Погребението на Ангел Христов е спряно

Разследват как е влязъл в България, без да бъде арестуван

Обратно в новината

Коментари - Погребението на Ангел Христов е спряно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

би го в гза хвърляйте го в дерето както той е правил...един микроп по-малко,а другия му брат да не го забравите църв_ла

Като гледах репортаж от Ресилово и ми стана ясно,дупничани не стават за нищо!Как може едни мутри да са герои,разбойници,дето Мая Манолова ги прати в ЮАР,това е порнография!Някой му помогна да умре,като на друг разбойник Къро,Гръцка Таки,шурея на Влага ,Боримиров е следващия,после другите Мутри,Божков,Ганчев,Маджо,Венци Свинята и тн!На всеки му според заслугите,лека му пръст на човека,но много Майки разплакаха и той и Пламен Галев и Георги Илиев и други!

Ачката е лайно от такъв калибър, че и мъртъв , пак нагази лука !

Противен тип!

Кой е по-голям престъпник не се знае. И какво ще го разследват? На оня свят ли? Те да не са по-добри от него. Оставете хората да си го погребат. Целта е ясна, да бъде обран до шушка каквото има , имоти, пари всичко.

що да е напускал страната...??? умрял е от старост в собствената си къща човека

Отворете една погребална агенция към прокуратурата,и то денонощна. Може Боко и Каскета да я наппавят "ЗЛАТНАТА АГЕНЦИЯ".Предварително паметните плочи ще са готови и мястото, и само чакат определената дата от агенцията за опелото.

Тия от Карикатурата и трупове почнаха да разнасят през границата.

Мръсната гад трябваше да гние в пандиза и да пукне като куче там!Все пак,Господ не го остави да се радва на награбеното с рекет-хубав ден за България е!

Рекетьори, изнудвачи, мутрински бизнесмени, от които беше проплакала четвърт България, сега се дискотират както нито един лекар, професор или архитект не е бил дискотиран.

abe mnogo vnimanie otdelyatae za tezi bolkutzi.

Оставете трупа в някоя нива да го разнасят кучета и чакали . Такъв изрод не се погребва на Българска земя

След това по нареждане на министърът на вътрешните далавери са наредили на лицето да оживее, за да го разпитат къде е бил толкова години ?!

Stanko

Не се знае дали не е докаран в затворен ковчег.Същевременно попа не е ли знаел че това са пари от рекет и убийства че да благодари на този човек?Не трябваше ли да му каже-сине,ти си грешник и т.н?

Издирван в целия свят престъпник си живее преспокойно в собствената къща и МВР установява това едва когато близките се обръщат за издаване на смъртен акт! Ама, моля ви се, няма нужда от промени нито в МВР, нито в службите. Всичко е наред, всичко е както трябва.

Кристиан Христов, беше започнал да им вади кирливите ризи, Ама му запушиха устата и ще го съдят!

Не е конфискувана тази къща ,но р.петков каза ,,те са наши момчета"!Не всички помним по 3 дни ,като милиционери

Дошъл си е да се види със сестра си Мая Манолова.

Щял е да говори най вероятно или е изнудвал някой от ОРИОН, ДС, може би руснаците

Като гледаме снимката по-горе и веднага виждаме липсващото звено между човека и маймуната.

Журналистите знаят кой и кога е починал, а МВР спи следобедна дрямка. Та даже щяха да го погребват, ама не се знае още точно кой е починалият? Дали е възможен такъв холивудски сценарии? Извикайте сега на помощ един добър чужд специалист ,за да ни гледа сейра. Ние работа до край няма да свършим.

Много важно мафия долна мрете душмански един по един

Сите "бежанци" - "наопъки" - от десно на лево, а тоя - "на обратно" и на перпендек.... Странна работа!

Сега на центъра на Дупница ще монтират монумент с формата на задни части ,да може поклонниците да го цункам всеки ден.

И ся кво? Погребението спряно. Ще го оставят да се вмирише ли?

Ще го разпитват как е влязъл в България??

Само факта, че Тиквата не иска да се откаже от имунитета си говори много. Също така изказването на просто Киро,че на всички,тоест и на него,ако искат да му свалят имунинета всички да не го дават,говори,че и Просто Киро го е страх и че и той е крал като другите.

Копейкин трепери най много, Да не го хванат с копейките, пред посолството им

Въобще не е ползвал документ бе, вие луди ли сте? Като "начетени" журналисти би трябвало да знаете, че хора излизат и влизат в БГ през 'каналите' от времето на ДС. През тях върви всичко покровителствано. Ебати простите патки сте...

Да не се окаже, че не си е тръгвал

Да живеем в интересни времена

Всеки ще мре

Но някои го раздават безсмъртни

Беглец по света или не, никой не може да избяга от Съдбата. А в нея се преплита предопределеност, но и начин на живот между хората, морал, съвест. Ще остане още малко в паметта на някои с лошо име, после ще бъде забравен завинаги. На как ще остане в паметта на децата си, независимо, че сигурно им е осигурил богатство и лек живот ?И колко хора ще кажат “Бог да прости” в последния му път ?

Е па кого ще копаме днеска?

Споко, До вечерта им време...

