Студени досиета: Разстрел на 10 000 км от София

На 9 март 2001 г. писъци огласят оживеното фоайе на луксозния хотел "Сонеста" в град Оранестад - столицата на остров Аруба в Карибско море.

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: Разстрел на 10 000 км от София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

досиета служат за отвличане на вниманието от актуални за деня теми като например Митьо Очите и неговия работодател, бившия шеф на криминална полиция Бургас.

Значи, предупреждавам всякакви мулета, че се разстрелват от мафията, дори фалове за 10 -тина кг. наркотици, заловени по митниците, да не говорим за Пантев, който го помня като голяма "панта" и си заслужи това, което търсеше !!! Ще го намерят не на о. Аруба, ако е нужно и в Тихия океан на някой глупав Атол и пак ще го очистят !!! Дали са 400 или 600 кг. кокаин - няма значение. Това е цяло състояние, за да убият стотици такива като Пантев !!!

Бе, не съм спциалист по взривове, но тоя хотел още ли съществува след взрив с 12 кг тротилов еквивалент в стаята или това е поредната бомбастична статия на журналистите? Има ли компетентни по взривни вещества да вземат отношение?

Дали ще чуем подобна добра новина за главната мутра в БГ, заради която двете групировки СИК и ВИС се караха непрекъснато..

не информираните . В кой диапазон от време бяха почистени боклуци ,като този и кой беше секретар.Какви милиони какви колумбиици, ААААА

Разбирасе,че искат да ги реабилитират,преди бяха хайдути,после партизани а сега мутри.

Няма Левски , няма Ботев а, само мафиоти и нарко дилари . Това е съременната история на България. Попитайте утре утре в училище за Ботев и Левски почти никой няма да каже нищо но за СИК и ВИС доста ще ви разкажат.

Oт нова година насам се вадят "студените доеиета" на престъпниците,защо ли ?да не би да ги реабилитират и да ги направят герои и да стоят до Ботев и Левски?

"S.I.C. transit gloria mundi!"

с Поли като сега си имам работа с европредседателството?!

...и кога НайНакрая Ще Изкажете че АбсолютноВсичко у Нас - Е умалена версия на Същото в Русия, Домакини/Дир.бг ?! ...та #Кой Е И Поръчителят И Изпълнителят - от Ясно та ПоНайНайЯсно.

те са национални герои,само че объркаха преходът!трябваше да убиват и обират червените св*ни,а те тръгнаха да рекитират народецът беден

Е да, ама то Баш цитираните от Вас (ЯсноЧии Свине) ги "създадоха" ...

Aleko

Хотел Амбасадор е съборен вече....

ха ха, сега Поли, Доктора и изброените УМНИЦИ се пекът в Ада, а пък аз без да съм мутра с много пари съм си дигнал краката и си пия биричка...дали изтрепаните бандюги ми завиждат и искат да са на мое място как мислите?

Едва ли.Винаги съм казвал, че тези така наречени "топ мутри" са изключително тъпи парчета.Да замениш няколко години луксозен живот за смърт преди 40 годишнина го може само изключителен тъпир.Всяко продало се копеле си го заслужава.

интересно ми стана колко от споменатите лица вече не са между живите

Защо отделяте толкова голямо внимание на тези престъпници? И описвате най-подробно биографиите им? Може би за пример на младото поколение? Като национални герои?Не сте ли отвратени от работата си?

Всички тия са част от партизанските отряди на Кремъл ,под ръководството на ДС и цялата законодателна ,съдебна и изпълнителна власт за времето на прехода и пряко или коствено отговорни за това !

само дето Полито било син на фабрикант и си върнал сума ти имоти. Ма това са подробности нали?

много от туземните фабриканти са слугували на азиат-болшевишката деспотия още преди 9.9.44-та, дори са финансирали продажната брп(к) ???

решил,че вместо да инвестира коректно наследството си,по-насметка е да стане трафикант на наркотици! Явно не само той така мисли. Логично-който си играе с огъня рано или късно ще пострада! Не ми е тъжно от тази загуба!

Тези "Студени досиета" само потвърждават неспособността на държавата да залавя престъпниците и да създаде условия за спокоен живот на данъкоплатците си.

на ортака му Боко

ДА БЯХА СЕ ИЗБИЛИ ВСИЧКИ ПОМЕЖДУ СИ ОЩЕ ТОГАВА ,А ТО И СЕГА Е ПЪЛНО С МУТРИ- КАТО ПОЧНЕТЕ ОТ ГЕРБ И НАТАТЪК...

