Полфрийман на свобода без паспорт, ще се подписва в РПУ: Вярвам на българите (снимки, видео)

Австралиецът заяви, че няма да се опитва да напуска страната, ще бъде настанен на адрес на приятели

Обратно в новината

Коментари - Полфрийман на свобода без паспорт, ще се подписва в РПУ: Вярвам на българите (снимки, видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма страшно Джок,Твоето убийство е за самоотбрана. България познава къде,къде по-върли убийци,масови убийци,убийци на своя народ, които не се посвени да награждава с най -високи звания, отличия и ордени.Масови убийци които до преди 30 години бяха дори народни представители,министри, и не изпитваха никакъв срам заради чудовищните си престъпления.Истински врагове на народа които не получиха възмездие.

Абе работата е ясна. Понеже сме правова държава, ще се назнчават нови и нови съдебни състави докато накрая ще се угоди на някого и ще го върнат в затвора. Видяхте футболните фенове как представиха БГ на мача с Англия и си представете дали е вярно, че австралиеца а не феновете във фаталната нощ е нападнал сам 15-16 озверели мислещи се за недосегаеми от закона(но не и от съдбата) .са го направили.

Дайте адреса да му занесем хляб и сол на тоз герой?

Надявам се всичко да приключи добре за това момче!

А как е приключило всичко за нашето, българското момче не ти пука, нали кукувице продажна.

То "момчето" и така си е добре! Толкова го обгрижват отвсякъде, че човек се чуди с какво е чак толкова специален, освен с последната сричка на фамилията си.

Сигурен съм че олигофрените които посрамиха българия на мача с англия са синчета на някой депутат, милионер, шеф и доносник от ДС Не могат да ги пипнат защото бащите им мигом ще дотърчат и ще обвиняват англичаните за това което стана

Каква почит, какво медийно обгрижване от бая време на един убиец:(((((( Ежедневни противоречиви писания ама на кой му дреме като се отвлече вниманието от назначаването на нефелния ама изпълнителен гешев:((((((

Тези дни отвратителните лица на омразния на всички българи Хелзински комитет са на вахта денонощно и тролят, ли тролят. Вероятно заплащането е добро?

Вярваш трънки, подучили са те какво да говориш, преди да напуснеш страната. Българи, служещи на дявола във финансирани отвън туморни образования. Това вече не е демокрация, това е някакъв социален мутант, който поставя на високи постове негодници, които срещу пари продават род и родина. Нито присъдата е справедлива, нито освобождаването му. Той нагло ви показа среден пръст, на сополивите, страхливи продажници, населяващи страната, оскверняващи заветите и кръвта на предишните поколения. Позор.

Толкова мнаипулериеми информации излизат че човек се чуди кое е вярно... До вчера ни убеждавахте как паспора му щял да му се даде като приключи всичко а сега пишете че гое имал в себе си и са му го взели?????? 4телефона с камери ???кой ли му гие осигурил та и счупил този с камерата, ама били и скрити???? Въобще всичко което говорите е една голяма простотия и в нормалните правови държави нямаше да занимават хората с един убиец на който всичко му е разрешено що на другите не е..

Работата е там, че това което му се случва се случва непрекъснато (визирам предсрочното освобождаване), просто за него се вдигна голям шум (и ако попрочетете повече, ще видите, че е именно шум, с разнопосочна, често противоречива информация) - защо, не мога да отговоря, може би вие ще можете, като потърсите кой вдига въпросния шум, т.е. кой има интерес от това и защо ...

ТОЯ БЕШЕ ГАДЖЕ НА ЕДИН ЦИГАНИН ОТ 2РИ ОТРЯД.

ПИПО

А ти любовницата ли беше?

И кого са заклали на стадиона не разбрахме?

