Наказват шефа на пернишките антимафиоти заради случая ”Мирослава”

Вътрешният министър Цветан Цветанов призна, че "един-двама души от полицията в Перник не са се държали добре" със семейството на убитата Мирослава Николова. Засега наказан ще бъде шефът на антимафиотите в града. Ще има наказания и заради самоубийството на заподозряния.

Обратно в новината

Коментари - Наказват шефа на пернишките антимафиоти заради случая ”Мирослава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този досадник няма ли най-после да млъкне, защото отдавна е доказал нивото на своята некомпетентност като министър на МВР. Ако това са били едни от най-добрите негови служители, то или вече МВР е достигнало дъното, в което като оптимист не вярвам - в МВР служат много кадърни хора, или те доста непрофесионално са накарали един неудобен следствен да замълчи завинаги. Пълен некадърник може да позволи на разследван за убийство с такова досие да влезе сам в необискирано помещение в личната му квартира. Значи това е заличаване на следи! И ми се иска да попитам журналистите защо не зададат следния въпрос на Пикасото: " Г-н министър-председател, МВР държи ли ви в течение на всичко случващо се по знаковите дела? Защото поне 2-3 часа след като се разнесе информация по интернет, че раследваният е бил застрелян/се саморазстрелял, Борисов говореше глупости с изтекла давност и личеше, че не знае за изстрелите. А от него не може да се изисква ум да мълчи в такива случаи и да призовава журналистите да се обърнат към пресцентъра на МВР.

Просто вече не ми се чете ....не ми е интересно защото нещата са едни и същи само играчите се сменят...но незнам докога ще издържи тази държава ,по скоро този народ и конците ще се скъсат....аз съм една от онези ,чийто баща бе убит през онези така смутни мутренски времена и полицията не направи нищо и не само това ,но на поставените от мен въпроси бе отговаряно вие с конкурс ли сте избирана!!!Питам се докога , не си отговарям вече ми е все едно,разбрах отлично ,че никой тук не е защитен и всеки трябва сам да се оправя ,разбрах че да извършваш престъпление не е чак толкова лошо в България защото Те остават ненаказани ,хората и техните истории остават в едни папки ,архиви които събират прах ето това е човешкият живот за управляващите ни не само тези ,а и всички били и тези които ще бъдат на власт!

накрая да не излезе, че златкоф е дължал пари на чочо, м?

Ами като Цв.Цветанов определя пет борци срещу организираната престъпност за "най-добрите", а те оставиха заподозрения да се само/убие, какви ли ще са другите?!? И може би е бил основателен съвета на пернишкия бопаджия "грабвай оръжието и се оправяй"

представям си наглото тъпо ченге, как се е държало - като всяко нагло и тъпо ченге!!!

Една добре свършена работа бе опропастена от груба грешка и "намеса" на Борисов, за да се получи сагата " убитата Мирослава-самоубилият се Чочо-Лудият Марио-паржолките-веселият Бойко".

В България щом стане убиство веднага изкарват убиеца луд. Мого удобно. Другия пък се самоуби. А дали пък не му помогнаха.Има нещо гнило ж цялата история

А защо престъпниците и шизофрениците са на свобода? Кой носи отговорност за това? Защо за убийците България е райско място. Къде са държавните институции? Всички са полудели само за пари. Няма да е изненада, ако се окаже, че и полицаи са замесени в случая.

Теди и двете са количествени разстройства на съзнанието-ако коефициента на интелигентност е под 80 процента е олигофрения/дебил/ а под 60 процента е идиотия.

"...да вземе един пистолет и сама да търси сестра си". Златков, ние, данъкоплатците лесно ще вземем по един пистолет и ще се оправим с крадците, насилниците и убийците. Ама дали ще спреме до там, а?! Дали нема да продължиме с търтеите, хрантутниците, навлеците и рекетьорите, а?!

Сега тия дето,ще ги накажат,ще го отнесат,заради другите!А г-н Бойко Борисов колко пьти допуска гафове с изказванията си,а после все се извинява?Човешко е да се сгреши и изпусне някоя нелепа фраза,но човек се учи от грешките,а той май не се е научил?!Или пьк може би защото той е прекалено откровен и казва директно на глас това,което мисли?!Извинил се е на близките,но това едва ли вьрши работа?!То е все едно да кажеш извинявай,че те убих!

Милиционерите били преуморени и затова правели грешки... То ,като нямат мозъци ,как се преуморяват,другарю Цв?

Само като му видя снимката на тоя рапон, ми става зле! Пък и чувам, че бил най-успешният министър ??? ОТВРАТ!

