е в болница след нанесен побой

Полицай от град Елена е настанен в болница с мозъчно сътресение след нанесен удар с юмрук в главата от криминално проявен мъж.

Обратно в новината

Коментари - Полицай е в болница след нанесен побой | Днес.dir.bg

Коментари

Четирима криминално проявени и е изпратен само един полицейски екип за проверка? Ще ви разкажа как стават тези неща тук в Щатите. Четири полицейски коли със включени светлини обграждат мястото. От там изкачат въоръжени с 38 калибър магнум полицаи, защитени с бронежилетки. Четиримата са непрекъснато на мушка. Казва им се да легнат на земята с ръце зад тила и да си разтворят краката. При неизпълнение или само посягане към джобовете - изстрел на месо. Като легнат светкавично им се слагат прангите на всичките. После следва проверка и изясняване на какво и що. Един екип на четирима престъпници, въоръжен с благи думи. Смешници еропейски!

Така е в нормалните държави, но при нас полицаите искат пари. Когато им казах да искат неприкосновеност при изпълнение на служебните задължения веднага започнаха да ме обиждат и недоволстват...

Тия са Полицаи сигурно са Крадливите Боклуци на Б. Борисов... Заедно с другите крадливи боклуци- Съдии, данъчни и митничари. Б. Борисов е най- крадливия министър досега...

Полицаите себе си не могат да опазят а ние разчитаме на тях-умряла работа.

Пак сте икономисали етноса, а аз пак имам едни подозрения.Вече ми омръзна да повтарям едно и също. Полицаят е символ на държавността и затова той е неприкосновен. Посегателството срещу полицаят е посегателство срещу държавата. Така е в белите държави, където има ред и законност.Навсякъде полицаят е защитен от закона. В САЩ например защитата е внушителна. Когато те спре полицай, нямаш право да излизаш от колата и ръцете ти трябва да са на волана. В противен случай, той може да се почувства застрашен и просто да те застреля. Нямаш право да приближаваш полицай на разстояние по-малко от една протегната ръка с палка. Може просто да те пребие, ако се почувства застрашен и никой няма да му търси сметка. В половината щати има смъртно наказание, а в другата половина няма. Навсякъде обаче, за убийство на полицай, получаваш електрически стол. А у нас ромите редовно пребиват полицаи. Това им е патент. И хоби. Кога ще разберат, че така не се прави?Защо в Германия или във Великобритания на никой и през ум не му минава да нападне полицай? Ами защото там, подобно на САЩ, първо стрелят, а после обясняват! И много бият! А у нас, братята роми, вадят коловете от оградата и подкарват полицаите! Не е ли време вече някой да се опари?!

Едно време имаше една приказка: "Днешната милиция не бие, ама снощната...." Сега, вече, казваме: "Днес полицаите още не са ги били, ама снощните...."!

Iivanov84

егати смешния народ сме..

Защо полицаите не стачкуват за закон с които да могат да се защитават, да използват оръжие при необходимост, при неподчинение да използват сила и ако трябва оръжие.Защо НСО може да използва оръжие при съмнение, а полицията да я бият без право да се защитят. Ако ще останат същите правила, да се отнеме оръжието на полицията и да носят по една китка.

егати, не зная какво да кажа но често съм правила сравнение между нашите полисмени и тези по света - то сравнение няма. Чуждите - изпънати, стройни, лъснати, бръснати, няма пръстани, гривни и ланци, няма цигари и кафета. Само като го погледнеш и ти всява респект. Нашите - ...

Iivanov84

ще си мечтаеме още как е било при тато,обясняват ми как намалят администрацията,а в същото време нои не може да ми даде справка за болничните и трябва да чакам 7 дни

Иди в Н.Й. да видиш какви торби с лайна пелзят из улиците!Но иначе са негри,може да ти харесат!

Жалко че не е Видински от 5-то РПУ в София.

Преборихме престъпността.

Трябва да си много прост,за да станеш полицай! По сегашния закон,нямаш право,да употребиш оръжие! Да ги бият тогава!

Циганска държава

Абе тия клоуни не ги ли е срам?! Тия тумбаци чест нямат ли?!

За полицая-съжалявам, но очаквам следващият с тупаница по главата да бъде я прокурор я съдия. Този контингент криминален при първото освобождения да подписва декларация, че при следващото провинение годините прекарани в затвора ще са 15г.