абсолютна самозащита си е . в уличен бой, в тъмното, срещу 15 човека и под афект, не е възможно да чакаш някой да ти посегне , па да е с лице към теб, па да извади и той нож . по китайските филми го има само, където са наобиколили добрия в кръг и се изчакват и му влизат един по един

всички видяхме срещу какви орангутани се е изправил Полфриман.

Но ние оставаме в страна, в която ако опиташ да се защитиш срещу развилняла се група деца на ДС сътрудници, ЩЕ СИ ВИНОВЕН!

Гледам, че цяла нощ са се трудили тук под различни никове шепата другарчета на Полфрийман и съм впечатлен от силата на коката. Дерзайте, метили!

си мислехте, че е лесно да се манипулира общественото мнение :)

Явно в клетата ни България не Съединението, а Надупването пред историческите ни врагове англосаксите прави силата - така както ние я разбираме, като лично благоденствие. Мноо готин микс чета тук - от омраза към сънародниците и сметкаджийство в стил "да бутнат някой лев от фондацията, да ме уредят с местенце в НПО". Ако защитниците на убиеца можеха да се видят отстрани, щяха да пламнат от срам (в случай, че изобщо са им останали сетива от навеждане).

ПИПО

Колега, хайде ако обичаш да се придържаме към конкретният случай и видните вече за вече всички доказателства. Англосаксонци, робовладелци, НПО, битката при Дойран и славата на великият генерал Вазов нямат нищо общо тук. Става въпрос за българската съдебна система и колко независима е тя. Дали силните на деня могат да контролират служби, прокуратура и съд? Въпросите които вълнуват българина по този казус са съвсем различни.

го вълнува и това: ЗАЩО антибългарите от "хелзинкския" "комитет" подпря ха въпросния екземпляр? СЛУЧАЙНОСТ? При шорош&подлоги случайност НЯМА!!!

Защо всичките ни висши полицаи изглаждат като свинаци или мутри?

Софиянци много да внимават как се държат на улицата, да се усмихват, да са любезни с циганите, щото полфрийман е вече свободен и обича да мушка с касапски нож!

ПИПО

Добре, ще внимаваме. И до колкото знам нож тип пеперуда не е нито касапски нито боен нож. Продават се на път и под път.

Как може да се приеме, че се е поправил човек, който и сега отрича вината си? Двете тези са взаимно изключващи се. Поправил се е човек, който е осъзнал, че е извършил престъпление и, че в бъдеще няма да допусне да извърши друго. А той смята, че в действията му няма нищо нередно. Значи като излезе и ако попадне в същата ситуация, ще действа по същия начин. Къде по дявалите е поправянето!?

Трябва да преосмислиш някои неща. - при самозащита вина няма. Бил е сам срещу доста, използвал е ножа си. Без него са щели да го направят на пихтия. - Джок показа на всички нас, че не е хубаво човек да гледа сеир отстрани, а когато види неправда - да се намеси. - не е нормално ултраси да вилнеят по улиците на София и да гонят когото си искат. Както не е нормална издънката им с расизма на стадиона от онзи ден. Това не са нормални неща.

Полфрийман е нападнал момчетата за да "защити" според него двама циганина които са вандалствали. В студентите не е имало никакво оръжие, за да решат да нападат когото и да е

"Джок показа на всички нас, че не е хубаво човек да гледа сеир отстрани, а когато види неправда - да се намеси." Точно така. Не е хубаво да гледа сеир отстрани, трябва по най-бързия начин да изчезне за да види колкото се може по-малко и за да не го обвинят, че е направил нещо. При първия сигнал, че ще става нещо нормалния човек, който се интересува от личния си интерес трябва да се махне. Също така голяма грешка е да се месиш като видиш някакви неправди. Първо не трябва да ги виждаш (ако видиш, че става нещо, което може да прерасне в неправда - омиташ се за да не видиш какво става и да не се занимаваш да даваш показания в полицията - защото могат да те арестуват и да се отнасят зле с теб, има много случаи на арестувани и малтретирани свидетели от страна на полицията). Ако си беше стоял кротко в заведението (беше се снишил по стара бай тошова традиция) щеше да си спести запознаването с българските затвори и българската съдебна система.