Аз пък като видя снимката на рапон Станишко, на рапон Гоце и на рапон доц. д-р Тракторов се замислям как може една партия да роди толкова много идиоти. И даже след като са сменили резбата да запазат идиотизма си.

Боже мой, тоя няма ли кой да го прибере? По голям тъпак няма в света!

А как ще бъде наказан генерал Бойко Банкянски Борисов,за "топлото " интелегентно загрижено ,красиво поведение?

А как ще бъде наказан генерал Бойко Банкянски Борисов,за "топлото " интелегентно загрижено ,красиво поведение?

А как ще бъде наказан генерал Бойко Банкянски Борисов,за "топлото " интелегентно загрижено ,красиво поведение?

А как ще бъде наказан генерал Бойко Банкянски Борисов,за "топлото " интелегентно загрижено ,красиво поведение?

Е, добре е все пак, че НВ Премиера не препоръча семейството на момичето да купи пържолите и да ги занесе лично на кучето, а натовари Цецо с тази тежка и отговорна задача.

Тъжното е, че освен некадърни са и изключително прости!! Премиера благодари на кучето, обяви случая за разкрит и препоръча песа да бъде награден с три пържоли!! Убийството на едно 18 годишно момиче е отъждествено с три пържоли и то не какви а телешки защото песовете такива обичат повече!? С характерния си просташки хумор премиера се опита да изпрати случая в графата - "всяко чудо за три дни..." и даже се учуди на реакцията на хората!?Като знам как всички посолства следят и изготвят справки с публичните изяви на министър-председателя, президента и прочие хора от властта направо ме е срам какво са писали посланиците за това изказване на Бойко.И после как ще гледат на нас в Европа като виждат кой сме си избрали да ни управлява!? Честно казано за мен по-добре премиера да се беше изпърдял от колкото да плещи глупости за някакви пържоли, по-лесно щях да го разбера пък и то нямаше да има никаква разлика в постъпките.

ОСТАВКА, смешко! Време ви е да духвате, докато сте още целички.

Напълно съм съгласен. Ама е по-вероятно те да си останат цели, а ние да го подухнем. Както винаги.

Защо ще ги наказват?Да им дадат по един орден "Стара Планина с Пържоли" 3 степен и да ги пратят да асфалтират трасето на рали "Дакар" под вещото ръководство на Бойко Борисов!!

браво на министър Найденов,далновиден човек !!

Да видим с какво ще ги накажат. Може би като Женя от "Васко да Гама от село Рупча" - мъмуене или най-много стуого мъмуене. Даже може и да увоунят некой дууг тюфлек. Така или иначе има умрял човек. Било то и престъпник /макар и само по самопризнания, любимия подход на Цв. Цв./. По тази логика, нека да оставим хората в затворите да се избиват и самоубиват, пък ... Знаете, че когато човек загине на строеж или в завод или на пътя или където и да е другаде, следват тежки санкции за някого, вкл. и затвор. Нищо, че е по невнимание. Гарантирам Ви, че ако сега се мине без изключително тежки и сурови наказания, скоро време арестантите /заподозрените/, ще започнат масово да се застрелват или да умират по друг случаен начин, след като са подписали самопризнания.

Айде, духацу цялото правителство. Време е . Осирането е тотално. "Милиционерия" не може да се справи с управлението на страната.

Значи на Цветанов-език "гаврата" със семейството се нарича "един двама души не са се държали добре" и ще бъдат наказани. Защо ще ги наказват, аз предлагам тогава и те да се извинят, като ББ, и всички ще са "доволни"???

Ако имаше "пържолки" и за полицаите може би нещата щяха да са други....

След като години наред съдиха няколко души за смъртта на видния наркотрафикант и контрабандист Чората, и едва ги спасиха накрая, сега полицаите се чудят вече как да се отнасят с любимците на българските съдии - престъпниците-рецидивисти, многократно задържани и също толкова пускани и оправдавани от съда! Нито един полицай не желае да си рискува собствения живот и положение заради "лошо отношение" към някой такъв, дето печата пари, краде коли, гледа коноп, купува и продава съдии и съдийки като детски играчки! На кого по-напред да угодят, докато се занимават денонощно с най-долните типове и са под кръстосания огън на всички медии?! На началника Златков ли, или на семейството, което се хили по телевизиите и ги обижда, или на шефовете от София, искащи резултати, или на самите престъпници, които си правят каквото искат и имат права повече от папа римски?!

Това семейство от перник не ми прилича на наркотрафиканти,но правиш интересна връзка на ЧОРАТА с този случай!