това е невъзможно...С прокурора са първи дружки,а със съдиите са в парични отношения.

това е невъзможно...С прокурора са първи дружки,а със съдиите са в парични отношения.

Липсата на адекватни закони правят от полицаите клоуни. За какво им е това оръжие? За красота ли? Опит за нападение срещу униформен полицай - стреля се на месо. На когото не му харесва да е мислил. Полицая е за това - за да всява респект.

1.Възстановяване на смъртното наказание 2 Вечерен час.След 22 часа само със специално разрешение 3Полицията да стреля по всеки който не изпълни разпореждане

Алтернатива: 1. Правим "грузинската реформа".

Какво е грузинска реформа

да му се вдигне заплатата и да го пенсионират с 50 заплати ченгела. само тумбаци малоумни са в тая милиция. не могат да защитят себе си камо ли гражданите ...........

Да се въведе ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА .

ГЕШЕВ се справи с терористите комунисти подводничари парашутисти и цялото им котило от ЦК вие днес не можете себе си да опазите

И кой ще го въведе? Трябва да се закрият и партиите! Туй значи,тези в парламента,да се самообесят!

какво щеше да стане ако полицаите бяха използвали пистолети и убили нападателите

А, дано ама надали. На всички ни се иска беззаконието и вандализма да спрат, да се отърсим от ''мутро-гангстерските'' времена. Но, уви! Много ми се ще, същата тая групичка от ''побойници'', да се пробва да удари полицай в Англия, да речем ; )

Тъжната истина е, че след 24 ч. кретените ще са на свобода, а горкия полицай, разбираемо, ще се замисли дали друг път да отива по сигнал или ще се направи, че не е намерил адреса. На "криминално проявените" ще бъде направена забележка и, може би, ще бъдат вписани в някакъв регистър, който никой не го интересува. Абе майната му на това, важното е, че сме отличници на ЕС (не е важно в какво, пушачи след младежите, безработни до 25г.)

Колко са осъдените за бои над полицаи

Трябваше да има четири трупа и полицаите представени за награда.

Няма страшно, полицаи колкото щеш, един ще падне, друг ще го смени. Но колко по-хубаво беше да нокаутират един министър, сигурно щеше да има ефективни мерки.

Абе министъра, какво стана с уроците по лека атлетика в мвр-то?

Господин Министър ДОКОГА ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ БЪДАТ БИТИ

Самият факт че постоянно бият полицаи показва че гражданите не са защитени

Може ли да се обоснова че искам да си купя пистолет с това че не се чувствам защитен щом полицията яде бой кво остава за гражданите

и след всичките засукани измислици за "няколко криминално-проявени мъже" никой никога не би се сетил, че ОТНОВО са тумба разбеснели се и БЕЗНАКАЗАНИ цигани...

пундювци...и тези ни пазят...че и увеличение на заплатите искали

Сега,аз съм против Истамбулската конвекция за защита на жените,но за полицията може и да се навия

Трябва нова конвенция джендърска за защита на полицаите! В нея изрично да бъде упоменато забрана да се праща родната полиция на циганите да ги бият кат тупани!

Ако си спомняте преди десетина години полицаите как пребиваха протестиращите хора пред парламента, но ако става въпрос за орк, никой не смее и палка да извади. Благодаря ти, БХК!

А бе, нали знаете, че днешната полиция не бие (я бият). Да ама нощната, как бие (я бият). Нали така?!

полицаи...!!! не биите ,,сиганите,,...а ,,бхк,,...!!! където ги ...сварите...те ...знаят защо...!!! за една ,,заплата,, да ме налагат като ,,търбух,, и пищова ми да е ,,наврян,, в ,,конвенционалния,, ми ...,,джоб,,...!!! да не сте ,,мазохисти,, и ,,ексхибиционизти,,...!!! нямате ли гордост, дълг , права...и тези ще ни ,,пазят,,...!!! ,,природната,, грешка ...радев ...ще се ,,изохка,, ли по въпроса...!!!

В повечето държави само ако тръгнеш агресивно към някой полицай закона го оправдава каквото и да извърши. Г-да полицаи: Хубаво стачкувате за повишение на заплатите ама помислете и за стачка която да промени недоразуменията в закона,които откровено пречат да си вършите работата и застрашават сигурността ви.

