Стотици близки и приятели се сбогуваха с Димитър Цонев

Стотици близки, колеги, приятели и политици дойдоха да се сбогуват с журналиста Димитър Цонев на неговото поклонение в столичния храм "Св. Седмочисленици".

Обратно в новината

Коментари - Стотици близки и приятели се сбогуваха с Димитър Цонев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЪМ НОИ И АZ! ВИЕ СТЕ ЧЛЕНОРАЗДЕЛНИ ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО... СЕГА ПРОМУШИЛИ СЕ КЪМ ЖИВОТ УВРЕДЕНИ СПЕРМАТОЗОИДИ... ТРАПАНИРАНИ ЛИ СТЕ, ЗА ДА КАЗВАТЕ, ЧЕ "...БОГ СЪТВОРИЛ ТЯЛОТО...И ОТ ПРЪСТА МУ..." - СРАМ МЕ Е, ЧЕ ТОВА ГО КАЗВАТ ЧОВЕКОПОДОБНИ...ДРУГИЯТ ПЪК "МИСЛИТЕЛ" ИЗТЪРСИ, ЧЕ "БОГ" И"СЪДБА" БИЛИ ЕДНАКВО АБСТРАКТНИ...ТОВА, ЧЕ ЯДЕТЕ И СПИТЕ, И НЯКОИ ВИ ПЛАЩА ЗА ГЛУПОСТИТЕ НЕ Е АБСТРАКТНО!

Ами в човешкото тяло има същите елменти, които се намират и в земната пръст, следователно книга Битие много точно и вярно описва сътворението на човека в частта за тялото му, а още повече и за душата.

гледам и не вярвам на очите си - "никога не ми е бил симпатичен... посредствен журналист..." на единия полстер 21 плюса!, на другия - 19 !. Интелигентен, начетен, ерудиран, скромен, не налагаше мнението си.Познавах майка му и баща му, чичо му - Дон Базилио - от голмите купони в Художествената академия преди сто години! Къде са горката му майчица, жена му,сестра му. Може би само дъщеря му се е съгласила на тел.интервюта. Ако откажеше - нямаше да ѝ се разсърдим - не ми направи добро впечатление. Мир на праха му, утеха на близките.

ГОСПОДИН НОИ, ПОЗНАВАМ ВЯРВАНИЯТА ПИСМЕНО ОТ ТОТЕМИЗМА, ЕГИПЕТ, ДРЕВНИЯ СВЯТ И СРАМНОТО СРЕДНОВЕКОВИЕ, ТА ДО ДЕН ДНЕШЕН! ВИЕ СТЕ ЧАСТ ОТ ВЯРВАЩИ, ИЗЛЪГАНИ ДА ВЯРВАТ В НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЯВЛЕНИЯ...НЕ ВЪЗРАЗЯВАМ НИКОМУ ДА ИМА ПРАВОТО ДА ВЯРВА, НО ДА НЕ ГОВОРИ ЛЪЖИ. "...ТЯЛОТО ОЛЕКВА НАПУСНАТО ОТ ДУШАТА... КОИ УЧЕНИ СА ИЗЧИСЛИЛИ С КОЛКО ОЛЕКВА ТЯЛОТО СЛЕД НАПУСКАНЕТО НА "ДУШАТА" И СА "ПРИЗНАЛИ ТОВА"! И ЗАЩО БОЖИИТЕ ПРАТЕНИЦИ НИ ГОВОРЯТ, ЧЕ ДУШАТА НА ЧОВЕК ГО НАПУСКА 40 ДНИ... ОБИКАЛЯЩОТО СВЕТА ДНЕС ИЗОБРАЖЕНИЕ, В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВО И ТЕЛЕВИЗИОНЕН КАДЪР - "ДУШАТА НАПУСКА ТЯЛОТО...", Е ГОЛЯМА ЛЪЖА, ЗАСНЕТО ЧРЕЗ СВЕТЛИНЕН ТРИК ОТ НАСЛАГВАНЕ НА ОТРАЗЕН ОБРАЗ... ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ДУША? КОЛКО БОГОВЕ Е ИМАЛО И ИМА В СВЕТА ДНЕС...? ВИЕ СТЕ ОТ АМОРФНИ ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ВИ "ЗАХРАНВАТ" С РАЗЛИЧНИ ЛЪЖИ! ЗАЩО НЕ СИ ПОГОВОРИТЕ С ААЛАХ, КОЙТО ВСЕКИДНЕВНО УБИВА, А ВИЕ СПОМНИТЕ ЛИ СИ ЗАЩО ИЗГОРИХТЕ ДЖ.БРУНО,КОПЕРНИК... ПОГОВОРЕТЕ СИ С БУДА, С ШИВА...КАКВО СТЕ НАУЧИЛИ ЗА БИОКЛЕТКАТА, ЗА ПРОЦЕСИТЕ В БИОЕНЕРГИЙНАТА СИСТЕМА НА БИОВИДОВЕТЕ...? ПРЕСТАНЕТЕ С ВАШАТА БИБЛИЯ ИЛИ ТЕХНИЯ КОРАН...ВАШЕТО ЧЕТЕВО Е МНОГОВЕКОВНАТА НАГЛАСА НА УМОЗРИТЕЛНИ БЕЗДЕЛНИЦИ, КОИТО СА ОБОБЩАВАЛИ ЧОВЕШКИЯТ ОПИТ И ЗНАНИЯ КАТО "ДАДЕНИ ОТ ВАШИЯ БОГ!", ЗА ДА БЪДАТ ПРИЛИЧНИ НА ЧОВЕШКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, СПОРЕД ИЗМИСЛЕН ИДОЛ! ЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА И АЗ Я ЧЕТА... АКО ИМА НЕРАЗГАДАНА БИОИНФОРМАЦИЯ И Е ПРЕДМЕТ НА БЪДЕЩА НАУКА, ТОВА НЕ Е ЗАСЛУГА НА ВАШЯ БОГ...ВРЕМЕ Е ВАШИЯТ ИНСТИТУТ "РЕЛИГИЯТА" ДА БЪДЕ ПРЕВЪРНАТ В МЕЗЕЙ ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА РЕАЛНА ИСТОРИЯ И КНИГИ ЗА ЛЕГЕНДИТЕ НА ВЯРВАЩИ, ЗА ДА СЕ ИЗУЧАВА МОЗЪКА И МИСЛЕНЕТО...

