Мърдок затвори скандалния ”Нюз ъф дъ уърлд”

Британският вестник "Нюз ъф дъ уърлд" приключи 168-годишната си история с водещото заглавие "Благодарим ви и сбогом" в последното си издание в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Мърдок затвори скандалния ”Нюз ъф дъ уърлд” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че кво общо има Мърдок с БТВ?!Освен ако другарите не са му напълнили гушата в зелено, чрез някоя офшорка! Тоя хабер си няма от нас и чалга ТВ-то на селяка Слави!

Да затваря и БТВ-то, че Слави го обърна на предизборна телевизия :):):)

В своя ли?

На оная соц. кранта дето за 5г в ЕС измисли само "перфектната" идея за универсално зарядно за мобилни телефони :) И после най-висок рейтинг ..... що не направи нещо за България ? Всъщност, по-скоро на червено-турската паплач дето стои зад нея

Липсата на морал и безмерната алчност са получили заслуженото. При нас подобно поведение е въпрос на престиж. На колко много работни места се подслушват разговорите между служителите. Да не говорим, че през част от времето си шефовете и доверените им хора воайорстват. Някой да се сеща, че е незаконно - не.

Ти пък ако си мислиш че само у нас е така... в Германия имаше доста такива случаи, които гръмнаха, а за колко още не се знае?

Проблема при нас е липса на ВЪРХОВЕСТВОТО НА ЗАКОНА. Ако то съществуваше, щяха да се "сещат" и да ликвидират за 24 часа "явлението". Още един проблем- некоя партия в НС не желае върховенството на закона да заработи, макар да знае този факт!

Някой помни ли, че БТВ беше собственост на Мърдок!? Освен неморални вестници има и ТЕЛЕВИЗИИ. Като гледаш репортажите на БТВ за криминални и други случаи - май доста са понаучили от медиите на Мърдок.

И България трябва да последва примера на братята британци да затвори всички издания на Мърдок и изхвърли самия него от границите си !