Обвиниха Мейзер и за €30 000 подкуп, предложени на полицай

Окръжната прокуратура във Варна повдигна и второ обвинение – за подкуп, срещу Анита Мейзер, която беше задържана за убийството на съпруга си. Тя остава в ареста

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха Мейзер и за €30 000 подкуп, предложени на полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...тъпото си е тъпо... и вече се е омотало, като пиле в кълчища... Какво друго може да се каже по случая?!

Аууу, сега от Хелзинският комитет ще обвинят България за лошо отношение към циганите, към третия и петия пол...а на всичкото отгоре е и поданик на Барак Хюсеин, а ако развие клаустофобия в ареста ще трябва да плащаме хилядо долари обещетения.

Така е който си има работа с циганите...Аз си знам от малък -циганин или циганка като видиш бягай надалеч, а това момче докъде стигна ?? и най-жалкото е ,че не е сам???

Тази сутрин имаше интервю по БТВ с адвоката,който е наета да защитава въпросната госпожа.На въпросите,които му зададе водещият Антон Хекимян,той не даде никакви смислени отговори,,които поне малко да наклнят везните в полза на подзащитницата му.Това значи,че тя си е виновна и не могат да се извадят каквито и да е аргументи в нейна полза.Човек остава с усещането,че самият адвокат е обезверен и няма хъс,опорна точка в/у ,която да се захване ,за да я защитава.

да се чете-който е нает

то па един адвокат, да се беше вчесал малко, а той с една фланелка, сигурно до преди това компоти варил или пекъл чушки. АЙДЕ СТИГА НИ ЗАНИМАВАХТЕ С ТОЯ ТРАВЕРС. Да си го вземат в USA, то без това там е сборище на уроди и зомбита.

Тая все повече урунглясва. На маймун прилича, но е богата. Изводът е - да се върнем към маймунското и нищо маймунско да не ни е чуждо. Но, вижте в розово се облякла за пред съда, пък и артистка голяма - плаче ли плаче. Мухлясала чанта, но е такива са продукт на демокрацията - силиконки с балонки!

Облякла се е в розово донякъде да компенсира излъчването си ,което е отвратително.Ако не е този силикон,който и придава визуално сексапил и разните му масажи ,и маски,които си прави,то едва ли някой би я забелязал,ако се смеси с тълпата.Там в ареста няма възможност за такива екстри и съвсем ,ще лъсне нейната същност.

това зомби не може да се смеси с тълпа, най-малкото камбата му ще стърчи пред всички, а като се има предвид, че и стадо уфсе ше се разбяга като го види къв сурат има...

Просто, забравете този случай, Скоро убийцата ще бъде освободена от ареста и ще отпраши към САЩ! Тя е гражданка на САЩ. А България е подписала споразумение със САЩ, че няма право да съди в български съдилища граждани на САЩ! Навярно, страната ни ще бъде осъдена от америански съд, да и заплати голямо обезщетение, за задържането и в арест и опити за повдигане на обвинения! Гражданите на САЩ у нас са недосегаеми! Те са ни господари, а България със споразумение се е признала за нищо пред САЩ.

стига си бълнувал глупости. България може да съди американци

Дезинформация! На, кой се мазниш с тази заблуда. Как така ще съдим господарите си! Ти си луд! Да бе, да! Имахме право да съдим американци, ама по времето на Развитият Социализъм! Сега гражданите на САЩ могат свободно и безнаказано да нарушават нашите закони, на наша територия! Това е положението, Марийке!

да си го вземат траверса у САЩ, халал да им е. Таман някой нов хорър могат да спетнат.

Значи за тази разбрахме, че освен пълен парцал и прстъопница, е и безкрайно грозна и нагла, а и невероятно тъпа отгоре на това! И с големи силиконови цици! Ами ясно е, че има всички качества, за да е номер едно в новините и медиите в България!

Проста - със сигурност. Но тъпа - не мисля - доста добре се е ориентирала досега в живота. Все пак се говори, че жилищната сграда и други разни иманета са си нейни.

Колко сте злобни всичките. Вие тази жена познавате ли я ? Нещо да ви е направила на вас ? Затова си мълчете, оставете съда да реши. Е затова няма да ви върви, защото сте зли !

Не е задължително да я познаваме,когато на лице има УБИЙСТВО,та дори и да е по непредпазливост!Какво ги топли близките,че е било без да иска и че е била добра ,и тем подобни.Колко трябва да си тъп да затегнеш тия коварни свински опашки и то около врата,това не ти е канап?! Опитвате се да я защитавате,но и самите Вие нямате аргументи.

Първо - не съм сигурен дали това е точно жена, според мен не е, и второ - няма как да познавам такова същество, ууупс, жена де, или нещо като жена, щото все пак имам някакви естетични минимални изисквания, не от друго, от цебеуважение и за тонус. А иначе едно е вярно - спирам да коментирам тази, защото е наистина абсурдно и безмислено. И твърде прекспонирано!