Аз пък знам, че не е нормално да ходиш с нож в джоба си, когато мирно се разхождаш по улиците! Подозирам, че не е и законно.

Най- важното за нас е, че се доказа, че живеем в много добра имитация на държава. Съдът не е последна инстанция, за да стане нещо трябва някой да се обади и да нареди...и т.н. Как точно се предполага да вършим работа? Четеш какви са законите, научава процедурите, правиш си някакви прогнози и почваш да си строиш лятна кухня. Оказва се, че трябвало да търсиш ВРЪЗКИ, а не да спазваш закони. Да да - лятна кухня, не небостъргач. Ами пичове дете ми ако учи не мисля да прави кариера тук, ако не му отдава ученето, тогава ще е тук, ще търся връзки , защото тук знания не му трябват, трябват му връзки. Навсякъде има корупция, важат връзки , ама не и за ВСИЧКО.

За каква самозащита говорим, след като този е нападнал и наръгал двете момчета в гръб........това са фактите. Ударът с нож през гърба най-лесно пронизва сърцето и се стига до смърт. Стига вече коментирали кой е лумпен. Този съвсем съзнателно е знаел какво и как да го направи. Вижте доказателствата и фактите. А сега са впрегнали всички бивши стипендианти на Българско общество и последователите на БХК да защитават убиец. Сега като го пуснат ще съдят България и да плати, че да могат да си вземат хонорарите, че иначе няма кой да им плати. В статия от вчера във Франция осъждат две жени на 55години за ОПИТ да взривят кола, а тук за убийство и опит за убийство ги освобождават след 13години........Не знам тези съдии как заспиват спокойно. Безсъвестни, деградили, корумпирани подлоги. Това е истината за съжаление.

ПИПО

Факти? Видеото което гледахме всички разби на пух и прах тези "факти". Колкото и да тролите въпросите остават.

Видеото е манипулирано и никой не е доказал, че това което е показано на него, е автентично!

Много ми е интересно, когато осъди България в Страсбург, КОЙ ще плаща за този цирк!

И защо да осъди България? Заради това, че след умишлено убийство с нож го е пуснала да си ходи преди да му изтече присъдата? Дали ако в Австралия българин беше заклал австралиец щяха да го пуснат да си ходи 8 г. преди да му изтече присъдата?

В Австралия, пък и навсякъде другаде ще се изискат и изгледат всички записи от камерите, свидетелите няма да си променят първоначалните показания и т.н. Изобщо полицаите, за разлика от милиционерите, няма да се спотайват, когато ултрасите вилнеят по улиците.

Австралийска измет, дано един ден и него да наръгат по същия начин както той е убил нашто момче! Трябва да се върне крайната мярка за убийци като този!

Софиянци трябва вече много да внимават как се държат на улицата, щото полфрийман е на свобода, и ако нещо не му хареса, наръгва с касапския нож, който винаги носи

Убийци от всички страни - съединявайте се. Заповядайте в България. Тук сте герои!!!

Българинът непрекъснато доказва на света, че е глупав. Затова и целият свят се гаври с него. На мача с Англия не стига, че го биха, та пребиха, ами и го изкараха расист, който ще плати яки пари за своята глупост. Глупостта му се доказва и от случая Джок. Българинът допусна да бъде изманипулиран от Хелзинкския комитет и превърна австралиеца от убиец в герой. Питам: ако българин беше убил австралиец в Австралия, щеше ли да е герой? Съмнявам се да има отговор - за това е необходимо сиво вещество!

Само в България един УБИЕЦ може да бъде ГЕРОИЗИРАН. Кой е виновен - простият вечно пре*бан българин.

