В САЩ засилват мерките за сигурност на международните полети

САЩ поискаха от авиопревозвачите по света да усилят сигурността на полетите към страната, за да не бъде забранено внасяне на лаптопи в самолетите.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ засилват мерките за сигурност на международните полети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има супер лесно решение. Всички в самолета без багаж, чисто голи. Тогава експлозива могат да си го скрият само на 1 място .

Не е точно твърдението, не пътуват само мъже в самолетите :)

и като се почнат едни проверки... :)

А ти да не мислиш че няма да го скрият точно там? И както вярно някой ти е направил забележка, жените имат две места за криене.

ами да започнат да раздават лаптопи и други подобни които принадлежат на авиокомпанията в самия самолет или при покупка на билетите да се заявяват че ще бъдат наемани такива в самолета по време на полета-както предлагат гледане на TV..и така чисти сметки.

Просто забранете на мюсюлмани да пътуват!

Това не е гаранция ,че и от друга вяра не са се насочили към исляма и че няма да го направят. Вярно е ,че пътуването над 3-4 часа е тягостно, но пък чак толкова ли не може да устискат без лаптопи и телефони в един полет ? Както човек спи 5-8-10 часа и не ползва тези уреди ,а също за цигари и алкохол, така ще може и без тях по време на полет.

Когато дойде време за молитва и мюсюлманинът е в самолета, винаги ми е било чудно как знае накъде да се обърне? Още повече ако самолетът прави маневри, завива...

като дойде време за молитва свалят самолета за да се молят долу .. иначе, сериозно, арабите си имат английски спътник (Thuraya) и сателитни телефони към него, които показват и посоките (има компас) .. Не знам нашия американски спътник Bulsat1 какви възможности ще има ..