Наистина съчувствам на полицаите, които трябва да се грижат за правата на престъпниците повече, отколкото за самите себе си вече, и след денонощна работа трябва да прилагат цял кош условности, докато всеки ги плюе по медиите, а шефовете ги газят и настояват всичко да се разследва и всеки да се проверява, но без да се тормозят скъпоценните "невинни до доказване на противното" ... Полицията работи в страшен стрес! Никой няма гаранция за собственото си положение и че няма да го накажат, че не е пуснал някого си до тоалетната, а ако го е пуснал - оня пък се застрелял ... край няма! Как да се предвиди всичко след безсънни нощи и пресинг отвсякъде?! И Костофф днес иска оставки на всички поред ...

"Аврора", кой стои зад теб, някой умопобъркан, който вместо да помага на МВР, адски им вреди! Според теб полицаите избиват престъпниците и свидетелите? Много смело и непочтено спрямо полицаите! Между тях има страхотни момчета! Или пък си търсиш повод да наплюеш съдиите, така , между другото, та нали си от контингента "Аврора"? Съветвам те да се скриеш, защото нагазваш в мътни води...

Ще има наказани,ама те са от най-добрите и затова Флоров не дава много да ги накажат.Пропуск е,че са допуснали да се утрепа,ама по всичко личи,че е утрепан.Иначе защо ще сътрудничи на полицията и му е обещано да е защитен свидетел,нали за да спаси кожата.Сега вече край и няма защо да се напрягат повече да работят,защото от пренапрятане правят грешки.

Вината е на Премиера и на Цветанов.Но тъй като те не могат да се самонакажат,най-лесно е да накажат полицаи.Особенно при тази безработица,която докараха на България.

Нищо не е наред вБългария,не може да пускаш жалби срещу някого а в полицията да ти отговарят цитирам ти няма ли да си ходиш там от кадето си.Защото въпросното лице е местно и има протекцията на същите тези служители от МВР.Така е в малкия град,всеки е рода с всеки.

Вместо да замазват очите на плебеите с "наказания"да вземат да се реформират.Сума пари и никакви резултати,или някакви,но не добри,даже не и задоволителни.Не може да се харчат милиард и кусур и после да разправят небивалици.Полицията трябва да се научи да работи като шивачките от някоя гръцка фирма и да свикне с ругатните на обществото.Те това им е призванието-да ровят в мръсотията на обществото и да осветяват тъмните му страни.А какво имаме - мрънкащи хрантутници с маса привилегии и пълна липса на сигурност.Тук там някой се опитва да работи,но на общия фон е като светулка до зенитен прожектор.просто трябват реформи и то дълбоки и насочени към ефективност.Иначе пак кучетата ще им вършат работата,а те "като кучето на нивата".

Какво ще кажете да си внесем 10000 високо платени полицаи от Германия, например? Ще ни излезе по-евтино и хиляди пъти по-ефективно. Това е правено след освобождението (пардон, "присъствието"), но само с министъра и ефекта е бил потресаващ.

Предложението никак не е за пренебрегване ама......Дори само грузинския опит да приложим пак би било добре,но....много се размечтахме.

Забравих и 500 съдии.

А не беше ли и ББ едно от тези ченгета, които обиждаха роднините на жертвата. За него наказание ще има ли?

язък за момичето, затрито в тъпата ни държава, никой не е сигурен за нищо тук :(

След като полицаите, допуснали грешката със самоубийството, са "едни от най-добрите" - по думите на Цветанов, не ми се мисли останалите на какво ниво са...

Какво значи полицаите били от "най-добрите".Ега си некадърните смешници, при това и големи касметлии.Ами тоя Стойчо,ако беше поискал, можеше да ги опука всичките така, както е с белезници, вместо да се гърми.Скоро имаше друг подобен случай - задържан, с белезници на ръцете, им беше отмъкнал полицейската кола. .

Ха ха хах това с патрулката го бях забравил, но виж оня 74 годишен старец от Ябланица такава операция им спретната на оялите се тюфлеци, че още не могат да разберат как , кога и от къде се измъкна от България.То не бяха засади в планината, хайки па оперативни мероприятия......и на края - ду хаст !!!!После се оправдаваха по медиите .... ама бил бивш разузнавач, ама бил подготвян в СССР, ама не знам си какво - дедо командос ги направи смешни.Ей това е армията от 60 000 тюфлеци-заплатаджии.