Каква стана тя бе? И полицията ни е ДЖЕНДЪРСКА прокуратурата ни и тя!Всеки нормално сложен физически циганин шамари ченгетата.А ние искаме защита!Ами няма защита,всеки сам да се оправя!

Абе полицайчета, като протестирате за заплати издействайте си един закон да ползвате електрошокове, хубави палки и стоп-патрони. Идеални са за такива по-леки случаи и буйстващите човекоподобни много бързо се усмиряват.

Sm3hurk0

То тогава и хората ще носят подобни неща, за да се пазят от произвола на полицията.

Не си ял шамари от полиция, затова говориш глупости.

Да, ама тогава ще им се наложи да почнат да вършат работа. Те предпочитат да ги бият от време на време, но да могат да се оправдават как "ония отгоре" им пречат да си "вършат работата".

Sm3hurk0

К'ви мъже ни пазят... , ако не могат да понесат една тупаница..., като мъжете.

Цитирам коментара на колегата защото е адски прав и трябва да се вижда ! БРАВОООО ! Браво на орките. Ченгета, вижте до къде ви докараха власт имащите. ДА ВИ БИЯТ И таковат а вие да ги пазите защото са електорат. Ако мен работодателят ми ме накара да пазя тия дето ме бият, повярвайте работодателят ще си ходи забременен или поне с опит за това. Нека ви бият орките. Малко по-малко от тях един ден "ще чакате заплати" а както всички знаем те само получават а не даават. Продължавайте да ги пазите ;-)

И откога циганските набези станаха етнически НЕТОЛЕРАНТНИ.??? / че ми скрихте коментара/ ? Това, което цитирах са случаи / НОВИНИ/ публикувани в link !

Лошото е , че по малките градове и села има застаряващи полицаи, защото никой младеж не иска да е полицай. Как тези възрастни шкембелии ще се бият с здравите млади цигани? Те нямат никакъв страх от тях...

от както има пистолети няма нужда да се бият и това само българските полицаи , единствени в света, не го знаят!

ама само когато просят пари от боце! Като е да свършат работа хич ги няма!

А, що. Ербапи са също и като лъжесвидетелстват срещу младежи, че им били скъсали ръкава. Или като ритат в корема повалени момичета, докато "колегите" им ги държат. Пък и с пищовите доста ги бива като стрелят по български граждани. Виж, налетят ли на някой опитен рецидивист или на бай мангау (или на бивш "колега", извършващ обир), тогава окапват, така е.

Това,ако се случи в нормална държава,о Боже мой за тези четири ко....ета!!!А този 29 годишен герой ще съжалява,че се родил.

Нищо ново под слънцето. Случаят е показателен за това, в какво жалко състояние е държавата и до каква наглост са стигнали престъпниците. Не че полицаят не би могъл да му направи 9 мм дупка в главата, но е предпочел да отнесе боя. Защото после естествено той ще излезе виновен, а позаглъхналото анти БХК ще вдигне вой до небесата, за да напомни за себе си. Така е в правовата държава, която се съобразява с всички нареждания и стандарти от Брюксел. И това не е краят...

И за това ли имаме без чет полицай и техника за тях?Всеки може да ги смаже от бой или да ги убие без каквито и да било тежки последствия(дори и техните колеги не смеят да направят нещо),а те самите стават само за охрана на властта като се подреждат в редици пред протестиращите. Това в чужбина да посегнеш на полицай си равностойно на самоубийство,а тук кучета ги яли защото престъпниците имат повече права и от органите на реда.

БРАВОООО ! Браво на орките. Ченгета, вижте до къде ви докараха власт имащите. ДА ВИ БИЯТ И таковат а вие да ги пазите защото са електорат. Ако мен работодателят ми ме накара да пазя тия дето ме бият, повярвайте работодателят ще си ходи забременен или поне с опит за това. Нека ви бият орките. Малко по-малко от тях един ден "ще чакате заплати" а както всички знаем те само получават а не даават. Продължавайте да ги пазите ;-)

Срам! Да бият полицай!!! Къде е държавата??? Тя не може да си защити полицаите и честните и отговорни държавни служители!!! Пълно безсилие! Позор!!!

