Скандалът с подслушването на Острова се разраства

Скандалът с подслушването на телефони, в който е замесен таблоидът "Нюз ъв дъ уърлд", част от медийната империя на Рупърт Мърдок, се разраства и всеки ден нови шокиращи разкрития излизат наяве.

Обратно в новината

Коментари - Скандалът с подслушването на Острова се разраства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както всички знаете, в империята на Мърдок е и нашата БТВ. Преди време известен журналист написа, че тази наша медия се отчита и се управлява от известно източно посолство у нас.

От доста време вече не е

Медиите са едни от най-отвратителните институции. Маскират се на загрижени, а в същото време ламптят за повече жертви и по-грозни картини на насилие. По възможност да са деца.

Това е кървав бизнес с живота и свободата на гражданите на държавата. За какво са му на един човек 7 апартамента, за какво продължава да си купува още.

И у нас Цецо Сересето разполага със сто милиона лева за шпиониране на нацията. При 16 000 подслушвания за година, това прави 6250 лева за Сересе (донос). Голям бизнес! Кой ли печели от него? Какви проценти взема Цецо Апартаменто?

Ми колко да взема, колко да е все е достатъчно за имотчетата. А и нали 7 е по-щастливо число от 6, така че скоро ще имаме и 7ми имот. Сигурно е.

кое е неприемливо - това, че са го правили, или съобщенията за действията:)