И аз съм на мнение, че няма самоубииство. В архивите на МВР има и други подобни случаи-уж самоубииство на задържания, а той си е гръмнат. От друга страна, добре че са го гръмнали, защото иначе щяха да го пуснат. Нека разследването да е задълбочено и аналитично, за да има този път и наказан съдебно. Аман, в тази държава излиза, че си живеем възпитано и кротко, няма престъпници, няма отвличания, няма пътни инциденти. Изобщо, добре си съжителстваме, а и с добри заплати...

КАЗАХ ВИ ЧЕ ПОЛИГРАФА ЩЕ ВИ СКЪСА .ИЗДЪНИХТЕ СЕ ВСИЧКИ НАРЕД БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ .ПРОСТО ОТ СЛАБИ ИГРАЧИ ДОБЪР ОТБОР НЯМА .ДА ДА ДА .ПИЛЕТО ИЗЛЕЗЕ ОТ КАЛЧИЩЕТО НО .................НЯКОИ НЯМА ДА ИЗЛЕЗАТ НИКОГА.....................

Верно е, че нещо не е наред в България, но по-гадното е, че може би ще дойдат на власт такива, дето считат че съдебната система е прекрасна и виновните са само извън нея. Склонен съм да съчувствам на полицаите, а не на странните съдии и техните странни решения.

Какъвто премиера, такъв и министъра на МВР, такива и служителите в полицията. Трагедия...

вярна диагноза - остава да си помогнем сами и за лечението. Има няколко условия - оптимална незвисимост от външни фактори, ползване на това дето стърчи над раменете по преназначение и разходки по жълтите паета при необходимост. Разбира се и да си вършим работата добре :)

Тия колкото повече се обясняват, толкова повече затъват! А не знам защо казват, че е имало самоубийство? Много е вероятно полицаите да са го убили от страх, че е имало вътрешен човек полицай и ще бъде разкрит. Факт е, че дъщерята е успяла да каже по телефона, че е замесен и полицай. Това най-вероятно е и причината за смъртта и.

Няма престъпление с материален интерес над 1000 лв, в което да не участва настоящ и/или бивш служител на МВР. Отказват най-нагло да си изпълняват служебните задължения. На нас също са ни казвали - който има вила да си я пази (след 6 обир). Колкото по-малко и евтино МВР - толкова по-добре за сигурността ни. И не с корумпирани Рапони и Тикви начело. Аз смятам, че Мирослава е убита заради търговията с органи. А местните боклуци са решили да импровизират и да спечелят допълнително с изнудване на семейството. Неслучайно жертвата е на 17 години - напълно развита с мин износване на органите. Всички семейства на отвлечени деца и щноши са тормозени от МВР да не вдигат шум и дори са заплашвани. Нали затова бащата на Съвестин осъди България в Страсбург. Т.нар полиция играе комбина с албанската мафия. А знаем кой покровителства албанската мафия.

За какво предоверяване на полицаите към самоубития плещи Цветанов? Как ще се доверят на такъв човек, предвид психопортрета на пишман кримипсихолозите?

Няма нищо случайно в този живот. Планирано отвличане с трагичен край никога не е случайно. А и тези " близки" хора на семейство както бяха оповестени в началото на случая са самите извършители т.е. престъпниците. Имам само един въпрос: Кои хора имат подобни семейни приятели? Струва си да се помисли. А и това наследство от чужбина!? Живея в чужбина от дълги, дълги години и мога да ви кажа, че лесно пари и там не се печелят с честен труд, а наследството е доста глямо. Е, може и тотото да е спечелил човека!? Нека не се заблуждаваме. Положително и фамилията не е читава, то затова и полицаите са се държали аругантно. Не че това им дава право, но и на тях им е писнало да оправят кривите краставици и саморазправии с подобен край на лекомислещи хора. Вярно е, че им е професия, но има много извънгабаритен товар в тая държва. Масово се търси само лесния начин на печалба, затова и отношението на следствените органи е такова. Съболезнования за загубата. Младо момиче е , но нека търсим истината и другаде.

добре че се е гръмнал щото в съда можеше да му дадат условна присъда.

Некадърници и дилетанти са окупирали масово управленските нива ...

А премиерот кой ще го накаже за тъпите изказвания и обиди!? Кой ще му прости на този некадърен тъп самовлюбен бияч?

За какво ни е тази полиция?С нищо не се е справила.Ние им плащаме заплати,ранно пенсиониране за да не работят нищо.Убийства,битова престъпност,телефонни измами.... Докога ще е така?

Обаждането на Мирослава до сестра й е решило съдбата й! Щом е казала, че има замесен полицай, връщане назад няма. А ББ вика сестра й на двучасов разговор, за да "договорят" неглижирането на този факт! Интересно, какво е обещал?