Погребални бюра отказват катафалки за ковчега с Навални, Москва забрани шествие с COVID-оправдание

На входа на църквата, където ще се състои опелото, е залепено съобщение, че снимането е забранено

Обратно в новината

Коментари - Погребални бюра отказват катафалки за ковчега с Навални, Москва забрани шествие с COVID-оправдание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"над олтара е монтирана видеокамера" За това не се бяха сетили и най-върлите атеисти по съветско време! Няма що, руската православна църква се е превърнала в новия полит-комисарят...

Още се кланят на мумията На онзи педал Ленин

Любопитно е, дали мумията е заразна, и може ли човек да се зарази със сифилис, след като предводителя на "Световният пролетарият" е пукнал от сифилис ...

В стари времена, дори най-големите врагове са отдавали почит към смъртта и са запазвали достойнството на врага си. Дори османците са давали възможност на християните да погребат убитите хайдути по обичаите си. А иначе много вярващото джудже, се гаври с врага си дори след смъртта. Страх го е, че и мъртвото тяло може да му навлече протести. Комплексарщина на невиждано ниво!

Едва ли е точно така, както го описваш, но така ни карат да вярваме с написаното в социалните и мрежи. Вероятно имат полза да излиза точно такава информация. Все пак нали са непримирими с властимащите.

НАПОМНЯМ: В съдебния процес против Васил Левски, има шестима софийски съдебни заседатели – българите хаджи Марко Стоянов, Пешо Желявски и Митьо Каймакчийски и турците Мехмед Салих, Садулах Съръ и Дервиш Мустафа. И шестимата съдебни заседатели гласували против смъртната присъда.

Сталинизъм в действие!!!!!

Прави или не, но руснаците воюват, а Навални подкрепяше противника. Напълно логично е да е мразен от хората, защото техните близки са на фронта. Те имат израз за такива като него - "Земля стекловатая!". Няма прошка и точка.

Воюват? Че кой ги караше да влизавт в чужда вържава????

накара американците за влязат в Сирия?

Влязоха в Украйна, защото ги принудиха по всякакъв начин. 10 години с какво се занимава противниковата страна? Това никой го не отчита като факт!!!!

А какво общо има погребението на Навални с влизането на американците в Сирия? Не съм чул в русия да са забранили други погребения, заради войната в Газа.

Нито е мразен от хората, нито тези проблеми ги създават "хората", а точно определена клипа от придворни на комплексирания лилипут! Хората, чийто деца са на фронта, мразят точно комплексирания лилипут, но столетия в главата им е набивано да са послушни и никога няма да се вдигнат! Имаше една снимка от Коледа, в църква, на комплексирания лилипут с майки и жени на убити на фронта. Толкова злоба се виждаше в очите на тези женици, че ако я нямаше охраната, щяха с нокти да го разкъсат. И всички бяха по високи от комплексирания лилипут.

..... И само да те светна, че руски войски също воюваха в Сирия, само че на страната на Асад, срещу когото въстана народа на Сирия.

От тези глупости излиза,че руснаците правителствено пречат за погребение.Наистина глупости. Този предател,който се е поставил в услуга на враговете на Русия,просто е ненавиждан от хората.

Искаш да кажеш, че е ненавиждан от ВЛАСТИТЕ, не от хората.

И защо е предател? Знаеш ли изобщо за какво е осъден? Ще ти подскажа - не е за предателство. Осъден е на 18 г. за финансова измама срещу частна фирма, която отдевна си беше оттеглила иска години преди да му дадат първата 4 годишна условна присъда. По твоята логика и ти си предател, защото не следваш политиката на България срещу русия на путин, и съответно трябва да те осъдят на 18 години.

"Погребални бюра отказват катафалки за ковчета с Навални... Колегите му обаче не уточняват дали става дума за моргата в град Салехард, или майката на Навални е успяла да осигури транспорт за тялото на сина си от Сибир до руската столица." И как според вас се транспортира тяло с катафалка от Сибир до Москва?

Страх от починалият Навалин може да имат само получовеци с гузна съвест.

Жужи къде ще го погребваме или ще го препарираме?

Мумийка, как иначе

инжекцииката за отсрочена смърт на западните спецслужби сработи но не в това време и не на това място. пак сметките им без кръчмар муухахаха

Туй каза да пишка ли ти го прошепна снощи нежно на ушенцето и отзад?

тва едва разбираемо го изфъфли женати доде я ебах в устата

къв опозиционер е тоа мошеник, с кво моеше да бъде опозиционер? със събраните тъпи агитки от15-16 годишни глупендоси за обещани по сто евра за участието в секви глупави прояви ли? голем опозиционер ша знайти, равни нема...ББААХАХА

късата пишка по толкова ли раздава на вас руските тролчета педерастчета?