След като четете Божието Слово-Библията знаете, че възкръсналия Христос се явяваше на повече от 500 души в продължение на 40 дни, което няма връзка с напущането душата от телесната хижа. Познайте и приемете Истината и тя ще ви направи свободен, Исус казва Аз съм Пътят Истината и Живота, никой не идва при Отца освен чрез мене. Човек е разумно същество за разлика от другите творения е по Божий образ и подобие. Когато Бог сътвори тялото на човека от пръст му вдъхна жизнено дихание и той стана жива душа.

НЯМА БОГ! ИМА БИОЛОГИЯ И СЪДБА!ЖАЛКО, ЧЕ ЕДИН ДОБЪР ЧОВЕК Е ИЗВЪН ЖИВОТА. СЕГА Е ВАЖНА НАШАТА ПАМЕТ- ДА ГО ЗАСЕЛИМ ТАМ ЗА ДЪЛГО...СБОГОМ МИТКО, ЩЕ НИ ЛИПСВАШ НА ЕКРАНА!

Като има само Биология защо в минутата на смъртта тялото олеква напуснато от душата - учените признаха това. Говориш като един от безумните човеци - И рече безумния в сърцето си няма Бог. "Нека чуем краят на цялото слово: Бой се от Бога и пази заповедите Му, Понеже това е всичко за човека; Защото, относно всяко скрито нещо, Бог ще докара на съд всяко дело, Било то добро или зло." Книга Еклисиаст 12:13-14

думата " съдба" е със също толкова абстрактно значение, колкото и думата"бог".въпрос на терминология

Няма в твоята заблудена глава. А иначе трябва да му благодариш на ставане и на лягане, че се събуждаш и замръкваш. И ако човек е в тежко състояние /не дай Боже никому/, в чии ръце е животът му? В ръцете на лекарите или в ръцете на Господ? Защото лекарите ще направят каквото могат ако са съвестни, но кой ще има последната дума? П.С. Съжалявам хора като теб, защото ще си отидат без да научат защо живеят.

Лека му пръст на Цонев.За починалите или добро или нищо. Възмутен съм от селското и просташко държане на дъщеря му,която не слезе от ТВ екрана след смърта му. Най тъпото и просташко бе,когато призова да не се носят цветя а пари на поклонението. Това ми напомни, когато преди много години на една свадба на мой колега получих покана на която бе и добавено -Подаръци в ПАРИ , носете си вилици и лъжици. Лека му пръст на човека.