Евала на този пич. Само такива (малко луди )като него могат да оправят гнилото и коримпиранато в нашата страна. Само можем да се учим. Без злоба, без мъст - направо ме кефи! Една дозина от типове като него и забрави корупция, забрави мафиотски уреждания. Ех да можехме да си внесем малко такива чужденци...

ПРОСТААААА тикаваааааа и нагъзенаааа и не разбираш как този те манипулира и такива като теб.

Айде вън фашистите!

някой да ти ПОЖЕЛАЕ да ти се случи с най-милото това, което твоя "евала на този пич" направи преди години, А< ТЪПА МАЙМУНО? Пак ли ще му кажеш ЕВАЛА ПИЧ? Боклук!

ПОСРЕЩНЕТЕ УБИЕЦА НА БЪЛГАРСКИЯ СТУДЕНТ С ХЛЯБ И ВИНО. СРАМ И ПОЗОР. ОТ СЪРЦЕ ПОЖЕЛАВАМ СЪЩОТО ДА СЕ СЛУЧИ НА КАЛПАКЧИЕВ И ДРУГИТЕ ОТ БХК ДА ИМ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО! . А НЯКОЙ ОПИТА ЛИ ДА ПОМОГНЕ НА РОЗИТЕЛИТЕ НА МОМЧЕТО. ЗАЩО ДЕБИЛИТЕ ОТ БХК НЕ СЕ ПОГРИЖАТ ЗА ТЯХ.ДАНО ИМ СЕ ВЪРНЕ.

idio

научи правописа! “ултрас” не се пише със с, т, у, д, е, н, т. липсват ти първите 15 години образование

Уж ултрас според тебе, а даже джобно ножче не е носил. Ултрасите носят поне пистолет. Студентите не. Убийците като полфрийман носят поне касапски ножове

А нож дали ли са му при освобождаването? Че той не е свикнал без нож в София

Каквото и да се говори е факт, че има огромна разлика между предумишлено убийство при хулигански подбуди, между убийство при неизбежна отбрана, както и превишаване на нейните предели при нападение и между убийство при условията на афект.. Несправедлива присъда, справедливо решение на апелативния съд

Истината е, че в Австралия има също толкова, ако не и повече прости/примитивни/ креатури, колкото и в България!

Европейските съдии подкрепят всички сплашени съдии в България "....чрез неспазване на съдебните решения или чрез повторно отваряне на окончателните съдебни решения са "познати теми" сред предупредителните знаци за упадъка на върховенство на закона." МЕДЕЛ потвърждава пълната си подкрепа и солидарност към всички сплашени съдии и към Съюза на съдиите в България.

Този хайванин, завинаги е повреден! Бъдете милостиви! Амин

ама той едно че е повреден друго че все пак е платил 10години затвор от живота си звучи и нормално и логично доколкото е възможно превъзпитал се и съхранил се изградил като личност в затвора къф дух има само много Бг глупендери нямаше да издържът и много Бг глупендери като тея от ултрас тайфата дето са убили някой при сбиване не са платили с 10гдини престой от живота си в затвор - случаи има достатъчно

това момче е жертва и мъченик на корумпирания съд и прокуратура, и на прогнилата чиновническа бюрокрация в бг. добре че поне има гласност за него, защото хиляди други като него страдат от цялата тази импотентна "съдебна власт" и система. от съществуващите записи се видя, че банда хулигани вилнеят в центъра на софия, нападат и гонят беззащитни хора по улиците, влизат в пререкание и го повалят на земята като мятат павета по него. ситуацията ескалира и страхувайки се за живота си вади нож за да се защити. за съжаление се стига до убит и ранен, но това не е извинение за влачещата се и хаотична съдебна бюрокрация, която дори не си свършва работата да разследва случая както трябва

Ти за сидни ли говориш??? Апропо, когато се научиш, че София се пише с главно "С" , ще разбереш защо аз написах сидни с малко "с"!

Незаконно отнет паспорт и незаконно разпореждане за подписка! Властимащи държавни служителите са си превишили правомощията, което е злоупотреба с власт! Съд до дупка!