то и педалите като тебе не са по добри

краварско лгбт изродче да го духаш на руските тролчета

това обяснение с плащанията. Тъй като копирате това, което са ви спуснали началниците не можете да си представите, че хората могат да имат собствено мнение. А за Навални очевидно нищо не знаете, а началниците ви се няват, че и другите хора нищо не зная и затова тази опорка ще мине.

Така става с предателите. Само онази змиотребица бившата му жена ( пояснявам от две години не е отишла да го види) а сега захлебва от еврогейовете и плаче с крокодилски сълзи. Отврат. Майката на Навални не може да я гледа, толкова я мрази. Само за майката ми е жал.

Само сатанисти няма да разрешат да бъде опят и погребан човек по църковните канони.Какъвто и да е бил Навални.Но хора които се кланят на препарирани мумии нямат нищо обшо с християнството.

Как наричаш хората забранили тази същата църква?Нали знаеш че Зеленски я забрани и им взе имотите.Между другото нашите се опитаха но непосмаха да последват примера му.

Зеленски забрани руските църкви, защото се занимаваха с всичко друго, но не и с проповядване на религия. Като поповете в нашата руска църква - руски агенти. Както и руският "патриарх", впрочем - агент на КГБ.

Нарича Навални предател е путински трол. Как може да наречеш човека който се бори с диктатурата предател? Той ще бъде изучаван в училищата след краха на путкин

И агент на МИ6.Говорейки за история и бъдеще и аз вярвам че истината ще излезне на яве и руснаците ще ходят да препикават гроба му.

Хайде сега да видим аналогична ситуация! Ако се отнася за американец и агент на руските спужби, как щяха да реагират сънародниците му и властимащите? Нямаше ли да го нарекат предател и да се отнасят към него като към предател? Никой не обича предателите, в никоя страна.

Няма такова нещо. Лично Бай Дън е отишъл зад полярния кръг и е застрелял Навални. Има и свидетели очевидци. Путин е един от тях.

Лично Путин е пуснал сасирек в кръвта му.Бай Дън го е видял.Каза го още на другия ден.

Жалко за Навални. Можеше доста годинки да поработи за полза на Русия, ама явно е господ не го е харесвал.

Не харесва руските прасета щото ги забавя ама не ги забравя

Както другите от дружинката.Жена му на Навални и интимния и приятел Христо Грозев.Който направи най големия скандал срещу България в новата ни история.

Е гОЛЕм страх...

Погребете го в Северния ледовит океан - така от Полярен вълк ще го споменават с добро за работата му там за ползу Родину, а живота му преди това бе антинародна дейност и предателството си има цена.

Предателства срещу Путин е подкрепа за Русия.

Толкова врякане, толкова активизъм, толкова борба за демокрация, и накрая от много напъване да си умреш от тромб.

Никой не ще да се цапа с тоя боклук.

На долните лъжи и манипулации

Е и да е истина, не мога да ги виня. Предателите са гнусно нещо.

Конто нарича Навални предател е тъп цървул руски. Човека се бореше да очисти върхушката и да спре кражбите

То от теб по глям боклук нема

Баси и рушлямската кочина! Пфу!

Тъп и прост, щом вярваш на всички долни лъжи

Кой лъже я кажи?

Ха ха, гърчиш ли се! Ами я кажи, Путин ли уби Нахални, ха..ха

Ваксината, бита му в немската клиника Шарите уби този продажен плазмодий. Дори шефът на украинско разузнаване Буданов открито призна, че Навални е починал от тромб. Информирай се!

А, значи все пак не го е убил Путин и Западът и пеевските черноработници лъжат, така ли?

И тебпда те пратят в концентрационен лагер на северния полюс, няма да оживееш!

Можеше да си остане в Германия или в друга страна на Запад и да е жив. Не, той избра да се върне, знаейки какво го чака. Зорлем го направиха мъченик, като Немцов и Политковска. Узисква се доста смелост са го направиш. Не е като да се шушумигьосваш в бункер и да седиш в края на 10 метрова маса.

Седи в бункер? Путин обикаля Русия, лети напред-назад всеки ден, ама ти изобщо не си в час за това и квичиш глупости

споменал путин некъде? Или сам го припозна?

А, не го ли спомена? А кого имаше предвид тоя път, че пеевците лъжете как Путин седял в бункер още когато ВСРФ ловуваха плъхове под 'Азовстал"?

Едни и същи вече дълги месеци

Коментирам Навални и погребението му за пръв път тази вечер, ма, ако ще заспиш спокойно, твойта да бъде...

"Избра", ама жена му си остана на запад за заложник, да е сигурно, че Нахални ще продължава да "избира" правилното:))

Искаш и тя ли да умре, Путинска подлога?