Жал ми е не за дамата а за коментиращите. Буквално прозира неудържим комплекс за малоценност на късопишковци. Случката е трагедия. Семейна. Но още по-голяма трагедия са коментарите на късопишковците. Колко от вас са били с жена, след която мъжете си чупят вратовете да се обръщат? Аз съм бил 1 година с 53 годишна, аз на 37. Побъркваше ме присъствието и само. Когато ходехме по улицата мъжете се спъваха като я погледнат.Никоя 18 годишна не бих заменил за нея. Колко от жените тук са били с 12 години по-млад мъж? Че и пич. Нито са крали, нито са излъгали някого одумваните. Малцина могат да се похвалят от вас с "откровенност" в леглото. По-страшното е да се събуждаш до пърдяща буля чиито розови кюлоти заемат половината простор....и да се окаже, че кошмарът е реалност.

Еххх Макавелиии едното няма нищо общо с УБИЙСТВОТО!Очите гледат различно всеки си има вкус и точа,че е бил с по-стара от него е на заден план пред това,че го е убила,макар и по непредпазливост.Има ли УБИЙСТВО,има?!Другото е само бла,бла.Колко може да си прост,че да не се усетиш,че затягайки тези коварни свински опашки,че може и да доведат до смърт?!Така,че недей да я оправдаващ за постъпката с това,че е била хубава,секси и каквото щеш там!Какво значение има какъв е убиеца,хубав или грозен,какво го топли убития и неговите близки. Жалко за жертвата и дъщеря и дори.

Принципно е така. Обаче точно тези двамата са доказателство, че г*з глава затрива.

Момче ти си един обикновен бабоеб,ама си и сляп ти не виждащ ли ,че това е циганка със силикон??

Макиавели, ама много си прост. Тръгни с една маймуна по улицата и се дръж с нея, както сигурно си се държал с 53 -годишната к.. а ( искам да кажа кАКа, вие да не си помислите друго за к .. а), и не само мъжете, но и жените и децата ще се обръщат след вас. Щом това ти е критерий за " жена"

Може да ви се стори ненормално,но аз ми е жал за котето.Разбрах,че е имала много красиво котенце,бяло пухкаво на 1 годинка.Котките са много интелигентни създания и те усещат,когато нещо не е наред и тъгуват.Има ли кой да се грижи за него?

В контекста на случката си е баш ненормално, освен ако не правиш алюзия с котето на дамата. Лично мнение.

Именно,става въпрос за котето на дамата.

Кикимората си има дъщеря. Надявам се тя да е жалостива и да се грижи за котачето. Или пък някоя от приятелките на майка й.

Госпожата е пледирала към съда да я пуснат от ареста ,че видите ли била е майка имала е дъщеря.Дъщеря и е пълнолетна и може сама да се грижи за себе си,както казвате и за котето.Но тази Мейзер преди да убие съпругът си,мислела ли е,че той има майка?За такава няма милост. Само се чудя съпругът и как се е оставил тя да му сложи на врата въпросните опашки?То да е на ръцете иди дойди,но на врата............?!

Какво се церемонят с тази дърта чанта!! Да получи максимума и да не ни занимават повече с нея!!

3начи, 30 000 евра, подкуп,.. A ????! Tази "кака", боцето 100% ще я Oпраска!! Eй, лош Mат*рял, бре хора!!;))

Значи,,цената,,е по-висока,направо ги е обидила:)))

А бе тая искала да се изповяда пред журналистите ама от прокуратурата не ѝ дали. Що ни са такива законите де да знам. Сигурно и процеса ще ни го преразказват. Я гледайте как е по света. Оскар Писториус по телевизиите и интернет на живо. O. J. Simpson на екрани в цялата страна.

Донт хейт ми куз айм бютифул.

Положителното от цялата работа е, че циганките от сливенския затвор ще й удовлетворят садо-мазо наклонностите за дълго време напред

Kато, и видях снимката, се уплаших бре!!? Aко, легнеш с това чудо, ще умреш, без "свински опашки"!!

Mале к'во време дойде, от компутеро та у кревато, а ние едно време се фащааме до момите на орото у село и де , че ток ме бие...а у бузите - червен , червен от срам що знам к'во иде после след орото...на седенките с момите вечер се шашавееме , а сега сте се узяпали у фесбуци и к'во ли не там...:)))

ей , я съм горе-доле грамотен и у село само я говорим на аз , а и да ви каем я не си връзвам с тия свински опашки и доматите за колците , що ше умрат , а таа шаврантия да земе да връже жив човек с тия сиджимки е отврат бе ! Tоа дангалак се чудим у ред ли е бил ?

