В Катуница погребаха 16-годишния Павел

Няколкостотин души в Катуница погребаха 16-годишния Павел Толев, който издъхна по време на протестите срещу Кирил Рашков-Цар Киро.

Обратно в новината

Коментари - В Катуница погребаха 16-годишния Павел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този цирк на Първанов и Борисов е абсолютен цинизъм. Долни продажници!

Как така "Аврора" знае, че "коментатор" е жена, а "Дукето "се обръща към първата като към същество от мъжки пол ?? И се обединяват около твърдението, че Дировци и бТВ ни лъжат ? Много интересна "тройка" са.

Кво Стана е Dir.bg кво са насрахте,че пак ми изтрихте коментара...или ви удариха балтията и на вас ..или вече сте Dir.Boiko.bg a...???

Ша ма проштаваш, ама твойто проточено име си е досущ като дълга пръдня, завършила фатално !

Дировци, защо лъжете за журналистите?! Причината да не са допуснати журналисти е САМО ЕДНА - МИРОЛЮБА БЕНАТОВА И БОСФОР ТВ И ТЕХНИЯ МАНИПУЛАТИВЕН РЕПОРТАЖ И ПОШЛО ДЪРЖАНИЕ В ПОСЛЕДСТВИЕ!! Толкова гнусно поведение по време на палежите и особено след това!! Тая патица нарече стотици хора като мен, които пращахме възмутени писма към тях, продажници. Това далеч не първият случай БТВ да изопъчават фактите така както на тях им се иска и да наричат това "професионализъм".

Права си за Босфор ТВ, отвратена съм от тях, никога не ги гледам вече, това, което показват, няма стойност, нито връзка с истината, а отношението и самочувствието им на "най-великите" е направо отвратително! Трябва да се бойкотира и да не се гледа, за да губят и от рекламите! Тъпите им конкурси и игри са предрешени, сериалите - адски скучни и примитивни, ток-шоутата - суета и самолюбуване на някакви комплексари! Няма какво да се гледа повече там!

Точно така колега. И на мен ми писна от патицата Бенатова и пошлата бтв. Не ги гледам от доста време и няма да ги гледам.

Да почива в мир момчето .

стига му викаите цар на тоз царвул

Да почива в мир! Господи, опази тези хубави български деца!

Г-н Президент, 1/ Вашите два мандата сега свършват. Защо едва сега Вие констатирате , че "точно през тези 10 години" на Вашите мандати този престъпник не е плащал данъци ? И , след като поред "Закона" Той е "престъпник" защо не е наказан до сега с цялата строгост на същия този Закон? 2/ През последните 10 години на власт бе партията из чиито среди Вие "израснахте" и станахте Президент. Защо тази партия (БСП и сателитите й) позволи(ха) този престъпник безнаказано да върши престъпленията си цели 10 години ? Не, цели 20 години! Цял народ го знаеше това. Само Вие и партията ви не искахте да го видите. Ерго, значи сте го толерирали, т.е подкрепяли! 3/ И, накрая : Кой сте Вие г-н Президент , че ще искате наказание на един "ЦАР" ?!? Па било и то по закон в една уж-парламентарна Република ? Той е наречен "цар" не случайно, а защото всички са виждали как Той , по царски си е разигравал коня и за него законите не важат! Жалко г-н Президент .Така не става! Стига с това политическо празнодумство и лицемерие! Стига!

Това , което казваш е така , но къде пропускаш факта, че към днешна дата Кирил Рашков е член наГЕРБи събира циганските гласове за герб .

Това хубаво стегнато текстче направо го пращай в Президентството - на сайта им има адрес. Готово си е за пращане, можеш да го подпишеш с "група форумци от дир.бг", щото доста народ е съгласен, от няколко дни пишем тези въпроси към Гоцето.

Киро е плащал на всички,които сега са в опозиция..Просто цялата работа е режисирана и целта е връщане на "старите муцуни" от политическият елит на софрата за глозгане кокалите на народа!!!Не се подвеждайте БЪЛГАРИ !

Жалко за момчетата! Съболезнования! А тия политици наглеци к'во баба си са търсили там?! Те и такива като тях са виновни за тази трагедия! В България царе не се раждат, а се създават с политически чадър!

Днес, ох, отново и днес четем за убийство извършено от циганите, вчера четохме как циганите продават децата си, по предния ден четохме как циганите изсичат незаконно горите ни, или по - накратко всеки ден четем как циганите изнасилват нашите баби, как обират къщите ни, как крадат релси и т.н.. Не искам да чета такава криминална хроника, вече не! Защо ЦИГАНИТЕ не плащат ток, вода, данъци, а аз да! Защо ЦИГАНИТЕ имат помощи, а аз не! Управници, къде сте? Няма да се предам! Ще съдя ЕVN, ще съдя ВиК, ще съдя държавата за дискриминация! Когато аз не платя, се водя престъпник, а когато ЦИГАНИНА не плати се води малцинство! Ако сте съгласни с мен, сложете това на стените си и нека да създадем ние закон, който управниците да приемат и да не страдаме повече от ЦИГАНИТЕ!