Съд, за кой?

съд за съда

Съд за държавата, естествено! Кой да носи отговорност за служителите в държавните институции?

Ей сега е моментът !

idio

за терминал две ли? закъснял си тодареее

Грешиш ИДИОт,да му покажат как се убива !

Чупенето на телефона. Този урод не се е поправил въобще. Иначе се е изучил какво трябва да приказва, но истината лъсва в реалната ситуация, когато няма време да обмисля - чупи телефона. Агресия и какво ли е имал да крие?

idio

седи ти 12 години в бг затвор...

Може да седи или ти. Нормалните хора имат какво друго да правят под слънцето.

Той е счупил собствения си телефон, което не е укоримо. Укоримо е друго, че дебелият служител казва, че притежаването на телефон с камера е абсолютно забранено. Кой административен орган е издал заповед, с която се забранява на свободен човек да притежава такъв телефон?

Кое не е укоримо? Какво крие е по-важно, този убиец.

Пак повтарям, за неразбралите, този боклук достатъчно е лежал в България и колкото се може по-бързо да се маха и да ръга с нож, който си иска, но в Австралия!!!!

тука един умник цитира комуниста Чехов, ами що не цитирате Декларацията за Независимост на САЩ и основните поправки, а? щото са ви селектирали да сте тъпи овце! ха сега чуйте още една умна мисъл: "патриотизмът е последното убежище на негодника", помислете си на спокойствие за кой "патриотизъм" става дума - за Ботевия или за футболно-скинарския! най-лесно е да изкараш негодника малко невинно момченце, а героя - социопат, само защото отгоре са те зомбирали с псевдопатриотични инструкции, ама не знам защо всеки път, когато патриотизмът от този тип надделява над справедливостта - бая милиони овце като вас измират в ей такива патриотични войни ;-)

Не става дума за патриотизъм, а за психопати, обединени уж около справедлива кауза, за да оправдаят безчинствата пред съвестта си. За хора толкова елементарни, че не могат да разберат, че насилието ражда насилие и дотолкова недалновидни, че да си дадат сметка, че след като унищожат всички различни от тях, ще трябва да се самоизядат взаимно.

Респект +1...

Случаи има , когато пияна група от младежи пребива и осакатява невинен човек , просто за кеф.Но това не ви интересува , защото Доган ви скопи и сега послушно изпълнявате неговите заповеди

на мистаня изпълняваме заповедите! Яд ли те е?!?

Но мой възрастен, болен роднина, беше зверски пребит от ултраси в центъра на града, посред бял ден и почина два дни по-късно от травмите си. Осъдени няма.

беше пребит преедди повече от десет години в един Софийски ресторант, ама не от скинар, ами от "РОМ"ари! "Случайно" да знаеш извършителите дали ги откриха? Дали са осъдени няма нужда да питам...

Роднината ми не беше професор, не беше и циганин. Мургав беше, дали са го сбъркали с циганин, дали им е направил забележка - това не зная. Зная само, че и агресивните цигани и ултрасите, изобщо - социопатите, изглежда са с особен статут и ползват специални привилегии. В това е драмата на семейството на Монов. Ако Полфрийман беше обикновен, нормален българин, щеше да се остави да го убият и да се брои нещастен случай. Но понеже момчето се оказало ербап, та дал фира не който трябва! Дали Полфрийман и той е социопат - сигурно, затова да го връщат в родината му, след като е освободил нашата от един такъв като него.

неминуемо биват отразявани от медиите. Моля за заглавието на нещо по темата, пък макар от някой провинциален сайт от Горно Нанадолнище.

от малцинствата ли си, добре си запознат?!