"СТУДЕНИ ДОСИЕТА", ами стоплете ги малко! ИЗГОРЕТЕ ги и не занимавайте хората с тази измет! Не вярвам някой честен човек да тъжи за този "ВИП елит" на нацията ни.

Да, атентатът на гара Буново изглежда е по-маловажен от убийството на Пантю. Но нищо, има и такива българи, които свързват 20 април не с Априлското въстание, а с рождения ден на Хитлер. Учете най-новата седесарска история, писана в Истанбул и далеч ще стигнете.

Кой ви плаща за да правите помени на аверите на тиквон!? РАДВАМ СЕ И ТОГАВА И СЕГА КОГАТО СЕ ИЗБИВАТ МУТРИ ... А ДАНО И СЕМЕЙСТВАТА ИМ И ДЕЦАТА ИМ ДА ЗАТРИЯТ!!!

Как не престанахте толкова години да ни занимавате с тази измет. За България излиза, че са национални герои. Нямали толкова за какво друго да пишете?

Убитият престъпник е героят на нашия преход и медиите му отдават почит. Днес е годишнината и от атентата на гара Буново, при който заигнаха невинни българи от ръката на атентатори - български турци. Медиите!!! Народе!!!

На мястото на комунистите дойдоха мутрите. Ама казват, че било по-хубаво. Стокхолмски синдром навярно...

Че това са си същите куманяги - сичките са дошле с куманиЗки препоръки от куманиЗки огнища, като полицейската академия в Симеоново, военни академии, спортни мутри, но сичките до един - възпитаници на партията майка, поредно покуление куманяги и протектирани от бащите си - куманяги. Какво се правите куманягите, кое покуление веки, саму куманяги управлевът, народа знае и вижда.

ДА НО ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ЧЕ ПРЕДИ ДА ОТЛЕТИ ЗА АМСТЕРДАМ ОТ ТАМ ЗА АРУБА ПАНТЕВ Е БИЛ В КАБИНЕТА НА МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И СКОРОСТРЕЛНО НАПУСКА БЪЛГАРИЯ .......

Като гледам тази черно бяла снимка та се питам за кой век става въпрос? А като прочетох синьо зелени очи та се позамислих дали въобще съществуват такива? Айде стига сте ни баламосвали с такива скалъпени статии. По- добре напишете истината та да разбереме за какво става въпрос.

Нали не си представяте, че всичко това е виреело без знанието и дългата ръка на спецслужбите?

Дано всеки такъв го последва! Престанете да занимавате хората с престъпниците!

Женята,Стръмнината,Мечката, лавината,печката все хубави хора на наркотици убийства все хубави работи!!

Поднасяне на венци от МС ще има ли?

Наследил много имоти след реституцията. Защо му е било нужно да се занимава с наркотици?

Защото човешката алчност обикновено е безгранична.

И както казва народа "Лаком г.з кръв се.е"

Шефът на Еднокнижния.

От всички направени коментари до момента разбрах само едно нещо- Всички гледат сеир и обясняват това онова, чели не до чели от книги и т.н. Като всички толкова много знаете и можете защо не се вдигнем и не ги размажем тези дето всички ги знаем и един път да покажем че сме единни и наистина Съединението Прави Силата, но явно ще си продължим с максимата не е важно аз да съм добре важно е Вуте да е зле. Успех!

Бъдещ бивш министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на групировката "герб-Буда", бивш пазач на паркинга на бай Миле, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствената му глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.

Говорят за обкръжението на Бойко от онези години. Има общи фирми с основатели на СИК. Макар там да не са го брояли за никой. Цитат от някъде: "Често ми идваше да му шибна един, но щеше да стане голям проблем и Пашата и Поли да се скарат. Иначе и Поли не броеше Бойко за човек. Беше се излъгал да отиде на един рожден ден на половинката му Цветелина." Ако не знаете, когато Бойко стана кмет на София, същата година прави плащанията към общината да минават през тогавашната банка на споменатата му приятелка. Само от таксите от хората е събирала на месец сигурно по някой милион лева. Абсолютен конфликт на интереси! Иначе подсъдим бивш охранител на Бай Миле казва, че за трафика на хероин от Турция е бил отговорен Борисов - това под клетва в съда. Има го на снимки на парти на СИК.