Е тая добре се дъни. Убийство по непредпазливост от 2 до 8 + подкуп 10г. Предложила 30 000€ глобата е 15 000. Сега като плати на адвокати 15 000 и кръвнина 15 000. Пак ще ѝ вземат откупа и ще лежи 18г. Абе ония на Мишо бирата чу ли се нещо да са ги осъдили. Ми явно бързо са казали какво е станало.

А на бас че няма да лежи. Милионерите в БГ не Одят у затвора бе.Не го ли разбрахте.Сега ще дойдат 2-3 адвоката отвъд океана и ще наврът следствоето и прокуратурата в миши гъз

Хич не се притеснявайте за парите и.Тя вече е бита карта и няма нужда от откуп,защото ще я тикнат в дранголника,ще започне имуществена проверка и накрая ,ще и конфискуват всичко ,защото няма да може да докаже произхода им.

А тези, на които са парите ще седят и ще чакат да видят какво ще стане.

тази ако имаше грам мозък, щеше да си купи първия билет за уса и да се омете без да я надушат...ама от де?

Циганката се оплете като патка в кълчища. Вместо честно да си признае колко извратен ку-воляк е, мълчи за "игричките", лъже и подкупва полицията!

Брей, че неподкупни тия полицаи бе, а съдийката без пари пусна турчина след убийството на мотористите

Баси и травеститката ! Ужас ! Ще повърна !

По служебен телефон подкуп на следовател от силова институция ? Пак добре ,че кифлата не му предложила по фейса !!

Преди 2 месеца яла седмица новини за Митю Очите, сега цяла седмица новина за Анита Мейзер. Да си помисли човек, че в тази държава освен мутри и проститутки други няма.

То добре, че е това обвинение наче за убойството беше много малко. Как ще е по непредпазливост?! Да не би да се е подхлъзнала и паднала върху него или в боричкането да го е блъснала така, че той да си удари главата някъде. И пак такъв голям мъж не би умрял лесно, съвсем съвсем умишлено си е кой знае как е викал преди да умре

Образовай се малко сексуално...Не е нужно да прилгаш наученото, но ще те спре да пишеш смешни коментари :)

A странно как е викал, като не е имал приток на кислород към дробовете

Да бе разбрах, че тяхната любовна игра е била брутална и различна, чак не искам да си представям..Това, което аз опосвах е друг примерен случай, който според мен би бил непредумишлено убийство..

...сега точно полицаите и садиите ще проявят "чудеса от храброст и находчивост "..за да си сваршат работата ..както законат го изисква...все пак трябва и да се показва и работа ...особено преди избори и особено срещy безлична жертва,която по- скоро е освирквана в Bалгарiя така или иначе...в сащност на кого му пука за нея ,не здрав процес срещу нея би сваршил много удобна работа на системата за да се самоизтакне ,че видите ли ..ние си варшим работата....а какво стана с пребитото от бои момче от мутрите???..какво стана с избягалiя турчин -убиец ???...и много други...обаче този силиконов мозак ще го разпанат и това е !!!

да, нелепа държава...мислят ни за изключително тъпи....И може би сме, щом злобеем,щото жената била грозна и нз си каква.

Тая магистралка какво очаква, да я пуснат ли!

За всяко обвинение-присъда и после наказанията да се сумират-имаш две присъди по 5 години-лежиш 10.

Да беше ги взел , 30 000 евро и свирка без пари ! Аз бих ги взел без свирката !

Обективно погледнато , не виждам кой знае каква вина в Анита, освен , че не е напращяла от интелект, но това няма отношениое към смъртта на партньора й. Той не е насилван да бъде връзван, не е насилван да прави секс, не е отвличан, всичко е било по взаимно съгласие и как иначе тази жена може да малтретира планина от мускули като културиста. Някъде обаче общия им план се пропукал -свинската опашка стегната малко повече и задушава. Ако е и от големите размери никакъв шанс да се скъса , или освободи-може само да се затяга. Трудно се реже и с нож. Който е работил със свински опашки знае, че най-големите размери се режат само със специални клещи резачки-с нож никакъв шанс..Т.е , прекомерно затегната , свинската опашка (нарича се още "тай-рап" )гарантира смърт, защото клещи резачки могат да се купят само от специализиран магазин. Давам си труда да пиша всичко това , защото съм на три водки и още не ми се спи и защото не виждам кой знае каква мозъчна разлика между жертвата и убийцата, а освен това се начетох (от скука) на коментари, които са писани от не по-интелигентни от Анита.

А излъгала го е тя някак, както го е излъжала да се обени за нея прикривайки до последно възрастта си. За иб селс игри шесно го е подмамила - хайде коте, моля те ела, липсваш ми ала бала..

Може да го е дрогирала преди това?!