Виждам, че има хора, които застават зад убиеца. Това показва, че тези индивиди или са съвсем опростели, или служат на Хелзинкския комитет, който работи срещу България. Няма значение кой е убитият младеж. Факт е, че той е българин и че не е бил въоръжен. Ами, ако беше ваш син??? Наличието на предатели сред нас е причина за сегашното деградирало състояние на нацията.

Твойто дете бъде нападнато от скинари и за да се спаси убие един от нападателите , ти колко години в затвора ще му присъдиш.

дете "седи мирно, ама види чудо"... Ама това "дете" НЕ е седяло мирно, преди да се види в чудо!!! Що ли са го нападнали? Аааа, джокчо си е стоял мирно и кротко на софийския сокак и е броял звездите, а "скинарите" не го харесали, щото при доближааването им не ги поздравява със "Само Уефски!!! " и му скачат, тъй ли е било???

Поредният лумпен, който се изказва абсолютно неподготвен по темата. Ти изобщо знаеш ли в по-големи подробности обстоятелствата по случая? Ха да те видим изправен пред няколко скинари дали ще си такъв отворко и ще тръбиш какъв си патриотите.

Просто са ПЛАТЕНИ, за да защитават Полфрийман. Всички коментари в този сайт в защита на австралиеца са написани от 2-3 души и най-вероятно дори са служители на БХК.

Този , вчерашният , както и още много други СКАНДАЛИ , много умело успяха да развенчаят така ревностно пазената от нас самите ''тайна'' , че сме Европейска , демократична и правова държава , на която можело да се има доверие ,- за което ще си платим МНОГО скъпо в бъдеще !!!!! Англичаните , а и повечето западни държави , НЯМА да пропуснат да ни напомнят тези наши БАЛКАНСКИ ВОЛНОСТИ от времето на СОЦА , точно когато Ние най-малко ще очакваме , или в момент който е от огромно значение за нас - НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ПОЛИТИКА !!! Британският посланник ни е ''ПОХВАЛИЛ'' - нашият елит може и да се зарадва , но мен лично това точно ме ПЛАШИ повече от всичко !!!!

Така де, в евроразгардената ни държавица свободно се разхождат психипати с ножове в джоба. Да ти припомням ли Чехов / "Ако в първо действие на сцената виси пушка, то тя непременно трябва да гръмне до края на представлението" /?!

Само нищожество може да сравнява драма с плебейство

Да те е страх да ходиш по улиците заради такава като Джок и Монов младши. Джок поне излежа 10г. В българия никой убиец не лежи толкова. За Балтов избягаха, убийците при домашно насилие излизат след 2-3г, пък за непопулярните случаи дето не дават по ТВ дори не лежат даже за повечето прокурорите и обминения не внасят в съда. Много слаба държава, затова беззаконие навсякъде. Проблемът не е в Джок, а в това че за убийство максимум е 15г затвор,което е ужасно да семейството на жертвите

Монов младши, за разлика от Дж. П, ще лежи до второ пришествие...

...и това е добрата вест! другата добра вест е, че после ще се пържи в казана, заедно с татко си

кога ще бъде канонизиран? Тъй де, ако не за блажен или за светец - поне за вожд и учител на австралийския народ;-)???

Има хубаво излъчване ако сме честни и случаят не еднозначен...така че му пожелавам смислен живот от тук нататък.....а и му прави чест това ,което казва за българити

Хубаво излъчване??? Ти нормална ли си, ма?

Поне като първо впечатление има човешко излъчване. Това не винаги е показателно. Но ултрасите дори не приличат на хора, нито се държат човешки.

само 'убаво излъчване ли има? Я виж и к'ъв "занаят" владее - "акупунктура"! С едно "убождане" само и си изцерен от ВСИЧКИ болести... Завинаги!

Виках "Пази Боже!" понеже е много да станеш убиец, особено в ситуации като неговата!

И Тед Бънди е имал хубаво излъчване, ама...

Иво, ма, да не те сърби някъде, че те интересува излъчването?

