Двама български президенти и министър на погребението на Хавел

Чешката столица Прага се подготвя за погребението на бившия президент Вацлав Хавел, починал миналия уикенд в съня си, след дълго боледуване, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Двама български президенти и министър на погребението на Хавел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почивай в мир,Вацлав Хавел!Видял си много,изстрадал си много като дисидент,но Господ ти е дал уникалния шанс да видиш края на своите и на цяла Източна Европа мъчители.Ти си победител,който никога не се преклони пред тях и не си оцапа името,както нашите предатели.Нека Бог приеме душата ти и ти даде заслужен покой!

А агент Гоце по добре да не се появява там, мръсен сталинист!

И от кога Германия е с президент?

Кристиян Вулф е президентът на Германия. Чети, преди да пишеш глупости!

Да почива в мир!Това е истинки демократ,който през целия си живот е служил на родината си!

10 пъти в статията е споменато "бивши" президенти. Няма бивши, осведомете се малко, преди да се наречете "настоящи" журналисти!

Разбира се че има БИВШИ президенти! Това е служба , а не олимпийска титла!

По-добре би било в гробището Славин на Вишехрад, в Пантеона или близо до катетралата.

Благодаря ти за инфото от турската статия!Прочетох народните песни и много ми беше интересно-сякаш бях там далеч във вековете.Но от обясненията има една неточност:Малта не означава злато,не ми е обяснено така.Обясниха ми,че идва от Мелита.Тук много обекти,улици и фирми се казват така.Така са я наричали римляните,защото оттам са произвеждали много мед(мисля,че това означаваше-мед).Освен това огрята от палещото южно слънце е имала точно златисто-кафеникав нюанс,като меден.

Няма ли пътьом да прескочите до Северна Корея!? Там по-може да изкярите нещо

до СК ще отскочи Гоце, повече му приляга.

А ми тези двамата, с какво бяха по различни от Гоце?

На "бившите президенти Желю Желев и Петър Стоянов" и в проект Гоце да им се отнемат всякакви привилегии, президентски пенсии и пр.! Нали сте големи демократи, социални и пр. драги ни БГ президенти, криза е !!!

За сега на знам, но докато беше действащ президент ЖЖ се беше отказал от заплатата си в полза на сиропиталищата.

То на него заплатат не му трябваше:)))))) Тя си беше смешна цифра на фона на всички други далавери , които въртеше с неговия "най-добър приятел" Петко Симеонов шеф на "хуманитарните помощи"...