КОЙ СЪЗДАДЕ И ГРЪМКО РАЗМАХВАШЕ ОГРОМНИТЕ ФИНАНСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ МУТРИ- НАЙ ЧЕСТО БЕДНИ МОМЧЕТА, КОИТО НЯМАТ НИКОЙ ЗАД ГЪРБА СИ, А СЛЕД ТОВА БЯХА ИЗБИТИ КАТО КУЧЕТА ПО АНАЛОГИЧЕН НАЧИН, КОИ СА ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ, ТЕ ТАМ В ТЕХНИ РЪЦЕ СА МАТЕРИАЛНИТЕ И ФИНАНСОВИ БОГАТСТВА, КОИТО ТЕ ФАЛИРАТ АКО НЕ ГЛАСУВАМЕ ПРАВИЛНО- ТА КАК МОЖЕМ ДА СИ ОБЯСНИМ ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИ, ЗАЩИТАВАЙКИ ЛИЧНОТО СИ БОГАТСТВО И ОГРОМЕН КАПИТАЛ, НО СА ТРЪГНАЛИ ДА ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ КАПИТАЛИЗМА" - ВИЕ ДА ЧУХТЕ НЯКОЙ ДА ГОВОРИ ЗА БЕДНИЯ ИЗБИРАТЕЛ НАЛИ НЕГО ЗАЩИТАВАТ И ПИТАМ НЕ БЕШЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ ПОЛИГОН ЗА ИЗПИТВАНЕ НА НАЧИН ЗА БАНДИТСКИ ПРЕХОД.

d4

представям си колко следователи, дознатели и тем подобни търтеи са напълнили гушите по време на "разследването"... и накрая -едно голямо НИЩО! "студените досиета" са средство за прекомерно забогатяване на нЕкои господа-другари.

Един въпрос ме терзае: Какво се е променило в България от онова време???

Имената! А при Борисов1, Борисов2, Борисов3 номерата!

не стана ясно кои другари контролират и осъществяват трафика на хероин и кокаин

Как да не стана? Вече близо 10 години има мир и процъфтяване на нацията!!!

Неслучайно в САЩ и Великбиратния имат отдели Студени досиета и обикновено там работят ченгета с много опит ! Тук само си пишем във вестниците за тези студени досиета !

А Луканов кой гръмна? И какво стана със задържаните украинци?

Hикой не е гърмял по луканов,гръмнаха и погребаха двойника му.

Ха Ха Ха.Трийте, трийте, мнението ми за вас като журналисти си остава същото.Айде напишете за днешния Пантев.За днешния Маргин и Павлов?Няма наркотрафик в България ли вече?Дайте малко топли досиета да ви видим. Що се отнася до тая хлебарка, напразно се пънете.С изключение на мутресите му и някой авер ако е останал жив, всички нормални българи само се радват че са се отървали от тоя гад.

Поли са го пречукали конкурентите му, след като са разбрали от къртица, че купува крупна партия кокаин в Аруба, за да завладее чужд сектор от пазара в Европа. Аруба е нещо като борса на едро за колумбийските производители, там се стичат наркотърговци от целия свят, теглят кеш от офшорните си сметки, купуват кокаин, и го качват в прикрепени към дъното на яхти контейнери. От там тия яхти превозват наркотика до следващото депо (или на Карибите, или директно до Канарите), където го скриват в контейнеровози и танкери до Европа - Испания, Португалия, Италия, Гърция, Холандия.

И ся що издаде схемата? Ква ти беше далаверата? Трябва да мислим друга схема заради тебе.

Кефиш ме колко си компетентен...Пускай чат-пат по някоя статия да ни доразкажеш още нещо?

не думай и колко трябва да си тъп да си нацапаш работното място???

А как минават през бермутския триъгълник и океанските бури?

Кажете кой е бил гладен секретар на МВР през тези години на убийствата? Някак си скътавате името на вожда през тези години, а той е един от главните герои.

Главен секретар на Аруба ли?

Кои СИК-аджии и ВИС-аджии останаха живи днес ?

Съдейки по телефонния номер - и твоето време изтича...

Гаче ли не знаеш! Боко, Цоко и компания! Ха стига вече ни подхвърляхте кьор фишеци, дир-а! Явно яко започва да му пари на Тиквун суджук ОВ под гъзеца и го хваща шубето, та аверчетата от гроб започват да ни сабалбукват с разни претоплени манджи!

Погледни правителството

Да ти звънна ли на тоя номер, да пием по бира?

Ох. Пуснах сАлза..

доле

... и аз ...