Навални го принудиха неговите господари да се върне в Русия, защото парите които му бяха броили до този момент, трябваше да се отработят и ето, че че отработиха. Няма мърдане като се хванеш на хорото на наглосаксите-играеш го докато пукнеш.

Защи ги е страх точкова от трупът на Навални?!

Са страхливци. Тиранът го е страх от СВОБОДНИЯ човек.

От пълни дебили като теб

Ако западняците не излъжат, не могат да дишат, дай им гнусотии да измислят за всичко руско. А ти защо си толкова лесен, веднага вярваш? Добре е, че не си жена, все щеше да си на.бан и бременен)))))

Ги западняците щепсъла за всичко руско . Те си живеят уреденият живот, правят си там техните протести, ядат си техните храни, пият си техните вина и бирш и хич не ги е еня за кочини.

Очевидно ги боли, щом Русия не им излиза от устата последните години. Точно като на форумните черноработници на Пеевски, ха..ха

Запомнете тази дата 1 март 2024. Това е началото на края на диктатурата на Путин.

Си ти, ама от най-тъпите

Всяко руско посолство, Всеки руски дом, Всяка руска фирма, Всеки автомобил с руска регистрация е място, на което можем да отдадем почит към свободният руски народ и неогвият ангел Алексей Навалний

Върне тъпкано за лъжите ти! Господ всичко вижда. После ще ревеш: защо ме наказваш, Господи?!

Навални бил финансиран от САЩ и др., значи е предател?! Марин льо Пен подържа путин, по време на посещението си в Москва през март 2013 г. обсъжда с путин потенциално бъдещо сътрудничество с Русия. Партията и и досега изплаща заем от руска банка. Никой не я е пратил на каторга в Гвияна или Нова Каледония. Та значи, когато САЩ ти дават пари е лошо и ки предател, ма когато ти даваш пари и финасираш чужди партии е ОК! Нещо логиката не се вързва.

че на русия трябва да е позволено да се меси и ръчка където и когато си поиска в политиката на чужди страни, но, на нейна територия това е сериозно престъпление - съд, задължително виновен, ГУЛАГ зад полярния кръг и бавна смърт.

Ами всеки го счита за предател, подстрекаване, гледах тв Русия 1 хората го презират и ненавиждат.

Като го ненавиждат, значи никой няма да отиде на поклонението, какъв е проблимът да забраняват последна почит на починалия?

Традиция е най-вече на английските служби в един момент да използват за последно такива лекета като Навални, предали родината си и поставили се в тяхна услуга и обикновенно ги ликвидират в подходящ момент, когато могат да обвинят за смъртта им, някой който име бърка в джигера на наглосаксите. На прицел най-често е Путин или руските служби, макар, че в миналото имаше подобни действия и с български политически бегълци. А истинската причина за смъртта на Навални е вещество предизвикващо съсиреци когато се приеме с катализатор И двете са приготвени от ГУР, а са внесени в затвора и предадени на Навални от адвоката му два дена преди смъртта му.Веществото е било във фабрично опакована руска храна, а катализаторът е бил маскиран като лекарство предписано и взимано от Навални още от болницата в Германия.Даже и някой да пробва храната, ефект върху пробвалия няма да има, защото липсва катализатора, а и погълнатото количество от веществото е от значение за крайния ефект.

Няма такова нещо. Лично Бай Дън е отишъл зад полярния кръг и е застрелял Навални. Има и свидетели очевидци. Путин е един от тях.

Добри дошлш в Русия,държавата в която живота ви не е гарантиран,за разлика от смъртта ви ако се изправите срещу бившия агент на КГБ Путин

Кой ще позволи погребението на Навални да засенчи новият Хитлер. Вече Русия отделя 40% от бюджета си за въоръжаване. Тепърва ще видите образа на диктатора Путин. Само да минат изборите.

Когато не можеш да мислиш логично, така ще ти изглежда, душко. Но не се отчайвай, защото демокрацията харесва това!

Смъртта на Навални е показателна за реалната немощ на Путин. Тия са толкова прогнили, че направо са отровни за всичко окло тях. Не че в световен план нещата са цветущи, ама тази изостанала руска политика с методи още от 18 век, нееее.

Чак пък толкова? Кой обича предателите? Навални с чии пари е живял, че и организация подържал? Да гледа Грозев, че и неговия смърдящ труп ще отиде на гарваните!

А Путин с какви пари живее? Китайците са им завладяли цялата икономика, това какво е?

Какво има да се занимават с един предател? Преди векове са ги хвърляли на сметището.

Утре пред посолството в София ще тъжно. Консулството в Русе...няма го :) Нищо не остана.