Ама верно ли докато го издирват международно си живял вкъщи, докато не взел, че умрял

Нямал е направление по НЗОК, от джипито.... за преглед от кардиолог! Не е могъл да се възползва от предимствата на здравната ни система!

Този май се е върнал да умре в България. Случайно да е получил инфаркт от свръх доза инсулин,която някой да му е бил?

ти да беше срещнал галевата мая, само по терлъци ... Като отвориш вратата... Нямаше ли?

Аз само да попитам... Dали изобщо е напускал България??? Да не би случайно пратениците на бат' ни Бойко да не са го "видяли" при обиските преди години?

Се е както е и излязъл :))) Тоя е невидим..

Как как ? То от началото на годината като монимум 20 000 мигранти са минали през България без МВР да забележи Вие за Галеви се чудите

Моляяя? Някой е минал без да забележим и да го таксуваме?!? Бързо подайте сигнал, това трябва да се разследва веднага!

Дали въобще е заминавал някъде, кога се е върнал-преди ден, седмица, година , с чие съдействие е станало всичко са все въпроси , на които никой няма да намери отговора. Който трябва -знае! Ето това са нашите служби, които се грижат за националната ни сигурност, пробити отдавна и отвсякъде. Затова трябва като в Грузия- пълно разпускане и преучредяване .Но.....от къде ще ги намерим ангелите небесни, които да не работят като организирани престъпни групи, а да служат на държавата .

не ни допускат до Шенген. Не искат да дават на нашите служби достъп до Шенгенската информационна система, защото не вярват, че този достъп ще бъде бързо преотстъпен на подобни "братя". Май имат право.

достъп бързо няма да бъде предоставен"

Бас държа,че тази СДС-арски Бог(к)Лук е инсценирал смърта си.Поръчал е от някоя морга в запустялата ни англо-краварска колония труп на някой непотърсен от близките си покойник ,за да го кремира и така да заживее Гадта под друга самоличност.

Това е повече в стила на червената мафия!

БЪЛГАРИО МИЛА, ЗЕМЯ НА ГЕРОИ ТЕ СА НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР ТЯХ ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ И ВЪВ ВАМПИРСТВО ГИ ПОСВЕТИ

А той ли е въобще или…?

Макар и временно, правителство има. Къде са органите, които не са си свършили работата? Така ще бъде и със следващото правителство, само се похабяват народ и държава...

Koй знае с каква игличка са го уболи....

ти да беше срещнал галевата мая, само по терлъци ... Като отвориш вратата... Нямаше ли?

Много бързо взеха да си отиват тия мутраци, какво става? Един по един си заминават, може би започва да им се връща? В този смисъл да очавкаме ли възмездие и за главната мутра- Буци Тиквоча скоро?

По скоро копейкин

Партньорските служби може да помогнат

Тъпак,защо не се пробваш.

За дребна сума пари се минава безпрепядствено през всяко КПП! През зелена граница е съвсем безплатно,но трябва да ходиш пешя няколко километра! Може и мъртъв да са го докарали за да го погребът в България...

За мъртъв, не им трябва разрешение

После че чудят що няма Шенген за нас... Ми та на границата който не си е платил, той не е влязъл. Имам предвид тези, които по принцип НЕ ТРЯБВА да бъдат пускани, това е всичко друго, но не и държавна граница...

Нали имаше един самолет дето влезе и си кацна у никой не разбра чий е. Може с него да е влязъл. Второ трябва да се провери дали въобще е той самия или са искали да го покрият с това погребение. Трето дали е наистина естествена кончина или предизвикана. Както на Мишо бирата и Вальо Танев и жената на Мишо и т.н. Григор Лилов има статия у фейса с доста интересни неща в нея. И са свързани Мишо, Галеви, първанката, Валентин Златев..... И още други. А и Дилянчо Добрев яко участва. За Пеевски пък да не отваряме дума.Оказва се, че сме яка мафиотска държава. Че вътрешните звена и структури на МВР яко участват в това.... Бивши техни кадри са все из нарко средите. Ползват държавен ресурс за производства и покриване на забранени субстанции. А тия нещастници, дето ги слагат за министри и министър-председателя даже не знаят в какво се забъркват. Те са кукли на конци. Плевнята като стана президент и направо му се смени физиономията, Радев и той. Мисля, че като разберат истината и са на крачка да получат инфаркт. Работата е свръх дебела и хората не си дават сметка за истинските мащаби.

Онзи не беше ли Брендо от Украйна?

Сигурно е пил руски чай ... Като Лукашенко на 9-ти май в Масква!

Те не са излизали от България никога кво се правите ,че не знаете аххх

Разпитайте на полиграфа Сестра Галева а.к.а. Лейди Гага (Мая Манолова) - тоя миндил е наясно с всичко! Така ще фанете и втория.

Ще има ли рязане на тялото за аутопсия или не

Лична оговорност за влизането му в страната носи министър Семерджиев! Къде е сега уважаемия министър да понесе тази отговорност и да даде обяснения какви устни разпореждания е раздавал по този казус! Цялото МВР са превърнати в негова изкупителна жертва!

Кой е тоя министър Семерджиев!?

Имаше такъв министър, просто пича е объркал годината ;)