Погребаха 19-годишния студент, загинал след гонка и умишлен сблъсък

Мълчалив протест и бдение в Сливен, искат ареста и на други двама съучастници в престъплението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бащата много много да не приказва и да не се заканва, а да действа по същество! Всяко негово действие би било морално оправдано. Съжалявам за момчето, бог да го прости.

"Организаторите заявиха, че искат да дадат ясен сигнал на съдебната власт, че младите хора на България няма да позволят поредното убийство да бъде третирано като инцидент, а присъдата да бъде основана на "смекчаващи вината обстоятелства"." Бе колкото и да е неприятен крайния резултат съда е длъжен да вземе в предвид всички обстоятелства.

но по-добра новина щеше да е ако бяха погребали виновния за това

Приятелката. Кога пак на дискотека? Един път пощипана, завинаги пощипана

вижте как са натаманени грозни уродливи дебилни няма човеци на снимките

Чета и не Вярвам Аве ние в Африка ли живеем ?? Или сибир ?? Не беше ли БГ в Европа? Или се бъркам И 2мата са Виновни 1во бащата е самокатастрофирал , но дали не е избутан ? Требва експерт да каже. 2ро Защо се тръгва на битка ,без да имаш оръжие ? Да не очакваш да ти слагат масата да ядеш ? 3 то Как бай манго има оръжие ? Да се произнесе Родната Милиция , следствие и т.н. А по Въпроса , какво да направи бащата ? Ще ви кажа .Да купи калашник от Казанлак и бой и трепане . Другото е чакане , да излезе от затвора ама кога?? Никой не знае.

сме тамам в Европа!

че вече един клошар от улицата може да стане студент стига да иска. Ако имаше акъл като за студент едва ли би отишълв чуждо село да търси сметка защо някой е закачал гаджето му. А баща му е бил някакъв невероятен ненормалник ,вместо да спре детето си ,тръгнал и той да се прави на биткаджия в чуждо село.Няма значение каква раса е убиеца . Пълно е с българи които щяха да направят същото ако някой им дойде в селото да ги плаши

Напротив - я ми кажи колко цигани има убити от българи при подобни инциденти? Колко? Аз мога да ти кажа, че за последните 10 г. няма никакви, но има много българи убити. Орките сте ненормални, за най-дребно нещо се биете и даже убивате, така че етноса има значение! Генетично повечето от вас са увредени. Тези, които не са живеят сред българи и са се интегрирали, но самИ!

Не раса, а етнос. Има огромна разлика.

Интересно ако ги бяха посрещнали с хляб и сол, седнали, какво щяха да се разберат. "Не пляскай момичето ми по дупето в дискотеката, моля". "Обещавам няма повече." "А искам и морална компенсация, пет лева" "Добре ето ти 10, щот сме пичове". Безумно тъпи изчадия, ревете сега.

Отишъл е с баща си, защото е знаел с кого си има работа, а не е бил въоражен защото малко или много са честни и са искали да се разберат човешки. Тъпи ман-га-ли. Тъпи коменантатори. Жалко за момчето. Всички не работещи трябва да работят във фабриките и да нямат сили за такива набези тогава ще види май Ман-гал или бай турчаля дали ще има време да се прави на мъж пред хората. То къв мъж с неговата рязана....

Едно и също....и нищо не се променя. Пропаднала държава и много кофти племе

Отишъл при човека заедно с баща си. Каквото търсило това намерило.

Абе ти внимавай ти кво търсиш да не го намериш!!

Ще дойдеш с баща си да ми пръднеш на мекия ли.

копеле жалко някога хората отиваха и се разбираха като мъже не да идват 100 мангали с бухалки ,отрепка мръсна с удоволствие бих ти разпорил червата и бих те вързал за някой стълб

Случая е чисто умишлено убийство с автомобил. Отделно катастрофиралия автомобил е нападнат с бухалка за доубиване на оцелелия. Справедлива присъда е доживотен затвор за причинителите(по липса на смъртно наказание). Мъчно ми е за времето на Соца,тогава и урановите мини работеха и имаше нужда от работна ръка.

Крайно време е в Белене затвора да започне да работи като затвор

Ахмет; Алоо лалугери пътно произшествие ли стана е планувания, опит за убийство и убийството по жесток начин. Не ви ли е срам бе сребьрници. Подготвяте изхода ли. Вас трява да ви вкарат в затвора.

Надявам се този път видяхте бащата мутра селски бек. Самокатастрофирал и убил сина си. Сега драми. Няма българи турци драма тука, има простотия до шия завършила трагично. 40 дена няма от смъртта на жена му - тия по дискотеки и разправии със съседното село. После ми казвайте че са нормални и турчета са виновни. Да, да.

Каква драма между българи и турци! Кой ди е помослил, че този Хюсейн Хюсменов е нещо различно от мургав тъмнозелен.А клетия баща .....Ало прокуратуррата пак си прави пас да вземе правосъдието в свои ръце

Този баща май вече няма какво да губи,така че да се самосезира ,прокуратурата няма да го стори и след купища адвокатски чалъми убиеца ще се измъкне

действителност. И системата, и хората и на тази територия показаха максимално гадните черти на човешката натура.

Я да чуем АнтиБългарския Хелзингски комитет?!

Аве, Лече....дека си бре?

Жалко за момчето, но не разбирам защо е отишъл с баща си да се саморазправя.

tonk11

Не е бе. Той е отишъл на "среща"!

Друг е въпросът, защо е отишъл да се разправя не въоръжен. При положение, че ще се разправя с мангали.

Имал достойнство за разлика от теб. Затова не го разбираш. По- влажният въпрос е защо мутрите са въоръжени?

Какво достойнство бе, прошляк. Когато имаш вземане-даване с мангали няма място за достойнство!

(от всички цветове) са въоръжени, защото са изроди.

Какви 10-20 години. Я ги разстреляйте публично да видите как мутрите и всякакви подобни криминални групировки (довели до напускането на България от толкова много индивиди и семейства) ще се скрият в дупките си и няма да смеят да излязат повече.

palete katunite v Bulgaria , ta jiv mangal da ne ostane ,samo taka shte se opi m s bezzakonieto .

Отидох мамо за вълна, с големите каракльци И са вьрнах осриган.

И що чак в полунощ се сетихте да пуснете статията?

За такова невероятно безобразие и 20 години ми се вижда малка присъда.

Манкото демонстрира чувство за безнаказаност, което следва да бъде пресечено с една прилична присъда от поне 20 години, но без право на съкратено производство и работа, която да му намали присъдата! Ако съдиите не могат да прилагат правилно закона е редно да се сменят, но ако законът е такъв е редно да се промени! В противен случай са застрашени дори децата на тези, които коват законите!

Не, доживот, без право на замяна. Това е предумишлено убийство.

Такива изроди ме правят бесен. Трябва най-жестока присъда за такива "мачовци" - изроди!!! До живот без право на замяна! Жалко за загиналото момче а и за бащата!

Куршума и това е. Виж как всички помнят Чаушеско.

За тези цигански примати само приматски средства. Сиреч бой, осакатяване и още по- груба сила без да е открита. Въпросът е полицията защо ги пази и кой нагло и безочливо толерира циганията и осмива и подтиска българщината?

Боко и ГЕРБ ! Това са неговите избиратели !

пич, я кажи... колко български жени бяха убити от български мъже последния месец? с какво тия примати се различават от наще примати?

Според бившият кмет Лечков Сливен е прекрасен град !