За тъпаците , от русенското консулство по време на османската Империя се предава разознаавателна инфомация преди да се форсира ДУнава за да се освободи Русе и българите. Голяма част от революционерите са изпратени в Одеса във военна академия за да бъдат началото на нашата офицерска чест. Има доста неща, които безполвите имат да четат и да осмислят....ама пусто няма ителект в малките ви заешки сърчица

К`ва "разознаавателна", бе мен??? Тия ватенки ограбиха бивша детска градина до тухла...

Къде изчезнаха любителите на рускии мир в България,вече не развиват руски знамена.Мутрофанова е за уволнение

и то във всяко второ семейство..

Всичките тия хленчове са организирани от неговите следовници, за да оправдаят малкото на брой участници решили все пак да се простят с Навални. Тоз гигант на руската опозиция, който не стига дето получаваше сума ти пари от външните си покровители, ами въртеше и далавери и накрая заслужено се озова където му е мястото.А пък и не събираше над 2-3% подръжка.

толкоз малко, що им забраняват поклоненито и православното му изпращане в последния му път? Нещо не се вързва!

за предателите се видя....зансесоха му лекратсва уж неговите хора...и на слеващия ден, опаа....опъна търнака точно преди изборите и точно след победатат в Авдеевка, да живеят лековерните калмуци

Хората не искат да имат нищо общо с предател, та даже и погребението му. Утре да им се срути бизнеса, за това че са го изпратили. И са си прави.

Юлия Нахалня ше го оправи

Навални се върна в Русия , а от нашите копейки,въпреки,че са потресаващо тъпи, един няма да отиде там.Значи не са толкова тъпи.

Не сме да. За разлика от теб

сещай се къде...и на тебе мога да ти напъхам

агент на ЦРУ.....а забравят че е крайно десен ..... по заслугите ще ги съди оня горе

Е нали ги видяхме крайно Левите руснаци в клипчето с Киркоров. :) На тия задниците са им безгранични, баце?

Който е в опозиция на путин е агент на ЦРУ. Удобно.

Ха ха два пъти го арестуват и го пускат...ама пусто като си взел парите ще играеш по свирката на Чичо Сам... и да не забравяме как на 37 години се оказа тежка опозиция и велик политик.....айде малко да се събудим

И в България е трудно, но поне никой не е затруднен да се поклони пред подвига на президента Желев.

Към момента все още има свобода, за която са мечтали и борили винаги нашите прадеди... в русия такова нещо не е имало и няма да има. Там за 300 години имат 2 възстания на кръст. Рабсщи души

баси кво толкова го раздухвате този навални. един боклук по-малко.

раздухват го такива като него, боклуци и долни душици жадуващи да предават държавата си за някой левец

Един достоен човек по малко, от който се изплашиха и го пратхи в непоносими за здравето му условия, да го уморят бавно. Що не го пратиха в колонията в Новорусийск / Аиде почва търсенето по картата/. Шапкиии долу!.

трябва да се върнат на Япония. Там няма нищо руско. Не се наситиха на чужди земи.

Ха хаа....съюзник на фашагите и дето са порили коремите на бременните в Китай.....ха ха Курец за Курилите..и да ми го курят курецот

Дя го мятат на някой булевард, служителите на "Чистота"-та ще се погрижат!

Все някой трап има. Да го мятат в него, после - бетона и това е.

Умират от страх властите. Страх от един мъртвец.

Щом няма кой да го копа да го метнат в пещта и после пепелта в канала. Където му е мястото.

Името МУ. Прости им, те не знаят какво вършат! Мир на душата на човека, смел беше!

С една дума - педерация, и то руслямска ...

Така е в рускии мир,или умираш за Вожда,или той те убива.

Тъкмо да си помислиш че маломерният плашипутарник съвсем е изплискал легена с лайната ,гледаш го той пълни вече цяло корито...

Андрей Ашков: Путин каза правилно, САЩ отдавна са забравили войната на своя територия, така че е време да ни напомни какво означава да си мишена.

Западните гадинки правят всичко, за да унищожат човечеството... докато съществуват САЩ и техните мелези, няма да има мир на Земята...

Системата за противоракетна отбрана, в която САЩ вложи всичките си пари, след производството на Буревестник, Циркон, Посейдон и Авангард, загуби всякакъв смисъл. И всички ударни групи на самолетоносачи се превърнаха във военноморски цели. Съединените щати нямат шанс да оцелеят във война с Русия. Заради това цялата бъркотия с Украйна. Те трябва да изпъкнат очи и да се правят на корав мачо. Негърът с буболечки е обречен, като цялата тази Пиндосия

Нека Денков да прати медицинския хеликоптер и че го копнеме на бунището при чумавите свинйе.

Какво пожелаваш. Връща се.

Само това ли можа да ти роди главата? Представи си, не ти гопожелавам, че са твои близки - това ли предлагаш - да ги дадат на прасетата?!?!