Поискаха ексхумация на трупа на намерената в куфар Евгения

Ясно е психичното състояние на двамата подсъдими по делото - съпругът на убитата и баща му

Обратно в новината

Коментари - Поискаха ексхумация на трупа на намерената в куфар Евгения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки нормален мъж ще откачи в такава ситуация. Важно е да се овладее преди да очисти и3чадието.

не знам защо я е утрепал тоя глупак,но ако съдя по снимката,тази ми изглежда като показница(кифла)...а този,че е глупак,е глупак,а и тъъъъпия му баща също..как се крие тяло в куфар,че и се оставят да го намерят???от тъъъъпппи ,по-тъъъппи та най----тъъппппи

В института ,в който бях научен сътрудник, всичките колежки бяха умни ,културни, високо образовани, прекрасно възпитани жени.Бяхме млади ,времето на късният тоталитаризъм.Та имало е случаи ,когато спираме колите една след друга ,дали е било на лозенец в някоя пряка на "Милин Камък" и над "Свети наум",дали на друга тиха уличка ,тогава нямаше чак такава навалица от автомобили,като правило се премествахме в моята кола.Ако имаме повече време занимавката е на задната седалка ,ако времето е по-малко на предната и то само фелацио,след това избърсване с носна кърпичка ,хвърлянето през прозореца с надежда да попадне в шахта.Чудех се как колежката ,която толкова бързаше за детската градина ,е целувала детето си.Вярно ,че това ставаше или късна есен или ранна пролет когато денят е къс , а тъмната част от денонощието дълго ,а и стъклата се запотяват.Хубави времена. .//Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

Този човек от абсолютна жертва се превърна в урода в ситуацията. Какво е довело до това? Отчаяние. Глупост. Ярост. Които са следствие от реалност и скапани закони. Направете поправка в закона - при доказана изневяра или вина за разтрогването на брака и семейството - виновната страна да духа супата, а ответната да получи всичко - жилище, деца, кола, куче. Така е редно.

Няма как, толкова е разрушен моралът в наши дни, че не се знае колко е масово. Затова се казва "хайде да не се дебнем, че ще се хванем". То затова и е тоя рев как всеки можел да прави каквото иска.

ЦИТАТ:: Беше разпитан любовникът ѝ. Той и Евгения се запознали през лятото на 2021 г. на къмпинг “Градина”. Постепенно отношенията им станали интимни. Габриел също имал връзка, която на 10 септември 2021 г. прераснала в брак. Той и Евгения се виждали един-два пъти седмично в хотел. Срещнали се и в дните около сватбата му. За последно се видели на 12 октомври 2021 г. в хотел в кв. “Горубляне”. На другия ден Евгения изчезва. Съдийката по делото Вера Чочкова на няколко пъти го пита дали отношенията му с Евгения са били сериозни и давал ли ѝ е надежди за съвместен живот."" Често забежките извън семейството крият рискове.Понякога с непредвиден край

Прибира се мокра и уморена, вика "на фитнес бях"

То в известен смисъл и не е лъжа, пак си е фитнес.

И то какъв

И забележи любовникът дори се оженил за някаква наивна патка, а жертвата пък вечер се прибирала при мъжа си. Долни хора са това. Разбирам да сте се разделили и по принуда да живеете още заедно, но да сте наясно, че сте приключили, тогава правете каквото искате. Но да се правиш на съпруга, партньор, и да лягаш до твоя/та половинка след като си мачкал чаршафите с друг е долна постъпка. Те затова и не са се взели с любовника, щото никой няма сериозно да се хване с човек, който хойка по чуждо. Иначе за такова убийство трябва максимална присъда, спор няма.

Страхуват се от експертизата на Тодоров, тъй като ще лъснат психопатиите на двамата извършители. Страх ги тресе и не знаят как да процедират. Нищо. Има и други психолози, които ще го заковат. И бащата, и синът са истински изчадия. Достойни въплъщения на дявола! Изроди безмерни! Дано детето на този изрод го намрази и заплюе!

Дали ,ако починалата не беше започнала извън бразна ,системна връзка ,нямаше да се размине убийството

Изроде! Всеки е свободен да започва и приключва каквото си реши! НИКОЙ няма право да убива! Като не ставаш и те изритат си тръгваш. Не убиваш! Разбра ли, психопате?

Уроде, тези връзки са понякога смъртоносни ,понякога само с тежки травми.Животец ,не всеки е кукулд като Вас и тогава я ножа, я писторета , я друг вариант.Ами човешко е

Ама да беше казала и на мъжа си, че е приключила. А не да вика "лека нощ мило" а от устата й дъх на бели човечета.

Само смърт за изрода!