Коментари - Полицай е в болница след нанесен побой | Днес.dir.bg

Полицай е в болница след нанесен побой

Полицай от град Елена е настанен в болница с мозъчно сътресение след нанесен удар с юмрук в главата от криминално проявен мъж.

Обратно в новината

Коментари - Полицай е в болница след нанесен побой | Днес.dir.bg

Коментари

Четирима криминално проявени и е изпратен само един полицейски екип за проверка? Ще ви разкажа как стават тези неща тук в Щатите. Четири полицейски коли със включени светлини обграждат мястото. От там изкачат въоръжени с 38 калибър магнум полицаи, защитени с бронежилетки. Четиримата са непрекъснато на мушка. Казва им се да легнат на земята с ръце зад тила и да си разтворят краката. При неизпълнение или само посягане към джобовете - изстрел на месо. Като легнат светкавично им се слагат прангите на всичките. После следва проверка и изясняване на какво и що. Един екип на четирима престъпници, въоръжен с благи думи. Смешници еропейски!

Така е в нормалните държави, но при нас полицаите искат пари. Когато им казах да искат неприкосновеност при изпълнение на служебните задължения веднага започнаха да ме обиждат и недоволстват...

Тия са Полицаи сигурно са Крадливите Боклуци на Б. Борисов... Заедно с другите крадливи боклуци- Съдии, данъчни и митничари. Б. Борисов е най- крадливия министър досега...

Полицаите себе си не могат да опазят а ние разчитаме на тях-умряла работа.

Пак сте икономисали етноса, а аз пак имам едни подозрения.Вече ми омръзна да повтарям едно и също. Полицаят е символ на държавността и затова той е неприкосновен. Посегателството срещу полицаят е посегателство срещу държавата. Така е в белите държави, където има ред и законност.Навсякъде полицаят е защитен от закона. В САЩ например защитата е внушителна. Когато те спре полицай, нямаш право да излизаш от колата и ръцете ти трябва да са на волана. В противен случай, той може да се почувства застрашен и просто да те застреля. Нямаш право да приближаваш полицай на разстояние по-малко от една протегната ръка с палка. Може просто да те пребие, ако се почувства застрашен и никой няма да му търси сметка. В половината щати има смъртно наказание, а в другата половина няма. Навсякъде обаче, за убийство на полицай, получаваш електрически стол. А у нас ромите редовно пребиват полицаи. Това им е патент. И хоби. Кога ще разберат, че така не се прави?Защо в Германия или във Великобритания на никой и през ум не му минава да нападне полицай? Ами защото там, подобно на САЩ, първо стрелят, а после обясняват! И много бият! А у нас, братята роми, вадят коловете от оградата и подкарват полицаите! Не е ли време вече някой да се опари?!

Едно време имаше една приказка: "Днешната милиция не бие, ама снощната...." Сега, вече, казваме: "Днес полицаите още не са ги били, ама снощните...."!

Iivanov84

егати смешния народ сме..

Защо полицаите не стачкуват за закон с които да могат да се защитават, да използват оръжие при необходимост, при неподчинение да използват сила и ако трябва оръжие.Защо НСО може да използва оръжие при съмнение, а полицията да я бият без право да се защитят. Ако ще останат същите правила, да се отнеме оръжието на полицията и да носят по една китка.

егати, не зная какво да кажа но често съм правила сравнение между нашите полисмени и тези по света - то сравнение няма. Чуждите - изпънати, стройни, лъснати, бръснати, няма пръстани, гривни и ланци, няма цигари и кафета. Само като го погледнеш и ти всява респект. Нашите - ...

Iivanov84

ще си мечтаеме още как е било при тато,обясняват ми как намалят администрацията,а в същото време нои не може да ми даде справка за болничните и трябва да чакам 7 дни

Иди в Н.Й. да видиш какви торби с лайна пелзят из улиците!Но иначе са негри,може да ти харесат!

Жалко че не е Видински от 5-то РПУ в София.

Преборихме престъпността.

Трябва да си много прост,за да станеш полицай! По сегашния закон,нямаш право,да употребиш оръжие! Да ги бият тогава!

Циганска държава

Абе тия клоуни не ги ли е срам?! Тия тумбаци чест нямат ли?!