Така е- ама сега и се е паднало да е в ефир, а иначе без известната си фамилия коя е? Как веднъж брат и не тръгна по телевизиите, ето и сега ще влиза в Биг брадър жената- обича да е на екран. И на погребение не се ходи с вечерен грим,като за дискотека, но това са правилата на стила, няма от къде да ги е научила.

Лека му пръст на Митко Цонев. Неговият баща обаче, храненик на БГ народа,за багодарност даде своя глас да има чужди новини по БГ ТВ. Това е предателство тровещо Българщината. Язък за падналите в борбата с поробителите и разкъсаните от френ/осръбските снаряди на КаймакЧалан и Дойран. Същият маймун се оказа и моят комшия блестящит артист Шопов. За шепа лесни франка се продаде и снима гнусния филм Граница омаскаряващ БГ. Извод :БГ ген демонстриран от Ентелигенцията е болен и гнил, когато дойде време за сблъсък с Враговете на БГ той се продава и снишава.

За мътрвите или добро , или нищо. А сега за голямата журналистика: -Голяма журналистка е убитата от Северо-ирландската мафия 25 годишна журналистка за неудобни публикации срещу мафията.. Убийството става повод за безпрецедентна акция срещу ,мафията , довела до ликвидирането й. Убитата журналистка е национален герой на Ирландия. 2 . През 70-те и 80-те на миналия век в Италия бяха убити от мафията много журналисти, полицаи, прокурор и генерал, което настрои цалата държава срещу мафията. Резултатът не закъсня-половината правителство на Джулио Андреоти сае озова в затвора, а мафията беше вкарана в ъгъла и никога не се върна на предишните си позиции. 3. В САЩ един президент -Никсън , беше свален от власт от двама 25-годишни журналисти, провели разследаването по аферата Уотъргейт, уличаваща президента в конституционно престъпление. Това е наистина голяма журналистика. В България от 20-на години има много повече поводи за изява на един наистина голям журналист, но такива няма-включително и Митко Цонев-лека му пръст. Имаше един мислещ танк навремето-Дмитрий Иванов, който определено беше най-добрия и направо извън земен като стил на журналистика, но и той не можа да прескочи този праг . Така че Бог да прости добряка Цонев, а дежурните клакьори -редовен интериор като тапетите на стената , по-кротко и по-малко пеня!

Отличителните черти на некадърника и посредственика са завистта и злобата. Много сте, уви! Дори пред смъртта не сведохте глава. А, един ден вас няма и да ви споменат. С нищо.

Да помълчим!

Mitko poemai si patat kam istinskia si basta....Satanata nagajdach i podlezurko na vsiaka vlast podloga

че не съм много, като хората.При лошата новина плаках за този човек, без да го познавам лично.Днес се чух с моя приятелка и тя каза: -Знаеш ли, плаках и ми е тъжно за Митко Цонев.Голям човек беше! А тя, приятелката, също никога не го е виждала. Почивай в мир, Митко!Ти остави следа у всеки зрител!Безброй са българите, които те обичат.Ще си спомняме за теб с умиление и усмивка!

Тъпи сливи...

Отишъл си Човек от този Свят и ?... Шекспир с "Много шум .... " - така и в Последния ти път могат да те направят за Незаслужен резил.

Бог прощава докато сме живи на земята след това настава съд-за верните блаженно очакване на първото възкресение, а за неверните огнено негодувание в очакване на втората смърт. След мига на смъртта няма прощение за неизповяданите грехове на душата приживе. Така ни учи Христа,Евангелието и Новия Завет.

е щом и сакскобурготски се появи, нещата се изясняват не в полза на починалия, а иначе Бог да го прости.........

Чета коментарите и просто не вярвам! Не е възможно да има толкова злобни хора, да изсипват помия за починалия човек. ЗА МЪРТВИТЕ-ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО! Но пишещите тук НЯМАТ МОРАЛ, свян,такт,възпитание!И НАЙ-ВЕЧЕ-НЯМАТ СТРАХ ОТ БОГА! Почивай в мир Митко!

Ефирно мълчание .......................

Димитър Цонев - човек емблема на телевизията! Зрителите ще го запомним, като човека водещ всяка вечер новините ....Бог да го прости!