Не пожелавам такава Коледа на всички тези, които защитават убиецът, каквато фамилия Монов изживя! Какъвто и да е Монов, убиецът от Австралия си остава убиец!!!

Джок освен, че е убиец, ръгал в гръб е и расист, спрямо българите, сам се е вкарал в ситуацията, поради тази причина няма друга. Той сам го казва а и се вижда, че е откачалка. Расистите - вестникари в Англия вижте какво заглавие са сложили "Лъвовете 6 животните 0. С други думи нашите футболисти са животни при положение, че играта не беше груба, нямаше контузии и само два жълти картона по един за всеки отбор. Чист расизъм, впрочем лъвовете също са животни.

Англосаксите.

Не знам кой е измислил расизма, Веселите левскари ще лежат в затвора , разбираш ли

Когато вкарат и тези, който са им платили, има такива винаги, тогава, ще те разбера и те най-вероятно не са българи а англичани.. Бъди сигурен.

1977 год. - американски писател подема кампания за защитата на убиец, прописал в затвора като нашия Полфрийман; Само 6 седмици след преждевременното му освобождаване "поправилият" се убиец пак убил човек след забележка от служител в бар, че не може да ползва служебна тоалетна... А нашият австралийски "герой" за първи пъти ръгал хора, когато бил на 18 години. По време на парти... Една искра им трябва, за да извадят нож... Психопати! ... Завършени идиоти могат да защитават психопати...

idio

ти ако ръгаш хора в австралия, ВЕДНАГА отиваш в затвора! не след време. А той в затвор там не е бил

НЕПЪЛНОЛЕТЕН е бил, бе! По колко пъти трябва да ти се потваря, за да зацепиш?!

Тъпо животно, тогава не е осъден, защото съдът НЕ Е НАМЕРИЛ УЛИЧАВАЩИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за вината му, а не защото е бил непълнолетен! Ерго - НЕ Е БИЛ ПРИЗНАТ ЗА ВИНОВЕН И ЗАТОВА НЕ Е ОСЪДЕН! Престани да повтаряш тази лъжа, моноблизец храбър.

много общо и силно е казано убиец! Ти ако се наложи да защитиш себе си и семейството си също може да станеш убиец. Не казваш как онзи в сащ е станал такъв. Стига търси неясни историйки за да ни кажеш едно голямо нищо.

Само 6 седмици след преждевременното му освобождаване "поправилият" се убиец пак убил човек след забележка от служител в бар, че не може да ползва служебна тоалетна...

Дааа, Полфрийман защитавал семейстово си и на партито край Сидни, и по софийските улици.. Върви да скачаш!

В тази държава не само прости мутри, но и много чуждопоклонници и продажнаци! Пак ще оцелеем като нация!!! ДА ЗНАЯТ ВСИЧКИ ПОРОБИТЕЛИ!!!

idio

в тази държава ?това не е държава

Утре далинпма да дойде нота от Австралия?!? ПАспорта е собственост на държавата а не на човека . Какви са тези полицаи ,че са конфискували паспорта,по чие разпореждане и на какво основание?!? И как след като един човек е обявен за СВОБОДЕНот съда , ега е принуден да търпи подписка ?!? Подписката е мярка за неотклонение, налагана от съдебен орган, при която обвиняемият ... кой съдебен орган и кога я рапореди тази подписка?!? Обвинем ли епоследно Полфрийман или свободен?!? Или БГ съдилищата не могат да се оправят ,колкото и парадоксално е това?

idio

на кралицата! не на държавата.

Харесва ми как Боко беше гневен на фалшивото освобождаване и после подкрепи Лозан Панов :) too hot in here , налЕ като с Кьовеши , не знаеш накъде ще те завърти вятъра, за да можеш да се нагъзиш :)

Къде сме ние , скъпи сънародници, австралиец от на майка си в .... Да дойде да оправя затворите и да разнищи корупцията в правосъдната система, закривай ! Последния да затвори вратата и да Гаси лампите