За полицая-съжалявам, но очаквам следващият с тупаница по главата да бъде я прокурор я съдия. Този контингент криминален при първото освобождения да подписва декларация, че при следващото провинение годините прекарани в затвора ще са 15г.

това е невъзможно...С прокурора са първи дружки,а със съдиите са в парични отношения.

това е невъзможно...С прокурора са първи дружки,а със съдиите са в парични отношения.

Липсата на адекватни закони правят от полицаите клоуни. За какво им е това оръжие? За красота ли? Опит за нападение срещу униформен полицай - стреля се на месо. На когото не му харесва да е мислил. Полицая е за това - за да всява респект.

1.Възстановяване на смъртното наказание 2 Вечерен час.След 22 часа само със специално разрешение 3Полицията да стреля по всеки който не изпълни разпореждане

Алтернатива: 1. Правим "грузинската реформа".

Какво е грузинска реформа

да му се вдигне заплатата и да го пенсионират с 50 заплати ченгела. само тумбаци малоумни са в тая милиция. не могат да защитят себе си камо ли гражданите ...........

Да се въведе ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА .

ГЕШЕВ се справи с терористите комунисти подводничари парашутисти и цялото им котило от ЦК вие днес не можете себе си да опазите

И кой ще го въведе? Трябва да се закрият и партиите! Туй значи,тези в парламента,да се самообесят!

какво щеше да стане ако полицаите бяха използвали пистолети и убили нападателите

А, дано ама надали. На всички ни се иска беззаконието и вандализма да спрат, да се отърсим от ''мутро-гангстерските'' времена. Но, уви! Много ми се ще, същата тая групичка от ''побойници'', да се пробва да удари полицай в Англия, да речем ; )

Тъжната истина е, че след 24 ч. кретените ще са на свобода, а горкия полицай, разбираемо, ще се замисли дали друг път да отива по сигнал или ще се направи, че не е намерил адреса. На "криминално проявените" ще бъде направена забележка и, може би, ще бъдат вписани в някакъв регистър, който никой не го интересува. Абе майната му на това, важното е, че сме отличници на ЕС (не е важно в какво, пушачи след младежите, безработни до 25г.)

Колко са осъдените за бои над полицаи

Трябваше да има четири трупа и полицаите представени за награда.

Няма страшно, полицаи колкото щеш, един ще падне, друг ще го смени. Но колко по-хубаво беше да нокаутират един министър, сигурно щеше да има ефективни мерки.

Абе министъра, какво стана с уроците по лека атлетика в мвр-то?

Господин Министър ДОКОГА ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ БЪДАТ БИТИ

Самият факт че постоянно бият полицаи показва че гражданите не са защитени

Може ли да се обоснова че искам да си купя пистолет с това че не се чувствам защитен щом полицията яде бой кво остава за гражданите

и след всичките засукани измислици за "няколко криминално-проявени мъже" никой никога не би се сетил, че ОТНОВО са тумба разбеснели се и БЕЗНАКАЗАНИ цигани...

пундювци...и тези ни пазят...че и увеличение на заплатите искали

Сега,аз съм против Истамбулската конвекция за защита на жените,но за полицията може и да се навия

Трябва нова конвенция джендърска за защита на полицаите! В нея изрично да бъде упоменато забрана да се праща родната полиция на циганите да ги бият кат тупани!

Ако си спомняте преди десетина години полицаите как пребиваха протестиращите хора пред парламента, но ако става въпрос за орк, никой не смее и палка да извади. Благодаря ти, БХК!

А бе, нали знаете, че днешната полиция не бие (я бият). Да ама нощната, как бие (я бият). Нали така?!

полицаи...!!! не биите ,,сиганите,,...а ,,бхк,,...!!! където ги ...сварите...те ...знаят защо...!!! за една ,,заплата,, да ме налагат като ,,търбух,, и пищова ми да е ,,наврян,, в ,,конвенционалния,, ми ...,,джоб,,...!!! да не сте ,,мазохисти,, и ,,ексхибиционизти,,...!!! нямате ли гордост, дълг , права...и тези ще ни ,,пазят,,...!!! ,,природната,, грешка ...радев ...ще се ,,изохка,, ли по въпроса...!!!

В повечето държави само ако тръгнеш агресивно към някой полицай закона го оправдава каквото и да извърши. Г-да полицаи: Хубаво стачкувате за повишение на заплатите ама помислете и за стачка която да промени недоразуменията в закона,които откровено пречат да си вършите работата и застрашават сигурността ви.