Кое в моето мнение Ви раздразни? Нима не е истина, че толкова много патриоти са жертвали своят живот, за да покажат преклонението си пред ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА ЖИВОТА?! Защо "почитаме" и "празнуваме" датата" на смъртта на родолюбците ни 19 февруари, 2 юни, 2 август ...Жив е той, жив е...? Обвинението:"Вие, тук на Земята, се избивате като зайци.", Казано от Христос, аз не мога да го възприема за българите - носителите на български ген в геномът си, като Петър Дънов примерно. А смъртта на Ангел Петров преля чашата на търпимост в "зверилницата" България. Нека тези, които сега са се развихрили, да знаят че скоро ще застанат на подсъдимата скамейка на ... Страшният Съд. Нека никой да не си мисли, че това е заплаха, просто е едно предупреждение и една възможност за КАРДИНАЛНА корекция на начинът ни на мислене, в края на времената.

Не ни интересува твоя самотен свят.

Бог да прости поредните жертви на циганския произвол. Ами Първанката и Боко Тиквата защо не са взели и Костов като са ходили при мангалите - можеше да им превежда.

Господи, приеми и успокой душите на двете момчета! и да питам Бойко - как така чак сега се сети, че такова натрупване на имоти, на мн.пари не е съвсем чисто, защо тези момчета трябваше да платят с живота си за да те събудят от сладкия сън на властта?

А ти къде беше през цялото това време. Или май те гонеше страхът.

Съболезнования и на двете семейства, браво на хората от Катуница, те доказаха, че когато нещо в системата куца обществото трябва да реагира, да превъзмогне страха си, не бива повече да продължава така, безнаказано за някои, а обикновените хора частни , работещи да страдат. Жалко само, че това винаги е съпроведено с човешки загуби, тогава политиците тръъгват да изказват съболезнования, а къде бяха през всичките тези години, обидно ми е даже, че го наричат ЦАР КИРО, спрете, той е просто Кирил Рашков и журналистите също да спрат да говорят така за него.

Циганинете от Катуница трябва да се изселят! Това е най-малкото, което трябва да им се случи. Ясно е, че няма справедливост в нашата държава, няма и да има. Тежко и горко ни. Добре, че има някаква гражданска съвест и се вдихнахме на протест. Тежко и горко ни с тези политици, които ни управляват. Скърбя за двете жертви, Бог да ги прости!

А БЕ ХОРА, МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ!Смотаните мангали ще операт пешкира и нещата пак ще се върнат в стария си коловоз.НЯМА РАБОТА, НЯМА ПАРИ, НЯМА СПОКОЙСТВИЕ ЗА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК, А ДРУГИ ТЪНАТ В ЛУКС И СИ ЧЕШАТ ЗАДНИКА.ПРОБЛЕМИ ЗА ТЯХ НЯМА!КОМУ Е ИЗГОДНО ХОРАТА ДА СИ ИЗЛЕЯТ ЯДА ВЪРХУ НЕЩАСТНИЦИТЕ ,БЕЗ ДА ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ БЪЛГАРИЯ ДА Е В ТРЕТИЯ СВЯТ, ПОСЛЕДНА В ЕВРОПА И НА ПРЕДПОСЛЕДНО МЯСТО В СВЕТА ,МОЖЕ БИ, ПО СТАНДАРТ?РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА , А НЕ ОТКЪМ ОПАШКАТА.КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ПРОСТАТА ИСТИНА.ОНЕЗИ, КОИТО В МОМЕНТА СЕ ОПИТВАТ ДА НАСОЧАТ ГНЕВА НИ ПРЕКРАСНО ЗНАЯТ ТОВА И НЕ ИСКАТ ВИЕ ДА ГО ЗНАЕТЕ, НО ТО Е ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН.ИМА ЛИ БЕДЕН ПОЛИТИК, ИМА ЛИ ЧЕСТЕН ДЕПУТАТ?ТАКА Е ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ххВЕК, ЧЕ И ДО ДНЕС.ЧЕТЕТЕ БОТЕВ, ПЕЕТЕ ЧИНТУЛОВ, НО НИЩО НЕ ВИ ВЛИЗА В МАЛОУМНИЦИТЕ!

Лека им пръст на двете млади момчета, загинали толкова нелепо от дивотията на това античовешко племе! В Катуница да се направи паметник-мемориал с ангели, за да се споменават стотиците забравени жертви на циганската напаст в България - то не бяха самотни жени, то не бяха изнасилени деца, пребити старци, ограбени къщи и дворове ... Толкова години кошмар! А мангалът с цялата му крадлива рода да се изселва от там и да се връща в родното си Столипиново, баш в центъра - на мръсотията и дивотията, да видим там - сред своите и близо до родата си, дето я е канил на помен, колко ще му хареса! И да не припарва до българско село!

Излез малко на въздух!

Махай се от българският сайт . Заради такива като тебе сме на този хал .

Бог да ги прости Павел и Ангел!И да накаже виновниците за ранната им смърт!Амин!

за единствения коментар

простотия защо я пускате? Всичко си има граници.