Ееех, да беше жив Че !

за починалите хора-или добро, или-нищо. бил добряк, казват...но семейството му е просто втрещяващо в най-лошия смисъл на думата, особено кошмарната му щерка. вече една седмица такъв просташки и напълно неуместен панаир на суетата организират и то пред лицето на смъртта. ужас!

Никога не ми е бил симпатичен, но ще кажа Бог да го прости, защото няма човек, който да е живял и да не е грешил. Всичко друго е ала бала, но важното е пред Господ какво ще кажем един ден.

Господ да прости греховете му. Но за мен е посредствен журналист- слагач. Плюс това и наперено софийско келешче ,дори и на 57 години. Но , жалко за човека. А и щерка му направи панаир от съмъртта му.

Истината боли и Господ няма.

Няма в твоята заблудена глава. А иначе трябва да Му благодариш на ставане и на лягане, че се събуждаш сутрин.

Господ е истината! Ако от това те боли, отделна тема...

Може и мавзолей да му вдигнете!

И ще кракопляскаме даже като го вдигне

Бог да го прости. Но за съжаление трябва да отбележа , че той постигна известност само благодарение на баща си.Иначе щеша да е един от многото в миманса.

То бива негативизъм,но това е върхът.За този този слънчев човек безсрамници изляха толкова злъч.Прости им Господи,те не са виновни.

...на Сашо Диков щерката...

ами спортните коментатори, които са с невероятно много гафове от некадърност.....

България се изчиства от комуняги-доносници и връзкари, един по един измират.

но на тяхно място идват нови...и пак като тях

С връзките си и доносничеството е навредил на много талантливи журналисти. Това правеха комунягите!

Посредствен и хлъзгав.

Аман...

Едно нищожество по-малко!

За честните и достойните проронвам сълза, но този ме зарадва.

Отиде си един опортюнист. Истински разследващи журналисти и неудобни на властта ги махаха и гонеха от ефир, обаче Митко си стои и на кого ли не беше говорител...

Прости хорица- когато има погребение се казват две добри думи, за душата на починалият. Не ви ли е срам - комунисти и още не знам каква мизерия прочетох. Мизерници - заслужавате си мизерията,в която тънете. Престанете да обръщате всичко на някаква политика или наследство,и така да е- това е погребение.

БОГ да го прости .Да .Но благодарение на такива като него ..с работата си неволно или по скоро волно ... много погребения са причинили на български граждани като съучастници на политическата мафия в България !!! Бяха излишни тези суперлативи относно профисионалната му кариера ..на самото погребение ...

Лапачи и връзкари още от комунистическо време, един по - малко сред нормалните хора.

Лека му пръст .БОГ да му прости . Но като журналист беше крайно обслужващ и посредствен ... много далече от истинската журналистика ...като 99% от журналистите в БГ .И затова мисля ,че е цинизъм дъщеря му да се захваща с това начинание /фондация за млади журналисти /... това е моето мнение ..

Moже и така да е, но поне не е направил на никой мръсно.

Напротив .. с работата си подвежда българските зрители и обслужва ... политическата мафия ... !! Баща му когато беше депутат при царя ..декларира 300 хил.лв и беше най богатия артист от неговото поколение ...! Не са чисти хора за каквито ги представят ... кажи ми за едно обективно журналистическо разследване негово дали се сещаш ?! Според мен такова не съществува ...

Човек може да живее с чест и достойнство и да си умре с чест и достойнство, но този е бил комуняга и доносник на БКП !

Точно така!

кажи ко прайм с тия дето донасят сега на ЦРУ?

Все комуняги на погребението му.

TIREX

пак да питам защо го наричаха Пъпеш тоз сепмъл човечец?

Защото се хилеше като пъпеш.

Защо са минусите като точно оттам тръгна? Или трябва нещо хубаво да кажем? Че е бил умен и красив като пъпеш ли, що ли?

Бог да го прости и дано е на по-добро място. А пусналият тая новина чете ли си нелепите писаници?! : "Обикновено хората, които приживе са провокирали доброжелателни усмивки, след смъртта си ги карат истински да страдат".

Да го изпратим с аплодисменти!

Предлагам 3 дена траур и знамето, свалено наполовина!

А бе направо цял месец - всенародни огри и тържества...

Сбогом, Митко! Дано си отишъл в по-добър свят!!!