Каква стана тя бе? И полицията ни е ДЖЕНДЪРСКА прокуратурата ни и тя!Всеки нормално сложен физически циганин шамари ченгетата.А ние искаме защита!Ами няма защита,всеки сам да се оправя!

Абе полицайчета, като протестирате за заплати издействайте си един закон да ползвате електрошокове, хубави палки и стоп-патрони. Идеални са за такива по-леки случаи и буйстващите човекоподобни много бързо се усмиряват.

Sm3hurk0

То тогава и хората ще носят подобни неща, за да се пазят от произвола на полицията.

Не си ял шамари от полиция, затова говориш глупости.

Да, ама тогава ще им се наложи да почнат да вършат работа. Те предпочитат да ги бият от време на време, но да могат да се оправдават как "ония отгоре" им пречат да си "вършат работата".

Sm3hurk0

К'ви мъже ни пазят... , ако не могат да понесат една тупаница..., като мъжете.

Цитирам коментара на колегата защото е адски прав и трябва да се вижда ! БРАВОООО ! Браво на орките. Ченгета, вижте до къде ви докараха власт имащите. ДА ВИ БИЯТ И таковат а вие да ги пазите защото са електорат. Ако мен работодателят ми ме накара да пазя тия дето ме бият, повярвайте работодателят ще си ходи забременен или поне с опит за това. Нека ви бият орките. Малко по-малко от тях един ден "ще чакате заплати" а както всички знаем те само получават а не даават. Продължавайте да ги пазите ;-)

И откога циганските набези станаха етнически НЕТОЛЕРАНТНИ.??? / че ми скрихте коментара/ ? Това, което цитирах са случаи / НОВИНИ/ публикувани в link !

Лошото е , че по малките градове и села има застаряващи полицаи, защото никой младеж не иска да е полицай. Как тези възрастни шкембелии ще се бият с здравите млади цигани? Те нямат никакъв страх от тях...

от както има пистолети няма нужда да се бият и това само българските полицаи , единствени в света, не го знаят!

ама само когато просят пари от боце! Като е да свършат работа хич ги няма!

А, що. Ербапи са също и като лъжесвидетелстват срещу младежи, че им били скъсали ръкава. Или като ритат в корема повалени момичета, докато "колегите" им ги държат. Пък и с пищовите доста ги бива като стрелят по български граждани. Виж, налетят ли на някой опитен рецидивист или на бай мангау (или на бивш "колега", извършващ обир), тогава окапват, така е.

Това,ако се случи в нормална държава,о Боже мой за тези четири ко....ета!!!А този 29 годишен герой ще съжалява,че се родил.

Нищо ново под слънцето. Случаят е показателен за това, в какво жалко състояние е държавата и до каква наглост са стигнали престъпниците. Не че полицаят не би могъл да му направи 9 мм дупка в главата, но е предпочел да отнесе боя. Защото после естествено той ще излезе виновен, а позаглъхналото анти БХК ще вдигне вой до небесата, за да напомни за себе си. Така е в правовата държава, която се съобразява с всички нареждания и стандарти от Брюксел. И това не е краят...

И за това ли имаме без чет полицай и техника за тях?Всеки може да ги смаже от бой или да ги убие без каквито и да било тежки последствия(дори и техните колеги не смеят да направят нещо),а те самите стават само за охрана на властта като се подреждат в редици пред протестиращите. Това в чужбина да посегнеш на полицай си равностойно на самоубийство,а тук кучета ги яли защото престъпниците имат повече права и от органите на реда.

БРАВОООО ! Браво на орките. Ченгета, вижте до къде ви докараха власт имащите. ДА ВИ БИЯТ И таковат а вие да ги пазите защото са електорат. Ако мен работодателят ми ме накара да пазя тия дето ме бият, повярвайте работодателят ще си ходи забременен или поне с опит за това. Нека ви бият орките. Малко по-малко от тях един ден "ще чакате заплати" а както всички знаем те само получават а не даават. Продължавайте да ги пазите ;-)

Срам! Да бият полицай!!! Къде е държавата??? Тя не може да си защити полицаите и честните и отговорни държавни служители!!! Пълно безсилие! Позор!!!