Аз си мислех, че тоя е вече на ВКС и ще му четат доживотната , а те някакви кости щели да вадят от земята да ви таковам и съдебната система.

Чети, отказали са.

Сега на каква етнос трябва да ги обиждаме. Нали така правим в тоя сайт

Брак, деца, купуват апартамент с ипотека, даваш всичко спестено, а после вноската над 2 бона, бачкаш като луд, плащаш, още кредити за майстори, обзавеждане. Жената не работи и се чуди кой да и го набие. Разбираш и не можеш да направиш нищо - законът я пази, при развод детето остава при нея, заедно с апартамента, за който ти си се трепал. Отиваш на улицата, а жена ти ще продължи да я тъпче някой готованко, на твоето легло, след това ще си взема душ в твоята баня, в която си помагал на майстора за да спестиш някой лев. Не, не трябва да се стига до убийство, но при сегашните закони това е положението...

Като си тъп Петка, така става. Никою не те е карал да си хващаш жрица.

То и пребитите никой не ги кара да си хващат биячи нали?

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------>> https://marketl.ink/biocom

Адвокатите по-долни и гнусни от убийците.

Ти по принцип как си представяш да те изкара ако си на зор!!? Монетата винаги има две страни

Като ти изневерява и ти иска апартамента - прехвърляш го на родител и се развеждаш. Да ходи да се оплаква на арменския поп. Ако сте го писали общо - проблемът си е изцяло ваш и ще си носите последствията от глупостта. А не като този малоумник да я убиете, да оставите детето си без родители, да знае че баща му е убил майка му цял живот и на всичкото отгоре да лежите вместо да продължите да си живеете живота. В случая жертвата не е една. Много са. Като се почне от убитата Евгения, мине се през детенцето, родители на жената, майката на убиеца, та дори баща му, който в момента на отчаяние е взел най-грешното решение.

Лошото е,че като я убиеш и ти се отписваш автоматично по този начин,губиш си свободата и правото на що годе някакво нормално съществуване.Не си заслужава за една миризлива вагина

Много си тъп! Как ще прехвърлиш апартамент на баща си който си купил с жена си по време на брака без нейно съгласие? Всичките , които сте експерти по всичко, сте най-вече за трепанье.

Не всички са в това положение, много от мъжете влизат в брак със собствен имот(макар и наследствен),не винаги е общ ,и на двамата.В повечето случаи жените влизат в брак или съжителство единствено с голия си гъз

Ако не си се погрижил да имаш собствено жилище преди да си се оженил. Само глупак би закупил единственото си жилище след брака.

Точкаджия, като си е негов и преди брака няма смисъл от цялото упражнение. Питах го другия убавец въпрос, мълчите всичките защото е невъзможно в режим на общност да стане това.

Ако е общ имота директно се загробва мъжа,той е най потърпевш от всички при раздяла.На запад при раздяла на мъжете им изпиват буквално кръвта

Е написано е ве - ако си направил глупостта да го пишете общ (т.е. да е придобит след брака) то тогава си носиш последствията, т.е. пиеш една студена вода и живееш до края на живота си под наем.

И ти не си прав. Няма значение общ или само на единия е "писан", ако в брачния регистър изрично не е посочено дали режимът е в разделност или не сте подписали брачен договор, в който да се разберете на кой ще е. Ако сте в режим на общност и колата си не можеш да продадеш без сэгласието на жена си ако, че талона е на твойто име.

Ако е мой собствен имота не бих съгласил на каквито и да е общи условия

До имотните, а ако имотът е притежание на женската от преди брака , ще се съгласите ли да го ползвате без предбрачен договор?:))))Апропо що се жените изобщо тоест що подписвате договор с идеята , че съдружникът по договор ще ви прецака?

В днешно време такива жени са под 1 процент,не съм съгласен с тоя пример, просто не е адекватен.Социалния модел е коренно различен,мъжа да опъва "жили" за всичко -пари,коли,храна ,сметки, ЖИЛИЩЕ

Ма какво общо, бе тъпак. Каквото е било твое преди брака е твое по време и след него. Говорим за неща които сте купили с жена ти ПО ВРЕМЕ НА БРАКА без да сте уговаряли друго - режим на разделност или брачен договор. Щом си в режим на общност няма сделки на разпореждане с имущество придобито по време на брака (не наследено или дарено), които да извършиш без съгласие на жена си.

Просто не се женете. Ако човекът е свестен до теб, дали сте женени или не е без значение.

Доживотен затвор и за двамата. Ако бяхме в Америка умъртвяване с инжекция на изродите.

Kаква есхумация? Тоя труп не е ли отдавна разложен?

Баща и син изроди... Няма какво да ги съдят,по една лопата в главата и да ги заравят