Поискаха забрана на детската сцена на "София прайд"

Младежката организация на "Възраждане" праща писма до институциите

Обратно в новината

Коментари - Поискаха забрана на детската сцена на "София прайд" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това събитие "порно" нарушава че не требва да има порно по улиците за това трябва да бъде разпуснато.... И организаторите наказани за нарушения на законите.

Когато напишете много гадни неща срещу пропагандата Дир веднага ви проверява да ни не сте машина....

Християнство и ислям произлизат от юдаизма. Основната идеология е еврейска.Не случайно се счита, че евреи са най- влиятелни като социално присъствие. В Тел Авив са масово педали , наркомани, лъжци и араби. За да се отървете от извратеняци трябва да е отървете от логиката , която ги докарва.

На филмите иначе слагаме възрастови ограничения и тези под 12 са рядкост в часовете след 8 вечер. Но....ще каним деца на прайд.... Шизофренията не прощава на политиците

Това е Европа! В Австрия на родители на третокласници е даден документ,в който пише,че детето трябва само да избира пола си.Този документ е трябвало да бъде подписан от родителите. Познатата,която е сръбкиня не го е подписала.

Колкото и да изглежда жалко май че е дошло времето за тоягите

Стамболийски е хванал тоягите и го заколват като куче. За тези само бесилки

Тука няма значение коя партия предлага забраната. Такива мерориятия не само не трябва да се провеждат, не само, че са срам, а и са подигравка към всички ценности. Потъпкване на всичко стойностно. Излизат шепа травестити и ти обясняват как имали права и ние трябвало да се съобразяваме с тях.

Подкрепям забраната на парада!!

Да се забрани ГЕЙ ПАРАДА! Фандъкова ненормална ли е или се е обърнала. На стари години се прави на лезбийка...

Позор!

Въобще не трябва да има лица под 18 години там. Да се проверяват всички за участници, който няма ЛК или друг документ - глоба и задъжране до установяване на самоличността, както е по закон.

Абе то и в политиката нямат място децата, ама ги използват за всичко....

Болни изроди, долу мръсните ръце от децата ни.

Май ще влезем в световните новини на 17-ти.

Браво! Само така!

Че дори след химическа кастрация уродите продължават да се гаврят с деца. Единствените решения са доживотна без право на обжалване или смъртна присъда.

решение има и друго.........за подобни изчадия

Какво очаквате от ФАШИСТКАТА ФАНДЪКОВА и посолствоТО!?!?!?

Не си играйте с децата, защото за тях глави ще хвърчат! Буквално

Така е. Ще дойдат кадировците и ще отрежат празните глави на "демократите" и ще паднат в прахоляка и ще играем с тях футбол на малки вратички за купата на Кадиров. Смърт на "демокрацията" - свобода на народа!

Има граници, които никога не трябва да се прекрачват. Развявайте си голите задници, ако щете по едно перо си забийте отзад, но деца - НЕ!!!!!!!!!!!!

Как детска сцена на прай?! Вие съвсем ли откачихте? Дори аз, който съм за евроатлантика ме хваща гнус само като си го помисля!

Няма какво да се разправяме с общината. Взимаме по една тояга и отиваме да чупим глави на европедали.

Тръгвай. Представям си колко ще тръгнат с теб.

Много. Ама ченгелите ще се намесят. Можеби да им пуснем газ на ченгелите да се разкарат за да превъзпитаме тези с децата?

Колкото и да се напъват рано или късно се налага да отидат на гинеколог или на уролог. Така половете остават само 2 - мъж или жена. За трети или останалите 29 идентичности няма медицински специалисти. Поне още не са открити такива. Или пък има - психиатри. Кой знае?!

Абсолютно павилно е да се забранят дейности свързани с деца на парад, чиято идея е свързана предимно със сексулана ориентация.

За детската с една добре, ама как ще наложиш традиционните ценности, като всичко живо се е.е на поразия от време оно. В Русия да не би да не се мандахерцат и развеждат. Ама са се хванали с това джендърство щот е тънка струна

Сцена корекция

И децата ли са дискриминирани, защото са с различна сексуална ориентация? Щото дъртите извратеняци затова вдигат гюрултия.