Мале калва баба Яга. Йайде, хайде да не се прави на нещастна в затвора ще и хареса. Колкото по-дълго, толкова по-добре. Може да удуши няколко други убийци и циганки. Жалко за хубавоя мъж, можеше да ощастливи други, свестни жени.

Единствената новина тука е, че полицаят е отказал подкупа. Сигурно му е било малко и се е обидил от офертата.

Има два варианта - Или човекът е честен или не е имало как да ги вземе... Това е труп. Не са 20кг дрога или нещо друго.

Запис се е правил. Как да ги вземе човекът, даже и да му се иска!

Просто тази няма никакви протекции и ще види "правосъдието". Както вкарват един наркоман за една доза за няколко години в затвора, а продавача е на свобода. Малка държава. Всичко се знае й е корумпирано. Осъден Й народа да се радва, докато разграбват голямата работа.....

Смътно си спомням, че преди време бях чел някъде, че подобен тип секс(връзване или заключване с белезници) е препоръчително да се прави когато двойката не са сами. Има опасност да се случи нещо на някой от двамата, и тогава този който е с завързани(заключени) ръце, е беззащитен или не може да помогне, ако на другия му стане нещо.

Пф, тая е по-тъпа и от Бойко.

Направо ми стана смешно...Малко дете имам..само 26 годишно...няма кой да го завиваааа ...

да го кърми финансово ли?

Сега ще я изкарат невменяема и ще отърве пандиза, а в лудницата няма да стои повече от 3-6 месеца - държавата е бедна да държи пациентите си в психиатриите целогодишно...

Здраво пипат и полицията, и прокуратурата. Когато решат - могат. Де да беше така винаги... Например - с турчина-убиец.

шофьор,а тази ще храни цялата с-ма!Сега тези в сливенския/болшинството от нейния ген/ ще се извратят по американски :Д била майка,ами тоя беден анаболчо няма ли майка или щъркел го е носил?

Какво ни занимавате с тези боклуци??? Дреме ми на шмайзера, какво ще стане с нея. Тикайте я зад решетките, пък барем има един осъден за престъпленията си.

С Митьо какво става, никаква информация нема вече втора седмица...

Хм, полицаят отказал подкуп ... Ще ги вземе съдията и ще оправи нещата.

Ама то бива да си прост, бива, ама чак пък толкоз...Тя крими романи поне не е ли чела? Да скалъпи такава лъжа, съшита с бели конци, че оставила мъжа си с непознати пред блока и после го е намерила мъртъв, при положение че има камери и асансьора е с чип...Ми то после и да е искал полицая да вземе подкупа, предложен м/у другото крайно балъшки, не е могъл, защото е означавало да сам да се закопае, разчитайки на малоумните показания на тази жена. Но най ми е странно, как така за отнемане на живот, макар и по непредпазливост, се дават по-малко години, отколкото за подкуп на длъжностно лице...Излиза, че човешкият живот е по-малко ценен от подкупа...

откъде има 30 000 евра?! Според мен трябва да получава социални помощи, ама най-много наполовина от тези евротъмнозелените от Максуда. Всяко евро отгоре е от престъпление! Я е заработвала като плашило на бостан, я е изпълнявала разни мокри поръчки за получаване на инфаркт, като се е показвала отблизо на разни хора със слаби нерви. Нито лев данъци не е декларирала Крокодила!

Тази счупи тъпомера

да я осъдят на общественополезен труд на границата да плаши нарушителите. Така ще се реши и въпроса с нелегалната имиграция.

Е пич, този коментар ми оправи годината направо!!!Благодаря ти ...

И неограничен достъп до свински опашки ако има добро поведение.

Откровено казано ми е кофти за жената, изглежда съсипана. Изкараха я най-опасната убиица едва ли не. България-страната с двоен стандарт. Някви тежки убиици са на свобода , а жена ,която едва ли е извършила нещо подобно съзнателно ще лежи в затвора като най-големия престъпник.

Точно така е. Ега ти, май има хора, които никога не са се наслаждавали на секса и те я набеждат! И какво като била с 12 години по-възрастна от него? И аз дълго време съм имал гадже, с 22 лета по-млада от мене. Уверявам ви, никога не ми е пречила разликата:)

Комплексар. Намерил с какво да се хвали.

имал си, ама къде е сега като самолета не се вдига вече

На мен за убийци не ми е кофти. Нещо много се поставяш на нейно място и се отъждествяваш с нея, май и твоята не е чиста?

Tя - м*урвата , знае много добре , че със свинските опашки "разхлабване" нема - трябва да се срежат , освен това има (тя ги знае тия работи по-добре от нас)в специализирани магазини безопасни играчки за извратени като нея , но тъпото си е тъпо !!!

На тоз вампир да му се забрани, не требе да види к-р до края на живота си ,щом не може да опази ...

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С РАЗНИ БОКЛУЦИ!!!